Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 31561 - 31580 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
A je mozne, ze aj Deadpool. Bud v SM3 alebo Doctor Strange.
773924
A je mozne, ze aj Deadpool. Bud v SM3 alebo Doctor Strange.
773921
2 -2
reagovat

Diskova kronika

Zemřel režisér Kim Ki-duk. Prej na covid.
773923
Zemřel režisér Kim Ki-duk. Prej na covid.
Diskova kronika
4 -1
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Whaaaaaat 
773921
Whaaaaaat 
773919
1 -2
reagují: HellblazerZabud
reagovat
Marvel ma 10 projektov na buduci rok a 11 na rok 2022. To je naozaj velmi vela. Potesujuca je sprava, ze Charlie Cox sa objavi v Spidermanovi ako jeho pravnik. :+
773919
Marvel ma 10 projektov na buduci rok a 11 na rok 2022. To je naozaj velmi vela. Potesujuca je sprava, ze Charlie Cox sa objavi v Spidermanovi ako jeho pravnik. *:+*
10 0
reagují: verbst
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Tommy Lister z Pátého elementu. Upřímně jsem dlouho přemýšlel, z kama ho znám z poslední doby a pak mi to docvaklo. Vězeň, který vyhodil detonátor z lodi v Temném rytíři.
773918
Zemřel Tommy Lister z Pátého elementu. Upřímně jsem dlouho přemýšlel, z kama ho znám z poslední doby a pak mi to docvaklo. Vězeň, který vyhodil detonátor z lodi v Temném rytíři.
Diskova kronika
3 0
reagovat
Asi som videl nieco ine ale Loki posobi dost odlahcene a urcite nie ako tuctove sci-fi.
773916
Asi som videl nieco ine ale Loki posobi dost odlahcene a urcite nie ako tuctove sci-fi.
3 0
reagovat
Mě docela zklamal trailer na Lokiho... Čekal jsem od toho uvolněnou blbinku, kdy nejlepší zaporak MCU cestuje dimenzemi a mění historii a je z toho jakési tuctové sci-fi, které se bere moc vážně...
773894
Mě docela zklamal trailer na Lokiho... Čekal jsem od toho uvolněnou blbinku, kdy nejlepší zaporak MCU cestuje dimenzemi a mění historii a je z toho jakési tuctové sci-fi, které se bere moc vážně...
2 -2
reagovat
Hodne toho je, ale jsou to mega znacky. I kdyz se opravdu povede jen tretina, tak divak bude zvedavy na vetsinu z nich. Plus cena snad jen osm babek mesicne.
773893
Hodne toho je, ale jsou to mega znacky. I kdyz se opravdu povede jen tretina, tak divak bude zvedavy na vetsinu z nich. Plus cena snad jen osm babek mesicne.
3 -1
reagovat
Případá mi, že to u Disneyho trochu předhánějí. Sice chápu, že potřebuji nový obsah pro Disney+, ale je otázka, aby to všechno svou kvalitou stalo za pozornost. Projektům od Marvelu věřím víc než těm ze světa SW a to je dost smutné. 
773891
Případá mi, že to u Disneyho trochu předhánějí. Sice chápu, že potřebuji nový obsah pro Disney+, ale je otázka, aby to všechno svou kvalitou stalo za pozornost. Projektům od Marvelu věřím víc než těm ze světa SW a to je dost smutné. 
3 0
reagovat
No je toho az moc. Jak z MCU, tak ze Star Wars. Nektere serialy si myslim budou zariznuty hned po prvni rade.
773881
No je toho az moc. Jak z MCU, tak ze Star Wars. Nektere serialy si myslim budou zariznuty hned po prvni rade.
4 -1
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
O čem? 10 seriálů a jeden film od jakž takž režisérky? :D Bída s nouzí :o
773877
O čem? 10 seriálů a jeden film od jakž takž režisérky? *:D* Bída s nouzí *:o*
773862
3 -4
reagovat
Marvel phase 4 presentation

Jon Watts natočí Fantastickou čtyřku.
773871
[url=https://youtu.be/CHhxLRw2OZ4]Marvel phase 4 presentation [/url] Jon Watts natočí Fantastickou čtyřku.
3 -5
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

OBI vs Vader

To teda budou mít ještě další fight před E4?
Meh
773870
To teda budou mít ještě další fight před E4? Meh
OBI vs Vader
773860
4 -1
reagovat
Jakou má ona kvalifikaci, abych se měl těšit na její SW film ? Jednu průměrnou Wonder Woman a kvalitní zrůdu, diametrálně jiný typ projektu před 17 lety? Aha.
773863
Jakou má ona kvalifikaci, abych se měl těšit na její SW film ? Jednu průměrnou Wonder Woman a kvalitní zrůdu, diametrálně jiný typ projektu před 17 lety? Aha.
12 -3
reagovat
Doufám v nějaký výživný článek, ve kterém bude shrnuto vše, co dnes Disney oznámili ohledně plánů se Star Wars ;)
773862
Doufám v nějaký výživný článek, ve kterém bude shrnuto vše, co dnes Disney oznámili ohledně plánů se Star Wars *;)*
5 -2
reagují: pytlik
reagovat
A Hayden se vrací jako Darth Vader v Kenobim.:+ Tolik oznámených pecek!

At last we will reveal ourselves to the streaming services. At last we will have revenge.

Every single streaming service, including your friend, Net-Flix, is now an enemy of the Republic.
Do what must be done, Disney+.
Do not hesitate, show no mercy.
773860
A Hayden se vrací jako Darth Vader v Kenobim.*:+* Tolik oznámených pecek! [i]At last we will reveal ourselves to the streaming services. At last we will have revenge. [/i][i]Every single streaming service, including your friend, Net-Flix, is now an enemy of the Republic. [/i][i]Do what must be done, Disney+. [/i][i]Do not hesitate, show no mercy.[/i]
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: studo
Do hajzlu to je skvělý. Kdybych neviděl Wonder Woman, bylo by to dokonalý.
773857
Do hajzlu to je skvělý. Kdybych neviděl Wonder Woman, bylo by to dokonalý.
773854
2 0
reagovat
Slza mi ukápla. Radosti. Štěstí.
Síla je s námi. 

Vím, že budu v menšině, ale doprdele <3
To je nářez. Nemůžu se dočkat. 

A ten Bad Batch trailer! Holy motherforking shirtballs. link

Jestli něco mohlo aspoň trochu vyvážit posranost tohodle roku, je to toto. 
773856
Slza mi ukápla. Radosti. Štěstí. Síla je s námi.  Vím, že budu v menšině, ale doprdele <3 To je nářez. Nemůžu se dočkat.  A ten Bad Batch trailer! Holy motherforking shirtballs. https://youtu.be/BohgNFBR2eE Jestli něco mohlo aspoň trochu vyvážit posranost tohodle roku, je to toto. 
2 -6
reagovat
odteraz ked si nejaky reziser nebude takto oznamovat film tak hviezdicka dole :D8)
773855
odteraz ked si nejaky reziser nebude takto oznamovat film tak hviezdicka dole *:D**8)*
9 -2
reagovat
Patty Jenksins si to solidne oznamila 8):+
773854
Patty Jenksins si to solidne [url=https://twitter.com/BittrScrptReadr/status/1337178588584407041?s=20]oznamila[/url] *8)**:+*
9 -3
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se