Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40381 - 40400 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Holt i tady se najdou kokoti. :(
689046
Holt i tady se najdou kokoti. *:(*
689042
1 -5
reagovat

popik

Gorecki, k zblití jsou tvoje názory 8)
689045
Gorecki, k zblití jsou tvoje názory *8)*
popik
4 -10
reagují: Gorecki
reagovat
Desive, ako sa automaticky berie za pravdu to, co tu Milosh napisal.
Absolutne tu nikto nepripusta, ze si ho naozaj s niekym pomylil.
Na bliti.:-
689042
Desive, ako sa automaticky berie za pravdu to, co tu Milosh napisal. Absolutne tu nikto nepripusta, ze si ho naozaj s niekym pomylil. Na bliti.*:-*
3 -8
reagují: Sony, Memphis, Axis, Jamajcan
reagovat
reaguje na: Milosh
Příběh o setkání s floppy diskem je TOP :D:+
689039
Příběh o setkání s floppy diskem je TOP *:D**:+*
688960
2 -1
reagovat

Diskova kronika

Harlan Ellison R.I.P.
689014
Harlan Ellison R.I.P.
Diskova kronika
2 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
688998
http://knowyourmeme.com/memes/i-saw-flying-lotus-in-a-grocery-store-copypasta
688968
2 -1
reagovat
reaguje na: hroubek

BookZone

Mrknu na to, díky za tip. Mám teď zase nějak rozečteno, tři tisícistránkový bichle za poslední čtyři měsíce. Tak dám ještě čtvrtou.

Z jinýho soudku, na stejný téma:

Brandon Sanderson - Words of Radiance do Kindle na Amazonu: 8,54$ (cca 190 CZK)
Brandon Sanderson - Slova Paprsků do Kindle na Alza.cz: 529 CZK

OK, já chápu že překlad něco stojí, jo a práva se taky samy nevyjednají, ale vocaď pocaď, zvlášť s ohledem na to, že překlad předchozího dílu byl fakt šílenej a druhej díl překládá stejná osoba. Divte se pak, že se eknihy kupujou hlavně na Uložto.
688990
Mrknu na to, díky za tip. Mám teď zase nějak rozečteno, tři tisícistránkový bichle za poslední čtyři měsíce. Tak dám ještě čtvrtou. Z jinýho soudku, na stejný téma: Brandon Sanderson - Words of Radiance do Kindle na Amazonu: 8,54$ (cca 190 CZK) Brandon Sanderson - Slova Paprsků do Kindle na Alza.cz: 529 CZK OK, já chápu že překlad něco stojí, jo a práva se taky samy nevyjednají, ale vocaď pocaď, zvlášť s ohledem na to, že překlad předchozího dílu byl fakt šílenej a druhej díl překládá stejná osoba. Divte se pak, že se eknihy kupujou hlavně na Uložto.
BookZone
688989
1 0
reagovat

BookZone

Kvítek karmínový a bílý

Tahle knížka mě v první řadě zaujala svým názvem. Pak když, jsem si přečetl o čem to je, tak moje zvědavost stoupla. Po několika letech jsem se konečně dostal, abych si knihu přečetl, a teď už to mám za sebou. Michel Faber napsal velmi zajímavý román, který pro mě byl v jistých ohledech celkem výzvou. Není to jednoduché čtení, ani oddechové a místy je to dost nepříjemné a zdlouhavé. Je mi jasné, že tohle byl účel, a Faber to tak psal. Jen se pak nelze zbavit dojmu, že některé věci jsou tam navíc, a to co nás zajímá více, je nám odepřeno. Faber svůj román neidealizuje a neidealizuje ani postavy a dobu, kde se děj odehrává. Nevyžívá se v tom, ale rozhodně nad některými věcmi nepřivírá oči, ba naopak, nás vždy upozorní na nějaký detail. Co se týče postav, tak ty jsou napsané parádně a já si jejich příběh užil. Bavil mě Williamův rozkvět, obdivoval jsem Sugar, bylo mi líto paní Foxové a Henryho, a Agnes jsem považoval za jednu z nejvíce nesympatických postav. Chvilku mi trvalo, než jsem se začetl, ale pak to šlo skoro jedna báseň. Škoda nudnějších pasáží, a jisté neuzavřenosti, kterou jsem jako čtenář očekával. Kvítek karmínový a bíly je velmi krásný román, jenž mě bavil a rozhodně nelituji, že jsem ho četl. 8/10
688989
Kvítek karmínový a bílý Tahle knížka mě v první řadě zaujala svým názvem. Pak když, jsem si přečetl o čem to je, tak moje zvědavost stoupla. Po několika letech jsem se konečně dostal, abych si knihu přečetl, a teď už to mám za sebou. Michel Faber napsal velmi zajímavý román, který pro mě byl v jistých ohledech celkem výzvou. Není to jednoduché čtení, ani oddechové a místy je to dost nepříjemné a zdlouhavé. Je mi jasné, že tohle byl účel, a Faber to tak psal. Jen se pak nelze zbavit dojmu, že některé věci jsou tam navíc, a to co nás zajímá více, je nám odepřeno. Faber svůj román neidealizuje a neidealizuje ani postavy a dobu, kde se děj odehrává. Nevyžívá se v tom, ale rozhodně nad některými věcmi nepřivírá oči, ba naopak, nás vždy upozorní na nějaký detail. Co se týče postav, tak ty jsou napsané parádně a já si jejich příběh užil. Bavil mě Williamův rozkvět, obdivoval jsem Sugar, bylo mi líto paní Foxové a Henryho, a Agnes jsem považoval za jednu z nejvíce nesympatických postav. Chvilku mi trvalo, než jsem se začetl, ale pak to šlo skoro jedna báseň. Škoda nudnějších pasáží, a jisté neuzavřenosti, kterou jsem jako čtenář očekával. Kvítek karmínový a bíly je velmi krásný román, jenž mě bavil a rozhodně nelituji, že jsem ho četl. 8/10
BookZone
2 0
reagují: Kostěj
reagovat

Avengers: IW HISHE

688987
https://youtu.be/NcEbZ_vexA8 *:D*
Avengers: IW HISHE
0 0
reagovat
To bude asi nejaka metafora:D
688969
To bude asi nejaka metafora*:D*
5 0
reagovat
688968
https://media2.giphy.com/media/aZ3LDBs1ExsE8/giphy.gif
688960
4 0
reagují: Milosh
reagovat
nesedi mi ty cokolady, nebyly to spis tatranky?
688967
nesedi mi ty cokolady, nebyly to spis tatranky?
688960
3 0
reagovat
Nebyl jsem v Praze, patrně sis mě s někým spletl. A takhle se fakt nechovám.
688966
Nebyl jsem v Praze, patrně sis mě s někým spletl. A takhle se fakt nechovám.
688960
1 -8
reagovat
Still better lovestory than Twilight.
688965
Still better lovestory than Twilight.
688960
4 -1
reagovat
Včera jsem viděl Diska v samoobsluze v Praze. Řekl jsem mu, jak je hustý ho potkat osobně, ale nechtěl jsem se chovat jak vocas a neprosil ho, aby se  se mnou vyfotil nebo tak něco. Řekl: "Třeba to jak se chováš teď?" To mě zaskočilo a snažil se ze sebe něco vykoktat. Jediný na co jsem se zmohl bylo: "Co?", ale on mi neustále skákal do řeči a říkal: "Co? Co? Co?" a gestikuloval rukou ať jsem zticha.Radši jsem poodešel a pokračoval v nákupu a slyšel za sebou jak se uchecht. Když jsem stál u pokladny viděl jsem ho jak se snaží odejít s asi patnácti Milky Ways bez placení. Slečna za pokladnou byla ale velmi milá a chovala se profesionálně a řekla: "Pane, musíte ty Milky Way zaplatit." Nejdřív předstíral, že je unavenej a neslyší ji, ale nakonec se otočil a přinesl je k pokladně.Pokladní vzala jednu tyčinku a opakovaně naskenovala její čárový kód. Přerušil ji a řekl jí, ať naskenuje hezky každou zvlášť, aby nedošlo k "elektrickýmu narouchávání" a pak se otočil a šibalsky na mě mrknul. Nemyslím si, že to slovo existuje.Potom co teda každou naskenovala zvlášť a dala je do igelitový tašky mu chtěla říct celkovou částku, ale on jí neustále přerušoval hlasitým zíváním. 
688960
Včera jsem viděl Diska v samoobsluze v Praze. Řekl jsem mu, jak je hustý ho potkat osobně, ale nechtěl jsem se chovat jak vocas a neprosil ho, aby se  se mnou vyfotil nebo tak něco. Řekl: "Třeba to jak se chováš teď?" To mě zaskočilo a snažil se ze sebe něco vykoktat. Jediný na co jsem se zmohl bylo: "Co?", ale on mi neustále skákal do řeči a říkal: "Co? Co? Co?" a gestikuloval rukou ať jsem zticha.Radši jsem poodešel a pokračoval v nákupu a slyšel za sebou jak se uchecht. Když jsem stál u pokladny viděl jsem ho jak se snaží odejít s asi patnácti Milky Ways bez placení. Slečna za pokladnou byla ale velmi milá a chovala se profesionálně a řekla: "Pane, musíte ty Milky Way zaplatit." Nejdřív předstíral, že je unavenej a neslyší ji, ale nakonec se otočil a přinesl je k pokladně.Pokladní vzala jednu tyčinku a opakovaně naskenovala její čárový kód. Přerušil ji a řekl jí, ať naskenuje hezky každou zvlášť, aby nedošlo k "elektrickýmu narouchávání" a pak se otočil a šibalsky na mě mrknul. Nemyslím si, že to slovo existuje.Potom co teda každou naskenovala zvlášť a dala je do igelitový tašky mu chtěla říct celkovou částku, ale on jí neustále přerušoval hlasitým zíváním. 
14 0
reagovat

Impact Earth

688929
[url=https://www.purdue.edu/impactearth/]Hraju si s tím už tak 20 minut.[/url]
Impact Earth
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To mi připomíná, jak se na nočním stolku válí od února první dva díly, že už si je jako přečtu :D
688916
To mi připomíná, jak se na nočním stolku válí od února první dva díly, že už si je jako přečtu *:D*
688902
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Jak říkal kubqo, Comcast už tak dluží kupu peněz a nabídnout ještě víc není moc chytrý tah. Teď už jen, co na to podílníci, ale ti snad nebudou riskovat soudní tahanice s antimonopolním úřadem kvůli nabídce Comcastu, když už mají skoro peníze v ruce.

"I'll do it myself."

A jestli dostaneme původní trilogii bez digi zásahů ve 4k přepisu, I ain't even mad.
688914
Jak říkal kubqo, Comcast už tak dluží kupu peněz a nabídnout ještě víc není moc chytrý tah. Teď už jen, co na to podílníci, ale ti snad nebudou riskovat soudní tahanice s antimonopolním úřadem kvůli nabídce Comcastu, když už mají skoro peníze v ruce. [url=https://gfycat.com/IllegalEqualJerboa]"I'll do it myself."[/url] A jestli dostaneme původní trilogii bez digi zásahů ve 4k přepisu, I ain't even mad.
688889
2 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
Z toho mála čo som o tom čítal tak je to viac menej "done deal". Úplne sa tomu nerozumiem, ale pochopil som to tak, že Comcast už tak neni v najlepšom finančnom stave, práve naopak, dosť veľa dlží. A tak už len tú monetárnu hodnotu by bolo pre nich ťažké prevýšiť. A ešte k tomu Disney ponúkol tú sumu na výber buď v akciách alebo v hotovosti. Čo je niečo čo Comcast nedokáže ževraj.
688909
Z toho mála čo som o tom čítal tak je to viac menej "done deal". Úplne sa tomu nerozumiem, ale pochopil som to tak, že Comcast už tak neni v najlepšom finančnom stave, práve naopak, dosť veľa dlží. A tak už len tú monetárnu hodnotu by bolo pre nich ťažké prevýšiť. A ešte k tomu Disney ponúkol tú sumu na výber buď v akciách alebo v hotovosti. Čo je niečo čo Comcast nedokáže ževraj.
688889
0 0
reagovat

Comicszone

Vysel Kick-ass 3. Mam ho na zasilkovne, ale jsem porad v praci a nemam cas si ho vyzvednout.:(:D
688902
Vysel Kick-ass 3. Mam ho na zasilkovne, ale jsem porad v praci a nemam cas si ho vyzvednout.*:(**:D*
Comicszone
2 0
reagují: Ash_Black
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se