Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41681 - 41700 Napsat příspěvek

For Honor Closed Beta

Mám ještě jeden invite do PS4 beta testu, kterej běží od zítřka až do 30., kdyby někdo chtěl tak PM. :)
657617
Mám ještě jeden invite do PS4 beta testu, kterej běží od zítřka až do 30., kdyby někdo chtěl tak PM. *:)*
For Honor Closed Beta
0 0
reagovat

tutovka

Jo, taky jsme koukaly. Porad nudny jako prase, ale byla tam ta genialni kombinace loterie pro vsechny a kola pro ucinkujici. Proto i z dnesniho pohledu vysoke konecne vyhry. Kam se hrabe Milionar, pani si mohla v Praze tehda snad koupit i dva byty :D
657611
Jo, taky jsme koukaly. Porad nudny jako prase, ale byla tam ta genialni kombinace loterie pro vsechny a kola pro ucinkujici. Proto i z dnesniho pohledu vysoke konecne vyhry. Kam se hrabe Milionar, pani si mohla v Praze tehda snad koupit i dva byty *:D*
tutovka
0 0
reagovat

Disketa1

Však na co myslíš že jsem asi narážel kapitáne:D Tenhle seroš mám v hlavě skoro celej, včetně zákulisí.
657603
Však na co myslíš že jsem asi narážel kapitáne*:D* Tenhle seroš mám v hlavě skoro celej, včetně zákulisí.
Disketa1
0 0
reagovat
657602
http://www.youtube.com/watch?v=1WOACPk1lMQ&t=0m6s
0 0
reagovat

Tutovka

Rarita! Nostalgie! Ano, z Tutovky před více než dvaceti lety šílel doslova celý národ. A celá rodina tenhle nervák sledovala. Tutovka byla jednou z možných definic 90. let. Mimochodem, tenkrát bylo běžné, že do televizních soutěží chodili policajti a hlídali kufříky s penězi, přičemž dnes to samozřejmě vyvolá úsměv. Tak my pamětníci si zavzpomínáme a ti mladší se zasmějou tomu, co jsme tenkrát prožívali. :))

Račte se pokochat ZDE.
657601
Rarita! Nostalgie! Ano, z Tutovky před více než dvaceti lety šílel doslova celý národ. A celá rodina tenhle nervák sledovala. Tutovka byla jednou z možných definic 90. let. Mimochodem, tenkrát bylo běžné, že do televizních soutěží chodili policajti a hlídali kufříky s penězi, přičemž dnes to samozřejmě vyvolá úsměv. Tak my pamětníci si zavzpomínáme a ti mladší se zasmějou tomu, co jsme tenkrát prožívali. *:))* Račte se pokochat [link="http://www.youtube.com/watch?v=ntmhqkS7ijg"]ZDE[/link].
Tutovka
0 0
reagovat

Axis

Ve skutečnosti byl gay, takže mu námluvy poručíka Grubera vlastně dělaly dobře. :D
657600
Ve skutečnosti byl gay, takže mu námluvy poručíka Grubera vlastně dělaly dobře. *:D*
Axis
0 0
reagovat

Disk

U něj mi ani nevadilo že ošmatával takový kočky ;)
657599
U něj mi ani nevadilo že ošmatával takový kočky *;)*
Disk
0 0
reagovat
Taky jsem smutný. :-
657598
Taky jsem smutný. *:-*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

To snad neee :(:(:(:-
657597
To snad neee *:(**:(**:(**:-*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

René teď prohání své servírky v nebeské kavárně a pokud je bůh parchant tak tam má i svojí roztomilou ženušku.
657596
René teď prohání své servírky v nebeské kavárně a pokud je bůh parchant tak tam má i svojí roztomilou ženušku.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
RIP Gorden Kaye (kavárník René z mého vůbec nejoblíbenějšího seriálu.
657595
RIP Gorden Kaye ([link="https://www.youtube.com/watch?v=sWqdzs7qfW4"]kavárník René[/link] z mého vůbec nejoblíbenějšího seriálu.
0 0
reagovat
Grafická podoba: link
657593
Grafická podoba: http://www.facebook.com/StarWars/photos/a.184244804960462.62918.169299103121699/1396363327081931/?type=3&theater
0 0
reagovat
Taky mám Mirandu :)

Z jedné diskuze k lavině v Itálii: "Proč není možné sníh rozpustit nějakýma plamenometama?" - "Aby se utopili?" :D
657585
Taky mám Mirandu :) Z jedné diskuze k lavině v Itálii: "Proč není možné sníh rozpustit nějakýma plamenometama?" - "Aby se utopili?" *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Vůbec nechápu, o čem mluvíš, takže tady máš jednu možnou odpověď. :D
657567
Vůbec nechápu, o čem mluvíš, takže tady máš jednu možnou odpověď. *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Mám Mirandu a v ní vícero protokolů (včetně icq). Každopádně souhlas s TrDLem. Pořád není něco, co by mělo jen protokol a synchronizaci historie. Nechápu, že můžu mít emaily na všech zařízeních, přistupovat k nim přes online rozhraní i klienty, ale u IM sítí je to problém. Facebook funguje jen přes svou platformu a jakékoli napojení přímo na protokol znemožňuje synchronizaci historie a nedoporučuje offline zprávy. gtalk totéž, skype totéž, icq totéž... Jako bonus samozřejmě nemůžu přes gtalk chatovat s někým na facebooku.
Nechápu jak mohl tenhle obrovský krok zpět (oproti emailům) vzniknout a nepřestává mě fascinovat jak až moc to je každému salám.
657564
Mám Mirandu a v ní vícero protokolů (včetně icq). Každopádně souhlas s TrDLem. Pořád není něco, co by mělo jen [b]protokol [/b]a synchronizaci historie. Nechápu, že můžu mít emaily na všech zařízeních, přistupovat k nim přes online rozhraní i klienty, ale u IM sítí je to problém. Facebook funguje jen přes svou platformu a jakékoli napojení přímo na protokol znemožňuje synchronizaci historie a nedoporučuje offline zprávy. gtalk totéž, skype totéž, icq totéž... Jako bonus samozřejmě nemůžu přes gtalk chatovat s někým na facebooku. Nechápu jak mohl tenhle obrovský krok zpět (oproti emailům) vzniknout a nepřestává mě fascinovat jak až moc to je každému salám.
0 0
reagovat
nejaky podobny parby by ted meli davat do messengeru, tak uvidime

kdyz si zapnu icq, porad tam mam +- 20 lidi online, takze to asi jeste nekdo pouziva
657563
nejaky podobny parby by ted meli davat do messengeru, tak uvidime kdyz si zapnu icq, porad tam mam +- 20 lidi online, takze to asi jeste nekdo pouziva
0 0
reagovat
ICQ bylo fajn, ale ja stejne pak presel na QIP, ktery tak nezasekaval muj stary kompjuutr. Ale lamy bych si zahral:D
657562
ICQ bylo fajn, ale ja stejne pak presel na QIP, ktery tak nezasekaval muj stary kompjuutr. Ale lamy bych si zahral*:D*
0 0
reagovat

Někdy si říkám, že je docela tristní, jak jsme se od pradávných dob ICQ téměř neposunuli a pořád tu není žádná solidní IM síť s podporou všech platforem :-
657561
Někdy si říkám, že je docela tristní, jak jsme se od pradávných dob ICQ téměř neposunuli a pořád tu není žádná solidní IM síť s podporou všech platforem *:-*
reagovat

departed

Ano. Ještě tam mám pár lidí, kteří odolávají messengeru.
657558
Ano. Ještě tam mám pár lidí, kteří odolávají messengeru.
departed
0 0
reagovat

KarelR

:D:+
657555
*:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se