Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2841 - 2860 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Vůbec nevím, proč jedeš tuhle "it's not enough therefore it's fine" linku.
a) To imho není kvůli číslům (určitě mají i horší pořady, které zůstanou)
b) To implikuje, že bys to vnímal jinak, kdyby měl čísla třeba 10x větší, což IMHO taky není pravda.
c) Kolik lidí pozná někoho na ulici jsem jako měřítko nikdy neměl a nepoužíval, tak nevím, proč bych měl teď začít.

Je to left leaning, trefný pořad, víceméně na vrcholu žánru. To je nejrelevantnější fakt. I kdyby jen proto, že by měl tedy logicky umřít jako poslední late night show.
Druhý relevantní fakt by byl, jak populární byl v rámci té stanice (což nevím). Kdyby to byl jejich underperformer, resp. kdyby obecně seřadili pořady dle nákladů/příjmů, udělali tlustou čáru na nule a tohle by bylo někde pod ní, tak by to také působilo jinak. To se ale, AFAIK nestalo. 

Takže se tato diskuze smrskne na rozmary boháče, který si koupí stanici, aby cenzuroval její news, čemuž může racionální nezbohatlík tleskat IMHO jen těžko.
949267
Vůbec nevím, proč jedeš tuhle "it's not enough therefore it's fine" linku. a) To imho není kvůli číslům (určitě mají i horší pořady, které zůstanou) b) To implikuje, že bys to vnímal jinak, kdyby měl čísla třeba 10x větší, což IMHO taky není pravda. c) Kolik lidí pozná někoho na ulici jsem jako měřítko nikdy neměl a nepoužíval, tak nevím, proč bych měl teď začít. Je to left leaning, trefný pořad, víceméně na vrcholu žánru. To je nejrelevantnější fakt. I kdyby jen proto, že by měl tedy logicky umřít jako poslední late night show. Druhý relevantní fakt by byl, jak populární byl v rámci té stanice (což nevím). Kdyby to byl jejich underperformer, resp. kdyby obecně seřadili pořady dle nákladů/příjmů, udělali tlustou čáru na nule a tohle by bylo někde pod ní, tak by to také působilo jinak. To se ale, AFAIK nestalo.  Takže se tato diskuze smrskne na rozmary boháče, který si koupí stanici, aby cenzuroval její news, čemuž může racionální nezbohatlík tleskat IMHO jen těžko.
949265
8 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja pouze obhajuji jeho pravo zmenit smerovani neceho, co... Vlastni. :D Tak to mel koupit nekdo jinej. Redstone prece vedla diskuze s vice subjektama a Ellison Republikanum prispiva uz roky a roky... On prece neni nepopsanej list. link
949266
Ja pouze obhajuji jeho pravo zmenit smerovani neceho, co... Vlastni. *:D* Tak to mel koupit nekdo jinej. Redstone prece vedla diskuze s vice subjektama a Ellison Republikanum prispiva uz roky a roky... On prece neni nepopsanej list. https://www.nbcnews.com/sports/college-football/first-helped-bankroll-presidential-campaign-now-college-football-progr-rcna187680
949263
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
A kolik lidi irl na ulici ho zna? Nebo MrBeast? A presne proto jsem v mym prvnim a naprosto nevinnym prispevku daval link na to video k monoculture. Dneska proste malo co ma fakt prurez tou spolecnosti. Tady mne prijde, ze se budou chtit vic pohnout se CBS do stredu, tak pusti levicove orientovanej porad. To mi dava smysl a nechapu, proc na to nekteri reagujou takhle osobne. Teda... Tusim proc a je to absurdni. Tot vse. ?)
949265
A kolik lidi irl na ulici ho zna? Nebo MrBeast? A presne proto jsem v mym prvnim a naprosto nevinnym prispevku daval link na to video k monoculture. Dneska proste malo co ma fakt prurez tou spolecnosti. Tady mne prijde, ze se budou chtit vic pohnout se CBS do stredu, tak pusti levicove orientovanej porad. To mi dava smysl a nechapu, proc na to nekteri reagujou takhle osobne. Teda... Tusim proc a je to absurdni. Tot vse. *?)*
949264
0 -3
reagují: Gonzi
reagovat
a PewDiePie z té 1.5mld oslovuje asi 30M... takže asi 3%. naprostá nula. Jako vážně?
949264
a PewDiePie z té 1.5mld oslovuje asi 30M... takže asi 3%. naprostá nula. Jako vážně?
949260
8 0
reagovat
Colbert má „jen“ 2,4 milionu diváků na epizodu v televizi, ale to je jen část. Ročně to dělá přes 350 milionů zhlédnutí včetně DVR. Na YouTube nasbírá kolem 200 milionů views (HypeAuditor), a další miliony přidají TikTok, Facebook a streamy.Celkově má unikátní reach v USA 30–40 milionů různých lidí (CBS, Variety). Takže ten zásah je mnohem větší, než vypadá z jednoho čísla.

Tohle ruší absolutní šílenec a obhajuje to ještě větší magor. Proč vůbec obhajujes miliardáře na druhé straně světa ? 
949263
Colbert má „jen“ 2,4 milionu diváků na epizodu v televizi, ale to je jen část. Ročně to dělá přes 350 milionů zhlédnutí včetně DVR. Na YouTube nasbírá kolem 200 milionů views (HypeAuditor), a další miliony přidají TikTok, Facebook a streamy.Celkově má unikátní reach v USA 30–40 milionů různých lidí (CBS, Variety). Takže ten zásah je mnohem větší, než vypadá z jednoho čísla. Tohle ruší absolutní šílenec a obhajuje to ještě větší magor. Proč vůbec obhajujes miliardáře na druhé straně světa ? 
949260
3 -1
reagovat
Ale jak mam jako vedet, co s tim Ellison planuje? Kdyz zrusi kino-releasy a Paramount filmy budou exkluzivne prodavat streamerum, tak se tady stane co? A jo, obvykli podezreli zas budou hystercit.?)
949262
Ale jak mam jako vedet, co s tim Ellison planuje? Kdyz zrusi kino-releasy a Paramount filmy budou exkluzivne prodavat streamerum, tak se tady stane co? A jo, obvykli podezreli zas budou hystercit.*?)*
949258
1 0
reagovat
Na YT... Takze 10M z 1.5mld lidi, kteri mluvi anglicky. Vzdyt to neni ani procento, ne? 🤨
949260
Na YT... Takze 10M z 1.5mld lidi, kteri mluvi anglicky. Vzdyt to neni ani procento, ne? 🤨
949256
0 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
Jokere, já už ti to psal jednou. Nauč se pracovat s čísly. Sledovanost jedné epizody není celkový zásah v populaci, když už zmiňuje její velikost. 
949259
Jokere, já už ti to psal jednou. Nauč se pracovat s čísly. Sledovanost jedné epizody není celkový zásah v populaci, když už zmiňuje její velikost. 
949254
4 0
reagovat
Plus celý ten argument je prázdný.
Jediné cos napsal je, že je ten pořad na vrcholu. Relevantní by byla čísla jiných pořadů pro srovnání. Jakože když místo toho budou vysílat "vaření s luckou", tak si polepší? Nebo ruší všechny "pořady s někým" a přechází kompletně na [doplň si]?
949258
Plus celý ten argument je prázdný. Jediné cos napsal je, že je ten pořad na vrcholu. Relevantní by byla čísla jiných pořadů pro srovnání. Jakože když místo toho budou vysílat "vaření s luckou", tak si polepší? Nebo ruší všechny "pořady s někým" a přechází kompletně na [doplň si]?
949254
5 0
reagovat
Proc bych mel byt dotcenej? Naposledy jsem videl mozna Grahama Nortona, kdyz sel do kin Man of Steel. Nejaky late night shows jsou mi naprosto sumak. Jen mne prijde komicky, jak tady ti stejni jedinci furt dokola dokazujou, jak jsou ti nejvetsi spravnaci pod sluncem. :)

Evropa... Samotna EU ma 450 milionu obyvatel. Jestli je porad tak odvisla od US, tak zjevne ti voleni politici neco nedelaj dobre. Ano, je fajnmit spolehlive a stejne nastavene partnery, ale kdyz to tak neni... Tak se bude skuhrat, ze to tam v demokratickych volbach vyhral nekdo, kdo se nam nelibi? Hmm to mi prijde zvlastni. :)
949257
Proc bych mel byt dotcenej? Naposledy jsem videl mozna Grahama Nortona, kdyz sel do kin Man of Steel. Nejaky late night shows jsou mi naprosto sumak. Jen mne prijde komicky, jak tady ti stejni jedinci furt dokola dokazujou, jak jsou ti nejvetsi spravnaci pod sluncem. :) Evropa... Samotna EU ma 450 milionu obyvatel. Jestli je porad tak odvisla od US, tak zjevne ti voleni politici neco nedelaj dobre. Ano, je fajnmit spolehlive a stejne nastavene partnery, ale kdyz to tak neni... Tak se bude skuhrat, ze to tam v demokratickych volbach vyhral nekdo, kdo se nam nelibi? Hmm to mi prijde zvlastni. :)
949253
2 -2
reagovat
Tak na youtube to má běžně 10M+ shlédnutí. AKA celá ČR pro referenci. 
949256
Tak na youtube to má běžně 10M+ shlédnutí. AKA celá ČR pro referenci. 
949254
3 0
reagovat
All told, the Stephen Colbert-hosted show averaged 2.42 million viewers across 41 first-run episodes, comfortably outpacing ABC’s Jimmy Kimmel Live! (1.77 million) and NBC’s The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (1.19 million). In the advertiser-coveted 18–49 demo, however, Kimmel surged ahead with 220,000 viewers—his strongest performance in a year—edging out Colbert (219,000) and leaving Fallon (at 157,000) in a distant third.

Porad pro 2.4M v zemi, kde zije skoro 348M... Tpc nekteri jsou tady uz legit na rucnik. :)):)):))
949254
[i]All told, the Stephen Colbert-hosted show averaged 2.42 million viewers across 41 first-run episodes, comfortably outpacing ABC’s Jimmy Kimmel Live! (1.77 million) and NBC’s The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (1.19 million). In the advertiser-coveted 18–49 demo, however, Kimmel surged ahead with 220,000 viewers—his strongest performance in a year—edging out Colbert (219,000) and leaving Fallon (at 157,000) in a distant third. [/i]Porad pro 2.4M v zemi, kde zije skoro 348M... Tpc nekteri jsou tady uz legit na rucnik. *:))**:))**:))*
0 -1
reagují: AndyKaufman, Gonzi, Gonzi
reagovat
Jak píše Ted, je to jen reakce na další krok k Oligarchii v Americe, což není nic dobrého pro nikoho, takže se to docela dotýká právě nás v Evropě. Ostatně, třeba jejich zahraniční politika se nás týká velice.
Toliko k tomu, pro koho je to "osobnější", resp. ještě pokud to někdo sleduje, tak se jej to týká velmi už z podstaty. Asi jako když mi svého času BBC zrušila Top Gear. I když bydlím v Česku. Vůbec ten argument nechápu.
===
Stejně tak si myslím, že je velmi legitimní kritizovat, že si nějaký .01% koupí televizi a zařízne tam velmi významný pořad "protože může"... i kdyby se ta kritika smrskla na bohatý zmrd je zmrd. Tady je to ale navíc politický pořad a efektivně cenzura. O to víc to někomu leží v žaludku.
> a citi se dotcene, ze neni dle nich
Nevím, spíš působíš dotčeně ty, že to někomu vadí, nejspíš sám vnímáš, že to není tak cool, jak to prezentuješ.
949253
Jak píše Ted, je to jen reakce na další krok k Oligarchii v Americe, což není nic dobrého pro nikoho, takže se to docela dotýká právě nás v Evropě. Ostatně, třeba jejich zahraniční politika se nás týká velice. Toliko k tomu, pro koho je to "osobnější", resp. ještě pokud to někdo sleduje, tak se jej to týká velmi už z podstaty. Asi jako když mi svého času BBC zrušila Top Gear. I když bydlím v Česku. Vůbec ten argument nechápu. === Stejně tak si myslím, že je velmi legitimní kritizovat, že si nějaký .01% koupí televizi a zařízne tam velmi významný pořad "protože může"... i kdyby se ta kritika smrskla na bohatý zmrd je zmrd. Tady je to ale navíc politický pořad a efektivně cenzura. O to víc to někomu leží v žaludku. [i]>[/i][i] a citi se dotcene, ze neni dle nich[/i] Nevím, spíš působíš dotčeně ty, že to někomu vadí, nejspíš sám vnímáš, že to není tak cool, jak to prezentuješ.
949246
8 0
reagovat
Já tam mám v současné době z bližšího příbuzenstva skoro víc lidí než tady. Jestli ti to teda stačí pro imbecilní argument, kdy se vysměješ tomu že někoho zajímá etika a svoboda slova mimo jeho zahradu.
949252
Já tam mám v současné době z bližšího příbuzenstva skoro víc lidí než tady. Jestli ti to teda stačí pro imbecilní argument, kdy se vysměješ tomu že někoho zajímá etika a svoboda slova mimo jeho zahradu.
949250
3 -1
reagovat
Tak pokud jsem nastavenej tak, že mě vadí cenzura (což tohle je), tak fakt nepotřebuju žít v Americe. To je taky argument jako noha.

Stejně tak se budu i nadále vyjadřovat k čurákovi Putinovi, i když nežiju na Ukrajině. Tam teda aspoň můžu pomoct prachama v nějaký sbírce.

Tady v případě rušení Colberta (a bude hůř) mi asi nezbejvá než plácat v diskuzích a spolus dalšími řešit, že to fakt správný není. Furt mi to přijde lepší, než tvůj přístup, ale asi to máš opravdu nastavený jinak.
949251
Tak pokud jsem nastavenej tak, že mě vadí cenzura (což tohle je), tak fakt nepotřebuju žít v Americe. To je taky argument jako noha. Stejně tak se budu i nadále vyjadřovat k čurákovi Putinovi, i když nežiju na Ukrajině. Tam teda aspoň můžu pomoct prachama v nějaký sbírce. Tady v případě rušení Colberta (a bude hůř) mi asi nezbejvá než plácat v diskuzích a spolus dalšími řešit, že to fakt správný není. Furt mi to přijde lepší, než tvůj přístup, ale asi to máš opravdu nastavený jinak.
949250
12 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hele... Jak uz jsem psal. Vetsina lidi tady je nejak nastavena. To je ok. Kazdy nejaky je. Ale... Kolik z vas v ty Americe zije? Tri lidi? Zase ten typickej boj jmenem nekoho jinyho. Je to fakt smesny. Sorry ale fakt pro me je. ;)
949250
Hele... Jak uz jsem psal. Vetsina lidi tady je nejak nastavena. To je ok. Kazdy nejaky je. Ale... Kolik z vas v ty Americe zije? Tri lidi? Zase ten typickej boj jmenem nekoho jinyho. Je to fakt smesny. Sorry ale fakt pro me je. ;)
949248
2 -6
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale bublina preci neni definovana absolutnim poctem zucastnenych. Treba bude chtit Ellison konkurovat Fox News? Jak to mam vedet. Tak se ho zeptej, jaky ma plany. Ale pocitam, ze ty miliardy za Viacom nevyhodil jen tak. A pro pripomenuti... Jim se roky fakt moc nedari. Dava smysl s tim nejak hnout a zkusit oslovit i jiny divactvo. :)
949249
Ale bublina preci neni definovana absolutnim poctem zucastnenych. Treba bude chtit Ellison konkurovat Fox News? Jak to mam vedet. Tak se ho zeptej, jaky ma plany. Ale pocitam, ze ty miliardy za Viacom nevyhodil jen tak. A pro pripomenuti... [url=https://www.thewrap.com/paramount-earnings-q4-2024/]Jim se roky fakt moc nedari.[/url] Dava smysl s tim nejak hnout a zkusit oslovit i jiny divactvo. :)
949247
0 0
reagovat
To neni o tom, ze bychom se (ano, i já) citili dotceni. To je spis o tom, co se v medialnim prostoru v Americe uz nejakej patek deje. Spis myslim, ze dokazeme cist mezi radky :)

Docela me prekvapuje, ze to zrovna ty smahem odmitas a dost líně (imho) to shazuješ ze stolu s "Je to jejich stanice, at si delaji co chteji".
949248
To neni o tom, ze bychom se (ano, i já) citili dotceni. To je spis o tom, co se v medialnim prostoru v Americe uz nejakej patek deje. Spis myslim, ze dokazeme cist mezi radky :) Docela me prekvapuje, ze to zrovna ty smahem odmitas a dost líně (imho) to shazuješ ze stolu s "Je to jejich stanice, at si delaji co chteji".
949245
9 0
reagovat
"Napsal jsem legitimni nazor."

Nenapsal. Moc dobře to víš. Názory nejsou jako kotouče v posilovně. Nemají stejnou váhu. Ty seš snažil vědomě lhát, když seš snažil z pozice oblíbenosti tvářit, že je Colbert bublina nebo na sestupu. Přitom je na absolutním vrcholu svého spotu a žánru.

PS: Colberta jsem viděl asi jednou a několikrát na YouTube. Zastávám se principu.
949247
[b]"Napsal jsem legitimni nazor." [/b]Nenapsal. Moc dobře to víš. Názory nejsou jako kotouče v posilovně. Nemají stejnou váhu. Ty seš snažil vědomě lhát, když seš snažil z pozice oblíbenosti tvářit, že je Colbert bublina nebo na sestupu. Přitom je na absolutním vrcholu svého spotu a žánru. PS: Colberta jsem viděl asi jednou a několikrát na YouTube. Zastávám se principu.
949245
4 0
reagovat
Tak at jsou pravidla nastavena tak, ze bohati nemohou shromazdovat majetek, budovat vliv. Ja v tom nekomu branim? Ne. Vzdyt ani v US nevolim. Kolik lidi tady ano? 2? 3? U nich chapu, ze je to nejak osobnejsi. Zbytek klasicky hysterci a citi se dotcene, ze neni dle nich. Pokolikate uz? ;)
949246
Tak at jsou pravidla nastavena tak, ze bohati nemohou shromazdovat majetek, budovat vliv. Ja v tom nekomu branim? Ne. Vzdyt ani v US nevolim. Kolik lidi tady ano? 2? 3? U nich chapu, ze je to nejak osobnejsi. Zbytek klasicky hysterci a citi se dotcene, ze neni dle nich. Pokolikate uz? ;)
949244
0 -4
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se