Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41821 - 41840 Napsat příspěvek

Audioknihy

V ramci novorocneho predsavzatia som sa rozhodol pri dochadzani do prace vymenit auto za vlastne nohy:)

Kedze mi to ukroji z dna minimalne hodku a pol, nemate nejake tipy na fakt dobre CZ/SK audioknihy? Myslene obsahom ale najma formou. Vela dobrych titulov ma odradilo prave po tejto stranke. Akykolvek zaner:)

Dopredu vrele dik.
657025
V ramci novorocneho predsavzatia som sa rozhodol pri dochadzani do prace vymenit auto za vlastne nohy:) Kedze mi to ukroji z dna minimalne hodku a pol, nemate nejake tipy na fakt dobre CZ/SK audioknihy? Myslene obsahom ale najma formou. Vela dobrych titulov ma odradilo prave po tejto stranke. Akykolvek zaner:) Dopredu vrele dik.
Audioknihy
0 0
reagovat
Batman: Hush je tezka klasika, urcite nevahat :+
657022
Batman: Hush je tezka klasika, urcite nevahat *:+*
0 0
reagovat

DCUKK

a hned Batman
657021
a hned Batman
DCUKK
0 0
reagovat

ComicsZone

Od zítřka začíná vycházet DC komiksový komplet link
657019
Od zítřka začíná vycházet DC komiksový komplet http://cs.wikipedia.org/wiki/DC_komiksov%C3%BD_komplet
ComicsZone
0 0
reagovat
Jo ty myslíš tu novější variantu. To jsem četl jen první díl.
656988
Jo ty myslíš tu novější variantu. To jsem četl jen první díl.
0 0
reagovat
Old Man Logan je od Millara ne? Já jsem to četl celý, je to strašně super.
656987
Old Man Logan je od Millara ne? Já jsem to četl celý, je to strašně super.
0 0
reagovat
Někdo komiksu znalý.....ten novej Wolverine má bejt podle předlohy Jeffa Lemire?? :o:o Podle mě aktuálně nejlepší komiksovej tvůrce, ale mám od něj najeto jen jeho indie věci a do těch kousků, co dělal pro velký společnosti jsem se zatím moc nepouštěl. Má někdo tu sérii Old Man Logan načtenou?
656985
Někdo komiksu znalý.....ten novej Wolverine má bejt podle předlohy Jeffa Lemire?? *:o**:o* Podle mě aktuálně nejlepší komiksovej tvůrce, ale mám od něj najeto jen jeho indie věci a do těch kousků, co dělal pro velký společnosti jsem se zatím moc nepouštěl. Má někdo tu sérii Old Man Logan načtenou?
0 0
reagovat
Spomienkovy segment na Oscaroch bude tento rok trvat polovicu prenosu
656973
Spomienkovy segment na Oscaroch bude tento rok trvat polovicu prenosu
0 0
reagovat
Smrtka úřadovala ještě na poslední chvíli... link :-
656970
Smrtka úřadovala ještě na poslední chvíli... http://highlighthollywood.com/2016/12/william-christopher-who-portrayed-father-mulcahy-on-mash-and-guest-starred-on-days-dies-at-84/ *:-*
0 0
reagovat

Disketa1

To je zajímavý, že ten článek je z 31.12.2016...
656972
To je zajímavý, že ten článek je z 31.12.2016...
Disketa1
0 0
reagovat

mz live

Kdybyste někdo měl chuť na staré mz live, tak jsem našel první tři díly.
656971
Kdybyste někdo měl chuť na staré mz live, tak jsem našel první [link="https://www.youtube.com/channel/UCip3fo9utle_1ltND7ARelg"]tři díly[/link].
mz live
0 0
reagovat

UFC 207

No tak myslim, ze po tomhle debaklu se Ronda Rousey do klece uz vracet nebude. Prestoze jsem od zacatku fandil Amande Nunes, videt takovouhle nakladacku bylo nakonec docela smutne :o
656964
No tak myslim, ze po tomhle debaklu se Ronda Rousey do klece uz vracet nebude. Prestoze jsem od zacatku fandil Amande Nunes, videt takovouhle nakladacku bylo nakonec docela smutne *:o*
UFC 207
0 0
reagovat
Swiss army man OST :o:o:o niečo tak originálne som nepočul už veeeeľmi dlho
656963
Swiss army man OST *:o**:o**:o* niečo tak originálne som nepočul už veeeeľmi dlho
0 0
reagovat
Vše nej do roku 2017 chcípáci ! :)

xxendxx jj taky souhlas co jsem to tak proletěl
656960
Vše nej do roku 2017 chcípáci ! :) xxendxx jj taky souhlas co jsem to tak proletěl
0 0
reagovat
Dan Vávra a jeho pohled na nový Star Wars... musím souhlasit.
656959
[link="https://danielvavra.wordpress.com/2016/12/30/rogue-one-versus-novinari/"]Dan Vávra[/link] a jeho pohled na nový Star Wars... musím souhlasit.
0 0
reagovat
od ty doby co jsem omylem sel do kina na Nejasnou zpravu o konci sveta, tak ho kontumacne nesnasim za vsechno
656955
od ty doby co jsem omylem sel do kina na Nejasnou zpravu o konci sveta, tak ho kontumacne nesnasim za vsechno
0 0
reagovat
V tomto suhlas s Diskom. Je to uz sice tymi nespocetnymi reprizami trochu vycpele, ale ta kamera, hudba!! (Hapka), cesko-slovenska priroda, sexualne inotaje a celkova mnohovrstevnatost, akoze Jakubisko si za posledne (dlhe) roky zasluzi kopance, ale za toto je to skor prejavom buranstva alebo divna poza. Sorry:)
656954
V tomto suhlas s Diskom. Je to uz sice tymi nespocetnymi reprizami trochu vycpele, ale ta kamera, hudba!! (Hapka), cesko-slovenska priroda, sexualne inotaje a celkova mnohovrstevnatost, akoze Jakubisko si za posledne (dlhe) roky zasluzi kopance, ale za toto je to skor prejavom buranstva alebo divna poza. Sorry:)
0 0
reagovat
Perinbaba je nejlepší slovenská pohádka, čirá fantazie. Ale jen ve slovenštině.
656948
Perinbaba je nejlepší slovenská pohádka, čirá fantazie. Ale jen ve slovenštině.
0 0
reagovat
Souhlasim. Jen si myslim, ze je na vine Jakubisko a ne dabing :)
656946
Souhlasim. Jen si myslim, ze je na vine Jakubisko a ne dabing :)
0 0
reagovat
Právě jsem viděl Jakubiskovu Perinbabu v českém dabingu. Katastrofa. :(
656939
Právě jsem viděl Jakubiskovu Perinbabu v českém dabingu. Katastrofa. *:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se