Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41961 - 41980 Napsat příspěvek
Cesar Romero ne? link
656443
Cesar Romero ne? http://metvnetwork.s3.amazonaws.com/W8RaD-1455564145-1827-list_items-romero_mad.jpg
0 0
reagovat
Ja myslim, ze ikonka s Mirkou Spacilovou by taky nebyla k zahozeni.
656438
Ja myslim, ze ikonka s Mirkou Spacilovou by taky nebyla k zahozeni.
0 0
reagovat

DarkSith

Zapomen, to bude neco z Memphisovskeho ranku. Premyslim taky o Magnuskovi.
656442
Zapomen, to bude neco z Memphisovskeho ranku. Premyslim taky o Magnuskovi.
DarkSith
0 0
reagovat

TedGeorge

Jako Jokerovy by se mu mohla líbit ikonka s Harley Quinn. :D
656441
Jako Jokerovy by se mu mohla líbit ikonka s [link="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c0/64/4c/c0644c67d3e0dab62887ecfcab55bd63.jpg"]Harley Quinn[/link]. *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Uz by pomalu mohli oznamit novyho Bonda bez Craiga, aby Joker chodil na MZ par mesicu v ikonce, o ktere spustim lidove hlasovani...
656434
Uz by pomalu mohli oznamit novyho Bonda bez Craiga, aby Joker chodil na MZ par mesicu v ikonce, o ktere spustim lidove hlasovani...
0 0
reagovat

GuidoA

pořád tý druhý desce spíš nerozumím než rozumím, ač tam v několika věcech kouzlo je...Ought - stejnej příběh.
656431
pořád tý druhý desce spíš nerozumím než rozumím, ač tam v několika věcech kouzlo je...Ought - stejnej příběh.
GuidoA
0 0
reagovat
656426
[link="https://youtu.be/pQdVnKpv1Sk"]preoccupations - memory (official video)[/link]
0 0
reagovat

popicek

automaticky sa to aktualizuje, klikni v origine na hru a aktualizovať ak sa ti z nejakého dovodu nestiahol patch
656415
automaticky sa to aktualizuje, klikni v origine na hru a aktualizovať ak sa ti z nejakého dovodu nestiahol patch
popicek
0 0
reagovat

popik

Neví někdo jak aktualizovat soupisky do FIFA 16 PC verze? Rok jsem to nehrál a ty soupisky mě tam teď serou...
656414
Neví někdo jak aktualizovat soupisky do FIFA 16 PC verze? Rok jsem to nehrál a ty soupisky mě tam teď serou...
popik
0 0
reagovat
(=LIFTY=): Může být, já se ale nebavím o kvalitách jako takových.
656399
(=LIFTY=): Může být, já se ale nebavím o kvalitách jako takových.
0 0
reagovat
Předloha je nejlepší komiks, jaký jsem kdy četl. Společně s prvním Sandmanem.
656397
Předloha je nejlepší komiks, jaký jsem kdy četl. Společně s prvním Sandmanem.
0 0
reagovat
LeKnight: Tady se "kritizovala" Ultimate edice (tj DC plus ty animáky uvnitř filmu)... Mě hrubě nesedla ani kinoverze a na DC sem ještě neměl odvahu. Ale chyby filmu samotného to asi nejsou, i předloha si myslím, že by u mě dobře nepochodila.
656390
LeKnight: Tady se "kritizovala" Ultimate edice (tj DC plus ty animáky uvnitř filmu)... Mě hrubě nesedla ani kinoverze a na DC sem ještě neměl odvahu. Ale chyby filmu samotného to asi nejsou, i předloha si myslím, že by u mě dobře nepochodila.
0 0
reagovat

LeKnight

Director's Cut je Snydera nejlepší film.
656385
Director's Cut je Snydera nejlepší film.
LeKnight
0 0
reagovat
Já jen doplním vsuvku, že jsem shlédnul onu prodlouženou verzi Watchmenů a jak zde někteří tvrdili, že je to nesourodé nebo tak, tak mě se nezdálo. Ty tři hodinky jsem ani nepocítil, chybějící scény tomu daly konečně náboj a ucelily to. I když kino verze je taky docela rozmáchlá.
Takže za ně ok:) a dvd s kino verzí asi hodím oknem a už se budu dívat jen na tuhle :D (Podobně jako u Království nebeském)
656384
Já jen doplním vsuvku, že jsem shlédnul onu prodlouženou verzi Watchmenů a jak zde někteří tvrdili, že je to nesourodé nebo tak, tak mě se nezdálo. Ty tři hodinky jsem ani nepocítil, chybějící scény tomu daly konečně náboj a ucelily to. I když kino verze je taky docela rozmáchlá. Takže za ně ok*:)* a dvd s kino verzí asi hodím oknem a už se budu dívat jen na tuhle *:D* (Podobně jako u Království nebeském)
0 0
reagovat

Clavius

Díky za tipy, mrknu na to.
Jinak jsem teď zrovna poprvé pustil nový album Blues Pills; v březnu budou v Praze.
656383
Díky za tipy, mrknu na to. Jinak jsem teď zrovna poprvé pustil nový album Blues Pills; v březnu budou v Praze.
Clavius
0 0
reagovat
656381
[link="https://67.media.tumblr.com/tumblr_m7b3l8gHKb1r9epbqo1_400.gif"]Memphis[/link] *8)*
0 0
reagovat

verbst

Už jen to slovní spojení "manželčina prababička" :D respekt :+
656379
Už jen to slovní spojení "manželčina prababička" *:D* respekt *:+*
verbst
0 0
reagovat
Manželčina prababička má dneska taky stovku. Úctyhodnej věk.
656378
Manželčina prababička má dneska taky stovku. Úctyhodnej věk.
0 0
reagovat
V hlavě Catheriny Zeta Jones: " No doprdele to ten druhej tu bude taky smrdět tak dlouho?" :D
656377
V hlavě Catheriny Zeta Jones: " No doprdele to ten druhej tu bude taky smrdět tak dlouho?" *:D*
0 0
reagovat
Alfasamec:+
656374
Alfasamec*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se