Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41561 - 41580 Napsat příspěvek

KARLOS

Samotný komentář by se dal překousnout, kdyby aspoň nepřehlušil originální řeč... a mluvené "pohybující se obrázky" při zpěvu Neila Patricka Harrise mě straší dodnes.
658203
Samotný komentář by se dal překousnout, kdyby aspoň nepřehlušil originální řeč... a mluvené "pohybující se obrázky" při zpěvu [link="https://www.youtube.com/watch?v=QPuRVZ_xCM8"]Neila Patricka Harrise[/link] mě straší dodnes.
KARLOS
0 0
reagovat
bomba dňa...Love Actually bude mať sequel... viac vo Vanity Fair
658202
bomba dňa...Love Actually bude mať sequel... viac vo Vanity Fair
0 0
reagovat
Snipsley: Po letech na streamech, které jsem několikrát za přenos prelaďoval, nejlépe během vlastního přenosu a nejlíp to fungovalo při reklamách, jsem ochotný překousnout i ten nervy drásající komentář z ČTčka...
658200
Snipsley: Po letech na streamech, které jsem několikrát za přenos prelaďoval, nejlépe během vlastního přenosu a nejlíp to fungovalo při reklamách, jsem ochotný překousnout i ten nervy drásající komentář z ČTčka...
0 0
reagovat

KARLOS

Jj, ale chci se na to dívat společně s několika přáteli, tak plánuju dopředu. :) Žádnou z uvedených stanic bohužel nechytám, přes Kodi jsem si v PC dokázal "naladit" Abc, ale HDčko to zrovna není. :(
658199
Jj, ale chci se na to dívat společně s několika přáteli, tak plánuju dopředu. *:)* Žádnou z uvedených stanic bohužel nechytám, přes Kodi jsem si v PC dokázal "naladit" Abc, ale HDčko to zrovna není. :(
KARLOS
0 0
reagovat
Děje se něco, o čem nevím? Oskaři jsou až za týden (devět dní), ne?
658188
Děje se něco, o čem nevím? Oskaři jsou až za týden (devět dní), ne?
0 0
reagovat

verbst

link
link
Chápu proč se to často říká, ale vadí mi, že se tyhle dva themes ignorují. Iron Man je hodně fajn a Avengers jsou vyloženě parádní.
658187
https://www.youtube.com/watch?v=8VGJGXMUhmc https://www.youtube.com/watch?v=n5riyajbsq0 Chápu proč se to často říká, ale vadí mi, že se tyhle dva themes ignorují. Iron Man je hodně fajn a Avengers jsou vyloženě parádní.
verbst
0 0
reagovat
Jo, je to meta:D
658184
Jo, je to meta*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

658182
http://www.cinemablend.com/new/Tommy-Lee-Jones-Said-Really-Mean-Things-Jim-Carrey-During-Batman-Forever-67938.html
Gorecki
0 0
reagovat
Zůstávám na ČT2 s tlumočením. Těším se. Určitě se opět budu příjemně bavit. :)
658180
Zůstávám na ČT2 s tlumočením. Těším se. Určitě se opět budu příjemně bavit. *:)*
0 0
reagovat

speta.jr

Uved ma do obrazu pls:)
658179
Uved ma do obrazu pls:)
speta.jr
0 0
reagovat

xxendxx

658178
http://33.media.tumblr.com/2a97d7413c2d3ab27d634af9292f026c/tumblr_mwyvpqpObK1sgl0ajo1_500.gif
xxendxx
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to je hodne meta, s tim co na adresu jednoho rekl kdysi ten druhy :D
658177
Tak to je hodne meta, s tim co na adresu jednoho rekl kdysi ten druhy *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
658176
[link="https://pbs.twimg.com/media/C4StP5zW8AAHnZ9.jpg"]:D[/link]
0 0
reagovat
Ja to vidim na rip druhej den, protoze ty 2 hodiny reklam by me zabily... Zvlast po 2 poslednich tragickejch prenosech... Posledni dobry oskari byli s jackmanem...
658175
Ja to vidim na rip druhej den, protoze ty 2 hodiny reklam by me zabily... Zvlast po 2 poslednich tragickejch prenosech... Posledni dobry oskari byli s jackmanem...
0 0
reagovat

pepo

Osem sekund:D
658174
Osem sekund*:D*
pepo
0 0
reagovat

Snipsley

Predpokladam, ze tradicne ORF a Pro7 a v originali.
658173
Predpokladam, ze tradicne ORF a Pro7 a v originali.
Snipsley
0 0
reagovat
na orf príp. pro7 zvykne chodiť originál a tv doma by mala byť duálna stopa
658172
na orf príp. pro7 zvykne chodiť originál a tv doma by mala byť duálna stopa
0 0
reagovat

Oscar 2017

Jak plánujete tuto událost sledovat? Z České televize mi odepsali, že pořad budou vysílat jen s českým komentářem bez duálního audia. Nic proti oběma komentátorům, ale skutečně potřebuju origo stopu. Tipy? Nějaké warezové možnosti streamu prosím do vzkazníku. :)
658171
Jak plánujete tuto událost sledovat? Z České televize mi odepsali, že pořad budou vysílat jen s českým komentářem bez duálního audia. Nic proti oběma komentátorům, ale skutečně potřebuju origo stopu. Tipy? Nějaké warezové možnosti streamu prosím do vzkazníku. *:)*
Oscar 2017
0 0
reagovat

verbst

Ten Hulk je vynikajúci, svojho času v STV nebolo asi mesiac v traileroch počuť nič iné :D
658167
Ten Hulk je vynikajúci, svojho času v STV nebolo asi mesiac v traileroch počuť nič iné *:D*
verbst
0 0
reagovat
Kolikrát už proběhlo, že maj MARVELovky nevýrazný hudební motivy a moc si jich nebudete asi broukat k práci, nebo když půjdete po městě, nebo když budete umývat nádobí. Ale to podle mě neznamená, že jsou to špatný soundtracky. Dneska jedu už podruhé za sebou The Winter Soldiera, protože podle mě je to naprosto skvělej soundtrack.
Včera jsem si takhle musel zase dvakrát po sobě pustit tu dvojdiskovku Incredible Hulka.
MARVEL má prostě poslouchatelný, dobrý soundtracky.
658166
Kolikrát už proběhlo, že maj MARVELovky nevýrazný hudební motivy a moc si jich nebudete asi broukat k práci, nebo když půjdete po městě, nebo když budete umývat nádobí. Ale to podle mě neznamená, že jsou to špatný soundtracky. Dneska jedu už podruhé za sebou The Winter Soldiera, protože podle mě je to naprosto skvělej soundtrack. Včera jsem si takhle musel zase dvakrát po sobě pustit tu dvojdiskovku Incredible Hulka. MARVEL má prostě poslouchatelný, dobrý soundtracky.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se