Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3541 - 3560 Napsat příspěvek
Válečné vyjednávání proměnit v šaškárnu jak z těch soudních reality show co běží na Barrandově, normálně jsem na to nevěřícně koukal s otevřenou pusou. Kdyby Clintona naživo vysílali, jak se v oválné pracovně nechává přeblafnout, bylo by to důstojnější, než co tam předváděli ti dva zmetci.

Mně ty volby byly docela ukradené. Už tam jednou seděl a nic moc se nestalo, říkal jsem si. Sobecky jsem doufal, že mi to aspoň vypumpuje crypto bags. Trump je za pár dní akorát poslal do hajzu, dobře mi tak. Reálné následky Trumpovy vlády budou mnohem horší a lituji všech, kterých se to dotkne (což se obávám budem tentokrát asi všichni).
932880
Válečné vyjednávání proměnit v šaškárnu jak z těch soudních reality show co běží na Barrandově, normálně jsem na to nevěřícně koukal s otevřenou pusou. Kdyby Clintona naživo vysílali, jak se v oválné pracovně nechává přeblafnout, bylo by to důstojnější, než co tam předváděli ti dva zmetci. Mně ty volby byly docela ukradené. Už tam jednou seděl a nic moc se nestalo, říkal jsem si. Sobecky jsem doufal, že mi to aspoň vypumpuje crypto bags. Trump je za pár dní akorát poslal do hajzu, dobře mi tak. Reálné následky Trumpovy vlády budou mnohem horší a lituji všech, kterých se to dotkne (což se obávám budem tentokrát asi všichni).
6 0
reagovat
Ten chlap má stejně takový koule, že je s podivem, že se vůbec může posadit. 
932879
Ten chlap má stejně takový koule, že je s podivem, že se vůbec může posadit. 
5 0
reagovat
932878
[url=https://x.com/Eli_Holgers/status/1895768710381801724]link[/url]
8 0
reagovat
Celkom ma to namotivovalo posunúť The Apprentice hneď na prvé miesto v rebríčku filmov na pozretie...
932876
Celkom ma to namotivovalo posunúť The Apprentice hneď na prvé miesto v rebríčku filmov na pozretie...
3 0
reagovat
Hrozná reality show tohle.

Je zajímavý sledovat Zelenskiho mimiku. Jak se drží, ale někdy mu ten výraz ujede. Já bych asi reagoval jako ukrajinská velvyslankyně. Nebo bych se zvedl a odešel. Taky z toho pěním, ale utěšuju se tím, že si říkám, že všechno zlý je k něčemu dobrý a Evropa a okolí se zase víc semkne. 
932875
Hrozná reality show tohle. Je zajímavý sledovat Zelenskiho mimiku. Jak se drží, ale někdy mu ten výraz ujede. Já bych asi reagoval jako [url=https://i.redd.it/wval1qy1axle1.jpeg]ukrajinská velvyslankyně[/url]. Nebo bych se zvedl a odešel. Taky z toho pěním, ale utěšuju se tím, že si říkám, že všechno zlý je k něčemu dobrý a Evropa a okolí se zase víc semkne. 
7 0
reagovat
Slzy se mi hrnuly do oci vcera vecer. Sileny a doufam, ze to aspon pulku jeho volicu fakt zlomi, tohle by snad nechalo chladnym jen uplnyho ignoranta
932874
Slzy se mi hrnuly do oci vcera vecer. Sileny a doufam, ze to aspon pulku jeho volicu fakt zlomi, tohle by snad nechalo chladnym jen uplnyho ignoranta
4 0
reagovat
Už dlho som sa takto nenasral. Je mi zle :( Je to malé rozmaznané decko. 
932859
Už dlho som sa takto nenasral. Je mi zle *:(* Je to malé rozmaznané decko. 
4 0
reagovat
Já jdu poslat něco znovu Мадяар (Magyar, Maďar) Jeho Telegram videa, kde FPV drony buď shazuje granáty nebo přímo dělá kamikadze dronama útoky na okupanty, mne vždy trochu uklidní, když rusáci provedou nějakou zhovadilost. Některá videa jsou těžce NSFW, ale každý mrtvý rusák z těch asi už skoro několika stovek, co jsem viděl mi vždy trochu ulehčí, že je jich méně.
932858
Já jdu poslat něco znovu Мадяар (Magyar, Maďar) Jeho Telegram videa, kde FPV drony buď shazuje granáty nebo přímo dělá kamikadze dronama útoky na okupanty, mne vždy trochu uklidní, když rusáci provedou nějakou zhovadilost. Některá videa jsou těžce NSFW, ale každý mrtvý rusák z těch asi už skoro několika stovek, co jsem viděl mi vždy trochu ulehčí, že je jich méně.
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Vím
932849
Vím
932848
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Na Čestmíra chybí už jen mega :)
932848
Na [url=https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/cestmir]Čestmíra [/url]chybí už jen mega *:)*
932840
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Já jdu obejmout děti a uklidnit se nějakou knížkou, nebo nějakým odhlečeným seriálem, nebo mi z toho jebne. 
932846
Já jdu obejmout děti a uklidnit se nějakou knížkou, nebo nějakým odhlečeným seriálem, nebo mi z toho jebne. 
8 0
reagovat
Vance je nejpičusáčtější píčus a ten oranžový pučmeloud jakbysmet. Teprve jeden měsíc.

A rodina v Americe ho volila. Těm taky řeknu svoje, až se s nimi příště spojím. Je mi z toho šoufl. Zelenskyj zaslouží metál, už by ti dva čuráčci dostali po hubě.

A dost už, nebudu se nervovat. Snad odteď za 100 let budou všechny ty zmrdy soudit dějiny.:(
932845
Vance je nejpičusáčtější píčus a ten oranžový pučmeloud jakbysmet. Teprve jeden měsíc. A rodina v Americe ho volila. Těm taky řeknu svoje, až se s nimi příště spojím. Je mi z toho šoufl. Zelenskyj zaslouží metál, už by ti dva čuráčci dostali po hubě. A dost už, nebudu se nervovat. Snad odteď za 100 let budou všechny ty zmrdy soudit dějiny.*:(*
14 0
reagovat
Jinak pokud jste nahodou tedky minuli na FB od Silvie Lauder...

Pro dokreslení dnešní shitshow v Bílém domě připomenu, že Donald Trump se opakovaně vyhnul odvodu, posmíval se Johnu McCainovi za to, že se "nechal chytit" právě ve Vietnamu, do kterého se DT tak velmi nechtělo, vojáky padlé ve válkách označoval při různých příležitostech za "losers", protože se "nechali zabít", a odmítl také uctít památku Američanů padlých během první světové války, kteří jsou pohřbení nedaleko Paříže. V den plánované návštěvy hřbitova v roce 2018 totiž pršelo, a tento maják tradiční maskulinity si nechtěl namočit vlasy. (To není vtip, na základě čtyř zdrojů to před časem napsal The Atlantic.)
O tom, co vše udělal Volodymyr Zelenskyj, víme. Jen k tomu doplním scénu z loňských oslav vylodění spojenců v Normandii, kde americký veterán dne D Melvin Hurwitz políbil ukrajinskému prezidentovi ruku za to, že "chrání svoje lidi" a řekl zjevně mocně pohnutému Zelenskému, že je hrdina.
932844
Jinak pokud jste nahodou tedky minuli na FB od Silvie Lauder... Pro dokreslení dnešní shitshow v Bílém domě připomenu, že Donald Trump se opakovaně vyhnul odvodu, posmíval se Johnu McCainovi za to, že se "nechal chytit" právě ve Vietnamu, do kterého se DT tak velmi nechtělo, vojáky padlé ve válkách označoval při různých příležitostech za "losers", protože se "nechali zabít", a odmítl také uctít památku Američanů padlých během první světové války, kteří jsou pohřbení nedaleko Paříže. V den plánované návštěvy hřbitova v roce 2018 totiž pršelo, a tento maják tradiční maskulinity si nechtěl namočit vlasy. (To není vtip, na základě čtyř zdrojů to před časem napsal The Atlantic.) O tom, co vše udělal Volodymyr Zelenskyj, víme. Jen k tomu doplním scénu z loňských oslav vylodění spojenců v Normandii, kde americký veterán dne D Melvin Hurwitz políbil ukrajinskému prezidentovi ruku za to, že "chrání svoje lidi" a řekl zjevně mocně pohnutému Zelenskému, že je hrdina.
15 0
reagovat
Pěkná sestava plus Jidáš.8)
932842
Pěkná sestava plus Jidáš.*8)*
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Diky, ja to nemohl najit, našlo mi to Zoo ve Skalce:D
932841
Diky, ja to nemohl najit, našlo mi to Zoo ve Skalce*:D*
932837
0 0
reagovat
Jako co jinýho může teďka člověk dělat, než si ulevit, že je Trump tak strašnej čůrák, že to snad ani není možný. Nějakej konstruktivní návrh, kdokoliv?

Peníze na zbraně Ukrajině od začátku posílám, to nepište.
932840
Jako co jinýho může teďka člověk dělat, než si ulevit, že je Trump tak strašnej čůrák, že to snad ani není možný. Nějakej konstruktivní návrh, kdokoliv? [spoiler]Peníze na zbraně Ukrajině od začátku posílám, to nepište.[/spoiler]
5 0
reagují: HAL
reagovat
Mně je z toho regulérně zle. 
932839
Mně je z toho regulérně zle. 
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Jako tohle je jeden z nejpotupnějších momentů amerického historie, a že už pár podobných Trump na svědomí má, žádnej ale podle mě nebude tak historicky významnej jako tento. To nebyla schůze politiků, to byli dva gangsteři co se pokusili někoho vydírat výměnou za ochranu. Poslat je do píči bylo jediný, co Zelenskyj mohl udělat. Akorát to možná měl udělat už před těmi novináři. Vlastně kloubouk dolů před jeho trpělivostí, já bych vybouchl jen co Vance otevřel poprvé tu svou nevymáchanou držku.
932838
Jako tohle je jeden z nejpotupnějších momentů amerického historie, a že už pár podobných Trump na svědomí má, žádnej ale podle mě nebude tak historicky významnej jako tento. To nebyla schůze politiků, to byli dva gangsteři co se pokusili někoho vydírat výměnou za ochranu. Poslat je do píči bylo jediný, co Zelenskyj mohl udělat. Akorát to možná měl udělat už před těmi novináři. Vlastně kloubouk dolů před jeho trpělivostí, já bych vybouchl jen co Vance otevřel poprvé tu svou nevymáchanou držku.
932830
20 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V Brne, byvala Scala, na schodech pred statikem zavrenym salem.
932837
V Brne, byvala Scala, na schodech pred statikem zavrenym salem.
932831
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
"Jsem uprostřed, jsem jak pro Ukrajinu, tak Rusko"

Doufám že tohle si budou republikáni pamatovat až se Trump zase bude obdivně odvolávat na Reagana. Ten teď buší na víko rakve aby mohl jít Trumpovi rozbít držku.
932836
"Jsem uprostřed, jsem jak pro Ukrajinu, tak Rusko" Doufám že tohle si budou republikáni pamatovat až se Trump zase bude obdivně odvolávat na Reagana. Ten teď buší na víko rakve aby mohl jít Trumpovi rozbít držku.
932830
13 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist