Jsem rád že mi Davies podsunul do hledáčku další inteligentní fantasy ságu.
Po prvních dvou svazcích první knihy bych napsal. Dialogově skvělé, příběhově rozmanité, jenže bez jakékoliv hlavní postavy s kterou by se mohl čtenář propojit a sledovat její činy. Tady jsou všichni vypočítavé kurvy. Nikdo není bez poskvrnky a každý jedná s takovou přetvářkou a klamem, že vůbec nevíte komu fandit. Pokud už se na place objeví někdo zajímavý, je smeten z dějové struktury a říkáte si proč nám ho autorka vůbec představovala. Takže si přečtete 600 stran a máte pocit že je to zajímavý, ale maximálně s s velkým příslibem do dalších knih.
Takže se oklepete a sáhnete po další dvousvazkové knize a nestačíte se divit. Děj se naprosto překlopí, to co jste zatím přečetli bylo vlastně jen úvodem a až teď tu jsou postavy o které stojíte, příběh který Vás drapne a přečtené strany počítate na desítky.
Za mě jednoznačné doporučení a pokud by někdo z MZet chtěl číst, tak ať si mi řekne o převyprávění první knihy a začne rovnou druhou.
Bookzone: Kristine Kathryn Rusch - Kroniky Fey
|
reagovat
|

). Me Before You bylo nekoukatelné.
. Každopádně na to, že divadelní předloha si vystačí s jednou místností a hrstkou postav to stran produkčních hodnot nevypadá špatně (pokud tedy trailer nekecá a davové/trikové scény nebudou jen do počtu).