Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43361 - 43380 Napsat příspěvek

popik

setkání hereckých kolegů ze Sám doma po 26 letech link :)
652492
setkání hereckých kolegů ze Sám doma po 26 letech http://www.youtube.com/watch?v=GJMjiG1v3W4 *:)*
popik
0 0
reagovat

verbst

Neni zac, ja na to narazil uplne nahodne. Ale uprimne sjizdm jen Tamu Impalu, ke zbytku jsem se jeste nedostal.
652491
Neni zac, ja na to narazil uplne nahodne. Ale uprimne sjizdm jen Tamu Impalu, ke zbytku jsem se jeste nedostal.
verbst
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Už přes dvě hoďky projíždím ten deezer sessions playlist a přeskočil jsem jenom jednu věc, Strašně dobrý, ale strašně.
Díky.
652490
Už přes dvě hoďky projíždím ten deezer sessions playlist a přeskočil jsem jenom jednu věc, Strašně dobrý, ale strašně. Díky.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Co se nepovedlo Arniemu.... link :D
652488
Co se nepovedlo Arniemu.... http://image.prntscr.com/image/d52dc2d0d4e14cbea4935cfc5d082855.png *:D*
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

:+:+:+:+:+
652487
*:+**:+**:+**:+**:+*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Gorecki

Dobre im tak.. aspon ma na to nik nenalomi. :))
652486
Dobre im tak.. aspon ma na to nik nenalomi. *:))*
Gorecki
0 0
reagovat
652484
[link="https://m.youtube.com/watch?v=opScvWanl1U"]Muj novy hudebni favorit... Strasne feel good...[/link]
0 0
reagovat

Ghostbusters

Dakujem nenazranym dementom z Itafilmu, ze u nas nebude ANI JEDNA titulkovana kopia.
652483
Dakujem nenazranym dementom z Itafilmu, ze u nas nebude ANI JEDNA titulkovana kopia.
Ghostbusters
0 0
reagovat
652467
[b]Jim Beaver[/b] [link="https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157414891560495&id=254377915494"]je prostě borec.[/link]
0 0
reagovat

xxendxx

Pokud hraješ na úrovni jako já, tak neni no. Stejně hodin mám i v Dotě, kde je mapa jedna. Je to repetetivní? Asi ne. Mně šlo spíš o to, že tohle mi připomíná MMO grindy a ne taktickou kooperativní hru, kterou jsem od toho očekával - nic na úrovni CSka, Doty, ale prostě alespoň něco.
652445
Pokud hraješ na úrovni jako já, tak neni no. Stejně hodin mám i v Dotě, kde je mapa jedna. Je to repetetivní? Asi ne. Mně šlo spíš o to, že tohle mi připomíná MMO grindy a ne taktickou kooperativní hru, kterou jsem od toho očekával - nic na úrovni CSka, Doty, ale prostě alespoň něco.
xxendxx
0 0
reagovat

Division

Mě to i po 350 hodinách stále baví, ale já jsem převážně PvE hráč a v tuhle chvíli mám DLC Underground jako náhradu za občasný nakouknutí do Diabla 3. Ale jinak má Hasta pravdu, ta hra má obrovskej potenciál a některý blbosti a hlavně nedodělky jí strašně sráží do kolen. PvP mohlo být uchopeno i dalšími způsoby, spec. arény jen pro PvP hráče bez NPC. K tomu by se tam dali supr zapracovat (hra o život, slávu, vybavení, žrádlo, respekt) a plno hráčů by jim za to líbalo ruce.
Co mě i jako PvE hráče sere, je nemožnost se nějak odlišit v závislosti na tom co člověk udělal, uhrál a vybojoval. Ranky v DZet jsou na pikaču (hodně lidí má max rank a jsou to stejný lůzři jako já) a i když dá člobrda se sehranou partou run v Underground zoně nebo Raid na Heroic obtížnost, tak z toho nemá takový loot který by hned ostatním ukázal s kým mají tu čest. Se slzou v oku vzpomínám na Vanila WoW, kde se opravdu dalo podle výbavy na hráči poznat čím si prošel a že to fakt nemá zadarmo.
90% misí a raidů je jen o tom dojít do jedné místnosti a přežít x vln nepřátel....bez skoro žádného taktizovaní v 99% s jednou taktikou. Systém Agra nefunguje, Tankové nefungujou...podpůrná povolání jakž takž. Stále se upravují zbraně a vybavení podle toho jak se Ubi zachce (skoro jako by neměly testovací grupu a severy), a ničí se lidem už tak značně špatně vybalancovanej equip co si za ty hodiny hraní nahráli. Chápu že se má hra někam vyvíjet, ale má se přidat na obsahu a ne že se upravuje a degeneruje ten co tam je.
Pokud by nevyšlo DLC s náhodně generovanými podzemními "dungeony" s docela variabilními úkoly, tak už bych taky nehrál.

PS: Docela vyhlížím For Honor...bohužel taky hru od Ubisoftu.
652454
Mě to i po 350 hodinách stále baví, ale já jsem převážně PvE hráč a v tuhle chvíli mám DLC Underground jako náhradu za občasný nakouknutí do Diabla 3. Ale jinak má Hasta pravdu, ta hra má obrovskej potenciál a některý blbosti a hlavně nedodělky jí strašně sráží do kolen. PvP mohlo být uchopeno i dalšími způsoby, spec. arény jen pro PvP hráče bez NPC. K tomu by se tam dali supr zapracovat (hra o život, slávu, vybavení, žrádlo, respekt) a plno hráčů by jim za to líbalo ruce. Co mě i jako PvE hráče sere, je nemožnost se nějak odlišit v závislosti na tom co člověk udělal, uhrál a vybojoval. Ranky v DZet jsou na pikaču (hodně lidí má max rank a jsou to stejný lůzři jako já) a i když dá člobrda se sehranou partou run v Underground zoně nebo Raid na Heroic obtížnost, tak z toho nemá takový loot který by hned ostatním ukázal s kým mají tu čest. Se slzou v oku vzpomínám na Vanila WoW, kde se opravdu dalo podle výbavy na hráči poznat čím si prošel a že to fakt nemá zadarmo. 90% misí a raidů je jen o tom dojít do jedné místnosti a přežít x vln nepřátel....bez skoro žádného taktizovaní v 99% s jednou taktikou. Systém Agra nefunguje, Tankové nefungujou...podpůrná povolání jakž takž. Stále se upravují zbraně a vybavení podle toho jak se Ubi zachce (skoro jako by neměly testovací grupu a severy), a ničí se lidem už tak značně špatně vybalancovanej equip co si za ty hodiny hraní nahráli. Chápu že se má hra někam vyvíjet, ale má se přidat na obsahu a ne že se upravuje a degeneruje ten co tam je. Pokud by nevyšlo DLC s náhodně generovanými podzemními "dungeony" s docela variabilními úkoly, tak už bych taky nehrál. PS: Docela vyhlížím For Honor...bohužel taky hru od Ubisoftu.
Division
0 0
reagovat
Ale to je kravina s tou repetetivností, to by se dalo říct o všem. Division je výborná hra, kterou bohužel sráží spousta jednoduchých nedořešených věcí. Byly chvíle, kdy jsem se opravdu hodně bavil (jinak bych to nehrál), ale zároveň chvíle, kdy jsem se šíleně nervil, to se mi snad ještě u jiné hry nestalo. Ne ve smyslu, že se nedaří, ale ve smyslu jak ta hra je dementní a háže ti klacky pod nohy, stejně jako sami vývojáři. Svým způsobem by se dalo říct, že v Ubicrapu na té hře pracovali geniové s retardama dohromady.
652446
Ale to je kravina s tou repetetivností, to by se dalo říct o všem. Division je výborná hra, kterou bohužel sráží spousta jednoduchých nedořešených věcí. Byly chvíle, kdy jsem se opravdu hodně bavil (jinak bych to nehrál), ale zároveň chvíle, kdy jsem se šíleně nervil, to se mi snad ještě u jiné hry nestalo. Ne ve smyslu, že se nedaří, ale ve smyslu jak ta hra je dementní a háže ti klacky pod nohy, stejně jako sami vývojáři. Svým způsobem by se dalo říct, že v Ubicrapu na té hře pracovali geniové s retardama dohromady.
0 0
reagovat
hlavne ze dust 2 neni repetetivni... uz asi 20 let :D
652443
hlavne ze dust 2 neni repetetivni... uz asi 20 let :D
0 0
reagovat
Nice:D Já to nehrál, jen ze streamů, co jsem viděl u Summita a tak podobně mi to přišlo na můj vkus až příliš repetetivní, hroznej grind. Já mám skoro 2k hodin na CSku, já mám, co povídat.:D
652440
Nice*:D* Já to nehrál, jen ze streamů, co jsem viděl u Summita a tak podobně mi to přišlo na můj vkus až příliš repetetivní, hroznej grind. Já mám skoro 2k hodin na CSku, já mám, co povídat.*:D*
0 0
reagovat
jj, rogue agents killed 1263 :D , hlavně ze začátku na jaře jsem to hrál fakt dost, ale jsou tam lidi, co mají 2x tolik, to snad nespí ..
652439
jj, rogue agents killed 1263 *:D* , hlavně ze začátku na jaře jsem to hrál fakt dost, ale jsou tam lidi, co mají 2x tolik, to snad nespí ..
0 0
reagovat
Někdo fakt nahrál stovky hodin na Division? To jde?:D
652437
Někdo fakt nahrál stovky hodin na Division? To jde?*:D*
0 0
reagovat
lol

btw Axis, včera jsem se naštval a odinstaloval Division, už mě ta hra fakt jebala poslední dobou, bylo na čase dát si od toho pausu po tolika stovkách hodin, takže chvíli nepokecáme ... :/
652436
lol btw Axis, včera jsem se naštval a odinstaloval Division, už mě ta hra fakt jebala poslední dobou, bylo na čase dát si od toho pausu po tolika stovkách hodin, takže chvíli nepokecáme ... :/
0 0
reagovat
:D:+
652434
*:D**:+*
0 0
reagovat
:D
652433
*:D*
0 0
reagovat
Některé MZ diskuze v kostce :D
652432
Některé MZ diskuze v [link="https://youtu.be/JMJXvsCLu6s"]kostce[/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se