Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2861 - 2880 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
1) Hele... Hodnoceni me osoby od nekoho, kdo pro me nema zadnou hodnotu, nic pro me neznamena... Je, no, nic. ;)
2) Jestli se te dotklo zruseni Colberta, tak si mazni SkyShowtime a vol penezenkou. Napsal jsem legitimni nazor. Ano, do prostoru, kde 80% diskutujicich bude dost liberalnich. Beru, ze tady pro jiny neni publikum, ale tpc fakt se nekteri potrebujou citit dotcene, ze novej majitel si SVOU tv stanici upravuje k obrazu svemu? Mam dost. ?)?)?)?)?)
949245
1) Hele... Hodnoceni me osoby od nekoho, kdo pro me nema zadnou hodnotu, nic pro me neznamena... Je, no, nic. ;) 2) Jestli se te dotklo zruseni Colberta, tak si mazni SkyShowtime a vol penezenkou. Napsal jsem legitimni nazor. Ano, do prostoru, kde 80% diskutujicich bude dost liberalnich. Beru, ze tady pro jiny neni publikum, ale tpc fakt se nekteri potrebujou citit dotcene, ze novej majitel si SVOU tv stanici upravuje k obrazu svemu? Mam dost. *?)**?)**?)**?)**?)*
949239
3 -5
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Já chápu tvůj argument, ale principiélně to jen posouvá problém jinam. Je vhodné aby nějaká zazobaná rodina mohla vlastnit televizi? A říkáš, že mu nikdo nebrání, že může jít jinam. Kam? Youtube je soukromé, principiélně se tam může stát totéž. Může si rozjet vlastní server ala moviezone... a třeba mu Amazon vypoví hosting a takhle můžeme pokračovat. 
IMHO je ve společenském zájmu, aby od určité velikosti korporace přestalo platit, že si "může dělat co chce, vždyť mu to patří". 
949244
Já chápu tvůj argument, ale principiélně to jen posouvá problém jinam. Je vhodné aby nějaká zazobaná rodina mohla vlastnit televizi? A říkáš, že mu nikdo nebrání, že může jít jinam. Kam? Youtube je soukromé, principiélně se tam může stát totéž. Může si rozjet vlastní server ala moviezone... a třeba mu Amazon vypoví hosting a takhle můžeme pokračovat.  IMHO je ve společenském zájmu, aby od určité velikosti korporace přestalo platit, že si "může dělat co chce, vždyť mu to patří". 
949241
10 0
reagují: The Joker
reagovat
lol, patří jim to, tak se můžou nechat vydírat Trumpem. Nějaká novinářská etika, co to vůbec je?

Tahle karta, je to jejich, můžou si dělat co chtějí, mne vážně baví. Libertariánské uvažování je ještě vtipnější než komunismus. Hlavně teda když se tím omlouvá zatočení s kritikou totalitního režimu.
949243
lol, patří jim to, tak se můžou nechat vydírat Trumpem. Nějaká novinářská etika, co to vůbec je? Tahle karta, je to jejich, můžou si dělat co chtějí, mne vážně baví. Libertariánské uvažování je ještě vtipnější než komunismus. Hlavně teda když se tím omlouvá zatočení s kritikou totalitního režimu.
949241
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No, patri to rodine Ellisonu, tak at s tim nakladaj, jak uznaji za vhodne. Preci to neni Ceska televize lol. Pro ne Colbert uz z nejakych duvodu zajimavej neni, tak pocitam ze prejde tam, kde o nej stat budou. At to rozhodne trh. Nestranna maji byt verejnopravni media, u zbytku z podstaty cekam, ze miri na nejakou cilovku a nikdo neni povinnen preci garantovat mesdalni prostor nejakymu Colbertovi. ;)
949241
No, patri to rodine Ellisonu, tak at s tim nakladaj, jak uznaji za vhodne. Preci to neni Ceska televize lol. Pro ne Colbert uz z nejakych duvodu zajimavej neni, tak pocitam ze prejde tam, kde o nej stat budou. At to rozhodne trh. Nestranna maji byt verejnopravni media, u zbytku z podstaty cekam, ze miri na nejakou cilovku a nikdo neni povinnen preci garantovat mesdalni prostor nejakymu Colbertovi. ;)
949238
3 -4
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
Ani nevím, jak tenhle způsob přemýšlení pojmenovat, ale začíná to působit maličko repetitivně a monotónně. Asi je třeba vyrůst z toho, že je lepší o nic nejevit zájem, za ničím si nestát, mít všechno u prdele a vnímat každou sféru žití jen čísly a daty. Colbert a late-night fakt nejsou bublina, lol. To už za bublinu můžeme označit Respekt, Seznam Zprávy atd.. Z pohledu vidláka z Horní Dolní jasně, ale ty média zásadně přispívají do společenského dění a mají svojí hodnotu, která s tím jak to vydělává nebo nevydělává nijak nesouvisí. To samé je Colbert, takže tenhle pohled je dost mimo.
949239
Ani nevím, jak tenhle způsob přemýšlení pojmenovat, ale začíná to působit maličko repetitivně a monotónně. Asi je třeba vyrůst z toho, že je lepší o nic nejevit zájem, za ničím si nestát, mít všechno u prdele a vnímat každou sféru žití jen čísly a daty. Colbert a late-night fakt nejsou bublina, lol. To už za bublinu můžeme označit Respekt, Seznam Zprávy atd.. Z pohledu vidláka z Horní Dolní jasně, ale ty média zásadně přispívají do společenského dění a mají svojí hodnotu, která s tím jak to vydělává nebo nevydělává nijak nesouvisí. To samé je Colbert, takže tenhle pohled je dost mimo.
949207
13 0
reagovat
Jsem rád, že uznáváš, co jsem napsal. Takže je podle tebe ok cenzura ? Nic jiného to není. A je to pořád i když humorná, tak novinařina. 

A prostě si pro to najdeš odůvodnění, když tam kritizují tvůj názorový proud. Což jsi udělal. Snažit se kritizovat že není úspěšný pořad který je na absolutním vrcholu. 

Jdu napsat Civalovi, ať tě tu zabanuje. Často ho kritizujes pod reporty. Vůbec nechápu, co si tu narokujes nějaký svobodný vyjadřování na jeho webu 
949238
Jsem rád, že uznáváš, co jsem napsal. Takže je podle tebe ok cenzura ? Nic jiného to není. A je to pořád i když humorná, tak novinařina.  A prostě si pro to najdeš odůvodnění, když tam kritizují tvůj názorový proud. Což jsi udělal. Snažit se kritizovat že není úspěšný pořad který je na absolutním vrcholu.  Jdu napsat Civalovi, ať tě tu zabanuje. Často ho kritizujes pod reporty. Vůbec nechápu, co si tu narokujes nějaký svobodný vyjadřování na jeho webu 
949234
10 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale furt je to v rovine kdy srovnavas co ziskas a co ztratis... Ellison je druhy nejbohatsi muz planety ne diky nejakyho aktivismu. Myslim, ze je to teda legit postoj od nekoho, kdo ty seky podepisuje. Nikdo asi Colbertovi nebude branit jit na jinou a idealne nezavisle financovanou platformu. Jak jsem uz psal... Tady tohle narokovani neceho je zvlastni. :)
949234
Ale furt je to v rovine kdy srovnavas co ziskas a co ztratis... Ellison je druhy nejbohatsi muz planety ne diky nejakyho aktivismu. Myslim, ze je to teda legit postoj od nekoho, kdo ty seky podepisuje. Nikdo asi Colbertovi nebude branit jit na jinou a idealne nezavisle financovanou platformu. Jak jsem uz psal... Tady tohle narokovani neceho je zvlastni. :)
949233
1 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
Byl nejsledovanější ve svém spotu. Jako jedinému z Late night shows mu rostla sledovanost a zruší ho 2 dny potom co kritizoval vedení za dohodu s Trumpem, i mean... Show sledovalo víc lidí  než Fallona i Kimmela.

Mám tě rád, ale někdy tím psem vrtíš moc ...
949233
Byl nejsledovanější ve svém spotu. Jako jedinému z Late night shows mu rostla sledovanost a zruší ho 2 dny potom co kritizoval vedení za dohodu s Trumpem, i mean... Show sledovalo víc lidí  než Fallona i Kimmela. Mám tě rád, ale někdy tím psem vrtíš moc ...
949207
11 0
reagovat
Jsou to porady tvoreny jen pro tu svou bublinu.  Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo, ale jak to pomaha hodnote ty matersky spolecnosti? Nijak. Spis naopak. Ze se dela content pro nejakou specifickou skupinu je ok (docela fajn video na tohle tema a za tri dny 700K+ shlednuti, takze i tam je trh), ale asi je treba uz vyrust z toho, ze ma nekdo povinnost to financovat. ?) 
949207
Jsou to porady tvoreny jen pro tu svou bublinu.  Max nejaky drobky budou viral a udelaj halooo, ale jak to pomaha hodnote ty matersky spolecnosti? Nijak. Spis naopak. Ze se dela content pro nejakou specifickou skupinu je ok ([url=https://youtu.be/miUNy3YKx60?si=TyeYcHONFry7gh4o]docela fajn video na tohle tema[/url] a za tri dny 700K+ shlednuti, takze i tam je trh), ale asi je treba uz vyrust z toho, ze ma nekdo povinnost to financovat. *?)* 
3 -4
reagují: do_Od, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ravenous
A už se množí spekulace, že by stejný osud mohl potkat i Daily Show... celé mi to smrdí názorovou čistkou
949205
A už se množí spekulace, že by stejný osud mohl potkat i Daily Show... celé mi to smrdí názorovou čistkou
949196
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Možná, že Colbertovy útoky na šéfy hrály nějakou roli, ale tyhle show jsou poměrně drahé a sledovanost dlouhodobě klesá. link Colbertovi navíc bude končit smlouva. Překvapivé je to z toho důvodu, že mimo Gutfelda je Colbert nejsledovanější late night show.

Můj laický soud: z 80 % finanční rozhodnutí, z 20 % politické. :)
949204
Možná, že Colbertovy útoky na šéfy hrály nějakou roli, ale tyhle show jsou poměrně drahé a sledovanost dlouhodobě klesá. https://www.axios.com/2023/04/28/late-night-tv-corden-ratings-decline Colbertovi navíc bude končit smlouva. Překvapivé je to z toho důvodu, že mimo Gutfelda je Colbert nejsledovanější late night show. Můj laický soud: z 80 % finanční rozhodnutí, z 20 % politické. *:)*
949203
2 0
reagovat
Teď to čtu. Teď to vidím.
What the actual fuck. 
Tohle určitě není samo sebou. Stopro stáhli ocas. 
949203
Teď to čtu. Teď to vidím. What the actual fuck.  Tohle určitě není samo sebou. Stopro stáhli ocas. 
949196
0 0
reagují: Memphis
reagovat
What? :o:o
949198
What? *:o**:o*
949196
1 0
reagovat
CBS ruší show Stephena Colberta. Určite to nič nemá s vyrovnaním s Trumpom... ehm, ehm... :D
949196
CBS ruší show Stephena Colberta. Určite to nič nemá s vyrovnaním s Trumpom... ehm, ehm... *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Damm :o. Wou.
949193
Damm *:o*. Wou.
949192
0 0
reagovat
reaguje na: Maverick
Další, kterého dostihla zřejmě karma.

Chtěl další anšlus Rakouska a Německa pod vládou absolutního diktátora, korona virus je výmysl, miloval Orbána a chtěl, aby dostal Nobelovku za mír.

Není divu, že se v Rakousku politici moc nevyjadřují, "jaká to je ztráta."
949192
Další, kterého dostihla zřejmě karma. Chtěl další anšlus Rakouska a Německa pod vládou absolutního diktátora, korona virus je výmysl, miloval Orbána a chtěl, aby dostal Nobelovku za mír. Není divu, že se v Rakousku politici moc nevyjadřují, "jaká to je ztráta."
949170
2 0
reagují: Maverick
reagovat
reaguje na: Disketa1
V nejhosim si pomuzes jinak.
949180
V nejhosim si pomuzes [url=https://imgur.com/uHPliid]jinak[/url].
949038
1 0
reagovat

Diskova kronika

Felix Baumgartner. 
link
949170
Felix Baumgartner.  https://www.youtube.com/watch?v=Hz2F_S3Tl0Y
Diskova kronika
5 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Spam Alert: Filmovo-hudobné video

Kedysi dávno som sem pridával filmovo hudobné videá. Potom sa ale udial život, tak už bolo málo času, ale skúsil som znovu niečo spáchať. 
Tentokrát je motív dobývanie vesmíru.
link
Ocením akúkoľvek kritiku. Cheers :+
949148
Kedysi dávno som sem pridával filmovo hudobné videá. Potom sa ale udial život, tak už bolo málo času, ale skúsil som znovu niečo spáchať.  Tentokrát je motív dobývanie vesmíru. [url=https://www.youtube.com/watch?v=5O4rmoxGW2w]link[/url] Ocením akúkoľvek kritiku. Cheers *:+*
Spam Alert: Filmovo-hudobné video
6 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak říkat v USA football něčemu, co by správně mělo být handegg byla blbost už od začátku 8)
949114
Tak říkat v USA football něčemu, co by správně mělo být handegg byla blbost už od začátku *8)*
949113
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se