Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45941 - 45960 Napsat příspěvek
Axis: :+:+
646429
Axis: *:+**:+*
0 0
reagovat
Chápu apolitičnost ale tohle připodobnění od Cermana sem musím dát.

Už brzy na nás vlítne příběh, který tak milujeme. Už starší miliardář nesnese pohled na svou upadající zemi a rozhodne se opět bojovat. Jeho metody pro boj se zločinem jsou brutální a nekompromisní, jedni ho proto milují a druzí nenávidí a obviňují z porušování občanských práv.
Establishment se ho bojí a tak proti němu svého šampiona. Ten byl dříve možná symbolem naděje, ale moc ho zkazila a není teď víc, než nástrojem vlády a moci.

Kdysi možná přátelé, nyní soupeři na život a na smrt.

Buď je to střet Batmana a Supermana od Franka Millera nebo Trump vs. Hillary.
646426
Chápu apolitičnost ale tohle připodobnění od Cermana sem musím dát. Už brzy na nás vlítne příběh, který tak milujeme. Už starší miliardář nesnese pohled na svou upadající zemi a rozhodne se opět bojovat. Jeho metody pro boj se zločinem jsou brutální a nekompromisní, jedni ho proto milují a druzí nenávidí a obviňují z porušování občanských práv. Establishment se ho bojí a tak proti němu svého šampiona. Ten byl dříve možná symbolem naděje, ale moc ho zkazila a není teď víc, než nástrojem vlády a moci. Kdysi možná přátelé, nyní soupeři na život a na smrt. Buď je to střet Batmana a Supermana od Franka Millera nebo Trump vs. Hillary.
0 0
reagovat

xxendxx

Dělám to zadarmo. ;)
646425
Dělám to zadarmo. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

disk

Ja na to koukam, takze by mi to nevadilo, jde mi spis o to, ze najednou byly v polovine tvejch postu odkazy na stream, jako bys tam mel nejaky akcie a bojoval za vetsi sledovanost
646421
Ja na to koukam, takze by mi to nevadilo, jde mi spis o to, ze najednou byly v polovine tvejch postu odkazy na stream, jako bys tam mel nejaky akcie a bojoval za vetsi sledovanost
disk
0 0
reagovat
Muž v černém sa v knihách vyskytuje minimálne.
646419
Muž v černém sa v knihách vyskytuje minimálne.
0 0
reagovat
Na Muže v černém se hodí dokonale. Ale prostě toho Elbu pořád nedávám... Nic proti němu, ale Temná věž je pro mě příliš velká srdcovka..
Každopádně to rozhodnutí začít od druhé knihy naprosto chápu. V té první se toho moc nestane.
646417
Na Muže v černém se hodí dokonale. Ale prostě toho Elbu pořád nedávám... Nic proti němu, ale Temná věž je pro mě příliš velká srdcovka.. Každopádně to rozhodnutí začít od druhé knihy naprosto chápu. V té první se toho moc nestane.
0 0
reagovat

Temná věž

Tak už jsem to konečně zjistil. Aktuálně je to tak, že Elba a McConaughey jsou primárně vázáni k filmu (zatím jeden, Sony by rádo frančízu, obviously), přičemž se nebude začínat od Pistolníka, ale od druhé a třetí knihy (prý to vychází někdy od poloviny příběhu, který se bude odehrávat z velké části v současnosti). Prý to tak dává větší smysl pro film, ačkoliv fanoušci knih asi budou z počátku nadávat.

Co se seriálu týče, ten - pokud na něj dojde - by si měl vystačit s čtvrtou knihou a víceméně flashbackovým obsahem. Seriál ovšem bude vznikat pouze v případě, že film bude skutečně úspěšný.

No, takže tak :) a roli si přednostně vybíral McConaughey, který si zvolil Muže v černém, jenž se mu zdál zajímavější, temnější.
646414
Tak už jsem to konečně zjistil. Aktuálně je to tak, že Elba a McConaughey jsou primárně vázáni k filmu (zatím jeden, Sony by rádo frančízu, obviously), přičemž se nebude začínat od Pistolníka, ale od druhé a třetí knihy (prý to vychází někdy od poloviny příběhu, který se bude odehrávat z velké části v současnosti). Prý to tak dává větší smysl pro film, ačkoliv fanoušci knih asi budou z počátku nadávat. Co se seriálu týče, ten - pokud na něj dojde - by si měl vystačit s čtvrtou knihou a víceméně flashbackovým obsahem. Seriál ovšem bude vznikat pouze v případě, že film bude skutečně úspěšný. No, takže tak *:)* a roli si přednostně vybíral McConaughey, který si zvolil Muže v černém, jenž se mu zdál zajímavější, temnější.
Temná věž
0 0
reagovat

Hasta

jj, taky je to novinka a prej na tom pracují. V tomhle směru si počkám na výsledek. Co mě ale zajímá víc, je že tím Microsoft mezi řádky zařízl svou konzoli... I kdybych si to na PC musel hrát s nějakým omezením (vsync, multigpu, fraps), tak je to 1000x lepší, než to jít hrát na xbox a konzolisti se budou muset smířit s tím, že někdo jiný "jejich" hry hraje ve vyšším rozlišení a framerate.
646406
jj, taky je to novinka a prej na tom pracují. V tomhle směru si počkám na výsledek. Co mě ale zajímá víc, je že tím Microsoft mezi řádky zařízl svou konzoli... I kdybych si to na PC musel hrát s nějakým omezením (vsync, multigpu, fraps), tak je to 1000x lepší, než to jít hrát na xbox a konzolisti se budou muset smířit s tím, že někdo jiný "jejich" hry hraje ve vyšším rozlišení a framerate.
Hasta
0 0
reagovat

Gonzi

A četl jsi o těch údajných omezeních co mají být přes Windows obchod? Sračky typu natvrdo zapnutý Vsync, borderless fullscreen, nefunkční fraps, nepodpora multigpu atd. Jestli je to pravda, tak to ať si MS strčí do prd*le ....
646407
A četl jsi o těch údajných omezeních co mají být přes Windows obchod? Sračky typu natvrdo zapnutý Vsync, borderless fullscreen, nefunkční fraps, nepodpora multigpu atd. Jestli je to pravda, tak to ať si MS strčí do prd*le ....
Gonzi
0 0
reagovat

bye bye xbox

mrkvosoft tlačí aby byly hry jak na xboxu, tak na windows store, napsány v obou případech jako stejný typ aplikace a plánuje rozšiřitelné, zpětně kompatibilní xboxy...
Jinými slovy aktuální xbox se bude více a více blížit windows architektuře, příští xbox bude v podstatě "steam machine" a xbox eclusive hry vymřou. Je mi trochu líto Sony, protože tomu dost dobře nemůže konkurovat, ale ze začátku konce konzolí mám radost.
link
646405
mrkvosoft tlačí aby byly hry jak na xboxu, tak na windows store, napsány v obou případech jako stejný typ aplikace a plánuje rozšiřitelné, zpětně kompatibilní xboxy... Jinými slovy aktuální xbox se bude více a více blížit windows architektuře, příští xbox bude v podstatě "steam machine" a xbox eclusive hry vymřou. Je mi trochu líto Sony, protože tomu dost dobře nemůže konkurovat, ale ze začátku konce konzolí mám radost. http://media.giphy.com/media/3ornjYBtkjfh1Ssz1m/giphy.gif
bye bye xbox
0 0
reagovat

xxendxx

Buď rád, že sem nedávám videa z pořadu Kanál Maryško. ;)
646404
Buď rád, že sem nedávám videa z pořadu Kanál Maryško. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

kyller

veď uvidíme, veľmi rád sa budem mýliť ;)
646401
veď uvidíme, veľmi rád sa budem mýliť *;)*
kyller
0 0
reagovat

studo

Budú začínať v strede príbehu od nejakej trojky... proste na facku.
646400
Budú začínať v strede príbehu od nejakej trojky... proste na facku.
studo
0 0
reagovat

studo

To nie je len o polnočkách. Na fórach píšu, že vo väčších mestách sú už niektoré kiná vypredané na celý prvý víkend. Samozrejme, na búchanie šampusu to neni, ale je to pravý opak očakávaného komerčného prepadáku a nezáujmu zo strany ľudí, o ktorom sa v posledných týždňoch toľko popísalo :D
646399
To nie je len o polnočkách. Na fórach píšu, že vo väčších mestách sú už niektoré kiná vypredané na celý prvý víkend. Samozrejme, na búchanie šampusu to neni, ale je to pravý opak očakávaného komerčného prepadáku a nezáujmu zo strany ľudí, o ktorom sa v posledných týždňoch toľko popísalo *:D*
studo
0 0
reagovat
objevil jsi stream.cz gratulujeme. Musí o tom být každej druhej tvůj post?
Ale abys tu postnul něco zajímavýho, třeba jak se dělá podomácku vychytaný stolek do vany, to ne :D
646398
objevil jsi stream.cz gratulujeme. Musí o tom být každej druhej tvůj post? Ale abys tu postnul něco zajímavýho, třeba jak se dělá podomácku [link="https://www.stream.cz/vychytavky/10009418-stolek-do-vany#nejnovejsi"]vychytaný stolek do vany[/link], to ne *:D*
0 0
reagovat

MusicZone

Jarda se pustil do Peterky a spol. a v diskusi mu spílají. :D Peterka a spol. je odpad ve všech směrech, bohužel prarodiče mají Šlágr TV zapnutou prakticky v jednom kuse. :-
646397
Jarda se pustil [link="https://www.stream.cz/hudebni-masakry/10009146-peterka-a-spol#nejnovejsi"]do Peterky a spol.[/link] a v diskusi mu spílají. *:D* Peterka a spol. je odpad ve všech směrech, bohužel prarodiče mají Šlágr TV zapnutou prakticky v jednom kuse. *:-*
MusicZone
0 0
reagovat

Killda

Jako trocha logiky v tom je, ale chtít po nějaký firmě (= televize), aby nehleděla v první řadě na zisk, není moc slučitelný s realitou :)
646396
Jako trocha logiky v tom je, ale chtít po nějaký firmě (= televize), aby nehleděla v první řadě na zisk, není moc slučitelný s realitou :)
Killda
0 0
reagovat

sarger

pokiaľ viem, budú robiť filmy a medzi filmami má byť seriál, resp. takto to plánovali. Či na také niečo prikývli aj Mc a Elbow to neviem.
646395
pokiaľ viem, budú robiť filmy a medzi filmami má byť seriál, resp. takto to plánovali. Či na také niečo prikývli aj Mc a Elbow to neviem.
sarger
0 0
reagovat

kyller

A? Zatiaľ píšu iba o tom, koľko lístkov denne ide na BvS to je všetko, ako hovorím, fanboyi si kupujú lístky na polnočky. Videl si niekedy, že by sa takto riešil Deadpool? Vôbec a dal FSS za 130. Som zvedavý, či túto métu vôbec dá BvS
646394
A? Zatiaľ píšu iba o tom, koľko lístkov denne ide na BvS to je všetko, ako hovorím, fanboyi si kupujú lístky na polnočky. Videl si niekedy, že by sa takto riešil Deadpool? Vôbec a dal FSS za 130. Som zvedavý, či túto métu vôbec dá BvS
kyller
0 0
reagovat

Temná vež

Ok takže sám King potvrdiť začiatok pre-produkcie filmu s Elbom a McConaugheym.

Mám z tej adaptácie sakra zlý pocit... fakt by tomu viac sedel seriálový formát od HBO.
646393
Ok takže sám King potvrdiť začiatok pre-produkcie filmu s Elbom a McConaugheym. Mám z tej adaptácie sakra zlý pocit... fakt by tomu viac sedel seriálový formát od HBO.
Temná vež
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se