Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41921 - 41940 Napsat příspěvek
Gorecki: Romanticky film v televizi, vino, a "back massager" od Hitachi? :D
661230
Gorecki: Romanticky film v televizi, vino, a "back massager" od Hitachi? *:D*
0 0
reagovat

Vincent

No mna ta moja obcas aj sama vyzenie, lebo chce mat vecer klud "na seba" :))
661229
No mna ta moja obcas aj sama vyzenie, lebo chce mat vecer klud "na seba" *:))*
Vincent
0 0
reagovat
Napoprve si to nejvic uziju sam, napodruhe,kdyz uz vim, jestli je to dobry nebo ne me bavi reakce ostatních. 
661228
Napoprve si to nejvic uziju sam, napodruhe,kdyz uz vim, jestli je to dobry nebo ne me bavi reakce ostatních. 
0 0
reagovat
Jako jsou filmy, na ktery taky chodim sam, protoze me nebavi se nekoho ptat jestli na to nechce jit, me je to sumafuk jestli nekdo znamej sedi vedle me nebo ne, ale ze slusnosti se holt clovek musi zeny zeptat, jinak je ohen na strese :)
661227
Jako jsou filmy, na ktery taky chodim sam, protoze me nebavi se nekoho ptat jestli na to nechce jit, me je to sumafuk jestli nekdo znamej sedi vedle me nebo ne, ale ze slusnosti se holt clovek musi zeny zeptat, jinak je ohen na strese *:)*
0 0
reagovat

Vincent

U mě to nepřijde divné nikomu. A jinak ano, ta samota mi pomáhá více se soustředit na daný film. Na druhou stranu mě pak mrzí, když po skončení filmu nemám možnost se podělit o čerstvé dojmy. Svým způsobem vám to závidím. Ale to už patří k diskovskému způsobu života...
661226
U mě to nepřijde divné nikomu. A jinak ano, ta samota mi pomáhá více se soustředit na daný film. Na druhou stranu mě pak mrzí, když po skončení filmu nemám možnost se podělit o čerstvé dojmy. Svým způsobem vám to závidím. Ale to už patří k diskovskému způsobu života...
Vincent
0 0
reagovat
Jen pro info - neprijde to vasim pritelkynim/zenam divne, ze chodite stale sami? By me uz davno podezrivala zena, ze chodim na rande s jinejma :D
661225
Jen pro info - neprijde to vasim pritelkynim/zenam divne, ze chodite stale sami? By me uz davno podezrivala zena, ze chodim na rande s jinejma *:D*
0 0
reagovat
Taky chodím do kina běžně sám a divné mi to už vůbec nepřijde. Naopak, u řady filmů ani nechci, aby šel někdo se mnou, protože si tak film víc užiju. A to nenarážím na nějakou nevychovanost jako zmiňuje SteKi, ale protože jsem většinou iniciátorem takové akce a filmy vybírám/doporučuju, tak se pak cítím "zodpovědný" za ostatní, jestli se jim to bude líbit, atd. Tohle při sólo návštěvě odpadá a člověk se pak může opravdu soustředit jen na ten film a vlastní dojmy.
661224
Taky chodím do kina běžně sám a divné mi to už vůbec nepřijde. Naopak, u řady filmů ani nechci, aby šel někdo se mnou, protože si tak film víc užiju. A to nenarážím na nějakou nevychovanost jako zmiňuje SteKi, ale protože jsem většinou iniciátorem takové akce a filmy vybírám/doporučuju, tak se pak cítím "zodpovědný" za ostatní, jestli se jim to bude líbit, atd. Tohle při sólo návštěvě odpadá a člověk se pak může opravdu soustředit jen na ten film a vlastní dojmy.
0 0
reagovat
Ja to takhle mam s hospodama a vinarnama. Mam jich par oblibenejch, ktery si chci uzivat v klidu sam a rozhodne tam se mnou zadnej znamej (znama) nesmi.
661223
Ja to takhle mam s hospodama a vinarnama. Mam jich par oblibenejch, ktery si chci uzivat v klidu sam a rozhodne tam se mnou zadnej znamej (znama) nesmi.
0 0
reagovat
Ja mam teda smolu a moc sa mi nedari ist sam. Najhorsie je ked idem s kamosom, ktory nech sa na platne deje cokolvek,tak vzdy kazdych 5-10 minut vytiahne mobil, odblokuje ho, len tak preskroluje bezcielne plochu a zablokuje ho. Neviem ci existuje nieco co mi viac leze na nervy na tomto svete.
661222
Ja mam teda smolu a moc sa mi nedari ist sam. Najhorsie je ked idem s kamosom, ktory nech sa na platne deje cokolvek,tak vzdy kazdych 5-10 minut vytiahne mobil, odblokuje ho, len tak preskroluje bezcielne plochu a zablokuje ho. Neviem ci existuje nieco co mi viac leze na nervy na tomto svete.
0 0
reagovat
Můj strýc vždycky říkal: " Než s chujama, radši sám."
A měl pravdu.
661221
Můj strýc vždycky říkal: " Než s chujama, radši sám." A měl pravdu.
0 0
reagovat
Jít sám do kina je super. Když jsem šel naposledy do kina s kamarády tak se chovali jako idioti a film jsem si moc neužil, protože je to evidentně nebavilo a tak rušili. ;)
661220
Jít sám do kina je super. Když jsem šel naposledy do kina s kamarády tak se chovali jako idioti a film jsem si moc neužil, protože je to evidentně nebavilo a tak rušili. *;)*
0 0
reagovat
Ja teda nevidim na tom vobec nic divneho, ked ide niekto sam do kina. A presne ako pise Vardant, keby bola este aj sala prazdna bolo by to dokonale.
661219
Ja teda nevidim na tom vobec nic divneho, ked ide niekto sam do kina. A presne ako pise Vardant, keby bola este aj sala prazdna bolo by to dokonale.
0 0
reagovat
Nechce nebo jsou líný číst titulky nebo nejsou schopný se dohodnout kdy budou mít vůbec čas a chuť, je jim líto peněz atd. 

Teď už jsem si na to tak zvyknul, že už to radši nikomu neříkám, co kdyby totiž někdo chtěl jít :D Ještě kdyby tak byl i sál prázdný ;)
661218
Nechce nebo jsou líný číst titulky nebo nejsou schopný se dohodnout kdy budou mít vůbec čas a chuť, je jim líto peněz atd.  Teď už jsem si na to tak zvyknul, že už to radši nikomu neříkám, co kdyby totiž někdo chtěl jít *:D* Ještě kdyby tak byl i sál prázdný *;)*
0 0
reagovat
chybi mi tam "protoze s nimi nechce nikdo jit"
661217
chybi mi tam "protoze s nimi nechce nikdo jit"
0 0
reagovat
vidim ze Disk si rad pocte kvalitni antislunickarsky server :D
661216
vidim ze Disk si rad pocte kvalitni antislunickarsky server *:D*
0 0
reagovat
Do kina běžně chodím sám. Tak jo, jsem divnej.
661214
Do kina běžně chodím sám. [url=http://eurodenik.cz/zivotni-styl/proc-jsou-ti-kteri-chodi-do-kina-sami-zajimavi-lide]Tak jo, jsem divnej.[/url]
0 0
reagovat
Akademie letos pozvala do svých řad 774 nových členů. Kdyby někoho zajímal kompletní seznam.
661201
Akademie letos pozvala do svých řad 774 nových členů. Kdyby někoho zajímal kompletní [url=http://www.hollywoodreporter.com/news/academy-invites-record-774-new-members-39-percent-female-30-percent-people-color-1017318]seznam[/url].
0 0
reagovat
20 vterin z noveho Jumanji a nikdy to nechci videt... Spis je to dalsi pokracovani Cesty do stredu zeme...
661200
20 vterin z noveho Jumanji a nikdy to nechci videt... Spis je to dalsi pokracovani Cesty do stredu zeme...
0 0
reagovat
to chces!
661199
to [url=http://lwlies.com/articles/adidas-rom-zissou-trainers-the-life-aquatic/]chces[/url]!
0 0
reagovat
They have a little baby boy, and he is perfect, perfect in every way. :D
661195
They have a little baby boy, and he is perfect, perfect in every way. *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se