Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 36101 - 36120 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
*Diskova pozvánka
721889
*Diskova pozvánka
721881
8 -2
reagovat
Výjimečně si vás dovolím pozvat k televizní obrazovce. Na ČT art bude od 20:20 přímý přenos open air koncertu mimo jiné filmových melodií Johna Williamse. Tak snad vás to bude zajímat a ony známé melodie si s radostí vyslechnete. :)
721881
Výjimečně si vás dovolím pozvat k televizní obrazovce. Na ČT art bude od 20:20 přímý přenos open air koncertu mimo jiné filmových melodií Johna Williamse. Tak snad vás to bude zajímat a ony známé melodie si s radostí vyslechnete. *:)*
21 -2
reagují: Snipsley, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gorecki
Žádný DLC, jen lípnou nějakej vystřiženej bazmek na konec a imho tam daj featurette z natáčení nebo tak něco. Re-release před Spider-Manem, aby to sejmulo Avatara, byl dávno jasnej. Buď rád, že to fakt není rozšířená verze nebo nějaká jiná zhůvěřilost, se kterejma se vracelo Bohemian Rhapsody nebo Zrodila se hvězda.
721878
Žádný DLC, jen lípnou nějakej vystřiženej bazmek na konec a imho tam daj featurette z natáčení nebo tak něco. Re-release před Spider-Manem, aby to sejmulo Avatara, byl dávno jasnej. Buď rád, že to fakt není rozšířená verze nebo nějaká jiná zhůvěřilost, se kterejma se vracelo Bohemian Rhapsody nebo Zrodila se hvězda.
721870
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jak se dívám, tak po devíti měsících.
721873
Jak se dívám, tak po devíti měsících.
721872
3 -1
reagovat
reaguje na: Izanagi
To možná jo, ale nebylo to "po roce"?
721872
To možná jo, ale nebylo to "po roce"?
721871
3 0
reagují: Izanagi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Avatar šel taky víckrát a přidal osm minut scén, ne? Tady bude jen bonus na konci. 
721871
Avatar šel taky víckrát a přidal osm minut scén, ne? Tady bude jen bonus na konci. 
721869
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Takze pliaga DLC ide uz aj do kin, super.:-
721870
Takze pliaga DLC ide uz aj do kin, super.*:-*
4 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: SteKi
takže budou víceméně podvádět? :D Dobrý fail
721869
takže budou víceméně podvádět? *:D* Dobrý fail
721867
5 -2
reagují: Izanagi
reagovat
Tak si asi nakoniec povedali, srat na Avatara, ideme ten rekord prekonat :D
link
721867
Tak si asi nakoniec povedali, srat na Avatara, ideme ten rekord prekonat *:D* https://www.comingsoon.net/movies/news/1076753-avengers-endgame-returning-to-theaters-with-new-footage?fbclid=IwAR0M2Q1t_H0c8_kYPslYwUs_KV2rjrrgALVVpOgKDEprNK3ZLJOQqSiH6W8
2 -4
reagovat
reaguje na: malern
swish swish motherfucker link pobaví, přitom taková blbůstka, ale Swift? uhhh
721836
swish swish motherfucker https://www.youtube.com/watch?v=gVE2la0ENwU pobaví, přitom taková blbůstka, ale Swift? uhhh
721754
1 -3
reagovat
reaguje na: Izanagi
neznamena to nic
721833
neznamena to nic
721793
5 0
reagovat
Co pro nás znamená ten kauf mezi Warnery a Abramsem za půl miliardy? Bude konečně ten Half-Life? Natočí si Abrams Supermana, Green Lanterna (těch lens flare!)
721793
Co pro nás znamená ten kauf mezi Warnery a Abramsem za půl miliardy? Bude konečně ten Half-Life? Natočí si Abrams Supermana, Green Lanterna (těch lens flare!)
1 -2
reagují: studo
reagovat

Disketa1

Ako sa ti páči nové video Taylor Swift? link ♥ 
721754
Ako sa ti páči nové video Taylor Swift? https://youtu.be/Dkk9gvTmCXY ♥ 
Disketa1
2 -8
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Mazec no, nekoho zabil a nakonec se stal boxerem roku... 
721734
Mazec no, nekoho zabil a nakonec se stal boxerem roku... 
721730
1 0
reagovat
Film na motivy životních osudů Emila Griffitha link :+:+
721730
Film na motivy životních osudů Emila Griffitha https://a2larm.cz/2019/06/boxer-v-ringu-zabil-homofobniho-soupere-ted-se-o-nem-bude-tocit-film/ *:+**:+*
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: SteKi
Taky mi to přijde podezřelé, hlavně tam teda psali, že to bude bez cla a vzhledem k tomu že to jde z číny, tak clo asi bude....
721721
Taky mi to přijde podezřelé, hlavně tam teda psali, že to bude bez cla a vzhledem k tomu že to jde z číny, tak clo asi bude....
721710
1 0
reagovat
link
No aby sme sa raz ozaj nedosmiali :D Ten T pose ma rozsekal strasne :D:D:D:+
721715
https://www.youtube.com/watch?v=dKjCWfuvYxQ No aby sme sa raz ozaj nedosmiali *:D* Ten T pose ma rozsekal strasne *:D**:D**:D**:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já mám v detailu objednávky, že to posílají z Číny a expected delivery date 2019-06-25 .
721711
Já mám v detailu objednávky, že to posílají z Číny a expected delivery date 2019-06-25 .
721695
0 -1
reagovat
no ja mam v maily, ze ocakavany datum dorucenia je 24.6. :D
Pred tym ked som si objednaval ledkovu lampu, tak mi prisla o tyzden. Neviem preco toto tak trva :-
721710
no ja mam v maily, ze ocakavany datum dorucenia je 24.6. *:D* Pred tym ked som si objednaval ledkovu lampu, tak mi prisla o tyzden. Neviem preco toto tak trva *:-*
721695
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Prej 7.5. by to melo dojit. Uvidime :D
721708
Prej 7.5. by to melo dojit. Uvidime *:D*
721695
0 -1
reagovat
Ke schválení
SPRAVOVAT
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se