Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 34401 - 34420 Napsat příspěvek
reaguje na: DarkSith
OK, veď ja nevravím že ten film nieje lepší ako SW E1, že nemá lepší dej alebo atmosféru, ja tu hovorím hlavne o efektoch. A nesúhlasím s tým že by CGI starlo nejak rýchlejšie ako praktické efekty, ako som tu už spomínal, dnes keď vidím toho umelého Arnolda pred zrkadlom tak sa mi chce smiať, alebo žraloka z Čelustí, Votrelca vo finálnej scénke.... Všetko to zostarlo a o hodne.

Ale hovorili sme tu o Blade Runnerovi a episode 1, schválne som si pozrel prelet nad tým cyberpunk mestom z Blade Runnera a prelet nad Coruscantom z E1 čo je v podstate skoro to isté, nech mi tu nikto netvrdí že to mesto z Blade Runnera  nezostarlo o pekných pár rokov v porovnaní s digitálnym Coruscantom, schválne si to pozrite buď na youtube alebo kde sa vám dá. Keď si len tieto dve scénky dám vedľa seba, tak za mňa jasne vedie Coruscant, upozorňujem bavíme sa o tom ako to vyzerá ;)
724430
OK, veď ja nevravím že ten film nieje lepší ako SW E1, že nemá lepší dej alebo atmosféru, ja tu hovorím hlavne o efektoch. A nesúhlasím s tým že by CGI starlo nejak rýchlejšie ako praktické efekty, ako som tu už spomínal, dnes keď vidím toho umelého Arnolda pred zrkadlom tak sa mi chce smiať, alebo žraloka z Čelustí, Votrelca vo finálnej scénke.... Všetko to zostarlo a o hodne. Ale hovorili sme tu o Blade Runnerovi a episode 1, schválne som si pozrel prelet nad tým cyberpunk mestom z Blade Runnera a prelet nad Coruscantom z E1 čo je v podstate skoro to isté, nech mi tu nikto netvrdí že to mesto z Blade Runnera  nezostarlo o pekných pár rokov v porovnaní s digitálnym Coruscantom, schválne si to pozrite buď na youtube alebo kde sa vám dá. Keď si len tieto dve scénky dám vedľa seba, tak za mňa jasne vedie Coruscant, upozorňujem bavíme sa o tom ako to vyzerá *;)*
724428
0 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nic proti ale Terminátor z roku 1984 je daleko působivější film s výraznější atmosférou a lepším dějem než SW E1. To samé platí pro celou původní trilogii SW. Až SW E3 se dokázala svou kvalitou původním dílům vyrovnat. A to CGI skutečně stárne daleko rychleji než praktické triky. Je to jen můj subjektivní názor, takže se asi neshodneme. ;)
724428
Nic proti ale Terminátor z roku 1984 je daleko působivější film s výraznější atmosférou a lepším dějem než SW E1. To samé platí pro celou původní trilogii SW. Až SW E3 se dokázala svou kvalitou původním dílům vyrovnat. A to CGI skutečně stárne daleko rychleji než praktické triky. Je to jen můj subjektivní názor, takže se asi neshodneme. *;)*
724413
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: HAL
Nie nemám, Endgame stálo tuším 360 a jeden diel LOTRa len 90, to je rozdiel jak hovado, štvornásobne vyšší rozpočet :o:o

Nie vážne financie nechajme tak lebo to sa z toho nevysomári nikto, alebo keď si taký frajer, tak mi sem teda vypíš rozpočet Blade Runnera, Aliena, E.Tho, Terminátora, Veci, Matrixu 1,2,3, SW E1 a LOTRa a započítaj aj infláciu, si sa zbláznil nie??? :D
724426
Nie nemám, Endgame stálo tuším 360 a jeden diel LOTRa len 90, to je rozdiel jak hovado, štvornásobne vyšší rozpočet *:o**:o* Nie vážne financie nechajme tak lebo to sa z toho nevysomári nikto, alebo keď si taký frajer, tak mi sem teda vypíš rozpočet Blade Runnera, Aliena, E.Tho, Terminátora, Veci, Matrixu 1,2,3, SW E1 a LOTRa a započítaj aj infláciu, si sa zbláznil nie??? *:D*
724424
0 -3
reagovat
"To by si nemohol porovnávať ani Endgame a omnoho lacnejšieho Pána Prsteňov, to je blbosť, financie nechajme radšej tak. "

Nemáš v tom trochu guláš? Pán Prstenů nestál zas o tolik míň než nové Avengers (3 filmy po sto mega vs 2 filmy po 300, připočítej inflaci).

Zato Terminátor je i s inflací pořád za nějaký 15 mega, za to teď natočíš leda romantickou komedii nebo levný horor. Každopádně o financích se při tomhle srovnání bavit musíš, ten rozdíl v rozpočtu je prostě zásadnější než rozdíl v letech.
724424
"To by si nemohol porovnávať ani Endgame a omnoho lacnejšieho Pána Prsteňov, to je blbosť, financie nechajme radšej tak. " Nemáš v tom trochu guláš? Pán Prstenů nestál zas o tolik míň než nové Avengers (3 filmy po sto mega vs 2 filmy po 300, připočítej inflaci). Zato Terminátor je i s inflací pořád za nějaký 15 mega, za to teď natočíš leda romantickou komedii nebo levný horor. Každopádně o financích se při tomhle srovnání bavit musíš, ten rozdíl v rozpočtu je prostě zásadnější než rozdíl v letech.
724418
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Neprestanem plakať. Nebavme sa o financiách pretože v tom prípade by si nemohol porovnávať nič. Cena klesá a rastie neustále. To by si nemohol porovnávať ani Endgame a omnoho lacnejšieho Pána Prsteňov, to je blbosť, financie nechajme radšej tak. 

A nie, hovor si čo chceš, ale SW E1 vyzerá lepšie. Za tým si stojím. Kopa záberov z Coruscantu, z Naboo, z Tatooinu, zo závodu, z finálneho fightu, proste tam bolo toho toľko že sa to s Blade Runnerom ani nedá porovnávať.

Ale to je jedno, aj tak som reagoval en kvôli tomu že si vyhlásil že BR vyzerá stále ako nový a keďže si napísal že to mám brať ako nadsázku tak je všetko vyriešené.
724418
Neprestanem plakať. Nebavme sa o financiách pretože v tom prípade by si nemohol porovnávať nič. Cena klesá a rastie neustále. To by si nemohol porovnávať ani Endgame a omnoho lacnejšieho Pána Prsteňov, to je blbosť, financie nechajme radšej tak.  A nie, hovor si čo chceš, ale SW E1 vyzerá lepšie. Za tým si stojím. Kopa záberov z Coruscantu, z Naboo, z Tatooinu, zo závodu, z finálneho fightu, proste tam bolo toho toľko že sa to s Blade Runnerom ani nedá porovnávať. Ale to je jedno, aj tak som reagoval en kvôli tomu že si vyhlásil že BR vyzerá stále ako nový a keďže si napísal že to mám brať ako nadsázku tak je všetko vyriešené.
724416
2 -7
reagují: HAL
reagovat
Přestaneš plakat, když ti prozradím že to, že Blade Runner vypadá jako nový film, můžeš brát jako mírnou nadsázku? ;) (můžeme srovnávat s novým Blade Runnerem)

Že vypadá líp než SW: E1 je samozřejmě ale nepopiratelné, kvůli tomu plakej jak chceš. ET mimozemšťan a Věc místy taky.

Terminátor líp než Matrix nevypadá - zrovna včera jsem ho viděl, a vypadá právě tak jak se na low-budget debut točený silně na punk sluší. Uvědom si totiž že se tu pokoušíš srovnávat filmy za 6 mega s filmy za 100 mega
724416
Přestaneš plakat, když ti prozradím že to, že Blade Runner vypadá jako nový film, můžeš brát jako mírnou nadsázku? *;)* (můžeme srovnávat s novým Blade Runnerem) Že vypadá líp než SW: E1 je samozřejmě ale nepopiratelné, kvůli tomu plakej jak chceš. ET mimozemšťan a Věc místy taky. Terminátor líp než Matrix nevypadá - zrovna včera jsem ho viděl, a vypadá právě tak jak se na low-budget debut točený silně na punk sluší. Uvědom si totiž že se tu pokoušíš srovnávat filmy za 6 mega s filmy za 100 mega
724410
2 -2
reagovat
reaguje na: gaboo
Tak hovoril si o praktických trikoch z roku 82, Terminátor je 84 takže zapadá. No tak ja keď vidím starého Votrelca vidím len človeka natiahnutého v gumennom obleku, ako nejaký nepodarený cosplay :)) keď vidím Čeluste, vidím tam len umelú, animatronickú napodobeninu, žiadneho strašného žraloka. Ja chápem vo svojej dobe to muselo byť niečo neskutočné, rovnako ako staré SW. Ale dnes to už vyzerá smiešne a nech mi nikto nehovorí že nie. Taký človek klame sám seba.

Práve triky z Matrixu  1,2,3 sú dodnes skvelé. Rovnako ako triky z Pána Prsteňov. Ok, jasné nájde sa zopár záberov na ktorých je vidieť ten zub času, ale ako celok to vyzerá perfektne.
724413
Tak hovoril si o praktických trikoch z roku 82, Terminátor je 84 takže zapadá. No tak ja keď vidím starého Votrelca vidím len človeka natiahnutého v gumennom obleku, ako nejaký nepodarený cosplay *:))* keď vidím Čeluste, vidím tam len umelú, animatronickú napodobeninu, žiadneho strašného žraloka. Ja chápem vo svojej dobe to muselo byť niečo neskutočné, rovnako ako staré SW. Ale dnes to už vyzerá smiešne a nech mi nikto nehovorí že nie. Taký človek klame sám seba. Práve triky z Matrixu  1,2,3 sú dodnes skvelé. Rovnako ako triky z Pána Prsteňov. Ok, jasné nájde sa zopár záberov na ktorých je vidieť ten zub času, ale ako celok to vyzerá perfektne.
724411
2 -4
reagují: DarkSith
reagovat
a kto tu spomína terminátora 1
blade runner, votrelec, žralok z  čelustí, vec...to všetko vyzerá super a tie triky sú tam vôbec neni videť a zrovna triky z matrixu hlavne 2,3 už trochu zostarli
a neviem čo sa tu rozčuluješ
724411
a kto tu spomína terminátora 1 blade runner, votrelec, žralok z  čelustí, vec...to všetko vyzerá super a tie triky sú tam vôbec neni videť a zrovna triky z matrixu hlavne 2,3 už trochu zostarli a neviem čo sa tu rozčuluješ
724410
2 0
reagovat
reaguje na: gaboo
Tak za prvé. Tu bolo spomenuté že ten film vyzerá stále ako NOVÝ, čo už samo o sebe je riadna ko.... To sa tu niekto asi zasekol v 80. rokoch nie? Keď toto tvrdí. Ako môže film z 80. rokov vyzerať ako nový? To už vážne nemáte žiadnu súdnosť do .....? :(:-

A za druhé. Keď už sme pri tých rokoch. Praktické triky z Terminátora jednotky z roku 1984 vyzerajú lepšie ako počítačové triky z Matrixu z roku 1999?? Myslíš tú umelohmotnú bábku s trhanými pohybmi? Triky z E.T. mimozemšťana (1982)? Zo starej Veci (1982)? Tie umelé gumenné monštrá? To vyzerá lepšie??? To nemyslíš vážne!! FUJ! Hnus.
724410
Tak za prvé. Tu bolo spomenuté že ten film vyzerá stále ako NOVÝ, čo už samo o sebe je riadna ko.... To sa tu niekto asi zasekol v 80. rokoch nie? Keď toto tvrdí. Ako môže film z 80. rokov vyzerať ako nový? To už vážne nemáte žiadnu súdnosť do .....? *:(**:-* A za druhé. Keď už sme pri tých rokoch. Praktické triky z Terminátora jednotky z roku 1984 vyzerajú lepšie ako počítačové triky z Matrixu z roku 1999?? Myslíš tú umelohmotnú bábku s trhanými pohybmi? Triky z E.T. mimozemšťana (1982)? Zo starej Veci (1982)? Tie umelé gumenné monštrá? To vyzerá lepšie??? To nemyslíš vážne!! FUJ! Hnus.
724407
2 -7
reagují: HAL, gaboo
reagovat
praktické triky z roku 1982 vyzerajú lepšie ako počítačové triky z roku 1999, keď to nevidíš tak skôr ty zbehni k očnému
724407
praktické triky z roku 1982 vyzerajú lepšie ako počítačové triky z roku 1999, keď to nevidíš tak skôr ty zbehni k očnému
724405
9 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Ale kdeže, s tým teda zásadne nesúhlasím, veď na nom je ten vek hrozne vidieť, akože nevravím, aj na E1 je vidieť vek, ale že by film z roku 1982 vyzeral lepšie ako film z roku 1999? To nieje o tom že by to vyzeralo lepšie, tu ide o to že sa vám to páči viac a preto máte pocit že to vyzerá lepšie, alebo to súdite podľa pár záberov na digitálnych Gunganov, ale celý film rozhodne nevyzerá lepšie...
724405
Ale kdeže, s tým teda zásadne nesúhlasím, veď na nom je ten vek hrozne vidieť, akože nevravím, aj na E1 je vidieť vek, ale že by film z roku 1982 vyzeral lepšie ako film z roku 1999? To nieje o tom že by to vyzeralo lepšie, tu ide o to že sa vám to páči viac a preto máte pocit že to vyzerá lepšie, alebo to súdite podľa pár záberov na digitálnych Gunganov, ale celý film rozhodne nevyzerá lepšie...
724404
2 -6
reagují: gaboo
reagovat
Vypadá líp jak EP1. EP3 je můj nejoblíbenější díl.
724404
Vypadá líp jak EP1. EP3 je můj nejoblíbenější díl.
724402
2 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Dobre, to beriem, na svoj vek vyzerá dobre, to aj Alien napríklad, ale tu bolo napísané že to stále vyzerá ako NOVÝ film, zatiaľ čo SW E1 už dnes vraj vyzerá otrasne... Čo je teda podľa mňa dosť prehnané tvrdenie. Nehnevajte sa na mňa ale toto môžu napísať len hejteri prequelovej trilógie, nikto iný ;)
724402
Dobre, to beriem, na svoj vek vyzerá dobre, to aj Alien napríklad, ale tu bolo napísané že to stále vyzerá ako NOVÝ film, zatiaľ čo SW E1 už dnes vraj vyzerá otrasne... Čo je teda podľa mňa dosť prehnané tvrdenie. Nehnevajte sa na mňa ale toto môžu napísať len hejteri prequelovej trilógie, nikto iný *;)*
724400
4 -5
reagovat
Vypadá na svůj věk božsky, takhle ti to řeknu.
724400
Vypadá na svůj věk božsky, takhle ti to řeknu.
724395
4 0
reagovat
Počkať, počkať!!! To sa mi len zdalo, alebo tu vážne niekto napísal že Blade Runner stále vyzerá ako keby to bol nový film??? :D:D:D:D

Odporúčam zájsť na očné ale urýchlene :))
724395
Počkať, počkať!!! To sa mi len zdalo, alebo tu vážne niekto napísal že Blade Runner stále vyzerá ako keby to bol nový film??? *:D**:D**:D**:D* Odporúčam zájsť na očné ale urýchlene *:))*
3 -12
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Takže na základě tohodle teď budeme věřit každému obvinění Balea ? Protože se kdysi choval na place jako kretén ? :-)
724243
Takže na základě tohodle teď budeme věřit každému obvinění Balea ? Protože se kdysi choval na place jako kretén ? :-)
724194
2 -3
reagovat

Mortal Kombat 11

Film? Proč, proboha???

:+:+:+
724206
Film? Proč, proboha??? *:+**:+**:+*
Mortal Kombat 11
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
najs. ja nemuzu vystat jenom jeden dil a to je return of the jedi.
724195
najs. ja nemuzu vystat jenom jeden dil a to je return of the jedi.
724145
2 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jenom pro info a nechci to pouzit jako argument v diskuzi - poslechni si, co o nem tady rekl Joe Bernthal link
724194
Jenom pro info a nechci to pouzit jako argument v diskuzi - poslechni si, co o nem tady rekl Joe Bernthal https://www.youtube.com/watch?v=Oj3tbnWMc-Q
724191
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jinak vinen-nevinen... To se nikdy nedozvime... Kazdopadbe uz tady zafungoval "syndrom Honu" takze i kdyby nevinen byl, tak se na nej stejne uz lidi divaji jinak...
724191
Jinak vinen-nevinen... To se nikdy nedozvime... Kazdopadbe uz tady zafungoval "syndrom Honu" takze i kdyby nevinen byl, tak se na nej stejne uz lidi divaji jinak...
5 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se