|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 40361 - 40380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2018
- 2019
- 2020
- .
- 7201
- 7202
reaguje na:
Gorecki
jsem mrknul, kdo to bral z reakcí vážně a přišlo mi, že si z toho všichni tak nějak dělali prdel... 

|
reagovat
|
Caveman v Divadle u Hasicu
Takhle dobre jsem se nezasmala hodne dlouho! Panove, vemte drahe polovicky a vyrazte. Partnerska terapie v jedne hodne povedene one man show. Jen doporucuji nechat ego v aute, jde se na dren. 

|
reagují:
xxendxx
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
To je trochu moc meta i na mě. 
@Axis
Gorecki psal o Miloshovi, ne o Jamajčanovi. Aspoň myslím.

@Axis
Gorecki psal o Miloshovi, ne o Jamajčanovi. Aspoň myslím.
|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki
I kdyby to byla ironie...nikdo tu asi nebude odpovídat na jeho takřka strojově generické otázky. Aspoň já ne a vlastně od chvíle co tu je nic jiného nepíše, ouky občas to proloží normálním projevem, ale i tak.
|
reagovat
|
tvl snad každej pochopí, že je to ironie, jen moralista Gorecki se tady pobouří 

|
reagují:
Gorecki
|
reagovat
|
Desive, ako sa automaticky berie za pravdu to, co tu Milosh napisal.
Absolutne tu nikto nepripusta, ze si ho naozaj s niekym pomylil.
Na bliti.
Absolutne tu nikto nepripusta, ze si ho naozaj s niekym pomylil.
Na bliti.

|
reagovat
|
reaguje na:
hroubek
BookZone
Mrknu na to, díky za tip. Mám teď zase nějak rozečteno, tři tisícistránkový bichle za poslední čtyři měsíce. Tak dám ještě čtvrtou.
Z jinýho soudku, na stejný téma:
Brandon Sanderson - Words of Radiance do Kindle na Amazonu: 8,54$ (cca 190 CZK)
Brandon Sanderson - Slova Paprsků do Kindle na Alza.cz: 529 CZK
OK, já chápu že překlad něco stojí, jo a práva se taky samy nevyjednají, ale vocaď pocaď, zvlášť s ohledem na to, že překlad předchozího dílu byl fakt šílenej a druhej díl překládá stejná osoba. Divte se pak, že se eknihy kupujou hlavně na Uložto.
Z jinýho soudku, na stejný téma:
Brandon Sanderson - Words of Radiance do Kindle na Amazonu: 8,54$ (cca 190 CZK)
Brandon Sanderson - Slova Paprsků do Kindle na Alza.cz: 529 CZK
OK, já chápu že překlad něco stojí, jo a práva se taky samy nevyjednají, ale vocaď pocaď, zvlášť s ohledem na to, že překlad předchozího dílu byl fakt šílenej a druhej díl překládá stejná osoba. Divte se pak, že se eknihy kupujou hlavně na Uložto.
|
reagovat
|
BookZone
Kvítek karmínový a bílý
Tahle knížka mě v první řadě zaujala svým názvem. Pak když, jsem si přečetl o čem to je, tak moje zvědavost stoupla. Po několika letech jsem se konečně dostal, abych si knihu přečetl, a teď už to mám za sebou. Michel Faber napsal velmi zajímavý román, který pro mě byl v jistých ohledech celkem výzvou. Není to jednoduché čtení, ani oddechové a místy je to dost nepříjemné a zdlouhavé. Je mi jasné, že tohle byl účel, a Faber to tak psal. Jen se pak nelze zbavit dojmu, že některé věci jsou tam navíc, a to co nás zajímá více, je nám odepřeno. Faber svůj román neidealizuje a neidealizuje ani postavy a dobu, kde se děj odehrává. Nevyžívá se v tom, ale rozhodně nad některými věcmi nepřivírá oči, ba naopak, nás vždy upozorní na nějaký detail. Co se týče postav, tak ty jsou napsané parádně a já si jejich příběh užil. Bavil mě Williamův rozkvět, obdivoval jsem Sugar, bylo mi líto paní Foxové a Henryho, a Agnes jsem považoval za jednu z nejvíce nesympatických postav. Chvilku mi trvalo, než jsem se začetl, ale pak to šlo skoro jedna báseň. Škoda nudnějších pasáží, a jisté neuzavřenosti, kterou jsem jako čtenář očekával. Kvítek karmínový a bíly je velmi krásný román, jenž mě bavil a rozhodně nelituji, že jsem ho četl. 8/10
Tahle knížka mě v první řadě zaujala svým názvem. Pak když, jsem si přečetl o čem to je, tak moje zvědavost stoupla. Po několika letech jsem se konečně dostal, abych si knihu přečetl, a teď už to mám za sebou. Michel Faber napsal velmi zajímavý román, který pro mě byl v jistých ohledech celkem výzvou. Není to jednoduché čtení, ani oddechové a místy je to dost nepříjemné a zdlouhavé. Je mi jasné, že tohle byl účel, a Faber to tak psal. Jen se pak nelze zbavit dojmu, že některé věci jsou tam navíc, a to co nás zajímá více, je nám odepřeno. Faber svůj román neidealizuje a neidealizuje ani postavy a dobu, kde se děj odehrává. Nevyžívá se v tom, ale rozhodně nad některými věcmi nepřivírá oči, ba naopak, nás vždy upozorní na nějaký detail. Co se týče postav, tak ty jsou napsané parádně a já si jejich příběh užil. Bavil mě Williamův rozkvět, obdivoval jsem Sugar, bylo mi líto paní Foxové a Henryho, a Agnes jsem považoval za jednu z nejvíce nesympatických postav. Chvilku mi trvalo, než jsem se začetl, ale pak to šlo skoro jedna báseň. Škoda nudnějších pasáží, a jisté neuzavřenosti, kterou jsem jako čtenář očekával. Kvítek karmínový a bíly je velmi krásný román, jenž mě bavil a rozhodně nelituji, že jsem ho četl. 8/10
|
reagují:
Kostěj
|
reagovat
|
TOP Diskuze
97Odyssea: Final Trailer 37Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 20Posedlost: Recenze 49Vlkodlak: Trailer 18VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana 10James Gunn možná našel svého Batmana 9Rozum a cit: Trailer 8Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 21Mlha: V.I.M.