Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41721 - 41740 Napsat příspěvek
R.I.P. Miguel Ferrer. link

Jméno většině nic neřekne, ale učitě ho většina z vás někde viděla ve fimech jako Robocop, Žhavé výstřely, Twin Peaks
657506
R.I.P. Miguel Ferrer. http://www.csfd.cz/tvurce/2339-miguel-ferrer/ Jméno většině nic neřekne, ale učitě ho většina z vás někde viděla ve fimech jako Robocop, Žhavé výstřely, Twin Peaks
0 0
reagovat

Axis

Hmm, OK. Já mám pro Merleho velkou slabost, a co se přežití v hradu týče, šlo o to, že byl chráněnej skálou. To už by mě víc trápila absence radiace. Každopádně si nicméně myslím, že co se uspořádání postapo společnosti týče je Malevil mnohem blíž "skutečnosti", než King.
Bacigalupi je spíš through- , než post-apo a některý ty jeho povídky z Čerpadla nejsou ani to, každopádně ale opravdu vřele doporučuju, některý ty vize jsou tak realistický, že ti bude i v létě kurevská zima.
657502
Hmm, OK. Já mám pro Merleho velkou slabost, a co se přežití v hradu týče, šlo o to, že byl chráněnej skálou. To už by mě víc trápila absence radiace. Každopádně si nicméně myslím, že co se uspořádání postapo společnosti týče je Malevil mnohem blíž "skutečnosti", než King. Bacigalupi je spíš through- , než post-apo a některý ty jeho povídky z Čerpadla nejsou ani to, každopádně ale opravdu vřele doporučuju, některý ty vize jsou tak realistický, že ti bude i v létě kurevská zima.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Tramvají jsem jezdil do školy, tam jsem právě četl. Teď dojíždím z Ostravy do Frýdku-Místku za prací. A když si můžu vybrat jestli těch 17km mám urazit autem za 16 minut nebo MHD s přestupem za 50 minut, tak je volba jasná :-D
657501
Tramvají jsem jezdil do školy, tam jsem právě četl. Teď dojíždím z Ostravy do Frýdku-Místku za prací. A když si můžu vybrat jestli těch 17km mám urazit autem za 16 minut nebo MHD s přestupem za 50 minut, tak je volba jasná :-D
Axis
0 0
reagovat

Kostěj

Malevil jsem četl a asi bych ho nepostavil na rovno se Svědectvím. Štvala mě na ní nelogičnost a i nerelističnost vlastního přežití jaderné války ve staré středověké tvrzy. Plus naprosto pomalý tempo, za 500 stran se zase tak moc nestane, ale i tak to má svoje a nevadilo mi tu knihu přečíst (nymfomanka rullez). Bacigalupiho jsem nečetl.
657500
Malevil jsem četl a asi bych ho nepostavil na rovno se Svědectvím. Štvala mě na ní nelogičnost a i nerelističnost vlastního přežití jaderné války ve staré středověké tvrzy. Plus naprosto pomalý tempo, za 500 stran se zase tak moc nestane, ale i tak to má svoje a nevadilo mi tu knihu přečíst (nymfomanka rullez). Bacigalupiho jsem nečetl.
Kostěj
0 0
reagovat

Axis

>> Nikdo nepopsal konec civilizace a život přežívších tak skvěle a tak reálně jako on ve Svědectví

Přečti si Malevil (R. Merle), nebo něco od Bacigalupiho (doporučuju Vodní nůž, nebo Čerpadlo 6).

Ale Svědectví mám taky rád, pamatuju si, že jsem si ho vzal víceméně nedopatřením na jednu chlastačku s kámošema na chalupě a pak jsem jí skoro celou strávil četbou, což má za následek blbý kecy ze strany řečenejch přátel dodnes. Už jsem se chtěl radovat, že vyšla ještě nějaká rozšířená rozšířená verze :)
657499
>> Nikdo nepopsal konec civilizace a život přežívších tak skvěle a tak reálně jako on ve Svědectví Přečti si Malevil (R. Merle), nebo něco od Bacigalupiho (doporučuju Vodní nůž, nebo Čerpadlo 6). Ale Svědectví mám taky rád, pamatuju si, že jsem si ho vzal víceméně nedopatřením na jednu chlastačku s kámošema na chalupě a pak jsem jí skoro celou strávil četbou, což má za následek blbý kecy ze strany řečenejch přátel dodnes. Už jsem se chtěl radovat, že vyšla ještě nějaká rozšířená rozšířená verze *:)*
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Tramvaj nebo trubka, vždyť je to jedno. Kniha se dá číst v jakémkoliv tebou neobsluhovaném dopravním prostředku.
657498
Tramvaj nebo trubka, vždyť je to jedno. Kniha se dá číst v jakémkoliv tebou neobsluhovaném dopravním prostředku.
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

Bohuzel jezdim do prace tramvaji.
657497
Bohuzel jezdim do prace tramvaji.
Axis
0 0
reagovat

okkac

Dobrý je číst v metru při dojezdu do práce. Takhle se dají přečíst tuny knih.

S hodnocením Svědectví víceméně souhlasím, jenže i tak je asi jeho nejlepším kouskem. Nikdo nepopsal konec civilizace a život přežívších tak skvěle a tak reálně jako on ve Svědectví (možná se k tomu blíží Cesta, jenže ta je o něčem jiném). Náboženskou druhou polovinu jsem taky dost prozíval, ovšem furt mě bavila a když se k tomu přidá to že je celá psána během jeho vystřizlivěním z alkoholu a je v ní vlastně popsána jeho cesta zpět mězi normální lidi(sice skrze náboženství, holt jsou anonymní alkoholici taková křesťanská polosekta) tak se mi líbí. Konec je divnej, ale překousnu ho.

Kostěj
Druhé doplněné, v prvním vydání po něm chtěl vydavatel výrazné škrty, které knize moc neprospěly.
657496
Dobrý je číst v metru při dojezdu do práce. Takhle se dají přečíst tuny knih. S hodnocením Svědectví víceméně souhlasím, jenže i tak je asi jeho nejlepším kouskem. Nikdo nepopsal konec civilizace a život přežívších tak skvěle a tak reálně jako on ve Svědectví (možná se k tomu blíží Cesta, jenže ta je o něčem jiném). Náboženskou druhou polovinu jsem taky dost prozíval, ovšem furt mě bavila a když se k tomu přidá to že je celá psána během jeho vystřizlivěním z alkoholu a je v ní vlastně popsána jeho cesta zpět mězi normální lidi(sice skrze náboženství, holt jsou anonymní alkoholici taková křesťanská polosekta) tak se mi líbí. Konec je divnej, ale překousnu ho. [b]Kostěj[/b] Druhé doplněné, v prvním vydání po něm chtěl vydavatel výrazné škrty, které knize moc neprospěly.
okkac
0 0
reagovat
Nejlepší nehororový King je Čtyři roční doby. Z hororovýho Prokletí Salemu a To. Od Bachmana ještě Dlouhý pochod, když to tak nějak rozdělím.
Zatím jsem četl 45 knížek od něj. 7 mám doma k přečtení, akorát už to nestíhám takovým tempem jako za studentských let.
657495
Nejlepší nehororový King je Čtyři roční doby. Z hororovýho Prokletí Salemu a To. Od Bachmana ještě Dlouhý pochod, když to tak nějak rozdělím. Zatím jsem četl 45 knížek od něj. 7 mám doma k přečtení, akorát už to nestíhám takovým tempem jako za studentských let.
0 0
reagovat
Svědectví je úžasná první třetina, pak velmi dobrý prostředek, pak ucházející poslední třetina a konec vyloženě na facku.
657494
Svědectví je úžasná první třetina, pak velmi dobrý prostředek, pak ucházející poslední třetina a konec vyloženě na facku.
0 0
reagovat
Druhé doplněné, nebo druhé, doplněné?
657493
Druhé doplněné, nebo druhé, doplněné?
0 0
reagovat
Nejlepší King (a to zdaleka) je druhé doplněné vydání Svědectví...za rohem je Temná věž (od druhýho dílu).
657492
Nejlepší King (a to zdaleka) je druhé doplněné vydání Svědectví...za rohem je Temná věž (od druhýho dílu).
0 0
reagovat
Nejlepší King (a to zdaleka) je Řbitov zviřátek 8)
...IMO
657491
Nejlepší King (a to zdaleka) je Řbitov zviřátek *8)* ...IMO
0 0
reagovat
Nebavi postavy
657490
Nebavi postavy
0 0
reagovat

Axis

No, treba te to bude bavit, ale ja cetl dva dily a uz si nejak nepamatuju o cem byly. Treti se mi od Vanoc vali v knihovnicce a vubec se mi do toho nechce. Nejak me tam vubec nabi ty postavy, ani pripady. Jedine co King umi vzdy, jsou kapitoly s myslenkama vrahu. Ja bych se vubec nedivil, kdyby on sam byl vrahem.:D Kazdopadne nejlepsi King je pro me To a serie Temne veze.
657489
No, treba te to bude bavit, ale ja cetl dva dily a uz si nejak nepamatuju o cem byly. Treti se mi od Vanoc vali v knihovnicce a vubec se mi do toho nechce. Nejak me tam vubec nabi ty postavy, ani pripady. Jedine co King umi vzdy, jsou kapitoly s myslenkama vrahu. Ja bych se vubec nedivil, kdyby on sam byl vrahem.*:D* Kazdopadne nejlepsi King je pro me To a serie Temne veze.
Axis
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Mě Pod kopulí težce nebavilo a hlavně je to hodně podobný starším Kingovinám. Nějak teď nemám co číst (nebo jsem línej si prohlídnout katalogy co nového a dobrého vyšlo) tak dám Kingovi šanci s jeho detektivní trilogíí Bill Hodges.
657488
Mě Pod kopulí težce nebavilo a hlavně je to hodně podobný starším Kingovinám. Nějak teď nemám co číst (nebo jsem línej si prohlídnout katalogy co nového a dobrého vyšlo) tak dám Kingovi šanci s jeho detektivní trilogíí Bill Hodges.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Něco pro KarlaR: link ;)
657487
Něco pro KarlaR: http://mymodernmet.com/silent-film-effects/ *;)*
0 0
reagovat

Chris Carter detektivky

Tohle mi fakt neskutečně sedlo. Po přečtení vynikajícího Popravčího jsem se vrhl na jeho prvotinu - Dva kříže - a hltám stránku za stránkou. Hlavně ten spisovatel nějakou dobu opravdu s vrahama pracoval, takže i když jsou příběhy fiktivní, tak jsou usazeny v reáliích.
657484
Tohle mi fakt neskutečně sedlo. Po přečtení vynikajícího Popravčího jsem se vrhl na jeho prvotinu - Dva kříže - a hltám stránku za stránkou. Hlavně ten spisovatel nějakou dobu opravdu s vrahama pracoval, takže i když jsou příběhy fiktivní, tak jsou usazeny v reáliích.
Chris Carter detektivky
0 0
reagovat

Axis

Není zač. Mně se na té knize hlavně líbí, že si King dal fakt obrovskou práci s tím, aby si o celém incidentu nastudoval co nejvíce. Ale pořád mi z jeho novější tvorby sedlo víc Pod kopulí.
657483
Není zač. Mně se na té knize hlavně líbí, že si King dal fakt obrovskou práci s tím, aby si o celém incidentu nastudoval co nejvíce. Ale pořád mi z jeho novější tvorby sedlo víc Pod kopulí.
Axis
0 0
reagovat

davidb

Děkuju. :+

Doufám, že se brzo konečně ujme zase nějakýho filmu.
657482
Děkuju. *:+* Doufám, že se brzo konečně ujme zase nějakýho filmu.
davidb
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se