|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 27961 - 27980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1398
- 1399
- 1400
- .
- 7091
- 7092
K tomu Zemanovi můžu jenom tolik: Lidi chtěli Zemana, dali mu svůj hlas a jejich přání se splnilo. Já to musím respektovat, nic víc se s tím nedá dělat.
|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Většinu těch raket si vyrábí na koleni - železná trubka, hnojivo, sem tam trocha pašovaného TNT, a voalá máš raketu. Která bohužel stojí mnohonásobně míň než protirakety izraelců, takže i když ti snadno sestřelí skoro všechny, tak na tom pořád dost krvácí.
A do Gazy se to pašuje po moři a z Egypta - s tím druhým mají uzavřené dohody a ty vztahy fungují čím dál líp (po několika válkách), ale zase pokud teď Izraelci obsadí Gazu (což imho budou muset), tak Egypt z toho moc nadšený nebude.
A do Gazy se to pašuje po moři a z Egypta - s tím druhým mají uzavřené dohody a ty vztahy fungují čím dál líp (po několika válkách), ale zase pokud teď Izraelci obsadí Gazu (což imho budou muset), tak Egypt z toho moc nadšený nebude.
|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Ty rakety není těžké vyrobit, ale obecně se zbraně pašují do Pásma Gazy přes tu kratičkou hranici s Egyptem. Irán pošle zbraně do Sudánu, pak Egypt a do Gazy.
Biden a generálové, docela v tom začínám vidět 6. řadu Homelandu, kdoví, jestli by se to mohlo vyhrotit až tak, jako tam v posledním díle.
Biden a generálové, docela v tom začínám vidět 6. řadu Homelandu, kdoví, jestli by se to mohlo vyhrotit až tak, jako tam v posledním díle.
|
reagovat
|
reaguje na:
RainMakeR
Co není samovýroba dodává převážně Írán.
Udělat co? A kdo? OSN je většinově protiisraelská. NATO nemá žádný mandát tam něco dělat, navíc by si rozjelo další zbytečnou a předem prohranou válku á la Afghánistán.
Udělat co? A kdo? OSN je většinově protiisraelská. NATO nemá žádný mandát tam něco dělat, navíc by si rozjelo další zbytečnou a předem prohranou válku á la Afghánistán.
|
reagovat
|
Zeman vs Biden
Můžem uzavírat sázky kdo z nich se dožije svého působení.
Opravdu nechápu proč se musí volit tihle dědkové. Měl by být taky nějaký věkový strop/rozmezí pro kandidáty třeba od 45-60 let. V dalších volbách budu určitě volit někoho mladšího. Pohled na Miloše je fakt strašnej.
A fukt by mě zajímalo kdo furt dodává Palestincům ty rakety. Proč OSN /Nato něco neudělá...
Opravdu nechápu proč se musí volit tihle dědkové. Měl by být taky nějaký věkový strop/rozmezí pro kandidáty třeba od 45-60 let. V dalších volbách budu určitě volit někoho mladšího. Pohled na Miloše je fakt strašnej.
A fukt by mě zajímalo kdo furt dodává Palestincům ty rakety. Proč OSN /Nato něco neudělá...
|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Já k tomu mám jen jedno - nemyslím si, že demokrati jsou spása. Amerika potřebuje multi-party systém jako sůl.
- Tohle rozděluje společnost na levou a pravou půlku, takže vlastně ani nelze moc hledat kompromisy.
- O osudu celé země rozhodují sigle-issue voters (aka je mi jedno že všechno ostatní bude horší, pokud mi zůstane mé svaté právo na bouchačku).
|
reagovat
|
|
reagovat
|
reaguje na:
DarkSith
Ano, je jednoduchá. Dezinformační kampaň a voter supression ze strany Republikánků. Proč myslíš, že všichni Republikáni tak strašně bojují za to, aby lidem ztížili nebo někde přímo zamezili možnost volit? Čím víc lidí volí, tím horší jsou pro ně výsledky. Stejný je to se vzděláním. Čím vzdělanější lidé, tím více voličů pro Demokraty. Tohle Republikáni moc dobře vědí a proto aktivně podrývají obojí, což je daleko větší hrozba demokracie než cokoliv co si myslíš, že Demokrati představují nebo navrhují. 
P.S. jestli se o tom se mnou dál chcete bavit, jakože mi to nevadí, tak do vzkazníku, ať se to tu nezasere politickou debatou.

P.S. jestli se o tom se mnou dál chcete bavit, jakože mi to nevadí, tak do vzkazníku, ať se to tu nezasere politickou debatou.
|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
"byly předmětem vyšetřování před volbami, během voleb, a nejspíš budou ještě dlouho po volbách. " Mně je to hrozně blbé, ale tohle 100% platí i na Huntera Bidena.
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Skandály, které z nějakého důvodu lidi zajímaly jen v období před volbami. Skoro jako by je někdo vymyslel či zveličil, aby ublížil svému politickému oponentovi. Oproti tomu děti, které byly předmětem vyšetřování před volbami, během voleb, a nejspíš budou ještě dlouho po volbách.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
reaguje na:
do_Od
Nekritický obdiv k Trumpovy ze strany jeho skalních příznivců je sice k pousmání, ale radikální křídlo demokratů mě znepokojuje o dost víc. Zvláště když tito lidé mají stále více moci a ten jejich fanatismus reálně ohrožuje svobodu a demokracii. Proč asi většina kubánských emigrantů na Floridě volila Trumpa? Odpověď je celkem jednoduchá.
|
reagují:
do_Od
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Vážně do toho chceš tahat děti?
Konkrétně blbýho a blbějšího? To taky furt žiješ s nima v alternativní realitě, kde je DJT druhým příchodem Ježíše Krista? 
Konkrétně blbýho a blbějšího? To taky furt žiješ s nima v alternativní realitě, kde je DJT druhým příchodem Ježíše Krista? 
|
reagovat
|
reaguje na:
DarkSith
John Kasich ideální příklad, alespoň z posledních 4-5 let. V tuhle chvíli ale spíš každý, kdo po volbách nazačal šířit deziluze okolo podvodů a manipulací, které vedly k tomu shitstormu v lednu. V podstatě přesně ta věc, za kterou teď sejmuli Liz Cheney. Zkrátka 4 roky s Trumpem, kdy přišli o obě komory i Bílý dům a oni stejně dál drží s ním. Neskutečný. Ale kdo chce kam...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Melania: Recenze 25Michael: Trailer 22Youtuber zahanbil Melanii, vítězství v kinech hlásí chválený Raimiho thriller 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 15Válečné monstrum: Trailer 10Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 8Nečekané léto: Trailer 8Ďábel nosí Pradu 2: Trailer 8Guy Ritchie verbuje staré známé