Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 36441 - 36460 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Existuje. Skoro všechny.:D 
701602
Existuje. Skoro všechny.*:D* 
701594
0 -2
reagovat
reaguje na: Clavius
To su take tie nepotvrdene clickbaitove skazky od nejakych subdodavatelov nejakych komponentov, ktore su vzapati vyvratene a tak dokolecka, kym Apple neohlasi dalsie megauspesne kvartaly. Opakuje sa to kazdy rok.

Jasne, ze znizuje produkciu, ved predsa predaje nikdy nie su take silne, ako hned po spusteni predaja. Pointa je, ci je to znizenie planovane. A do toho logicky nikto okrem Applu nevidi, su to najstrazenejsie informacie.

"to spise znamena, ze jim zadna nove klientela neroste"
Aj keby mali nizsie predaje ako minuly rok, napisal si holy nezmysel, sorry.

Preco by som ti mal odovodnovat ceny nahradnych dielov? Ak ty v iPhone nevidis pridanu hodnotu, je to uplne OK, ale preco by ta mal niekto presviedcat? Ako keby niekto po mne chcel dovod, preco za predne svetlo v S klasse plati pomaly viac ako za celu bazarovu Fabiu. Sak len svieti na cestu, ne? A vobec, nepoznam nikoho, kto to nema v ochrannom obale.

"Jinak zustanu u nazoru, ze koupi aktualniho modelu bych si pripadal jako primitiv. Bez urazky."
A tym ze si vypustil tuto vetu si tak nepripadas?8)

Mozme pokracovat rano vo vzkazniku, ak ta uprimne zaujima pohlad druhej strany.
701600
To su take tie nepotvrdene clickbaitove skazky od nejakych subdodavatelov nejakych komponentov, ktore su vzapati vyvratene a tak dokolecka, kym Apple neohlasi dalsie megauspesne kvartaly. Opakuje sa to kazdy rok. Jasne, ze znizuje produkciu, ved predsa predaje nikdy nie su take silne, ako hned po spusteni predaja. Pointa je, ci je to znizenie planovane. A do toho logicky nikto okrem Applu nevidi, su to najstrazenejsie informacie. "to spise znamena, ze jim zadna nove klientela neroste" Aj keby mali nizsie predaje ako minuly rok, napisal si holy nezmysel, sorry. Preco by som ti mal odovodnovat ceny nahradnych dielov? Ak ty v iPhone nevidis pridanu hodnotu, je to uplne OK, ale preco by ta mal niekto presviedcat? Ako keby niekto po mne chcel dovod, preco za predne svetlo v S klasse plati pomaly viac ako za celu bazarovu Fabiu. Sak len svieti na cestu, ne? A vobec, nepoznam nikoho, kto to nema v ochrannom obale. "Jinak zustanu u nazoru, ze koupi aktualniho modelu bych si pripadal jako primitiv. Bez urazky." A tym ze si vypustil tuto vetu si tak nepripadas?*8)* Mozme pokracovat rano vo vzkazniku, ak ta uprimne zaujima pohlad druhej strany.
701595
0 -15
reagují: Clavius
reagovat

Diskova kronika

Disk... Kde je mu vlastne konec?
701599
Disk... Kde je mu vlastne konec?
Diskova kronika
6 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Problemy nemaji, proto se snizuji produkce pro vyrobu aktualnich modelu -> to spise znamena, ze jim zadna nove klientela neroste.

Jestli mi dokazes oduvodnit mobilni zarizeni = spotrebni zbozi za 1000+ dolarů s vedomim toho, ze za poskozene zadni sklo si uctuji az 600 dolaru, tak pak aktualni modely vezmu na milost.

Jinak zustanu u nazoru, ze koupi aktualniho modelu bych si pripadal jako primitiv. Bez urazky.
701595
Problemy nemaji, proto se snizuji produkce pro vyrobu aktualnich modelu -> to spise znamena, ze jim zadna nove klientela neroste. Jestli mi dokazes oduvodnit mobilni zarizeni = spotrebni zbozi za 1000+ dolarů s vedomim toho, ze za poskozene zadni sklo si uctuji az 600 dolaru, tak pak aktualni modely vezmu na milost. Jinak zustanu u nazoru, ze koupi aktualniho modelu bych si pripadal jako primitiv. Bez urazky.
701591
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Milosh
Spíš... existujevubecjestenormalnidobrejtelefonzone.cz 8)
701594
Spíš... existujevubecjestenormalnidobrejtelefonzone.cz *8)*
701593
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
applevsandroidzone.cz Nuuuuuuudaaaaaaaa.
701593
applevsandroidzone.cz Nuuuuuuudaaaaaaaa.
8 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Godlike
“Cenovy narast” je len u upsellovych modelov ako je X/XS, resp tento rok XS Max. A je logicky.

Tradicnu ponuku typu 6,6s,7 minuly rok nahradila 8 a tento rok XR. Tam si cenu v podstate drzi neustale a vykyvy su sposobene skor kurzom a silou dolara/koruny.

A Applu vzdy islo primarne o zisk, nie o pocet predanych kusov, preto boli od zaciatku zamerani primarne na najvyssiu triedu kde mas najvacsie marze. A toto je logicky dosledok toho, ze sa trh zasycuje. Oni vsak problem nemaju. Svoju klientelu si neustale zvacsuju, aj ked pomalsim tempom (lebo to spominane nasytenie trhu), dnes uz je v podstate jedine velke ihrisko India a ta je zase inak specificka. Lenze Apple ma aj iny velky zdroj prijmov - zo sluzieb. A ten mu bude rast vzdy ked sa mu co i len trochu zvacsi klientela.
701591
“Cenovy narast” je len u upsellovych modelov ako je X/XS, resp tento rok XS Max. A je logicky. Tradicnu ponuku typu 6,6s,7 minuly rok nahradila 8 a tento rok XR. Tam si cenu v podstate drzi neustale a vykyvy su sposobene skor kurzom a silou dolara/koruny. A Applu vzdy islo primarne o zisk, nie o pocet predanych kusov, preto boli od zaciatku zamerani primarne na najvyssiu triedu kde mas najvacsie marze. A toto je logicky dosledok toho, ze sa trh zasycuje. Oni vsak problem nemaju. Svoju klientelu si neustale zvacsuju, aj ked pomalsim tempom (lebo to spominane nasytenie trhu), dnes uz je v podstate jedine velke ihrisko India a ta je zase inak specificka. Lenze Apple ma aj iny velky zdroj prijmov - zo sluzieb. A ten mu bude rast vzdy ked sa mu co i len trochu zvacsi klientela.
701589
0 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
One Plus to imho dělají výborně. Oni a Xiaomi s Pocophonem F1. 
701590
One Plus to imho dělají výborně. Oni a Xiaomi s Pocophonem F1. 
701584
1 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
No já myslím, že ty cenový nárůsty jsou vyloženě přesycením trhu a nedostatkem inovací (ale hlavně první případ). A aby nemuseli zveřejňovat pokleslé zisky, musí zvýšit cenu. Všimni si, že už neukazují, kolik se prodalo kusů, ale právě jen výnosní čísla.

Ale taky doufám. Já teď prostě neměl důvod si ten telefon vážně koupit. Ano, chci novej, ale zatím mi nenabídli takovej, ze kterýho bych si sednul na zadek, jako když jsem z pětky přešel na sedmičku. 
701589
No já myslím, že ty cenový nárůsty jsou vyloženě přesycením trhu a nedostatkem inovací (ale hlavně první případ). A aby nemuseli zveřejňovat pokleslé zisky, musí zvýšit cenu. Všimni si, že už neukazují, kolik se prodalo kusů, ale právě jen výnosní čísla. Ale taky doufám. Já teď prostě neměl důvod si ten telefon vážně koupit. Ano, chci novej, ale zatím mi nenabídli takovej, ze kterýho bych si sednul na zadek, jako když jsem z pětky přešel na sedmičku. 
701575
2 -1
reagovat
No pockat, ale ja som myslel, ze sa bavime cisto len o snimacoch prsta. Ja plne suhlasim, ze odomykanim tvarou tento problem odpada. Ja odomykam mobil uz iba tak a rozmyslam, ze si odtlacky uplne odstranim alebo aspon z pravej ruky, lebo dost casto ked taham mobil z vrecka tak ho chytim za ten snimac a odomknem ho :D
701588
No pockat, ale ja som myslel, ze sa bavime cisto len o snimacoch prsta. Ja plne suhlasim, ze odomykanim tvarou tento problem odpada. Ja odomykam mobil uz iba tak a rozmyslam, ze si odtlacky uplne odstranim alebo aspon z pravej ruky, lebo dost casto ked taham mobil z vrecka tak ho chytim za ten snimac a odomknem ho *:D*
701585
0 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Ano, v tom jednom jedinom pripade uchopenia ci ovladania/odomykania telefonu to moze byt super. A hej, skusal som. Chapem, ze mi tam automaticky lezie prst. Ale musim mu “pomoct”. Robim ten odomykaci ukon s nim.

Ked je polozeny na stole, praveze nechcem zadavat pin vzdy ked sa mi po chvili uspi. Nechcem si davat dolu rukavice na svahu. Nechcem riesit zadrbane ci spotene/vlhke prsty po kupani. FaceID proste funguje. Fakt sa mi ten prst vzadu zda horsi a ta predna kamera tam hore na prednej strane telefonu aj tak musi byt.

FaceID ma este jednu super vyhodu. Vsetky notifikacie na displeji su minimalizovane a sprava ci nahlad mailu sa automaticky ukazu az ked ma ten telefon spozna. Nikto mi nemoze ocumovat prichadzajucu komunikaciu na zamknutom telefone8)
701585
Ano, v tom jednom jedinom pripade uchopenia ci ovladania/odomykania telefonu to moze byt super. A hej, skusal som. Chapem, ze mi tam automaticky lezie prst. Ale musim mu “pomoct”. Robim ten odomykaci ukon s nim. Ked je polozeny na stole, praveze nechcem zadavat pin vzdy ked sa mi po chvili uspi. Nechcem si davat dolu rukavice na svahu. Nechcem riesit zadrbane ci spotene/vlhke prsty po kupani. FaceID proste funguje. Fakt sa mi ten prst vzadu zda horsi a ta predna kamera tam hore na prednej strane telefonu aj tak musi byt. FaceID ma este jednu super vyhodu. Vsetky notifikacie na displeji su minimalizovane a sprava ci nahlad mailu sa automaticky ukazu az ked ma ten telefon spozna. Nikto mi nemoze ocumovat prichadzajucu komunikaciu na zamknutom telefone*8)*
701580
0 -3
reagují: SteKi
reagovat
Potvrdzujem, snímač vzadu mi vyhovoval viac. Vyberieš fon z vrecka a už je odblokovaný. Teraz mám face lock na oneplus a je to tiež fajn, ale uprednostnil by som fingerprint. Obmedzené úložisko nie je problém, otg USB. Netuším ako to ma teraz jablko, ale to komplikované kopírovanie ma vždy odradzovalo (bez prístupu k sieti). Ja pôjdem opäť do oneplus, ich tech podpora je parádna, fon je z továrne bez softbloat, USB C atď. 
701584
Potvrdzujem, snímač vzadu mi vyhovoval viac. Vyberieš fon z vrecka a už je odblokovaný. Teraz mám face lock na oneplus a je to tiež fajn, ale uprednostnil by som fingerprint. Obmedzené úložisko nie je problém, otg USB. Netuším ako to ma teraz jablko, ale to komplikované kopírovanie ma vždy odradzovalo (bez prístupu k sieti). Ja pôjdem opäť do oneplus, ich tech podpora je parádna, fon je z továrne bez softbloat, USB C atď. 
3 -1
reagovat
Jako Androidář - mám dva blízké příbuzné, co z robota přešli na Jabko. Jeden si to nemůže vynachválit, druhý, který měnil v podstatě celý ekosystém, znova všechno měnil zpátky na Androida.
To, co píše Gorecki a VIncent je jednoduše holá pravda. Běžný uživatel fakt neřeší, jestli to a to má zpomalené, jestli si to může customizovat atd. Řeší jednoduchost, spolehlivost/funkčnost a rychlost (byť se mu u staršího hw aplikace zpomalí, opět - ve výsledku to asi nepozná). Pokud mu den vydrží baterka, je naprosto happy a má jednodušší život. Všechno ostatní, nebo dokonce opačný přístup, samozřejmně z Jabka dělají pro potencionálního kupce spíš negativa a proto je tu Android.
Ale pokud bych měl nějakému "casual user" doporučit platformu, byl by to Apple - bude to mít bezproblémové a rozhodně už neplatí, že za to dá ranec (prostě veme výběhový model, nebo něco z druhé ruky).
Já osobně ten systém trošku nepobíral, byl sem lehce nesvůj, když ty aplikace žily trošku vlastním životem. Ale rozhodně nemůžu tvrdit, že je to nepoužitelný předražený podružný systém.
Jinak FaceID, respektive androidí kopírky mi příjdou super - jako na běžné odemknutí, když příjde člověku zpráva rozhodně příjemnější, než milionkát šmatlat na čtečku. Pokud jde o bezpečnost, pak všechny důležitější úkony se snad dají chránit pokročileji, včetně těch plateb přes otist/pin.
Vykouslý displej sice zrovna neopjevuju, ale zase abych kvůli němu ten telefon nekupoval...
Atypický poměr je možná o něco horší, ale já telefon víceméně na sledování videa nepoužívám, takže je mi to fuk.
Vodotěsnost by měla být automatická, žel je to stále prémiová fce. V9c k tomu asi nemám co říct.
Audiokonektor? Chápu trend, osobně mě nepálí (na telefonu poslouchám vysloveně jednou za uherský rok), ale jako audiofil fakt zastávám názor, že kabel je prostě kabel. Když pominu fakt, že elektronika i v tom sebelepším telefonu pravděpodobně nedosáhne na "hifi empétrojku" za čtyři litry, pak mě trochu konsternuje představa, že moje sluchadla, ne zrovna za pakatel, s káblíkem, který zapakatel taky není, budu v budoucnu připojovat přes nějakou hračku na krku s vědomím, že už tak zhoršený přednes v telefonu bude dál degradován titěrnou a nedostatečnou elektronikou v tom hejblátku na krku a bezdrátovým přenosem (imo určitě ne bezztrátovým). Pořídit si sluchátka čistě pro telefon? No, to asi ne...

Chápu obě strany. Chápu i Karla. Ale co fakt nepochopím je, že když se Departed (myslím, že to byl on) ptal, jaký telefon z vyšší střední třídy (do desíti litrů), začalo se tu házet vlajkovými modely a diskuze se přetavila v něco trošičku jiného. Jako nic proti, ale postrádám v tom logiku. :D:D8)
701582
Jako Androidář - mám dva blízké příbuzné, co z robota přešli na Jabko. Jeden si to nemůže vynachválit, druhý, který měnil v podstatě celý ekosystém, znova všechno měnil zpátky na Androida. To, co píše Gorecki a VIncent je jednoduše holá pravda. Běžný uživatel fakt neřeší, jestli to a to má zpomalené, jestli si to může customizovat atd. Řeší jednoduchost, spolehlivost/funkčnost a rychlost (byť se mu u staršího hw aplikace zpomalí, opět - ve výsledku to asi nepozná). Pokud mu den vydrží baterka, je naprosto happy a má jednodušší život. Všechno ostatní, nebo dokonce opačný přístup, samozřejmně z Jabka dělají pro potencionálního kupce spíš negativa a proto je tu Android. Ale pokud bych měl nějakému "casual user" doporučit platformu, byl by to Apple - bude to mít bezproblémové a rozhodně už neplatí, že za to dá ranec (prostě veme výběhový model, nebo něco z druhé ruky). Já osobně ten systém trošku nepobíral, byl sem lehce nesvůj, když ty aplikace žily trošku vlastním životem. Ale rozhodně nemůžu tvrdit, že je to nepoužitelný předražený podružný systém. Jinak FaceID, respektive androidí kopírky mi příjdou super - jako na běžné odemknutí, když příjde člověku zpráva rozhodně příjemnější, než milionkát šmatlat na čtečku. Pokud jde o bezpečnost, pak všechny důležitější úkony se snad dají chránit pokročileji, včetně těch plateb přes otist/pin. Vykouslý displej sice zrovna neopjevuju, ale zase abych kvůli němu ten telefon nekupoval... Atypický poměr je možná o něco horší, ale já telefon víceméně na sledování videa nepoužívám, takže je mi to fuk. Vodotěsnost by měla být automatická, žel je to stále prémiová fce. V9c k tomu asi nemám co říct. Audiokonektor? Chápu trend, osobně mě nepálí (na telefonu poslouchám vysloveně jednou za uherský rok), ale jako audiofil fakt zastávám názor, že kabel je prostě kabel. Když pominu fakt, že elektronika i v tom sebelepším telefonu pravděpodobně nedosáhne na "hifi empétrojku" za čtyři litry, pak mě trochu konsternuje představa, že moje sluchadla, ne zrovna za pakatel, s káblíkem, který zapakatel taky není, budu v budoucnu připojovat přes nějakou hračku na krku s vědomím, že už tak zhoršený přednes v telefonu bude dál degradován titěrnou a nedostatečnou elektronikou v tom hejblátku na krku a bezdrátovým přenosem (imo určitě ne bezztrátovým). Pořídit si sluchátka čistě pro telefon? No, to asi ne... Chápu obě strany. Chápu i Karla. Ale co fakt nepochopím je, že když se Departed (myslím, že to byl on) ptal, jaký telefon z vyšší střední třídy (do desíti litrů), začalo se tu házet vlajkovými modely a diskuze se přetavila v něco trošičku jiného. Jako nic proti, ale postrádám v tom logiku. *:D**:D**8)*
2 -1
reagovat
Snimac vzadu je perfektna vec. Nevies o com hovoris. Absolutne intuitivne a pohodlne. Neviem to popisat, ale pohodlnejsie sa telefon drzi ked je snimac vzadu, ako ked je snimac vpredu dole a musis ho odomknut palcom. Fakt si to schvalne skus a predstav si, ze ho odomykas ukazovakom vzadu (kde uz mas ten prst tak nejak intuitivne aj tak) a potom ked to robis palcom dole. Hlavne teda pri velekej lopate je to obbrovsky rozdiel v sposobe drzania. A to, ze sa to neda pouzit ked telefon lezi na stole? Boze tak vytukam pin a ked som neni 100 rocny dedko co sa ledva hybe rukou, tak ma to zdrzi asi tak 1,5 sekundy ako keby som prilozil prst :))
701580
Snimac vzadu je perfektna vec. Nevies o com hovoris. Absolutne intuitivne a pohodlne. Neviem to popisat, ale pohodlnejsie sa telefon drzi ked je snimac vzadu, ako ked je snimac vpredu dole a musis ho odomknut palcom. Fakt si to schvalne skus a predstav si, ze ho odomykas ukazovakom vzadu (kde uz mas ten prst tak nejak intuitivne aj tak) a potom ked to robis palcom dole. Hlavne teda pri velekej lopate je to obbrovsky rozdiel v sposobe drzania. A to, ze sa to neda pouzit ked telefon lezi na stole? Boze tak vytukam pin a ked som neni 100 rocny dedko co sa ledva hybe rukou, tak ma to zdrzi asi tak 1,5 sekundy ako keby som prilozil prst *:))*
701576
3 -2
reagovat

Mobil

Výkřik do tmy - já si nedávnou koupil Xiaomi Mi A2 Lite link - mým jediným požadavkem byl čistý nejnovější Android. Funguje skvěle, výdrž baterky několik dní, a za tu cenu nemá konkurenci. Foťák není žádná hitparáda, ale na to já s sebou nosím, no, foťák. :))

Edit: Jo, a má to maličkou notifikační diodu a kryt v ceně. Nemá NFC. Po prvním zapnutí automaticky začne stahovat Xiaomi aplikace - je nutno appku, která tohle spouští, odinstalovat (už si nepamatuju, jak se jmenovala).
701579
Výkřik do tmy - já si nedávnou koupil Xiaomi Mi A2 Lite https://www.czc.cz/xiaomi-mi-a2-lite-64gb-cerna/240910/produkt - mým jediným požadavkem byl čistý nejnovější Android. Funguje skvěle, výdrž baterky několik dní, a za tu cenu nemá konkurenci. Foťák není žádná hitparáda, ale na to já s sebou nosím, no, foťák. *:))* Edit: Jo, a má to maličkou notifikační diodu a kryt v ceně. Nemá NFC. Po prvním zapnutí automaticky začne stahovat Xiaomi aplikace - je nutno appku, která tohle spouští, odinstalovat (už si nepamatuju, jak se jmenovala).
Mobil
1 -1
reagovat
reaguje na: Axis
Pretoze nejake drobne spomalenie telefonu, ktore sa aj tak prejavi len pri narocnejsich aktivitach spozoruje malokto, ale mensiu vydrz zistis okamzite. Isli na to dobre, dosrali to tym, ze ludi neinformovali a nedali im na vyber.

Co brani policajtom prilozit tvoj prst na snimac, ak uz o to ide? A ak mas nastavene, ze sa nanho musis aj pozriet, maju smolu. Jedine, ze by na teba vytiahli ten strojcek z Mechanickeho pomaranca:))

Snimac vzadu je ergonomicky nezmysel, aby si ho mohol odomknut, musis ho vzdy brat do ruky, nemozes to urobit ked ti lezi na stole alebo ho mas v drziaku. Musis ho poslepu nahmatavat a obaly musia mat vysek, co znizuje jeho ochranu atd...
701576
Pretoze nejake drobne spomalenie telefonu, ktore sa aj tak prejavi len pri narocnejsich aktivitach spozoruje malokto, ale mensiu vydrz zistis okamzite. Isli na to dobre, dosrali to tym, ze ludi neinformovali a nedali im na vyber. Co brani policajtom prilozit tvoj prst na snimac, ak uz o to ide? A ak mas nastavene, ze sa nanho musis aj pozriet, maju smolu. Jedine, ze by na teba vytiahli ten strojcek z Mechanickeho pomaranca:)) Snimac vzadu je ergonomicky nezmysel, aby si ho mohol odomknut, musis ho vzdy brat do ruky, nemozes to urobit ked ti lezi na stole alebo ho mas v drziaku. Musis ho poslepu nahmatavat a obaly musia mat vysek, co znizuje jeho ochranu atd...
701570
2 -3
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Godlike
Spíše člověk teď vcelku rád sleduje, že se ty aktuální modely nijak dobře neprodávají, tak se snad trošku chytnou za nos. Minimálně ty nesmyslné cenové nárusty mezi velikostma interního uložistě by mohli zkrotit.
Ne, že bych si tu hračku nemohl dovolit, ale spíše mně to můj zdravý rozum zamezuje a raději teď nosím dva telefony natož, abych měl předražený dual SIM.
701575
Spíše člověk teď vcelku rád sleduje, že se ty aktuální modely nijak dobře neprodávají, tak se snad trošku chytnou za nos. Minimálně ty nesmyslné cenové nárusty mezi velikostma interního uložistě by mohli zkrotit. Ne, že bych si tu hračku nemohl dovolit, ale spíše mně to můj zdravý rozum zamezuje a raději teď nosím dva telefony natož, abych měl předražený dual SIM.
701573
2 -2
reagovat
reaguje na: Axis
Taky se mi nevyplatí ze sedmičky upgradovat na Xko za 30 litrů. Prostě ne. XS ani nemluvim. Proto čekám na další verzi, od které si slibuji zase o něco víc a hlavně trochu hezčí design. 
701573
Taky se mi nevyplatí ze sedmičky upgradovat na Xko za 30 litrů. Prostě ne. XS ani nemluvim. Proto čekám na další verzi, od které si slibuji zase o něco víc a hlavně trochu hezčí design. 
701570
0 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Oka, rozumím. Mně to zase tak drastické nepřijde, ale ten pohled chápu. Já ti taky ani nijak nerozporoval, jen jsem nabídl pohled svůj.
701572
Oka, rozumím. Mně to zase tak drastické nepřijde, ale ten pohled chápu. Já ti taky ani nijak nerozporoval, jen jsem nabídl pohled svůj.
701563
0 -1
reagovat
"aniz by se jim ten telefon za chvili zpomaloval nebo sral"

Jo jo a to se nedávno Apple přiznal že záměrně zpomaluje sw updaty své starší modely. Což souvisí s nerozebiratelnou konstrukcí, nemožností vyndat baterku a její výměnu za pár šušňů...takže to raději zpomalíme aby ta kraksna vydržela den bez nabíjení.

Apple Pay v ČR možná rok 2019...to pro našince není žádná killer app.

Face ID je skvělá fičura, ale nepočítá s ní zákon, pokud si bezpečnostní složky odemknou tvůj telefon tím že ho na tebe bez postihu obrátí tak je to docela průšvih. Jasně nikdo z nás tu asi není temná postava, ale i tak, mě by to štvalo. Ergonomicky by se mi líbíl snímač otisku a proč ho nemají vzadu jak tu někdo psal nechápu.

Doufám že tu na mě někdo vyrukuje s tím že nemám přeci co skrývat....ehm stačí mi moje fotky, pracovní věci, poznámky...atd. které si chci chránit.

Co tam máš dál Vincente...aneb je jen jedinej důvod proč být stále u Applu, jsi natolik zaháčkován jeho ekosystémem, že prostě už bez větších ztrát nemůžeš odejít. A nové telefony jsou za ty prachy...no prostě neakceptovatelný redesign. Kolega co v Apple prostředí žije zůstane u osmé generace, prostě se mu to nevyplatí.
701570
[i]"aniz by se jim ten telefon za chvili zpomaloval nebo sral" [/i] Jo jo a to se nedávno Apple přiznal že záměrně zpomaluje sw updaty své starší modely. Což souvisí s nerozebiratelnou konstrukcí, nemožností vyndat baterku a její výměnu za pár šušňů...takže to raději zpomalíme aby ta kraksna vydržela den bez nabíjení. Apple Pay v ČR možná rok 2019...to pro našince není žádná killer app. Face ID je skvělá fičura, ale nepočítá s ní zákon, pokud si bezpečnostní složky odemknou tvůj telefon tím že ho na tebe bez postihu obrátí tak je to docela průšvih. Jasně nikdo z nás tu asi není temná postava, ale i tak, mě by to štvalo. Ergonomicky by se mi líbíl snímač otisku a proč ho nemají vzadu jak tu někdo psal nechápu. Doufám že tu na mě někdo vyrukuje s tím že nemám přeci co skrývat....ehm stačí mi moje fotky, pracovní věci, poznámky...atd. které si chci chránit. Co tam máš dál Vincente...aneb je jen jedinej důvod proč být stále u Applu, jsi natolik zaháčkován jeho ekosystémem, že prostě už bez větších ztrát nemůžeš odejít. A nové telefony jsou za ty prachy...no prostě neakceptovatelný redesign. Kolega co v Apple prostředí žije zůstane u osmé generace, prostě se mu to nevyplatí.
1 -1
reagují: Gorecki, Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se