Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4921 - 4940 Napsat příspěvek
reaguje na: RidleyCrowe
Taky jsem to dal už dvakrát. :+
940120
Taky jsem to dal už dvakrát. *:+*
940118
2 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Už jsem to četl dvakrát a někdy dám i potřetí 8)
940119
Už jsem to četl dvakrát a někdy dám i potřetí *8)*
940118
1 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Svetová vojna Z od Maxa Brooks
940118
Svetová vojna Z od Maxa Brooks
940116
2 0
reagují: House5, Demonic8
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Tak ja to risknu a dam toho Kavaliera & Claye. Mozna na to dnes uz neni ta spravna doba a melo to zustat v nultych, tezko rict, ale pro takovy to, aspon lehce, geek publikum to dokonale micha fakt uplne vsechno. ;) Pripadne me napada jeste Tezsi nez nebe, na ktery byl v jednu dobu trochu hate, ale docela hezky ukazuje, ze, aspon nekteri, lide jsou docela komplexni bytosti. :)
940117
Tak ja to risknu a dam toho Kavaliera & Claye. Mozna na to dnes uz neni ta spravna doba a melo to zustat v nultych, tezko rict, ale pro takovy to, aspon lehce, geek publikum to dokonale micha fakt uplne vsechno. ;) Pripadne me napada jeste Tezsi nez nebe, na ktery byl v jednu dobu trochu hate, ale docela hezky ukazuje, ze, aspon nekteri, lide jsou docela komplexni bytosti. :)
940116
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
The Force od Winslowa JE super (přinejmenším tedy v originále), dodnes mě mrzí, že z filmové adaptace patrně sešlo (měl to snad dělat Mangold s Damonem, což bych si tedy sakra dokázal představit...)

Hanksovy povídky mi tenkrát přišly vesměs fajn, ale celý soubor jsem nedočetl a nenašel zatím důvod se k tomu vrátit (já ovšem na povídky obecně moc nejsem)

A alespoň něco od Ďura by pro zdejší osazenstvo měla být snad téměř povinnost, ne...? ;)

Jinak bychom si tu asi mohli takhle povídat téměř donekonečna - pravděpodobně všichni, co čteme, máme podobný seznam titulů, na které se chystáme, a neméně dlouhý seznam těch, které rádi doporučíme jiným - ale napadla mě, v zájmu zestručnění, taková otázka/výzva: kdybyste měli jmenovat jednu jedinou knížku, kterou by si tu podle vás ideálně všichni měli přečíst, jakou byste vybrali? (svůj tip hodím, až pokud se to náhodou chytne...)
940116
The Force od Winslowa JE super (přinejmenším tedy v originále), dodnes mě mrzí, že z filmové adaptace patrně sešlo (měl to snad dělat Mangold s Damonem, což bych si tedy sakra dokázal představit...) Hanksovy povídky mi tenkrát přišly vesměs fajn, ale celý soubor jsem nedočetl a nenašel zatím důvod se k tomu vrátit (já ovšem na povídky obecně moc nejsem) A alespoň něco od Ďura by pro zdejší osazenstvo měla být snad téměř povinnost, ne...? *;)* Jinak bychom si tu asi mohli takhle povídat téměř donekonečna - pravděpodobně všichni, co čteme, máme podobný seznam titulů, na které se chystáme, a neméně dlouhý seznam těch, které rádi doporučíme jiným - ale napadla mě, v zájmu zestručnění, taková otázka/výzva: kdybyste měli jmenovat jednu jedinou knížku, kterou by si tu podle vás ideálně všichni měli přečíst, jakou byste vybrali? (svůj tip hodím, až pokud se to náhodou chytne...)
940102
3 0
reagovat
Woodword zaujal :+ ale zrovna dneska začínám číst Tarantina.
940111
Woodword zaujal *:+* ale zrovna dneska začínám číst Tarantina.
940102
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ja som práve dočítal poviedkovú knihu od Kinga Štyri po polnoci. A idem sa pustiť do Rytiera siedmich kráľovstiev. A potom sa chystám tiež na Clancyho ale na Medveďa a Draka. 
940108
Ja som práve dočítal poviedkovú knihu od Kinga Štyri po polnoci. A idem sa pustiť do Rytiera siedmich kráľovstiev. A potom sa chystám tiež na Clancyho ale na Medveďa a Draka. 
940102
0 0
reagovat
Hanks má super povídky.
Slupli jsme to s manželkou jako malinu. :+
940105
Hanks má super povídky. Slupli jsme to s manželkou jako malinu. *:+*
940102
0 0
reagovat
Tohle me probralo z hibernace... :) Mesto zlodeju a Kavaliera s Clayem jsem tady doporucoval parkrat. Prvni 9+, druhe rovnou 10. Ale oboji jsem roky necetl komplet, tak kdo vi. :) A Jednotku (ci Winslowa obecne) jsem tady tez parkrat nadhodil jako neco co mam v planu, ale porad jen v planu. :)
940103
Tohle me probralo z hibernace... :) Mesto zlodeju a Kavaliera s Clayem jsem tady doporucoval parkrat. Prvni 9+, druhe rovnou 10. Ale oboji jsem roky necetl komplet, tak kdo vi. :) A Jednotku (ci Winslowa obecne) jsem tady tez parkrat nadhodil jako neco co mam v planu, ale porad jen v planu. :)
940102
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Díky za tip. Pořídil jsem si to. Už x krát jsem tu dostal skvělý tip na něco, tak mne napadlo si tu udělat takovou výzvu - čtenářský klub. Teď mám ve čtečce x věcí co souvisí s místními diskuzemi.

• Město zlodějů od scenáristy Hry o Trůny Davida Benioffa 
  • Špinavý kšefty od Craiga S Zahlera
  • Úžasná dobrodružství Cabaliera a Claye
  • Erebus od Michaela Palina
  • Něco od Toma Hankse, prý píše velmi dobře 
  • Něco od dura :)))
  • Pak třeba vzhledem k situaci ve světě Kardinál z Kremlu od Clancyho prý velmi podobné tomu co se děje
  • War od Boba Woodworda, typka co stál za Watergatem a posvítil si na Trumpa
  • Jednotka od Doba Winslowa (film Divoši)
  • Ransome, prý se to líbí všem co mají rádi věci jako Šógun o prolínání japonské a západní kultury. 
Vypsal jsem jenom věci co jsem necčetl. Kdyby to nevyšlo , budu v klubu sám.
940102
Díky za tip. Pořídil jsem si to. Už x krát jsem tu dostal skvělý tip na něco, tak mne napadlo si tu udělat takovou výzvu - čtenářský klub. Teď mám ve čtečce x věcí co souvisí s místními diskuzemi. [list][*]Město zlodějů od scenáristy Hry o Trůny Davida Benioffa [/*][*]Špinavý kšefty od Craiga S Zahlera[/*][*]Úžasná dobrodružství Cabaliera a Claye[/*][*]Erebus od Michaela Palina[/*][*]Něco od Toma Hankse, prý píše velmi dobře [/*][*]Něco od dura :)))[/*][*]Pak třeba vzhledem k situaci ve světě Kardinál z Kremlu od Clancyho prý velmi podobné tomu co se děje[/*][*]War od Boba Woodworda, typka co stál za Watergatem a posvítil si na Trumpa[/*][*]Jednotka od Doba Winslowa (film Divoši)[/*][*]Ransome, prý se to líbí všem co mají rádi věci jako Šógun o prolínání japonské a západní kultury. [/*][/list]Vypsal jsem jenom věci co jsem necčetl. Kdyby to nevyšlo , budu v klubu sám.
940080
11 0
reagovat
Dočetl jsem povidku Chuckův život.
Ten film bude doják jako kráva.
Flanagan už v Hill Housu a Bly Manor ukázal, že umí zasáhnout na správném místě, aniž by to bylo nucené dojení emocí. 
Hiddleston je perfektní casting:+
Maximální natěšenost.
940080
Dočetl jsem povidku Chuckův život. Ten film bude doják jako kráva. Flanagan už v Hill Housu a Bly Manor ukázal, že umí zasáhnout na správném místě, aniž by to bylo nucené dojení emocí.  Hiddleston je perfektní casting*:+* Maximální natěšenost.
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Milosh
:o
940062
*:o*
940059
0 0
reagovat
To si takhle užíváte ziplining a pod váma se odehrává teroristickej útok. link
940059
To si takhle užíváte ziplining a pod váma se odehrává teroristickej útok. https://www.reddit.com/r/AllThatIsInteresting/comments/1ka6cqx/tourists_zipline_footage_captures_ongoing_terror/
4 0
reagují: verbst
reagovat
Powerline Live! ⚡️ A Goofy Movie 360° Concert Experience

Všichni to můžou zabalit.
Tento týden nebude na internetu nic lepšího!:+
Se slzou v oku jsem se vrátil o 30 let zpátky.
940057
[url=https://www.youtube.com/watch?v=K0XK6zya8Fs]Powerline Live! ⚡️ A Goofy Movie 360° Concert Experience [/url] Všichni to můžou zabalit. Tento týden nebude na internetu nic lepšího!*:+* Se slzou v oku jsem se vrátil o 30 let zpátky.
1 0
reagovat
Louis Theroux natočil pro BBC skvělý dokument o izraelských osadnících: link
940049
Louis Theroux natočil pro BBC skvělý dokument o izraelských osadnících: [url=https://x.com/SuppressedNws/status/1916783488629456896]link[/url]
2 0
reagovat

4K UHD

Vydání Ospalá díra, Policajt v Beverly Hills 2, Policajt v Beverly Hills Trilogii na 4K UHD odleženo na neurčito (chyby na Masteru) :- Fuck!!:(
939930
Vydání Ospalá díra, Policajt v Beverly Hills 2, Policajt v Beverly Hills Trilogii na 4K UHD odleženo na neurčito (chyby na Masteru) *:-* Fuck!!*:(*
4K UHD
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Docela záhul kam sa posunuli, pár rokov dozadu zvládali ledva chôdzu. Týmto tempom čoskoro nebudú mať pracovníci vo fabrikách čo do huby. 
Na druhú stranu... Zdravotného personálu ubúda, tak nech nás má na staré kolená kto doopatrovať. :)) 
939913
Docela záhul kam sa posunuli, pár rokov dozadu zvládali ledva chôdzu. Týmto tempom čoskoro nebudú mať pracovníci vo fabrikách čo do huby.  Na druhú stranu... Zdravotného personálu ubúda, tak nech nás má na staré kolená kto doopatrovať. *:))* 
939894
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Milosh už má doma verzi s integrovaným fleshjackem.
939898
Milosh už má doma verzi s integrovaným fleshjackem.
939894
6 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Tak tělo už mají skoro vychytané :)
939894
Tak [url=https://youtu.be/I44_zbEwz_w?si=BxYt8YuyEhkdSFhC]tělo[/url] už mají skoro vychytané *:)*
939889
4 0
reagují: Tyller, HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Počkej až si ten program nahraje do robotického těla s kůži ze silikonu, pak už ho hledat teprve nebude 😜jakoze bez prdele ta doba ala Společník a Megan se blíží a první kdo to bude mít je armáda s pak eroticky průmysl, stalinském se tomu v Já robot šle přesně pomocnici do domácnosti pro staré lidi s vypravěči anekdot jak bylo v Posel Světla od Járy  Cimrmana je za humny 
939889
Počkej až si ten program nahraje do robotického těla s kůži ze silikonu, pak už ho hledat teprve nebude 😜jakoze bez prdele ta doba ala Společník a Megan se blíží a první kdo to bude mít je armáda s pak eroticky průmysl, stalinském se tomu v Já robot šle přesně pomocnici do domácnosti pro staré lidi s vypravěči anekdot jak bylo v Posel Světla od Járy  Cimrmana je za humny 
939880
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se