Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41601 - 41620 Napsat příspěvek
...se dodělá v postprodukci.
657970
...se dodělá v postprodukci.
0 0
reagovat
lepsi nez puvodni verze bude nejspis i reforget :D

"Lara Croft had boobs, this is not her" :D
657969
lepsi nez puvodni verze bude nejspis i reforget :D "Lara Croft had boobs, this is not her" :D
0 0
reagovat

II.Predator.II

Alicia vypadá skvěle snad bude film lepší než původní verze. ;)
657968
Alicia vypadá skvěle snad bude film lepší než původní verze. *;)*
II.Predator.II
0 0
reagovat
Občas si okrem našich veľkofilmov strihnem aj trailer na niečo menšie v rámci podporovania mladých talentov, takže tu je trailer na kamarátov amatérsky film. link
btw. ten film je celkom fajn
657960
Občas si okrem našich veľkofilmov strihnem aj trailer na niečo menšie v rámci podporovania mladých talentov, takže tu je trailer na kamarátov amatérsky film. http://www.youtube.com/watch?v=vNFbXnN_zUA btw. ten film je celkom fajn
0 0
reagovat

"Botnet" Hvězdných válek

657953
http://www.osel.cz/9229-pod-hladinou-h-obrovsk-arm-da-twitterbot-hv-zdn-ch-v-lek.html *:D*
"Botnet" Hvězdných válek
0 0
reagovat
Jeste ma 7 let k dobru, tak to nezakrikni ;D
657947
Jeste ma 7 let k dobru, tak to nezakrikni ;D
0 0
reagovat
a stále čakáme na pokračovanie :D:D:D
657946
a stále čakáme na pokračovanie *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
vyjadrit se k tomu ti trvalo skoro stejne dlouho, jako trva KarloviR sepsat článek o filmech před SW :D
657945
vyjadrit se k tomu ti trvalo skoro stejne dlouho, jako trva KarloviR sepsat článek o filmech před SW :D
0 0
reagovat
Tohle si nemůžu nechat jen tak pro sebe, takže se předem omlouvám. Před deseti lety zemřel hudební skladatel Karel Svoboda. S jeho melodiemi se setkal prakticky každý z nás. Pro mě to byl obrovský šok, něco, čemu jsem tenkrát ani nemohl uvěřit. Jasně, neznal jsem ho osobně, ale ta jeho muzika, ty ďábelsky fantastické melodie, to bylo něco neuchopitelného. Byly to pro mě tenkrát velmi smutné chvíle.
657944
Tohle si nemůžu nechat jen tak pro sebe, takže se předem omlouvám. Před deseti lety zemřel hudební skladatel Karel Svoboda. S jeho melodiemi se setkal prakticky každý z nás. Pro mě to byl obrovský šok, něco, čemu jsem tenkrát ani nemohl uvěřit. Jasně, neznal jsem ho osobně, ale ta jeho muzika, ty [link="http://www.youtube.com/watch?v=SmefQfQ8424"]ďábelsky fantastické melodie[/link], to bylo něco neuchopitelného. Byly to pro mě tenkrát velmi smutné chvíle.
0 0
reagovat
Neviem ako veľmi tu fičí beh, ale ako milovník tohto športu som práve prečítal Born To Run a neskutočne dobrá kniha. Čítalo sa to samo a hlavne to bolo addictive jak sviň. To, že to robilo dobrú reklamu behaniu a motivovalo to bez toho, aby to bolo čo i len raz podliezavé, je ešte lepšia vizitka...
657936
Neviem ako veľmi tu fičí beh, ale ako milovník tohto športu som práve prečítal Born To Run a neskutočne dobrá kniha. Čítalo sa to samo a hlavne to bolo addictive jak sviň. To, že to robilo dobrú reklamu behaniu a motivovalo to bez toho, aby to bolo čo i len raz podliezavé, je ešte lepšia vizitka...
0 0
reagovat

Gorecki

Skvělý video :+
657927
Skvělý video *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Na Crew je cislo za 183,- Pokud si predobjednate od dvou kousku nahoru, tak se to i s postovnym vyplati. Ale ja si neuvedomil, ze to dojde az bude vse dostupne, tak si na Lanterna pockam zaroven s Batmanem...
657926
Na Crew je cislo za 183,- Pokud si predobjednate od dvou kousku nahoru, tak se to i s postovnym vyplati. Ale ja si neuvedomil, ze to dojde az bude vse dostupne, tak si na Lanterna pockam zaroven s Batmanem...
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Rozhodne Loba, Smrt rodiny a Man who laughs.
657922
Rozhodne Loba, Smrt rodiny a Man who laughs.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Superman for Tomorrow :+
657921
Superman for Tomorrow *:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
lakalo me to, ale kdyz jsem si spocital, kolik bych do toho utopil a pripomnel jsem si, jak by to dopadlo po precteni (nikdy bych to uz nevzal do ruky, chytalo by to prach a zabiralo misto), tak to knihovna jisti.
657918
lakalo me to, ale kdyz jsem si spocital, kolik bych do toho utopil a pripomnel jsem si, jak by to dopadlo po precteni (nikdy bych to uz nevzal do ruky, chytalo by to prach a zabiralo misto), tak to knihovna jisti.
0 0
reagovat
Já si z toho spíš jen vyzobu to nej. Mám Ticho, zatím plánuju Dlouhý Halloween... Ještě nějaké tipy? link
657908
Já si z toho spíš jen vyzobu to nej. Mám Ticho, zatím plánuju Dlouhý Halloween... Ještě nějaké tipy? http://en.wikipedia.org/wiki/DC_Comics_Graphic_Novel_Collection
0 0
reagovat
taky to jedu celý, ale teda docela mě děsí, že pro to budu muset vyhradit jedno celé patro v knihovně :D a taky že už mám tři a ještě jsem neměl čas to ani otevřít
657907
taky to jedu celý, ale teda docela mě děsí, že pro to budu muset vyhradit jedno celé patro v knihovně *:D* a taky že už mám tři a ještě jsem neměl čas to ani otevřít
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Přesně. Taky jsem Lanterna nakonec koupil a je to fajn čtení takže asi budu pokračovat. Hlavně se těším na Supermana. :)
657905
Přesně. Taky jsem Lanterna nakonec koupil a je to fajn čtení takže asi budu pokračovat. Hlavně se těším na Supermana. *:)*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Chtel jsem se soustredit jen na Batmana, ale nedalo mi to a jedu to cele. Aspon budu mit peknou knihovnicku.
657902
Chtel jsem se soustredit jen na Batmana, ale nedalo mi to a jedu to cele. Aspon budu mit peknou knihovnicku.
0 0
reagovat

DC Komiksoový komplet

Na stáncích vychází každých čtrnáct dní DC komiksový komplet. Mám už Batman: Ticho a včera jsem k tomu přidal Green Lantern: Tajemství původu. Vypadá to fakt dobře, i když asi všechno kupovat nebudu. Říkám si, že se budu soustředit na Green Lanterna a Flashe, protože právě tihle dva nevypadají vůbec špatně.
657897
Na stáncích vychází každých čtrnáct dní DC komiksový komplet. Mám už Batman: Ticho a včera jsem k tomu přidal Green Lantern: Tajemství původu. Vypadá to fakt dobře, i když asi všechno kupovat nebudu. Říkám si, že se budu soustředit na Green Lanterna a Flashe, protože právě tihle dva nevypadají vůbec špatně.
DC Komiksoový komplet
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se