Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46341 - 46360 Napsat příspěvek

Clavius

:+
648740
*:+*
Clavius
0 0
reagovat
jako čekal jsem, že jim Atlético fakt zatopí a nejspíš i vyhraje, ale až takovou dominanci jsem si nepředstavoval :+
Pepek znovu dokazuje, že je trenérem jedný taktiky. trávníkář vyhypovanej :D:-
648739
jako čekal jsem, že jim Atlético fakt zatopí a nejspíš i vyhraje, ale až takovou dominanci jsem si nepředstavoval *:+* Pepek znovu dokazuje, že je trenérem jedný taktiky. trávníkář vyhypovanej *:D**:-*
0 0
reagovat
PECKA!
Díkes.
648737
PECKA! Díkes.
0 0
reagovat
link

Album: The Iconic Series Vol.2
648736
[link="https://youtu.be/FUxGpv1O-Zk"]link[/link] Album: The Iconic Series Vol.2
0 0
reagovat

Verbst

Zajtra v praci vypytam
648735
Zajtra v praci vypytam
Verbst
0 0
reagovat

pepo

A ten famózní cover by někde nebyl? :)
648734
A ten famózní cover by někde nebyl? *:)*
pepo
0 0
reagovat

scroochy

IMO je to OK, ja dávam tie názvy filmov ešte kratšie :D
648732
IMO je to OK, ja dávam tie názvy filmov ešte kratšie *:D*
scroochy
0 0
reagovat

pepo

Výbornej sestřih! :+ Hodně se mi líbí, jak záběry na začátku korespondujou s textem písničky. Akorát bych trochu vytknul zbrklost závěru, kde se názvy filmů objevěj na zlomek vteřiny a není sotva možný je přečíst. Přece jen, když to má lidi na ty filmu upozornit a nalákat, tak by bylo dobrý jim aspoň dát dostatečnej čas na přečtení názvu, aby pak věděli, na co si maj koupit lístky. :D
648731
Výbornej sestřih! *:+* Hodně se mi líbí, jak záběry na začátku korespondujou s textem písničky. Akorát bych trochu vytknul zbrklost závěru, kde se názvy filmů objevěj na zlomek vteřiny a není sotva možný je přečíst. Přece jen, když to má lidi na ty filmu upozornit a nalákat, tak by bylo dobrý jim aspoň dát dostatečnej čas na přečtení názvu, aby pak věděli, na co si maj koupit lístky. *:D*
pepo
0 0
reagovat
tiež som z tej pozvánky nadšený
648730
tiež som z tej pozvánky nadšený
0 0
reagovat

pepo

Tvoj kolega to má tiež v oku. Krásne :)
648729
Tvoj kolega to má tiež v oku. Krásne *:)*
pepo
0 0
reagovat
Díky za reakce, ještě budu trpělivý.

pepo - pozvánka je famózní
648728
Díky za reakce, ještě budu trpělivý. [b]pepo[/b] - pozvánka je famózní
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Objednával som nedávno a vychádza to na cca 10 dní. Dosť záleží aj či to odošlú koncom alebo začiatkom týždňa.

Sadman
Hype hype hype!
To je tak nechutne dobré. :o :+
648727
Objednával som nedávno a vychádza to na cca 10 dní. Dosť záleží aj či to odošlú koncom alebo začiatkom týždňa. [b]Sadman[/b] Hype hype hype! To je tak nechutne dobré. *:o* *:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
:o:o:o:o:o
648725
*:o**:o**:o**:o**:o*
0 0
reagovat

pozvánka do kina na máj

Po takmer troch rokoch som predal aspoň raz pochodeň kolegovi. A som žiarlivý jak ďas, na to čo spravil. :+ link
648723
Po takmer troch rokoch som predal aspoň raz pochodeň kolegovi. A som žiarlivý jak ďas, na to čo spravil. *:+* http://www.youtube.com/watch?v=8fhft7W-Py4
pozvánka do kina na máj
0 0
reagovat

sam

tiez uz som dlhsie nekupoval ale ano o ten tyzden sa to moze omeskat... dan za dorucenie zadarmo ;)
648722
tiez uz som dlhsie nekupoval ale ano o ten tyzden sa to moze omeskat... dan za dorucenie zadarmo *;)*
sam
0 0
reagovat

bookdepository

já tam kupuju poměrně často a hromadně, takže ztrácím přehled o tom,kdy co přijde, ale obecně bych asi řekl, že to sem tam přijde třeba o týden později
648720
já tam kupuju poměrně často a hromadně, takže ztrácím přehled o tom,kdy co přijde, ale obecně bych asi řekl, že to sem tam přijde třeba o týden později
bookdepository
0 0
reagovat
Sam: Nevím, jak teď - už jsem tam pár let nic nekupoval, ale kdysi to bývala s dodací lhůtou dost bída.
648700
Sam: Nevím, jak teď - už jsem tam pár let nic nekupoval, ale kdysi to bývala s dodací lhůtou dost bída.
0 0
reagovat

BookDepository.com

Jaké máte zkušenosti s dodacími lhůtami? Knížka mi měla přijít za 4-8 dnů, osmý den byl v pátek a nikde nic. Tak by mě zajímalo jestli je to u nich normální nebo už mám psat maily...
648699
Jaké máte zkušenosti s dodacími lhůtami? Knížka mi měla přijít za 4-8 dnů, osmý den byl v pátek a nikde nic. Tak by mě zajímalo jestli je to u nich normální nebo už mám psat maily...
BookDepository.com
0 0
reagovat

KARLOS

Doma na to sednu a rozvedu, koukal jsem na to rámcově a přišlo mi to v USA řádově výhodnější vzhledem k platu a paritě kupní síly, ale je dost možný, že jsem se překouknul. :)
648696
Doma na to sednu a rozvedu, koukal jsem na to rámcově a přišlo mi to v USA řádově výhodnější vzhledem k platu a paritě kupní síly, ale je dost možný, že jsem se překouknul. *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
Sračkodiní seriál si představuju jinak než Musketeers 8)
648687
Sračkodiní seriál si představuju jinak než Musketeers *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se