Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41701 - 41720 Napsat příspěvek

KarelR

:D:+
657555
*:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Ts, slabý :) link
657554
Ts, slabý *:)* http://www.instagram.com/p/BPiCe8UDmg6/
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

departed

ja som si nedavno spomenul na tie hry co tam boli, tak som si to s kamosom naistaloval ze si zahrame slide a lama a tie hry tam uz nie su!!! tak som to vymazal :( :- :D
657553
ja som si nedavno spomenul na tie hry co tam boli, tak som si to s kamosom naistaloval ze si zahrame slide a lama a tie hry tam uz nie su!!! tak som to vymazal *:(* *:-* *:D*
departed
0 0
reagovat
Asi to nejlepší, co jsem na Women's march viděl.
657552
Asi to nejlepší, co jsem na Women's march [link="https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16143070_10154956399117500_6489260581325411064_n.jpg?oh=f78eb97c7fff8f7c467a1a9c81dad93d&oe=591C3D4D"]viděl[/link].
0 0
reagovat
Akorát jsem si editoval profil a všiml jsem si, že je tam i kolonka pro zadání ICQ :D Je upřímně ještě někdo, kdo to furt používá?
657551
Akorát jsem si editoval profil a všiml jsem si, že je tam i kolonka pro zadání ICQ *:D* Je upřímně ještě někdo, kdo to furt používá?
0 0
reagovat
Zemřel Michal Pavlata, bylo mu 71 let.
657546
Zemřel Michal Pavlata, bylo mu 71 let.
0 0
reagovat

Disketa1

Občan Kane a Jih proti severu? Zajímaví výběr hodný jeho věku. ;)
657542
Občan Kane a Jih proti severu? Zajímaví výběr hodný jeho věku. *;)*
Disketa1
0 0
reagovat
aneb proc to vsechno nevypsat a pak sem na to samy nehodit link :D
657541
aneb proc to vsechno nevypsat a pak sem na to samy nehodit link :D
0 0
reagovat
A tady najdete i oblíbené filmy Donalda Trumpa.
657540
A [link="http://www.businessinsider.com/presidents-favorite-movies-2016-8/#barack-obama-the-godfather-part-i-and-part-ii-13"]tady[/link] najdete i oblíbené filmy Donalda Trumpa.
0 0
reagovat
Jenom pro úplnost:

Franklin D. Roosevelt měl rád Mickey Mouse.
Harry Truman - My Darling Clementine
Dwight Eisenhower - V pravé poledne
John F. Kennedy obdivoval jakožto herce Johna Wayna a z fiktivních postav Jamese Bonda
Lyndon B. Johnson - Stopaři
Richard Nixon - Patton
Gerald Ford - Sám doma
Jimmy Carter - Všichni prezidentovi muži
Ronald Reagan - V pravé poledne a Za zvuků hudby
George H.W. Bush - Viva Zapata!
Bill Clinton - V pravé poledne a Casablanca
George W. Bush - Hřiště snů
Barack Obama - Kmotr 1 a 2.
657538
Jenom pro úplnost: Franklin D. Roosevelt měl rád Mickey Mouse. Harry Truman - My Darling Clementine Dwight Eisenhower - V pravé poledne John F. Kennedy obdivoval jakožto herce Johna Wayna a z fiktivních postav Jamese Bonda Lyndon B. Johnson - Stopaři Richard Nixon - Patton Gerald Ford - Sám doma Jimmy Carter - Všichni prezidentovi muži Ronald Reagan - V pravé poledne a Za zvuků hudby George H.W. Bush - Viva Zapata! Bill Clinton - V pravé poledne a Casablanca George W. Bush - Hřiště snů Barack Obama - Kmotr 1 a 2.
0 0
reagovat

Disketa1

Aspoň je vidět, že je to filmový fanoušek. :D
657535
Aspoň je vidět, že je to filmový fanoušek. *:D*
Disketa1
0 0
reagovat
a kde je nejaký ambiciózny miliardár keď ho treba? link
657534
a kde je nejaký ambiciózny miliardár keď ho treba? https://www.youtube.com/watch?v=6nCFiEMmYE0
0 0
reagovat
První den na postu prezidenta a už vykrádá repliky z filmů. Ts ts.
657533
První den na postu prezidenta a už vykrádá repliky z filmů. Ts ts.
0 0
reagovat
Takže v Bílém domě bude vládnout Bane. :D
657532
Takže v Bílém domě bude vládnout [link="https://www.facebook.com/JeremyMcLellanComedy/videos/1375442982496873/"]Bane[/link]. *:D*
0 0
reagovat

l-e-t-o

Jop Kotleta to má ve Spadu taky hezky nalajnovaný, jen je škoda že nedokáže na špagátě udržet to jeho ujetý já.
657518
Jop Kotleta to má ve Spadu taky hezky nalajnovaný, jen je škoda že nedokáže na špagátě udržet to jeho ujetý já.
l-e-t-o
0 0
reagovat

postapo

Teď jsem asi v půlce knihy Spad od Františka Kotlety a tam je parádním způsobem popsán stav společnosti po jaderné válce.
Celkově ta kniha má drajv :)
657517
Teď jsem asi v půlce knihy Spad od Františka Kotlety a tam je parádním způsobem popsán stav společnosti po jaderné válce. Celkově ta kniha má drajv :)
postapo
0 0
reagovat

okkac

Škoda.

Jméno mi opravdu moc neřeklo, ale z toho výčtu filmů (a seriálu) jsem hned věděl, o koho jde. :-
657512
Škoda. Jméno mi opravdu moc neřeklo, ale z toho výčtu filmů (a seriálu) jsem hned věděl, o koho jde. *:-*
okkac
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Running Man je moje oblíbené GP jak kniha tak film, ale spíš film.
Protože: "Já se vrátím! Leda tak ze záznamu!" :D
657511
Running Man je moje oblíbené GP jak kniha tak film, ale spíš film. Protože: "Já se vrátím! Leda tak ze záznamu!" *:D*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Skvela Kingovka jsou i Nezbytne veci = dokonale cernohumorne becko:+ Running Man a Dlouhy pochod pak napinave jednohubky.
657510
Skvela Kingovka jsou i Nezbytne veci = dokonale cernohumorne becko*:+* Running Man a Dlouhy pochod pak napinave jednohubky.
0 0
reagovat

Kostěj

Já myslel i tu radiaci atd. Prostě mě to při čtení docela vadilo.

Uspořádání post apo společnosti je popsáno asi nejlépe v knize Den Trifidů a když to vezmu kolem a kolem tak ta by byla za knihu jež předčí Svědectví (alespoň v té rovině prvotní zkázy). Taky je to knížka jejíž začátek dost často vykrádají apokalyptické snímky (28 dní po té, Živý Mrtvý - taky proto jsem ten komiks tak žral).
657509
Já myslel i tu radiaci atd. Prostě mě to při čtení docela vadilo. Uspořádání post apo společnosti je popsáno asi nejlépe v knize Den Trifidů a když to vezmu kolem a kolem tak ta by byla za knihu jež předčí Svědectví (alespoň v té rovině prvotní zkázy). Taky je to knížka jejíž začátek dost často vykrádají apokalyptické snímky (28 dní po té, Živý Mrtvý - taky proto jsem ten komiks tak žral).
Kostěj
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se