Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 49381 - 49400 Napsat příspěvek

You have watched 84 out of 170 on this list!

You live for bad movies — the worse they are, the better. You make it a point to see every regrettable remake and soulless sequel, knowing you’ll get a thrill out of everything the film gets wrong. This list brought back great memories — and made you update your Netflix queue.
637548
You live for bad movies — the worse they are, the better. You make it a point to see every regrettable remake and soulless sequel, knowing you’ll get a thrill out of everything the film gets wrong. This list brought back great memories — and made you update your Netflix queue.
You have watched 84 out of 170 on this list!
0 0
reagovat
You have watched 63 out of 170 on this list!

Od 90tych rokov som videl väčšinu.
V tom výbere je množstvo filmov neprávom.
637547
You have watched 63 out of 170 on this list! Od 90tych rokov som videl väčšinu. V tom výbere je množstvo filmov neprávom.
0 0
reagovat
Wild Wild West bylo jeden čas moje největší GP.
637545
Wild Wild West bylo jeden čas moje největší GP.
0 0
reagovat

Disketa1

40...Bad Movie Enthusiast, i když je tam plno filmů, který bych za úplný blbosti nepokládal (ve srovnání s šílenostmi typu Robot Monster) např. Wild Wild West, po shlédnutí výstupu Kevina Smithe mám ten film ještě raději . A proč je v takovém výběru K-PAX?
637544
40...Bad Movie Enthusiast, i když je tam plno filmů, který bych za úplný blbosti nepokládal (ve srovnání s šílenostmi typu Robot Monster) např. Wild Wild West, po shlédnutí výstupu Kevina Smithe mám ten film ještě raději . A proč je v takovém výběru K-PAX?
Disketa1
0 0
reagovat

27

Většinu z toho jsem schopnej pochopit, ale co tam sakra dělá K-PAX?
637543
Většinu z toho jsem schopnej pochopit, ale co tam sakra dělá K-PAX?
27
0 0
reagovat
You have watched 44 out of 170 on this list!

You know your bad movies. You’ve seen an impressive chunk of the films on this list, and you made a mental note to check out the others. You know the difference between a true turkey and a camp classic — and you appreciate both. As long as it’s bad, you’re willing to give it a try.

:)
637542
You have watched 44 out of 170 on this list! You know your bad movies. You’ve seen an impressive chunk of the films on this list, and you made a mental note to check out the others. You know the difference between a true turkey and a camp classic — and you appreciate both. As long as it’s bad, you’re willing to give it a try. *:)*
0 0
reagovat
Last Action Hero ! , Roadhouse, Junior, Striptýz, Patch Adams !!, remake Psycha, Bicentennial Man, Godzilla !!!, Skrýtá Hrozba, K-PAX !!!!!!!, Resident Evil, mezi špatnýma filmama?! CMON!

You have watched 56 out of 170 on this list!
637541
Last Action Hero ! , Roadhouse, Junior, Striptýz, Patch Adams !!, remake Psycha, Bicentennial Man, Godzilla !!!, Skrýtá Hrozba, K-PAX !!!!!!!, Resident Evil, mezi špatnýma filmama?! CMON! [b]You have watched 56 out of 170 on this list![/b]
0 0
reagovat
You have watched 54 out of 170 on this list!

You know your bad movies. You’ve seen an impressive chunk of the films on this list, and you made a mental note to check out the others. You know the difference between a true turkey and a camp classic — and you appreciate both. As long as it’s bad, you’re willing to give it a try.

Pravda, hodne jich tam je dost nepravem. (K-PAX, WTF?)
637540
You have watched 54 out of 170 on this list! You know your bad movies. You’ve seen an impressive chunk of the films on this list, and you made a mental note to check out the others. You know the difference between a true turkey and a camp classic — and you appreciate both. As long as it’s bad, you’re willing to give it a try. Pravda, hodne jich tam je dost nepravem. (K-PAX, WTF?)
0 0
reagovat
Udělejte si test, jaké špatné filmy máte nejraději, i když si myslím, že některé snímky tam nemají co pohledávat. link :)

Můj výsledek: You have watched 13 out of 170 on this list! Oh, sure, you might have accidentally caught a few of the titles on this list, but you would never purposely waste your time with certified trash. Life’s too short for bad movies, especially when there are so many legitimate cinematic masterpieces to watch instead. MOVIE SNOB
637539
Udělejte si test, jaké špatné filmy máte nejraději, i když si myslím, že některé snímky tam nemají co pohledávat. http://www.buzzfeed.com/louispeitzman/how-many-bad-movies-have-you-seen?utm_term=.irppd7p1q#.clXQa4Q8K *:)* Můj výsledek: You have watched 13 out of 170 on this list! Oh, sure, you might have accidentally caught a few of the titles on this list, but you would never purposely waste your time with certified trash. Life’s too short for bad movies, especially when there are so many legitimate cinematic masterpieces to watch instead. MOVIE SNOB
0 0
reagovat
Jeden britský vtípek na ráno link :D
637535
Jeden britský vtípek na ráno http://www.youtube.com/watch?v=2Gkiw7zpULo *:D*
0 0
reagovat
Jak může být konzolová patlatnina, kde kolem tebe stojí 4 protivníci, kdy jeden čeká až ho praštíš přes aqte a další jdou postupně na řadu po jednom, hra roku? lol
Rád bych se pletl, ale něco mi říká, že zahrát si znovu Rage bude lepší nápad :)
637533
Jak může být konzolová patlatnina, kde kolem tebe stojí 4 protivníci, kdy jeden čeká až ho praštíš přes aqte a další jdou postupně na řadu po jednom, hra roku? lol Rád bych se pletl, ale něco mi říká, že zahrát si znovu Rage bude lepší nápad :)
0 0
reagovat
Obě dvě hry budou určitě skvělý, s tím rozdílem, že MGS má potenciál být hrou dekády, zatímco Mad Max maximálně hrou roku. Ten rozdíl je očividný, byť jde v obou případech o open-world hry. Kojima s každým dílem překonává sám sebe.
637530
Obě dvě hry budou určitě skvělý, s tím rozdílem, že MGS má potenciál být hrou dekády, zatímco Mad Max maximálně hrou roku. Ten rozdíl je očividný, byť jde v obou případech o open-world hry. Kojima s každým dílem překonává sám sebe.
0 0
reagovat

Gonzi

Z toho co jsem zatím viděl mi to zatím až tolik "generickou" hru neevokuje. Uvidíme, zahrajeme, možná zahodíme a půjdeme na Metal.
637516
Z toho co jsem zatím viděl mi to zatím až tolik "generickou" hru neevokuje. Uvidíme, zahrajeme, možná zahodíme a půjdeme na Metal.
Gonzi
0 0
reagovat
No ty vole link :D
637515
No ty vole http://www.youtube.com/watch?v=-q69mE40Lz8 *:D*
0 0
reagovat

Madden

Hra o tak nudném sportu, že celý její trailer daný sport ignoruje. :D
637513
Hra o tak nudném sportu, že celý její trailer daný sport ignoruje. *:D*
Madden
0 0
reagovat

Axis

jsem na Maxe hodně zvědavý, ale zároveň to vypadá jako "generická hra od ubisoftu" (a to to snad ani ubisoft nedělá) = neslibuju si od toho nic víc, než "příjemnou zábavu".
637512
jsem na Maxe hodně zvědavý, ale zároveň to vypadá jako "generická hra od ubisoftu" (a to to snad ani ubisoft nedělá) = neslibuju si od toho nic víc, než "příjemnou zábavu".
Axis
0 0
reagovat

Axis

637511
[link="https://www.youtube.com/watch?v=SlRErLFIOhQ"]link[/link]
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Stále si nemůžu vybrat co začnu hrát dřív. Jestli Metal Gear, nebo Maxe.
637510
Stále si nemůžu vybrat co začnu hrát dřív. Jestli Metal Gear, nebo Maxe.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Phantom Pain launch trailer

A Hideo Kojima Game

#zimomriavky #goty #OneMoreWeek

Kojima je umělec. Konami ať shoří v pekle.
637509
[link="https://www.youtube.com/watch?v=alxN1i1GagM"]A Hideo Kojima Game[/link] #zimomriavky #goty #OneMoreWeek Kojima je umělec. Konami ať shoří v pekle.
Phantom Pain launch trailer
0 0
reagovat
popik
*facepalm* o pár prípsevkov nižšie...

dreamy
Niektorí ľudia proste nemajú radi humor :D Ja to zbožňujem že zrovna kravaťáci v EA odklepli takúto hovadinu (v tom najlepšom slova zmysle). A to ma Madden vôbec nezaujíma ;)
637507
[b]popik[/b] *facepalm* o pár prípsevkov nižšie... [b]dreamy[/b] Niektorí ľudia proste nemajú radi humor *:D* Ja to zbožňujem že zrovna kravaťáci v EA odklepli takúto hovadinu (v tom najlepšom slova zmysle). A to ma Madden vôbec nezaujíma *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se