Ne, nejsi blbej. Tohle je právě ten problém. Ty holky to z různých důvodů tehdy neřešily (stud, strach, trauma, potlačení vzpomínek na to, debilní konkrétní policajt, nastavení z rodiny, noname vs. celebrita, "nikdo mi neuvěří"...), takže teď se to bude prokazovat těžko.
Na druhou stranu, jak už jsem psal, těch svědectví je tolik a od tolika různých lidí z různých sfér, že to na nějakou prefabrikovanou kauzu nevypadá.
Ideální by bylo mít společnost, ve které, když se to nějaké holce stane, tak to začne řešit hned a hlavně nebude se muset bát toho kolotoče okolo, který se strhne, když to začne řešit, policajti budou ty případy brát vážně a soudci za ně budou dávat tresty. Zároveň NE bude znamenat NE (je mi jasné, že ty největší prasata nebo prostě lidi, kteří to mají patologicky dané, to neodradí, ale nějaká edukace v tomhle smyslu neuškodí). Protože když se to vytahuje takhle po letech, tak to může někoho svádět i k cílené dehonestaci (teď nemluvím o tomto případu) a profesní likvidaci, nic se neprokáže a zůstane jen pachuť.
reaguje na:
Milosh
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
), od malýho jsme dva dny na to chytli angínu a ještě jsem měl migrénu včera a tyvole.