Ale hovorili sme tu o Blade Runnerovi a episode 1, schválne som si pozrel prelet nad tým cyberpunk mestom z Blade Runnera a prelet nad Coruscantom z E1 čo je v podstate skoro to isté, nech mi tu nikto netvrdí že to mesto z Blade Runnera nezostarlo o pekných pár rokov v porovnaní s digitálnym Coruscantom, schválne si to pozrite buď na youtube alebo kde sa vám dá. Keď si len tieto dve scénky dám vedľa seba, tak za mňa jasne vedie Coruscant, upozorňujem bavíme sa o tom ako to vyzerá

keď vidím Čeluste, vidím tam len umelú, animatronickú napodobeninu, žiadneho strašného žraloka. Ja chápem vo svojej dobe to muselo byť niečo neskutočné, rovnako ako staré SW. Ale dnes to už vyzerá smiešne a nech mi nikto nehovorí že nie. Taký človek klame sám seba.

) fantasy prvky ve filmu vs "realisticky" podaný trailer jen s pár náznaky něčeho nadpřirozeného - doufám, že tuhle podvratnou mystifikační linku pojedou celou kampaň a design všemožných potvor z antické mytologie si nechají až do filmu jako překvapení).