Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 35161 - 35180 Napsat příspěvek
718433
[url=https://m.youtube.com/watch?v=0IKHFnTCHVk]Chucky v akci... Ja se normalne tesim![/url]
0 0
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Moon Knighta bych taky rád viděl, jen nevím jestli by to šlo bez R. Škoda, že nedostal alespoň jednu řadu na Netflixu, když tam běželi komiksovky od Marvelu. Mezi DD, Punisherem by se rozhodně neztratil.
718404
Moon Knighta bych taky rád viděl, jen nevím jestli by to šlo bez R. Škoda, že nedostal alespoň jednu řadu na Netflixu, když tam běželi komiksovky od Marvelu. Mezi DD, Punisherem by se rozhodně neztratil.
718335
2 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Wow

718390
https://youtu.be/FizCq29sEq0
Wow
718314
2 -1
reagovat
:D:D:D
718357
*:D**:D**:D*
2 -1
reagovat

Slovenský hokej

718351
https://scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60546686_2326101734343980_4416897560652808192_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=58110648a2b43adb759a174ccdcd6761&oe=5D52B263
Slovenský hokej
11 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Díky za výtah! :+ Jen jsem tam radši označil spoilery k Endgame, přeci jen je to v kinech teprve chvíli.

Nějaké tipy kdo můžou být ty jeho oblíbené postavy mířící do MCU? Pokud vím, tak má rád Moon Knighta... Kraťasy bych rozhodně bral, Marvel One-Shots mi chybí.
718335
Díky za výtah! *:+* Jen jsem tam radši označil spoilery k Endgame, přeci jen je to v kinech teprve chvíli. Nějaké tipy kdo můžou být ty jeho oblíbené postavy mířící do MCU? Pokud vím, tak má rád Moon Knighta... Kraťasy bych rozhodně bral, Marvel One-Shots mi chybí.
718314
2 -1
reagují: jonnas, hroubek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
link

Tak se šeptá, že má být padouch pro Shang-Chi.
718324
[url=https://i.imgur.com/0cW3rqy.jpg]link[/url] Tak se šeptá, že má být padouch pro Shang-Chi.
718320
1 -1
reagovat
Nebude vypadat Mandarin s prstenama po Thanosovi jenom jako takovej malej přimrdál? 
718320
Nebude vypadat Mandarin s prstenama po Thanosovi jenom jako takovej malej přimrdál? 
0 -2
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Z Feigeho AMAA:
  • "Brzy" se dozvíme detaily ohledně Fáze 4
  • Disney+ seriály zapadají do filmového universa
  • Ohledně Marvel TV nepadlo ani slovo
  • Jsou plány k znovupředstavení Deseti prstenů a 'opravdového Mandarina'.
  • Některé postavy, které sám tolik let zbožňuje "brzy" zamíří do MCU
  • Možná se chystá něco parádního z Hulkem
  • MCU je vždy naplánováno na 5 let dopředu
  • Hledají nové a zábavné způsoby, jako prozkoumat svět MCU ve stylu kraťasů
  • Rád vrací nazpět ty postavy, o kterých si lidé myslí, že je viděli naposled
  • Je to potvrzeno, že "Chytrý Hulk" zajistili bezpečnost těch, kteří měli nehodu během lusknutí (lidé v letadlech například)
  • Cap byl vždy hoden Mjollniru, v AoU byl jen zdvořilý, nechtěl zostudit Thora

• Stan Lee znal celý Endgame, ale žádnou verzi filmu neviděl 
  • O adaptaci Infinity Gauntlet začali vést diskuze v roce 2012, v roce 2014 se rozhodli na dvou filmech a během produkce Civil War se začlo pracovat na příběhu
718314
Z Feigeho AMAA: [list][*]"Brzy" se dozvíme detaily ohledně Fáze 4 [/*][*]Disney+ seriály zapadají do filmového universa [/*][*]Ohledně Marvel TV nepadlo ani slovo [/*][*]Jsou plány k znovupředstavení Deseti prstenů a 'opravdového Mandarina'. [/*][*]Některé postavy, které sám tolik let zbožňuje "brzy" zamíří do MCU [/*][*]Možná se chystá něco parádního z Hulkem [/*][*]MCU je vždy naplánováno na 5 let dopředu [/*][*]Hledají nové a zábavné způsoby, jako prozkoumat svět MCU ve stylu kraťasů [/*][*]Rád vrací nazpět ty postavy, o kterých si lidé myslí, že je viděli naposled [/*][*][/*][spoiler][*]Je to potvrzeno, že "Chytrý Hulk" zajistili bezpečnost těch, kteří měli nehodu během lusknutí (lidé v letadlech například) [/*][*]Cap byl vždy hoden Mjollniru, v AoU byl jen zdvořilý, nechtěl zostudit Thora[/*][/spoiler][*] [/*][*]Stan Lee znal celý Endgame, ale žádnou verzi filmu neviděl  [/*][*]O adaptaci Infinity Gauntlet začali vést diskuze v roce 2012, v roce 2014 se rozhodli na dvou filmech a během produkce Civil War se začlo pracovat na příběhu [/*][/list]
11 -2
reagují: RainMakeR, Sam.Vimes
reagovat
718308
[url=https://twitter.com/ilkh_/status/1127811494324985856]Simpsonovi z roku 2017[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
:+ Zeptal bych se ho, jestli zna Rainmakera:D
718284
*:+* Zeptal bych se ho, jestli zna Rainmakera*:D*
718281
8 0
reagovat

AMA Kevin Feige

Na redditu je ted Ask Me Almost Anything s Kevinem Feigem. Cca za dve hodky zacne odpovidat, tak se ho bezte na neco zeptat: link
718281
Na redditu je ted Ask Me Almost Anything s Kevinem Feigem. Cca za dve hodky zacne odpovidat, tak se ho bezte na neco zeptat: https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/bp084n/hi_reddit_im_kevin_feige_amaa/
AMA Kevin Feige
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: connor
Já vám to už minule říkal.. oni mají prostě smůlu už aspoň 5 roků za sebou..
718279
Já vám to už minule říkal.. oni mají prostě smůlu už aspoň 5 roků za sebou..
718278
0 0
reagovat
reaguje na: Hartigan911111
2 minuty před koncem Němci srovnali a asi 30 vteřin před koncem dali gól na 3:2. 
718278
2 minuty před koncem Němci srovnali a asi 30 vteřin před koncem dali gól na 3:2. 
718277
1 -1
reagují: Hartigan911111
reagovat
Co se děje? Já se nedíval:D
718277
Co se děje? Já se nedíval*:D*
0 -1
reagují: connor
reagovat
Môžeme ísť domov ... aha nemusíme :D
718276
Môžeme ísť domov ... aha nemusíme *:D*
8 0
reagovat
Ok, to co Slováci dělají na šampionátu už je docela tragikomedie. :D
718275
Ok, to co Slováci dělají na šampionátu už je docela tragikomedie. *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Oficialni omluva tvoji osobe vyjde v zitrejsim vydani MF Dnes.
718027
Oficialni omluva tvoji osobe vyjde v zitrejsim vydani MF Dnes.
718015
2 -3
reagovat
Jak mi tady Ted před pár týdny tvrdil, že se ostatní nikdy nevzdají podílu v Hulu.

Here we go.
718015
Jak mi tady Ted před pár týdny tvrdil, že se ostatní nikdy nevzdají podílu v Hulu. [url=https://www.nytimes.com/2019/05/14/business/media/disney-hulu-comcast.html]Here we go.[/url]
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Sigi
Jasne ze nemam, ved to sa nevylucuje8)
718007
Jasne ze nemam, ved to sa nevylucuje*8)*
718004
2 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se