Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38481 - 38500 Napsat příspěvek
Mě jídlo vůbec nevadí při filmu, sám si popkorn dávám vždy :D
Ale nejvíc mě vytáčí povídání a prohlížení mobilu, který září tak, že je vidět i od člověka 10 metrů ode mne a pokud se podívá víc jak jednou, tak mě to strašně vytáčí a mám nutkání se zvednout a toho člověka ze sálu vyhodit.
676373
Mě jídlo vůbec nevadí při filmu, sám si popkorn dávám vždy *:D* Ale nejvíc mě vytáčí povídání a prohlížení mobilu, který září tak, že je vidět i od člověka 10 metrů ode mne a pokud se podívá víc jak jednou, tak mě to strašně vytáčí a mám nutkání se zvednout a toho člověka ze sálu vyhodit.
4 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Vincent
Na odkazované stránce navíc najdete tunu zajímavého počtení i v kontextu celé série - třeba to, že Spinosaurus, Ankylosaurus a Corythosaurus jsou ilegální výtvory InGenu a že Grantovi po trojce nikdo nevěřil, že se na Isla Sorna děje něco špatného...
676361
Na odkazované stránce navíc najdete tunu zajímavého počtení i v kontextu celé série - třeba to, že Spinosaurus, Ankylosaurus a Corythosaurus jsou ilegální výtvory InGenu a že Grantovi po trojce nikdo nevěřil, že se na Isla Sorna děje něco špatného...
676359
4 0
reagovat

Jurassic World Dinosaur Protection Group

Viral jak svina, ale me se to libi. Veril bych, ze nekteri lide zacnou za chvili verit, ze dinosauri existuji :D
676359
[url=https://www.facebook.com/JurassicWorld/videos/1696866620352070/]Viral[/url] jak svina, ale me se to libi. Veril bych, ze nekteri lide zacnou za chvili verit, ze dinosauri existuji *:D*
Jurassic World Dinosaur Protection Group
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Africke plagaty
Dokonale na tolkych urovniach, napr. ake postavy a sceny si vyberaju na zobrazenie.:D:+
676353
[url=http://www.doba.sk/2018/03/02/rucne-malovane-filmove-plagaty-z-afriky/]Africke plagaty[/url] Dokonale na tolkych urovniach, napr. ake postavy a sceny si vyberaju na zobrazenie.*:D**:+*
4 -1
reagovat
Já si pamatuju, že v Uherském Hradišti jednu dobu dělali popkorn v mikrovlnce... Takže tam se pytlem šustilo i při popkornu... 
676346
Já si pamatuju, že v Uherském Hradišti jednu dobu dělali popkorn v mikrovlnce... Takže tam se pytlem šustilo i při popkornu... 
2 0
reagovat
reaguje na: Muf
By vočko tři až pět mega.
676326
By vočko tři až pět mega.
676323
1 0
reagovat
Když už se nakousl ten alkohol - mě mnohem, ale mnohem víc než jídlo u filmu fascinuje ten alkohol. OK, vynechme případy hororových Déček, které se s jeho pomocí stávají AAA komediemi. Zaregistroval jsem ovšem, že u klubových filmů je to normou a není to jen půllitr na osvěžení. Nejvíc mě zarazilo, když u SW soused vedle mě stáhl skoro celou flašku slibovice. To z toho fakt něco dokáže mít? A nejsou to ojedinělé případy...
Celkem vzato mi to vadí víc, jak to chroupání popkornu (který mi až tolik nevadí). Nachos páchne. Ale nejvíc páchne právěže alkohol a sedět vedle popíjejícího je imo největší utrpení. Bezkonkurenčně nejvíc rušivé je svítící telefon a debatování během filmu...
676325
Když už se nakousl ten alkohol - mě mnohem, ale mnohem víc než jídlo u filmu fascinuje ten alkohol. OK, vynechme případy hororových Déček, které se s jeho pomocí stávají AAA komediemi. Zaregistroval jsem ovšem, že u klubových filmů je to normou a není to jen půllitr na osvěžení. Nejvíc mě zarazilo, když u SW soused vedle mě stáhl skoro celou flašku slibovice. To z toho fakt něco dokáže mít? A nejsou to ojedinělé případy... Celkem vzato mi to vadí víc, jak to chroupání popkornu (který mi až tolik nevadí). Nachos páchne. Ale nejvíc páchne právěže alkohol a sedět vedle popíjejícího je imo největší utrpení. Bezkonkurenčně nejvíc rušivé je svítící telefon a debatování během filmu...
5 0
reagovat
Ještě k Cinema City, jsem jedinej, komu přijde ta jejich reklama na 4DX jako nejtrapnější a nejdebilnější reklama na světě? Jak tam jedou na té motorce a střih na nadšené obecenstvo jak se kymácí na sedačkách a všichni mají ruce jakoby drželi řidítka? Vždycky mě to před filmem ůplně rozhodí a ti parchanti to pouští před každým představením :D kolik je ta debilita stála že to tak propagují?
676323
Ještě k Cinema City, jsem jedinej, komu přijde ta jejich reklama na 4DX jako nejtrapnější a nejdebilnější reklama na světě? Jak tam jedou na té motorce a střih na nadšené obecenstvo jak se kymácí na sedačkách a všichni mají ruce jakoby drželi řidítka? Vždycky mě to před filmem ůplně rozhodí a ti parchanti to pouští před každým představením *:D* kolik je ta debilita stála že to tak propagují?
5 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: MAJkLSON
To já zas pohodlný sedačky velký plátno a super zvuk vyžaduju :D, mám čas, takže si do kina chodím kdy chci a vybírám představení kde je co nejmíň lidí a beru místo někde daleko od nich, když je moc lidí tak prostě nejdu. Tak to řeším u filmů, který chci vidět já, když jdem banda tak je to většinou Marvel nebo něco podobnýho, u čeho mě bordel v kině nevadí, protože mě ty filmy až tak neberou. Jediný, na co do kina nechodím vůbec, jsou horory. Tam se vždycky najde pár zmrdů/kravek co celej film vyrušujou nebo se hihňaj na to nemám nervy :D
676319
To já zas pohodlný sedačky velký plátno a super zvuk vyžaduju *:D*, mám čas, takže si do kina chodím kdy chci a vybírám představení kde je co nejmíň lidí a beru místo někde daleko od nich, když je moc lidí tak prostě nejdu. Tak to řeším u filmů, který chci vidět já, když jdem banda tak je to většinou Marvel nebo něco podobnýho, u čeho mě bordel v kině nevadí, protože mě ty filmy až tak neberou. Jediný, na co do kina nechodím vůbec, jsou horory. Tam se vždycky najde pár zmrdů/kravek co celej film vyrušujou nebo se hihňaj na to nemám nervy *:D*
676310
3 0
reagovat
Souhlas. Proto když můžu jdu raději do Scaly nebo Artu. Jednak tam nikdo nežere nachos a většinou ani popkorn, maximálně chlastá pivo. A druhák kvůli ne úplně pohodlným sedackam jde poznat, že tam lidi jdou opravdu za filmem a ne se předvádět před kámoši, nahlas komentovat film nebo se muchlovat. A třeťák nehraji tam blbosti jako Red Sparrow, u kterych se pár dementu v publiku očekává :))
676310
Souhlas. Proto když můžu jdu raději do Scaly nebo Artu. Jednak tam nikdo nežere nachos a většinou ani popkorn, maximálně chlastá pivo. A druhák kvůli ne úplně pohodlným sedackam jde poznat, že tam lidi jdou opravdu za filmem a ne se předvádět před kámoši, nahlas komentovat film nebo se muchlovat. A třeťák nehraji tam blbosti jako Red Sparrow, u kterych se pár dementu v publiku očekává :))
676279
1 -4
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: kubqo

M*A*S*H

...moc hezky clanek....a posledni odstavec pobavil :)

link
676309
...moc hezky clanek....a posledni odstavec pobavil *:)* https://xman.idnes.cz/m-a-s-h-serial-fakta-0n4-/xman-styl.aspx?c=A180301_155130_xman-styl_fro
M*A*S*H
676188
2 0
reagovat
Já bych si něco takového nekoupil. Když jdu do kina tak by mě to jen překáželo. Lidi co to dělají jsou divný. ;)
676290
Já bych si něco takového nekoupil. Když jdu do kina tak by mě to jen překáželo. Lidi co to dělají jsou divný. *;)*
676277
2 -2
reagovat
Nejsem ultra ortodoxní odpůrce občerstvení v kině jako nějací jedinci popcorn + napít se v pohodě to k multikinu patří, ale proč ty lidi žerou jako prasata 80% lidí u žvýkání nezavře pusu i když to o 90% redukuje hluk způsobenej žraním, nechápu, to že to neruší aji je samotný 
676279
Nejsem ultra ortodoxní odpůrce občerstvení v kině jako nějací jedinci popcorn + napít se v pohodě to k multikinu patří, ale proč ty lidi žerou jako prasata 80% lidí u žvýkání nezavře pusu i když to o 90% redukuje hluk způsobenej žraním, nechápu, to že to neruší aji je samotný 
6 0
reagují: MAJkLSON
reagovat
Ten, koho napadlo v Cinema City prodávat bonbony v papírovým pytlíku a nachos, zaslouží urvat koule ve svěráku, popcorn ještě jakž tak beru sám si občas dám a naučil sem se ho požírat potichu i když ho taky někdo občas žere nahlas jak vepř ale doprdele ty nachos ty zkurvený nachos pro ty lidi je asi nepochopitelný, že když si to stčí do huby a začnou žvýkat že maj tu mordu zavřít a to hlasitý chroustání nebude slyšet, a bonbony v pytlíku taky je nenapadne srolovat si ten pytlik at vidim co v něm je a šáhnu pro to potichu néééé oni se v tom sáčku přehrabujou jak největší kokoti dneska na Red Sparrow v největším sále v Brně ve spalíčku cca 12 lidí přitom hluk jak ve chlívku plným prasat 
676277
Ten, koho napadlo v Cinema City prodávat bonbony v papírovým pytlíku a nachos, zaslouží urvat koule ve svěráku, popcorn ještě jakž tak beru sám si občas dám a naučil sem se ho požírat potichu i když ho taky někdo občas žere nahlas jak vepř ale doprdele ty nachos ty zkurvený nachos pro ty lidi je asi nepochopitelný, že když si to stčí do huby a začnou žvýkat že maj tu mordu zavřít a to hlasitý chroustání nebude slyšet, a bonbony v pytlíku taky je nenapadne srolovat si ten pytlik at vidim co v něm je a šáhnu pro to potichu néééé oni se v tom sáčku přehrabujou jak největší kokoti dneska na Red Sparrow v největším sále v Brně ve spalíčku cca 12 lidí přitom hluk jak ve chlívku plným prasat 
10 -1
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Axis
Jsem spíš fanoušek historie a sportu skoro vůbec, ale tohle jsem si užil maximálně :+
676242
Jsem spíš fanoušek historie a sportu skoro vůbec, ale tohle jsem si užil maximálně *:+*
676146
1 0
reagovat
Tak to teda valim bulvy, ze neco takoveho vzniklo... a sakra mokry bulvy :+
676237
Tak to teda valim bulvy, ze neco takoveho vzniklo... a sakra mokry bulvy *:+*
676146
0 0
reagovat
reaguje na: Sigi
To byl Giancarlo Esposito? Já věděl, že ten hlas odněkud znám, ale nedokázal jsem si ho přiřadit. :+
676224
To byl Giancarlo Esposito? Já věděl, že ten hlas odněkud znám, ale nedokázal jsem si ho přiřadit. *:+*
676193
0 0
reagovat
Tak tohle je pecka. Vůbec jsem netušil, že něco takového u nás vzniklo a musím říct, že mě při sledování občas spadla asi řasa do oka nebo co :) a na bonus k tomu komentář od Gustavo Fringa z Breaking Bad .. co dodat :D
676193
Tak tohle je pecka. Vůbec jsem netušil, že něco takového u nás vzniklo a musím říct, že mě při sledování občas spadla asi řasa do oka nebo co *:)* a na bonus k tomu komentář od Gustavo Fringa z Breaking Bad .. co dodat *:D*
676146
1 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Sony
Moje dve obľúbené zaujímavosti:
  • toho černocha čo bol aj v ich stane s Hawkeyom sa museli po šiestich epizódach zbaviť z dôvodov nízkeho rozpočtu a hlavne preto, že zistili, že v tom čase v Kórei neboli čierni chirurgovia
  • sedemnásta epizóda prvej série kedy sa tá šou naozaj povýši na úroveň klasiky, lebo to bolo prvýkrát kedy sa odvážili vložiť do seriálu aj veľmi vážne témy a "antiwar message". vtedy ukázali, že dokážu miešať humor aj s tým veľmi temným tónom, ktorý prináša vojna
676188
Moje dve obľúbené zaujímavosti: [list][*]toho černocha čo bol aj v ich stane s Hawkeyom sa museli po šiestich epizódach zbaviť z dôvodov nízkeho rozpočtu a hlavne preto, že zistili, že v tom čase v Kórei neboli čierni chirurgovia[/*][*]sedemnásta epizóda prvej série kedy sa tá šou naozaj povýši na úroveň klasiky, lebo to bolo prvýkrát kedy sa odvážili vložiť do seriálu aj veľmi vážne témy a "antiwar message". vtedy ukázali, že dokážu miešať humor aj s tým veľmi temným tónom, ktorý prináša vojna [/*][/list]
676163
3 0
reagují: Sony
reagovat
Takych stetiek mame v Michalovciach dost. Len vacsina sa taha s byvalymi vypalnikmi a prevadzacmi. Tato vyletela prilis vysoko a zhoreli jej kridla. Nechapem, ze Fico, expert na imidz sa nechal oklamat kozami. Snad ho stiahne so sebou. 
676180
Takych stetiek mame v Michalovciach dost. Len vacsina sa taha s byvalymi vypalnikmi a prevadzacmi. Tato vyletela prilis vysoko a zhoreli jej kridla. Nechapem, ze Fico, expert na imidz sa nechal oklamat kozami. Snad ho stiahne so sebou. 
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se