Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 32461 - 32480 Napsat příspěvek

Coronténa

Už mi z toho doma jebe. Myslíte, že se můžu sebrat a jít se project na kole (převážně mimo město)? A musim u toho mít roušku?
Je k tomu někde nějakej zdroj, co se může a co ne?
749110
Už mi z toho doma jebe. Myslíte, že se můžu sebrat a jít se project na kole (převážně mimo město)? A musim u toho mít roušku? Je k tomu někde nějakej zdroj, co se může a co ne?
Coronténa
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D
749108
*:D**:D**:D*
749105
2 -2
reagovat
:D:D
749106
*:D**:D*
749105
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já tušil neplechu, ale ne takovouhle :D . Zaměstnavatel každopádně dobře ví, s jakým prasátkem má co dočinění a pevně doufám, že mě nešpehujou. Pokud jo, tak jsem holt teďka v jejich očích "ten druhej teplej z MovieZone"... :))
749105
Já tušil neplechu, ale ne takovouhle *:D* . Zaměstnavatel každopádně dobře ví, s jakým prasátkem má co dočinění a pevně doufám, že mě nešpehujou. Pokud jo, tak jsem holt teďka v jejich očích "ten druhej teplej z MovieZone"... *:))*
749103
7 -1
reagují: Disketa1, verbst
reagovat
To bylo přece jasný! :D
Pro jistotu jsem to udělal z mobilu a ne z pracovního noťasu :D
749103
To bylo přece jasný! *:D* Pro jistotu jsem to udělal z mobilu a ne z pracovního noťasu *:D*
749100
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
:D Pardon.
749102
*:D* Pardon.
749100
2 -1
reagovat
Tak už jsem viděl. A jéje. :D
749101
Tak už jsem viděl. A jéje. *:D*
4 -1
reagovat
Hlavne to prosimvas v praci negooglete, jak sem prave ucinil....
749100
Hlavne to prosimvas v praci negooglete, jak sem prave ucinil....
11 0
reagují: verbst, Milosh
reagovat
reaguje na: Disketa1
Uvolnovac napeti.
749099
Uvolnovac napeti.
749096
0 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Co to je?
749096
Co to je?
749094
1 -1
reagují: Milosh
reagovat
Radši si jen za cenu 5 měsíců Netflixu pořiď Fleshjacka. 
749094
Radši si jen za cenu 5 měsíců Netflixu pořiď Fleshjacka. 
749092
1 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Ale nutno podotknout, že ke včerejšímu vysílání Párty Hard se ten lahváček Poutníka 12° hodil dobře :D
749093
Ale nutno podotknout, že ke včerejšímu vysílání Párty Hard se ten lahváček Poutníka 12° hodil dobře *:D*
3 0
reagovat
Já vím... Dám si na to pozor.
749092
Já vím... Dám si na to pozor.
2 -1
reagují: Milosh
reagovat
No a to je přesně ta situace, kdy ses na to měl vybodnout. Existuje asi milion způsobů, jak tohle zvládnout i bez chlastu.
749088
No a to je přesně ta situace, kdy ses na to měl vybodnout. Existuje asi milion způsobů, jak tohle zvládnout i bez chlastu.
749087
4 0
reagovat
Jako jasně, vím, že bych si měl na ten alkohol dávat pozor. Jenže to na mě prostě přišlo. Potřeboval jsem ze sebe uvolnit nahromaděné napětí.
749087
Jako jasně, vím, že bych si měl na ten alkohol dávat pozor. Jenže to na mě prostě přišlo. Potřeboval jsem ze sebe uvolnit nahromaděné napětí.
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: pepo
To je nezodpovedny pristup a ano, vim kdo ti to pise :D
749086
To je nezodpovedny pristup a ano, vim kdo ti to pise *:D*
749085
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A preto ked mas z chlastu depku, tak treba otvorit dalsiu flasu
749085
A preto ked mas z chlastu depku, tak treba otvorit dalsiu flasu
749082
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Jako bez prdele - pokud stresujete/depkaříte/panikujete, na chlast, jakýkoliv, se hodně rychle vyserte...
749084
Jako bez prdele - pokud stresujete/depkaříte/panikujete, na chlast, jakýkoliv, se hodně rychle vyserte...
13 0
reagovat
Ještě k tomu alkoholu, on může fungovat jako antidepresivum, ale v podstatě jen v malém množství a je to ještě dobré spojit s nějakým prožitkem v podobě filmu, super jídla nebo obojího. 
Čistě přepíjet stres nebo smutek alkoholem skončí úplně přesně opakem. Za nějakých pár minut kdy ot tolik necítíte vyměníte hodiny až dny horšího stavu. 
749082
Ještě k tomu alkoholu, on může fungovat jako antidepresivum, ale v podstatě jen v malém množství a je to ještě dobré spojit s nějakým prožitkem v podobě filmu, super jídla nebo obojího.  Čistě přepíjet stres nebo smutek alkoholem skončí úplně přesně opakem. Za nějakých pár minut kdy ot tolik necítíte vyměníte hodiny až dny horšího stavu. 
749040
7 0
reagují: pepo
reagovat
Třičtvrtě roku jsme se s jednou střídali v dojíždění Frankfurt < -- > Plzeň. Na víkendy - flixbusem, stopem, spolujízdou. Kde vůle neschází, cesta se nachází.
749072
Třičtvrtě roku jsme se s jednou střídali v dojíždění Frankfurt < -- > Plzeň. Na víkendy - flixbusem, stopem, spolujízdou. Kde vůle neschází, cesta se nachází.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se