Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 36101 - 36120 Napsat příspěvek
Pouštěl jsem si nejlepší momenty z Bohemian Rhapsody a pak jsem si projel discografii Queen a i přesto, že nepopírám kvalit jejich hitů z 80. let a mám je rád, tak jejich začáteční rockovější tvorba do alba Jazz je pro mne stále nejlepší, enž přechod do diska na The Game. Třeba tuhle pecku si pouštím už několikrát za sebou Dead On Time
707074
Pouštěl jsem si nejlepší momenty z Bohemian Rhapsody a pak jsem si projel discografii Queen a i přesto, že nepopírám kvalit jejich hitů z 80. let a mám je rád, tak jejich začáteční rockovější tvorba do alba Jazz je pro mne stále nejlepší, enž přechod do diska na The Game. Třeba tuhle pecku si pouštím už několikrát za sebou [url=https://www.youtube.com/watch?v=uKoivlPUg_Y]Dead On Time [/url]
1 -1
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Petr Oliva...
707046
Zemřel Petr Oliva...
Diskova kronika
0 0
reagovat
707027
[url=https://m.youtube.com/watch?v=ZFy8ZgLd574]Remake Chuckyho trailer[/url]
0 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
:o:o:o
707026
*:o**:o**:o*
707014
0 0
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Dík :+ jj je to moje
707015
Dík *:+* jj je to moje
706954
2 -1
reagovat

Disková kronika

RIP Albert Finney :-
707014
RIP Albert Finney *:-*
Disková kronika
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Godlike
Tak tohle me ted dostalo. Mel jsem s ni par predmetu a muzu potvrdit, ze to byla opravdu super zenska a skvělá vyucujici.
707008
Tak tohle me ted dostalo. Mel jsem s ni par predmetu a muzu potvrdit, ze to byla opravdu super zenska a skvělá vyucujici.
706778
3 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Výborný :+ Tu barevnou Futuramu by mě vůbec nenapadlo použít (dost to vybočuje od ostatních), přitom ty její záběry vypadají fantasticky.
To jsi dělal pro někoho anebo máš novou kapelu? Naposledy vím že jsi měl Annoying Dust...
706954
Výborný *:+* Tu barevnou Futuramu by mě vůbec nenapadlo použít (dost to vybočuje od ostatních), přitom ty její záběry vypadají fantasticky. To jsi dělal pro někoho anebo máš novou kapelu? Naposledy vím že jsi měl Annoying Dust...
706949
2 -1
reagují: Snipsley
reagovat
Podařilo se mi protlačit trochu toho geekaření do hudebního videoklipu: link

Styl z obrázků Star Wars, Futuramy, Watchmenů nebo Simpsonů pomocí machine learningu aplikován na video hrající kapely. Režírováno mnou, style transfer naprogramován kámošem. :)
706949
Podařilo se mi protlačit trochu toho geekaření do hudebního videoklipu: https://danielhavir.github.io/notes/hd-style-transfer/ Styl z obrázků Star Wars, Futuramy, Watchmenů nebo Simpsonů pomocí machine learningu aplikován na video hrající kapely. Režírováno mnou, style transfer naprogramován kámošem. *:)*
5 -1
reagují: Sam.Vimes
reagovat
reaguje na: Vincent
"Accidentally"
706923
"Accidentally"
706918
3 -1
reagovat
reaguje na: Vincent
Dekujeme, dnes jsme to jeste nevideli.
706920
Dekujeme, dnes jsme to jeste nevideli.
706918
3 -9
reagovat
706918
[url=https://twitter.com/i/moments/1093185323130073088]Hugh Jackman accidentally restarts his 'feud' with Ryan Reynolds[/url] *:D*
2 -1
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: SteKi
Z toho Kechlibarova článku, co CAPS_LOCK odkazuje.

EDIT: A ještě jeden citát k tématu ?)
"V naší společnosti by se lidé neměli tak snadno urážet. Často je to sebevražedné." - Paul Muad'dib
706897
Z toho Kechlibarova článku, co CAPS_LOCK odkazuje. EDIT: A ještě jeden citát k tématu *?)* [i]"V naší společnosti by se lidé neměli tak snadno urážet. Často je to sebevražedné."[/i] - Paul Muad'dib
706893
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
koho su to slova?
706893
koho su to slova?
706880
0 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
"Pokud píšete o své kultuře, budou tvrdit, že tím zneviditelňujete jiné. Pokud píšete o jiné kultuře, odsoudí vás za „kulturní apropriaci“. Budou požadovat, abyste při psaní použili nějaký typ postavy, ale když
tomu vyhovíte, nevyhnutelně vás osočí, že jste ji napsali „špatně“.  „Dobře“  je v tomhle případě pohyblivý terč.

Abych uvedl příklad, v jedné z mých knih byl padouchem charismatický psychopatický kriminálník, který byl zároveň gay. Eddie se stal velmi populární postavou a čtenáři jej zbožňují. Ale Vyjící Opice Sociální Spravedlnosti po mně samozřejmě začaly vřeštět, že mám homosexuálního padoucha a bla bla bla… O pár let později ti samí lidé zorganizovali petici, ve které požadovali, aby z Jokera – charismatického psychopatického kriminálníka – byl gay. Protože prý „reprezentace“."

....

"Nesmíte jim [povolit], protože příště to udělají znovu. S hysterickým dítětem nemá cenu mluvit. Pokud to není vaše dítě, prostě ho ignorujte a
jděte dál. Pokud jej máte na starost, řeknete mu, sklapni, rozmazlenče,
nedostaneš nic, protože víš, že kdybych ti ustoupil, příště to schytám
zas."

...

"Pokud dáte právo veta každému, kdo se cítí uražený, stoprocentně se někdo urazí. V situaci, kdy „být obětí“ zvyšuje vaše společenské
postavení a dodává vám to moc, bude lidí, kteří pokřikují, že jsou
uraženi, přebytek. Na faktech nezáleží. Prostě jste náhodné množině
blbců dali právo dělat si s vámi, co se jim zachce, a oni to dělat
budou, protože jsou to blbci."

Tak asi tak, no.
706880
[i]"Pokud píšete o své kultuře, budou tvrdit, že tím zneviditelňujete jiné. Pokud píšete o jiné kultuře, odsoudí vás za „kulturní apropriaci“. Budou požadovat, abyste při psaní použili nějaký typ postavy, ale když tomu vyhovíte, nevyhnutelně vás osočí, že jste ji napsali „špatně“.  „Dobře“  je v tomhle případě pohyblivý terč. Abych uvedl příklad, v jedné z mých knih byl padouchem charismatický psychopatický kriminálník, který byl zároveň gay. Eddie se stal velmi populární postavou a čtenáři jej zbožňují. Ale Vyjící Opice Sociální Spravedlnosti po mně samozřejmě začaly vřeštět, že mám homosexuálního padoucha a bla bla bla… O pár let později ti samí lidé zorganizovali petici, ve které požadovali, aby z Jokera – charismatického psychopatického kriminálníka – byl gay. Protože prý „reprezentace“." .... "Nesmíte jim [povolit], protože příště to udělají znovu. S hysterickým dítětem nemá cenu mluvit. Pokud to není vaše dítě, prostě ho ignorujte a jděte dál. Pokud jej máte na starost, řeknete mu, sklapni, rozmazlenče, nedostaneš nic, protože víš, že kdybych ti ustoupil, příště to schytám zas." ... "Pokud dáte právo veta každému, kdo se cítí uražený, stoprocentně se někdo urazí. V situaci, kdy „být obětí“ zvyšuje vaše společenské postavení a dodává vám to moc, bude lidí, kteří pokřikují, že jsou uraženi, přebytek. Na faktech nezáleží. Prostě jste náhodné množině blbců dali právo dělat si s vámi, co se jim zachce, a oni to dělat budou, protože jsou to blbci." [/i]Tak asi tak, no.
706861
10 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Vardant
No .. Hugh tam nevypadá úplně ve formě .. snad je ok :o
706876
No .. Hugh tam nevypadá úplně ve formě .. snad je ok *:o*
706833
0 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Dementi z SJW mě taky pěkně štvou. Jen neustále škodí a otravují lidem život. Těmto fanatikům je nutné neustupovat. 8)
706873
Dementi z SJW mě taky pěkně štvou. Jen neustále škodí a otravují lidem život. Těmto fanatikům je nutné neustupovat. *8)*
706861
2 0
reagovat
Já vím, na SJW leze jaro, ale tohle prostě nikdy nepochopím :-   link

link
706861
Já vím, na SJW leze jaro, ale tohle prostě nikdy nepochopím *:-*   https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-new-yorku-zrusili-premieru-filmu-liama-neesona-rekl-ze-chtel-zabit-cernocha-65710?dop-ab-variant=4&seq-no=3&source=hp https://kechlibar.net/2019/02/04/o-otrokarstvi-psat-nesmis-aneb-antiomluva/
2 0
reagují: Kostěj, DarkSith
reagovat
  link
706833
  https://www.youtube.com/watch?v=YioAD0gQQSM  
5 -1
reagují: Sigi
reagovat
Zemřela také paní docentka Lábová. Nevím, jestli je tu někdo z FSV UK nebo s ní měl tu čest přes její díla či fotografický žánr, ale jednalo se o jednu z nejúžasnějších a nejinspirativnějších žen, kterou jsem kdy měl tu čest poznat.
706778
Zemřela také paní docentka Lábová. Nevím, jestli je tu někdo z FSV UK nebo s ní měl tu čest přes její díla či fotografický žánr, ale jednalo se o jednu z nejúžasnějších a nejinspirativnějších žen, kterou jsem kdy měl tu čest poznat.
5 -1
reagují: Bay_watch
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se