Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41981 - 42000 Napsat příspěvek
Sony :o To je v prdeli.. kdyz se nad tim tak zamyslim, tak si prijdu hrozne starej, kdyz uz to je 16 let :o
661038
Sony *:o* To je v prdeli.. kdyz se nad tim tak zamyslim, tak si prijdu hrozne starej, kdyz uz to je 16 let *:o*
0 0
reagovat

Narozeniny

...dnes je to uz 16 let od premiery filmu Rychle a zbesile :) tehdaaa se tunilo ve velkem... :))
661037
...dnes je to uz 16 let od premiery filmu Rychle a zbesile *:)* tehdaaa se tunilo ve velkem... :))
Narozeniny
0 0
reagovat

BookZone

Tulák - Slušný start trilogie, dost zajímavé téma a podle ohlasů ze zahraničí na ostatní díly je se na co těšit. Koupil jsem to v podstatě jen kvůli tomu gimmicku nemluvící hlavní postavy a rozhodně nelituju.

Dark Matter - Hodnoceno všude možně jako jedna z nejlepších knih minulého roku a osobně mi tam teda kousek k absolutnímu hodnocení chyběl, dal bych tomu spíš tak 4,5/5, ale jinak zasloužené. Téma sice částečně dost ohrané, ale napsané je to skvěle, takže jsem ji vzal a položil až po dočtení.

Teď už mi tu zbývá jen Ohnivý Muž od Hilla, který mě ještě ničím nezklamal a pak se snad konečně překecám dočíst sérii Stín Krkavce, kde jsem kdysi přečetl asi 100 stran, nic moc si z toho teď nepamatuju a nechce se mi to číst znovu :D
661031
[b]Tulák [/b]- Slušný start trilogie, dost zajímavé téma a podle ohlasů ze zahraničí na ostatní díly je se na co těšit. Koupil jsem to v podstatě jen kvůli tomu gimmicku nemluvící hlavní postavy a rozhodně nelituju. [b]Dark Matter[/b] - Hodnoceno všude možně jako jedna z nejlepších knih minulého roku a osobně mi tam teda kousek k absolutnímu hodnocení chyběl, dal bych tomu spíš tak 4,5/5, ale jinak zasloužené. Téma sice částečně dost ohrané, ale napsané je to skvěle, takže jsem ji vzal a položil až po dočtení. Teď už mi tu zbývá jen [b]Ohnivý Muž[/b] od Hilla, který mě ještě ničím nezklamal a pak se snad konečně překecám dočíst sérii Stín Krkavce, kde jsem kdysi přečetl asi 100 stran, nic moc si z toho teď nepamatuju a nechce se mi to číst znovu *:D*
BookZone
0 0
reagovat
:+
661012
*:+*
0 0
reagovat
661010
[url=http://www.digitalnikino.cz/node/945]Dunkirk bude hrán v IMAX Praha ze 70 mm pásu[/url]
0 0
reagovat
To víš no..dneska už se nedá nikomu věřit ;)
661001
To víš no..dneska už se nedá nikomu věřit *;)*
0 0
reagovat
Je blbý, když padají i ty poslední záruky... :D?)
661000
Je blbý, když padají i ty poslední záruky... *:D**?)*
0 0
reagovat

KARLOS

To sice jo, ale furt pro mě byli zárukou, že se to nezvrhne jen v dojnou krávu. 
660999
To sice jo, ale furt pro mě byli zárukou, že se to nezvrhne jen v dojnou krávu. 
KARLOS
0 0
reagovat
Axis: COž bylo troufalé, ale nezměrně pošetilé domnění ?):D8)
660998
Axis: COž bylo troufalé, ale nezměrně pošetilé domnění *?)**:D**8)*
0 0
reagovat
Škoda, díky nim jsem se na na film o mladém Hanovi těšil a neviděl za tím jen dojnou krávu....
660997
Škoda, díky nim jsem se na na film o mladém Hanovi těšil a neviděl za tím jen dojnou krávu....
0 0
reagovat
no do pi...
660996
no do pi...
0 0
reagovat
Takže Lewis končí s hraním, Lord s Millerem dávají Hanu Solovi vale, Fox chystá další Fantastic Four a Lindelof chystá pro HBO Watchmen...

Tohle je nejtemnější časová linie.
660986
Takže Lewis končí s hraním, Lord s Millerem dávají Hanu Solovi vale, Fox chystá další Fantastic Four a Lindelof chystá pro HBO Watchmen... Tohle je nejtemnější časová linie.
0 0
reagovat
Je mi jasný, že novinka bude za 3, 2, 1... Ale přece jen link
660985
Je mi jasný, že novinka bude za 3, 2, 1... Ale přece jen http://variety.com/2017/film/news/star-wars-han-solo-movie-directors-phil-lord-christopher-miller-exit-1202473743/
0 0
reagovat
660993
[url=http://variety.com/2017/film/news/daniel-day-lewis-quits-acting-oscar-winner-1202472766/]DD lewis konci s hereckou karierou[/url]
0 0
reagovat

Okkac

Jo Rakka je venku, ale je rozdělen na časti. 
660992
Jo Rakka je venku, ale je rozdělen na časti. 
Okkac
0 0
reagovat

Oats

Co vim, tak je jen Rakka venku. Zadny dalsi dil neni.
660982
Co vim, tak je jen Rakka venku. Zadny dalsi dil neni.
Oats
0 0
reagovat

Oats Studios - Volume 1

Viděli jste už? Mám za sebou první část z Volume 1 a hemží se to jen kvalitními nápady. :+ BTW když tak je to na Steamu zadarmiko, takže enjoy ?) :))
660978
Viděli jste už? Mám za sebou první část z Volume 1 a hemží se to jen kvalitními nápady. *:+* BTW když tak je to na Steamu zadarmiko, takže enjoy *?)* *:))*
Oats Studios - Volume 1
0 0
reagovat
A jooo výplach? Jsem nějak přeskočil, ono je už pondělí? Člověk u vody rychle ztratí pojem o čase.:D
660969
A jooo výplach? Jsem nějak přeskočil, ono je už pondělí? Člověk u vody rychle ztratí pojem o čase.*:D*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

1. Minulý týden jsem to házel do kecárny.
2. Je to dokonce ve včerejším výplachu.
3. Takové šíření si to nezaslouží! :D
660967
1. Minulý týden jsem to házel do kecárny. 2. Je to dokonce ve včerejším výplachu. 3. Takové šíření si to nezaslouží! *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Jaden Smith - Batman (Official Music Video)

Právě mi explodoval mozek.
660966
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Qa12ewbKGbY]Jaden Smith - Batman (Official Music Video)[/url] Právě mi explodoval mozek.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se