Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43081 - 43100 Napsat příspěvek
Nechapem, preco sa tu argumentuje len CT=televize. Je to verejnopravna sluzba, ktora ma povinnost uvadzat program aj pre mensinoveho divaka. Ale percentualne z objemu toho, co ide na ceskych staniciach ide o zanedbatelne promile a vytahovat to ako argument je zavadzajuce vyberanie hrozienok zo zapachajuceho kolaca, kde prevazuju komercne stanice s komercne ladenym programom. Ten clovek baziaci po "kvalite" z nasho pohladu nema dovod vyhladavat a riesi to sposobom "on demand", ktory mu poskytuje dalsie vyhody.
653148
Nechapem, preco sa tu argumentuje len CT=televize. Je to verejnopravna sluzba, ktora ma povinnost uvadzat program aj pre mensinoveho divaka. Ale percentualne z objemu toho, co ide na ceskych staniciach ide o zanedbatelne promile a vytahovat to ako argument je zavadzajuce vyberanie hrozienok zo zapachajuceho kolaca, kde prevazuju komercne stanice s komercne ladenym programom. Ten clovek baziaci po "kvalite" z nasho pohladu nema dovod vyhladavat a riesi to sposobom "on demand", ktory mu poskytuje dalsie vyhody.
0 0
reagovat

Gonzi

Tak to už je individuální. Dost lidí už k TV nesedá jenom aby si tam sedla a něco si pustila a zrovna ČT vzhledem k rozsahu poskytuje poměrně dost prostoru k tomu si několikrát týdně naplánovat puštění něčeho kvalitního. (neříkám, že to tak já dělám) Ale třeba HBO jsem taky odhlašoval, že se to tam hodně hodně opakovalo a chytit něco unikátního co jsem neviděl byl docela problém i ve VOD.

653147
Tak to už je individuální. Dost lidí už k TV nesedá jenom aby si tam sedla a něco si pustila a zrovna ČT vzhledem k rozsahu poskytuje poměrně dost prostoru k tomu si několikrát týdně naplánovat puštění něčeho kvalitního. (neříkám, že to tak já dělám) Ale třeba HBO jsem taky odhlašoval, že se to tam hodně hodně opakovalo a chytit něco unikátního co jsem neviděl byl docela problém i ve VOD.
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

S kvalitou řekněme souhlasím, ale médiem myslím i to, že já si nesednu přesně v osm večer a nebudu "doufat" že zrovna budou dávat něco dobrého, bez ohledu na tuto pravděpodobnost. Já si sednu už v 19:40, vyberu si co si pustím, když mě to nebude bavit, tak si pustím něco jiného, když si půjdu pro pizzu tak si to pauznu atd... Více k tomu nemám co dodat.

Pokud budu používat ČT jako jejich webovou platformu, tak jsme někde jinde. Najednou se bavíme o on-demand online streamování což už není "tv médium" ale "tv producent".

Jinak s kabelovkama to beru. Když jsem to psal tak jsem myslel hlavně na HBO GO a podobné služby, či seriály na blurayích apod., ale napsal jsem jen "kabelovky a netflix" = má chyba.
653145
S kvalitou řekněme souhlasím, ale médiem myslím i to, že já si nesednu přesně v osm večer a nebudu "doufat" že zrovna budou dávat něco dobrého, bez ohledu na tuto pravděpodobnost. Já si sednu už v 19:40, vyberu si co si pustím, když mě to nebude bavit, tak si pustím něco jiného, když si půjdu pro pizzu tak si to pauznu atd... Více k tomu nemám co dodat. Pokud budu používat ČT jako jejich webovou platformu, tak jsme někde jinde. Najednou se bavíme o on-demand online streamování což už není "tv médium" ale "tv producent". Jinak s kabelovkama to beru. Když jsem to psal tak jsem myslel hlavně na HBO GO a podobné služby, či seriály na blurayích apod., ale napsal jsem jen "kabelovky a netflix" = má chyba.
TonyClifton
0 0
reagovat

Gonzi

V tom případě nechápu tvůj nářek, když to bereš jako médium, tam přebírá ČT to nejkvalitnější. Seriály asi netřeba, dyž někde běhá Hra o Trůny, house of Cards, Americké nezávislé léto... tady si nemyslím, že by mimo HBO ČT jako médiu někdo dával výrazně na prdel, koukal jsi někdy na program kabelovek? :)

Však si je můžeš sehnat on demand, na stránkách televize překvapivě (zadarmo, jinde časem placené)

Chápal bych, kdybys to bral z pohledu Netflixu, ale z pohledu kabelovek proti ČT vaříš totálně z vody. ;)
653144
V tom případě nechápu tvůj nářek, když to bereš jako médium, tam přebírá ČT to nejkvalitnější. Seriály asi netřeba, dyž někde běhá Hra o Trůny, house of Cards, Americké nezávislé léto... tady si nemyslím, že by mimo HBO ČT jako médiu někdo dával výrazně na prdel, koukal jsi někdy na program kabelovek? *:)* Však si je můžeš sehnat on demand, na stránkách televize překvapivě (zadarmo, jinde časem placené) Chápal bych, kdybys to bral z pohledu Netflixu, ale z pohledu kabelovek proti ČT vaříš totálně z vody. *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

TV jako "médium" a typický "televizní divák" vs TV jako "producent".

První skupina se na pevnost Boyard s Rosákem pravděpodobně dívat bude (zrovna to bude to nejlepší co "dávaj v bedně"), druhá pravděpodobně ne (vybere si něco sama). Samozřejmě jsou skoro všichni lidi různě mezi.

Každopádně když někdo kope do televize, tak tím typicky myslí médium jako takové. Pokud bych já chtěl vidět Případy 1. Oddělení, tak bych si je sehnal on demand = tv jako producent. Proto budu i nadále kopat do televize jako média a přesto se bavit o seriálech, kde může být producentem i televize.
653143
TV jako "médium" a typický "televizní divák" vs TV jako "producent". První skupina se na pevnost Boyard s Rosákem pravděpodobně dívat bude (zrovna to bude to nejlepší co "dávaj v bedně"), druhá pravděpodobně ne (vybere si něco sama). Samozřejmě jsou skoro všichni lidi různě mezi. Každopádně když někdo kope do televize, tak tím typicky myslí médium jako takové. Pokud bych já chtěl vidět Případy 1. Oddělení, tak bych si je sehnal on demand = tv jako producent. Proto budu i nadále kopat do televize jako média a přesto se bavit o seriálech, kde [b]může[/b] být producentem i televize.
TonyClifton
0 0
reagovat
Omlouvám se za tenhle post, ale tenhle bizár prostě musíte vidět. :D Když se nesoudnost a senilita dají dohromady, vznikne z toho něco velmi obskurního. Něco takového se jen tak nevidí. :D:-
653142
Omlouvám se za tenhle post, ale [link="http://video.aktualne.cz/dvtv/senat-transparentni-ucet-neplanuji-puvod-penez-me-nezajima-v/r~8df287de640e11e69d46002590604f2e/"]tenhle bizár[/link] prostě musíte vidět. *:D* Když se nesoudnost a senilita dají dohromady, vznikne z toho něco velmi obskurního. Něco takového se jen tak nevidí. *:D**:-*
0 0
reagovat
Super jak si evidentně připadáte jako ti lepší a pak se projevujete jako Kostěj :)
653139
Super jak si evidentně připadáte jako ti lepší a pak se projevujete jako Kostěj *:)*
0 0
reagovat
Serte na něj proboha :D
653138
Serte na něj proboha *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Tohle je docela ubohé, přijít, vysmát se mi za názor, pak mne označit za trolla, aby sis za tím názorem náhodou nemusel stát. :-
653137
Tohle je docela ubohé, přijít, vysmát se mi za názor, pak mne označit za trolla, aby sis za tím názorem náhodou nemusel stát. *:-*
Gonzi
0 0
reagovat
jj, moje chyba.
653136
jj, moje chyba.
~
0 0
reagovat

Gonzi

1) Kde to píšu?
2) Kde je řeč o ČT?
3) I ČT má kvalitní obsah (Bukowsky, Případy 1. Oddělení, Čtvrtá Hvězda, Rapl... to jenom z poslední doby)
4) Máš brutálně selektivní vnímání, z ČT znáš skoro vše, ze zahraničních kabelovek jenom ty 2, 3 věci co si stáhneš.
653135
1) Kde to píšu? 2) Kde je řeč o ČT? 3) I ČT má kvalitní obsah (Bukowsky, Případy 1. Oddělení, Čtvrtá Hvězda, Rapl... to jenom z poslední doby) 4) Máš brutálně selektivní vnímání, z ČT znáš skoro vše, ze zahraničních kabelovek jenom ty 2, 3 věci co si stáhneš.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Dále Nekrmit! Dvě čokoládičky na nervy už od nás dostal ;)
653134
Dále [b]Nekrmit[/b]! Dvě čokoládičky na nervy už od nás dostal *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

Heh no jasně, vždyť česká televize je naprosto totéž jako placené kabelovky, nebo netflix.
653133
Heh no jasně, vždyť česká televize je naprosto totéž jako placené kabelovky, nebo netflix.
TonyClifton
0 0
reagovat

Video

Byl to pro mě pokus, vzal jsem si od jedný holky materiál ze starší módní akce, kde z 99% byly záběry, jak ona chodí areálem a točí věci kolem + poprosil o 3-4 fotky. Tak pokus, jestli z toho zmáknu vystříhat něco nebo ne, protože jsem zatím video takhle z nějaký akce nedělal. Kouknout můžete tady
653132
Byl to pro mě pokus, vzal jsem si od jedný holky materiál ze starší módní akce, kde z 99% byly záběry, jak ona chodí areálem a točí věci kolem + poprosil o 3-4 fotky. Tak pokus, jestli z toho zmáknu vystříhat něco nebo ne, protože jsem zatím video takhle z nějaký akce nedělal. Kouknout můžete [link="https://www.youtube.com/watch?v=quKoX_tUKzs"]tady[/link]
Video
0 0
reagovat
Nebo oříškovou Deli.
653130
Nebo oříškovou Deli.
0 0
reagovat
daj si snickers
653129
daj si snickers
0 0
reagovat
Heh no jasně, protože je v poho jebat do televizí, když já si televizní content stahuju. :)
653128
Heh no jasně, protože je v poho jebat do televizí, když já si televizní content stahuju. *:)*
0 0
reagovat
Nechaj ho, Tony ma opat rejpavou naladu, aktualne uz v asi styroch roznych diskusiach ;)
653125
Nechaj ho, Tony ma opat rejpavou naladu, aktualne uz v asi styroch roznych diskusiach *;)*
0 0
reagovat

Tony

Je rozdiel sledovat serialy a sledovat tie domace pokusy o nieco ako serial..
653124
Je rozdiel sledovat serialy a sledovat tie domace pokusy o nieco ako serial..
Tony
0 0
reagovat

kubqo

Ty nemáš příspěvky s sekci seriálů nebo jak?
653123
Ty nemáš příspěvky s sekci seriálů nebo jak?
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se