Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41621 - 41640 Napsat příspěvek
Pekny kratas o klasickom zvukarskom umeni tzv. foley.
657895
[link="https://vimeo.com/174250897"]Pekny kratas[/link] o klasickom zvukarskom umeni tzv. foley.
0 0
reagovat
Ze čtyř bejvá tandem a tam sám neskočíš, visíš na magorovi, co skočí s tebou
657881
Ze čtyř bejvá tandem a tam sám neskočíš, visíš na magorovi, co skočí s tebou
0 0
reagovat
ze sraba magorem snadno a rychle :)

10-15m jsme skakali na tabore bezne, ale to letadlo by se mnou muselo padat... a i tak bych se rozmejslel, jestli skocim, nebo jestli umru pohodlne v sede :)
657880
ze sraba magorem snadno a rychle :) 10-15m jsme skakali na tabore bezne, ale to letadlo by se mnou muselo padat... a i tak bych se rozmejslel, jestli skocim, nebo jestli umru pohodlne v sede :)
0 0
reagovat
Na skakanie z desiatich metrov urcite:)

Ale v lete to chcem posunut na cca styri kilometre.
657877
Na skakanie z desiatich metrov urcite:) Ale v lete to chcem posunut na cca styri kilometre.
0 0
reagovat

Gorecki

A pomohlo to?
Taky bych si to někdy chtěl zkusit... (strach z výšek nemám).
657876
A pomohlo to? Taky bych si to někdy chtěl zkusit... (strach z výšek nemám).
Gorecki
0 0
reagovat

scroochy

Aha, zabudol som dodat, ze mam panicky strach z vysok a to bol jeden zo sposobov, ako ho prekonat:)
657874
Aha, zabudol som dodat, ze mam panicky strach z vysok a to bol jeden zo sposobov, ako ho prekonat:)
scroochy
0 0
reagovat

Ten meter tower

ten dokumentík je ale naprosto boží
657873
ten dokumentík je ale naprosto boží
Ten meter tower
0 0
reagovat

Gorecki

Deset metrů jsem skákal, když mi bylo 12, nehroť to tak :D
657872
Deset metrů jsem skákal, když mi bylo 12, nehroť to tak :D
Gorecki
0 0
reagovat

Ten meter tower

Mam take za sebou a poviem vam, najvacsi strach tam hore som mal z toho, ze v tej rozklepane uvolnenej chvili neudrzim zvierac :D
657870
Mam [link="https://www.nytimes.com/video/opinion/100000004882589/ten-meter-tower.html?action=click&contentCollection=opinion&module=lede®ion=caption&pgtype=article"]take[/link] za sebou a poviem vam, najvacsi strach tam hore som mal z toho, ze v tej rozklepane uvolnenej chvili neudrzim zvierac *:D*
Ten meter tower
0 0
reagovat
Najpr Blade Runner, teraz Duna. Aku dalsiu klasiku dostane Villeneuve nabuduce? :D
657827
Najpr Blade Runner, teraz Duna. Aku dalsiu klasiku dostane Villeneuve nabuduce? *:D*
0 0
reagovat
Jozef van Wissem, chlap kterej dělal hudbu k Only Lovers Left Alive a nahrál s Jarmuschem album, bude hrát v ČR a SR (Praha, Olomouc, HK, Banská Bystrica, Košice, Žilina). link link
657807
[b]Jozef van Wissem[/b], chlap kterej dělal hudbu k Only Lovers Left Alive a nahrál s Jarmuschem album, bude hrát v ČR a SR (Praha, Olomouc, HK, Banská Bystrica, Košice, Žilina). http://youtu.be/D3RI1Ixuzjc?t=5s http://www.jozefvanwissem.com/tour/
0 0
reagovat
Hele poslední varování, odteď rovnou mažu. 8)
657776
Hele poslední varování, odteď rovnou mažu. *8)*
0 0
reagovat

Píšu si

Kecárna - alespoň dva týdny sem nechodit.
657775
Kecárna - alespoň dva týdny sem nechodit.
Píšu si
0 0
reagovat
Ja furt nechápem čo sa deje :D Nepozerám ani český youtube ani českú TV :D
657774
Ja furt nechápem čo sa deje *:D* Nepozerám ani český youtube ani českú TV *:D*
0 0
reagovat
Co je na tom božího? Já vím, že přesně tuhle diskuzi tu nechceme, ale panebože vždyť tohle je dno.
657773
Co je na tom božího? Já vím, že přesně tuhle diskuzi tu nechceme, ale panebože vždyť tohle je dno.
0 0
reagovat
Je to boží. :D
657772
Je to boží. *:D*
0 0
reagovat

Disketa1

OK, blbě jsem se vyjádřil. Nechceme to řešit tady, takže si budeš muset vystačit se zbytkem internetu ;)
657770
OK, blbě jsem se vyjádřil. Nechceme to řešit tady, takže si budeš muset vystačit se zbytkem internetu ;)
Disketa1
0 0
reagovat
Naopak, tohle bude za chvíli řešit celý internet. Konečně ten pořad dostane ten správný smysl :))
657769
Naopak, tohle bude za chvíli řešit celý internet. Konečně ten pořad dostane ten správný smysl *:))*
0 0
reagovat

Disketa1

Hele asi se shodneme, že tu tohle peklíčko nikdo nechce řešit, tak si ho pls nech k sobě na Facebook. Díky :)
657767
Hele asi se shodneme, že tu tohle peklíčko nikdo nechce řešit, tak si ho pls nech k sobě na Facebook. Díky :)
Disketa1
0 0
reagovat
657766
Tak jo, [link="http://www.iprima.cz/prostreno/clanky/kontrovertzni-youtuber-v-prostreno-damy-neveri-svym-ocim"]celý týden budu umírat smíchy[/link]. *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se