), od malýho jsme dva dny na to chytli angínu a ještě jsem měl migrénu včera a tyvole. Takovej shitstorm nepamatuju
Že je Adam zpět jsem považoval za nějakej fake a ještě jsem kontroloval Feriho Insta, jestli to je fakt tak

A pak jsem se ráno dočetl o tom Ferim samotným a teda... Musel jsem kontrolovat, jestli celkově neblouzním

Já jako Apolenu znám osobně a byť jsme se nikdy úplně nemuseli, tak upřímně - tohle by nebyla bývala napsala, kdyby to nebylo ověřitelný a podle kousků tady z diskuze to pravda bejt může. A taky teda pochybuju, že Deník N by do toho šel, kdyby jim to mělo zničit pověst. Nejsou tady ještě tak dlouho, aby si něco takovýho mohli dovolit. Ale to je jenom můj náhled a doměnka.
Jestli je Feri takový prase, tak je to pokrytecký až na půdu. Ale není nelegální bejt šovinistický prase.
Jestli někoho znásilnil, tak doufám, že se to prošetří, vyšetří a podle toho dopadne. Ale do té doby? Je mi jedno, že je to politik. Presumpce neviny platí všude. I v politice, ať si Milda říká co chce.
A jak někde Joker onehdá psal - tyhle celebrity a jejich ofiko sociální image je přece úplně někde jinde, než se sami chovaj. Budu naskakovat na nějakej hate wagon? Nebudu. Tohle prostě je svět, ve kterým žijem. Se vším, co k tomu patří. Všechno a všechny brát s rezervou a hlavně online.
Zklamalo mě to? Jo. Hodně. Ale za to si taky můžu sám.
Ale teda minimálně má body za "chlapský" odstoupení. Ne, že to někdo slovíčkařením otočíte proti mě.
Jen ještě poslední věc: to, že je prase se vůbec nevylučuje s tím, že je/byl dobrej politik. Spíš bych řekl, že to u těchto sociopatů jde ruku v ruce.
No nic, jdu zase ležet. Nemínskujte mě moc. Možná si ani nebudu pamatovat, že jsem tady psal