|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 44681 - 44700
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2234
- 2235
- 2236
- .
- 7041
- 7042
Vie mi niekto odporucit dobry cesky obchod s roznymi figurkami, hrackami, rekvizitami najma zo Star Treku?
|
reagovat
|
popik
V každé publikaci v každé blbé malůvce je to běloch Eastwoodovskýho ražení, ale do filmu ho obsadí černochem, nic proti, Elba má super bad-ass hlas, kterej se k postavě hodí, ale podobou jde úplně mimo mísu a nebudu jedinej, komu to vadí 

|
reagovat
|
doufam, ze maj na ty jejich uzasny hlavni strance jeste 6x, ze alza a doom jsou best.
|
reagovat
|
Eurogamer.cz
V článku o prodejnosti Doom 4 někdo v komentech zmíní, že hra se dá koupit za 900Kč v Tescu a ne za 1200 na Alze, kterou zmiňují. Během pár minut je to samozřejmě pryč.
Tak jsem napsal, že já jsem si ho koupil v prodejním řetězci a můj koment taky pryč...a to není poprvé.
Jednou mi za zmínku o možnosti koupit hru levněji digitálně vyhrožovali banem.
Tak jsem napsal, že já jsem si ho koupil v prodejním řetězci a můj koment taky pryč...a to není poprvé.
Jednou mi za zmínku o možnosti koupit hru levněji digitálně vyhrožovali banem.
|
reagovat
|
poháham s dramaturgiou, budem robiť asi asistenta ríéžie a určite budem robiť trailer. a možno si zahrám cameo 

|
reagovat
|
pepo
Jak moc se na tom podílíš? Upřímně je mi to dost u zadku, ale jestli na tom děláš dost, tak moc rád přispěju. 

|
reagovat
|
pepo
Snad behem tech dvou nasledujicich mesicu prihodim jeste jednou, chtel bych ten storyboard
Zatim jen to minimum, ale doufam, ze i to pomuze. At vam to vyjde! |
reagovat
|
crowfounding
Ak chcete podporit film, mate sancu. Scenar je velmi cool, tak ak sa da pomozte. Kazdy cent potesi.Dikes
link
link
|
reagovat
|
Memphis
Ale prosim ta, co by sme tam robili? Hanby uz mame dost.
Ja osobne som pred MS tajne dufal vo vypadnutie do Bcka. Neviem co ine by mohlo nakopnut (a vykopnut) zodpovednych.
Tak snad uz o rok
Ja osobne som pred MS tajne dufal vo vypadnutie do Bcka. Neviem co ine by mohlo nakopnut (a vykopnut) zodpovednych.
Tak snad uz o rok

|
reagovat
|
OMG, prequel Supermana z Kryptonu na SYFY. Jako měli tam výpravou teď 2 super seriály (kvalitou jenom jeden). Dva roky zpátky jsem tomu moc nevěřil a fámy o SYFY bral jako vtip. Ale stejně, tohle zní prostě děsivě:
"Krypton is set two generations before the birth of Kal-El, during a period when the iconic superhero’s grandfather fought to redeem the name of the House of El among the Kryptonian social hierarchy. This has us thinking that Syfy aims to capitalize on the royal familial drama of a show like Game of Thrones while injecting beloved DC material into that formula"
Jako jestli nemají v rukávu nějaký master plan s paralelníma universama, tak je ze strany DC to rozprcávání mezi stále obskurnější projekty na obskurnějších stanicích prostě zhovadilost nejvyššího kalibru. Jak jsem velký kritik Marvelu, tak tohle je prostě rozdíl tří tříd v tom jak si to hlídají.
"Krypton is set two generations before the birth of Kal-El, during a period when the iconic superhero’s grandfather fought to redeem the name of the House of El among the Kryptonian social hierarchy. This has us thinking that Syfy aims to capitalize on the royal familial drama of a show like Game of Thrones while injecting beloved DC material into that formula"
Jako jestli nemají v rukávu nějaký master plan s paralelníma universama, tak je ze strany DC to rozprcávání mezi stále obskurnější projekty na obskurnějších stanicích prostě zhovadilost nejvyššího kalibru. Jak jsem velký kritik Marvelu, tak tohle je prostě rozdíl tří tříd v tom jak si to hlídají.
|
reagovat
|
Uncharted 4
To bola jednym slovom dokonalost. Ja som tak do detailu prepacovane prostredie v takto rozsiahlej hre este nevidel
A zase musim vyzdvihnut herecke vykony postav
A pri tomto som smial ako idiot
Crash Bandicoot!!!
A zase musim vyzdvihnut herecke vykony postav A pri tomto som smial ako idiot
Crash Bandicoot!!!
|
reagovat
|
TOP Diskuze
80Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 42Odyssea: Trailer 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 22Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 9První dojmy: hvězdná detektivka Na nože: Probuzení mrtvého muže