Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 26361 - 26380 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
To kecáš, ale naprosto brutálně :D

Jak říkám, já jsem odpůrce podpory automobilů, ale když mne svezli Teslou X, tak jsem připadal jako v budoucnosti. To absolutně nemá chybu! Zamáčklo mne to do sedačky a cestou domů jsem hned začal luštit jak bych na to měl nebo neměl. 

Člověk, který řekne, že je to horší než BMW X5 za podobnou cenu, tak lže a v životě v tom neseděl. 
804942
To kecáš, ale naprosto brutálně *:D* Jak říkám, já jsem odpůrce podpory automobilů, ale když mne svezli Teslou X, tak jsem připadal jako v budoucnosti. To absolutně nemá chybu! Zamáčklo mne to do sedačky a cestou domů jsem hned začal luštit jak bych na to měl nebo neměl.  Člověk, který řekne, že je to horší než BMW X5 za podobnou cenu, tak lže a v životě v tom neseděl. 
804940
4 -7
reagují: Cinefil, Clavius
reagovat
Tesla není vůbec dobré auto. Několikrát jsem ji řídil a ještě víckrát se v ní vezl. Úroveň zpracování materiálu je na levelu Dacia a to Dacii ještě křivdím (Jejich auta nejsou tak zlé, jak si lidi myslí. Ne, nemám Daciu.).
Absolutně to neodpovídá autu za 1 mega, natož za 2 mega. Na YT je kopa videí, kde lidi měli smůlu na příšerné kusy, což se stát může komukoliv, ale ne v takové míře a v případě supersportů.

To proč je Tesla jedna z nejhodnotnějších firem světa vůbec netkví v kvalitě výrobků, ale v amerických a EU dotací, bank a dalších přispívatelů. Nebo jak si mám vysvětlit, že za svojich 10 let existence se mnohokrát ocitla na pokraji krachu a vždycky z toho zázračně vylezla?

Tesla je pěkné pozlátko, ale hrozná investice.
804940
Tesla není vůbec dobré auto. Několikrát jsem ji řídil a ještě víckrát se v ní vezl. Úroveň zpracování materiálu je na levelu Dacia a to Dacii ještě křivdím (Jejich auta nejsou tak zlé, jak si lidi myslí. Ne, nemám Daciu.). Absolutně to neodpovídá autu za 1 mega, natož za 2 mega. Na YT je kopa videí, kde lidi měli smůlu na příšerné kusy, což se stát může komukoliv, ale ne v takové míře a v případě supersportů. To proč je Tesla jedna z nejhodnotnějších firem světa vůbec netkví v kvalitě výrobků, ale v amerických a EU dotací, bank a dalších přispívatelů. Nebo jak si mám vysvětlit, že za svojich 10 let existence se mnohokrát ocitla na pokraji krachu a vždycky z toho zázračně vylezla? Tesla je pěkné pozlátko, ale hrozná investice.
9 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MarvinP
Ehm, on ti Musk něco hodně ošklivého udělal? :D:))

Hyperloop vůbec není Muskův - on jen představil koncept a od té doby se vyvíjí hlavně nezávisle.
Tesla má ve svém odvětví masivní prodeje a pokud z nějakého důvodu nepadne celá elektromobilita, tak vyroste mezi největší automobilky vůbec. Což je docela zázrak v tak rigidním prostředí jako automotive je, všechny top firmy jsou z první půlky minulého století.
A proč přesně vnímáš SpaceX jako neudržitelné by mě upřímně zajímalo, je to dost bizarní myšlenka - za pakatel to prostě je, ve srovnání s tím jak tam US létaly dřív. A synergie mezi Starlinkem a SpaceX je brutální, jde jen o to jestli se mu to povede prodat, což imho bude záležet hlavně na státních regulacích - a pak bude instantně největší poskytovatel připojení na světě.

On hodně riskuje, neustále vyhazuje úplně nesmyslné deadliny, ale dlouhodobě všechno co dělá dává velice dobrý smysl. I to jeho nadšení pro vesmír a Mars není zaslepené, jede to hlavně bussinesově.
804930
Ehm, on ti Musk něco hodně ošklivého udělal? *:D**:))* Hyperloop vůbec není Muskův - on jen představil koncept a od té doby se vyvíjí hlavně nezávisle. Tesla má ve svém odvětví masivní prodeje a pokud z nějakého důvodu nepadne celá elektromobilita, tak vyroste mezi největší automobilky vůbec. Což je docela zázrak v tak rigidním prostředí jako automotive je, všechny top firmy jsou z první půlky minulého století. A proč přesně vnímáš SpaceX jako neudržitelné by mě upřímně zajímalo, je to dost bizarní myšlenka - za pakatel to prostě je, ve srovnání s tím jak tam US létaly dřív. A synergie mezi Starlinkem a SpaceX je brutální, jde jen o to jestli se mu to povede prodat, což imho bude záležet hlavně na státních regulacích - a pak bude instantně největší poskytovatel připojení na světě. On hodně riskuje, neustále vyhazuje úplně nesmyslné deadliny, ale dlouhodobě všechno co dělá dává velice dobrý smysl. I to jeho nadšení pro vesmír a Mars není zaslepené, jede to hlavně bussinesově.
804926
8 -3
reagovat
reaguje na: MarvinP
Já opravdu nejsem jeden z jeho otravných fanboyů. Ale co se týká jeho neúspěchů, opravdu si myslíš že jsou Tesla a SpaceX neúspěšné projekty? 
Pokud vím, tak je Hyperloop pořád koncept kde probíhá vývoj a Starlink je od minulého měsíčně v podstatě funkční. 

A také bych prosil o vysvětlení co má dělat jiného a potřebného když o x let posunul dva obory a to opravdu nejsem fanda elektromobilů. 
804928
Já opravdu nejsem jeden z jeho otravných fanboyů. Ale co se týká jeho neúspěchů, opravdu si myslíš že jsou Tesla a SpaceX neúspěšné projekty?  Pokud vím, tak je Hyperloop pořád koncept kde probíhá vývoj a Starlink je od minulého měsíčně v podstatě funkční.  A také bych prosil o vysvětlení co má dělat jiného a potřebného když o x let posunul dva obory a to opravdu nejsem fanda elektromobilů. 
804926
7 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nemyslím si, že tahle vlna civilních "letů do vesmíru" bude trvat dlouho. A taky si myslím, že ty ceny, za které tam teď Musk (údajně) lítá, nejsou úplně tržní a udržitelné. On se snaží propagovat svůj SpaceX jako použitelný, udržitelný a cenově přijatelný projekt, což samozřejmě ve skutečnosti není, stejně jako žádný z jeho projektů (možná s vyjímkou Paypalu). Nadšení fanoušků je Muskovo hlavní bohatství, takže z jeho pohledu dává smysl tvářit se, že umí lítat do vesmíru bezpečně a za pakatel a topit v té lži miliony. Brzy ta bublina rupne a půjde to do kopru stejně jako Starlink, Hyperloop a další nesmysly, na které díky tomuhle nebezpečnému idiotovi lidstvo plýtvá prostředky a energií, místo aby dělalo něco užitečného a potřebného.
804926
Nemyslím si, že tahle vlna civilních "letů do vesmíru" bude trvat dlouho. A taky si myslím, že ty ceny, za které tam teď Musk (údajně) lítá, nejsou úplně tržní a udržitelné. On se snaží propagovat svůj SpaceX jako použitelný, udržitelný a cenově přijatelný projekt, což samozřejmě ve skutečnosti není, stejně jako žádný z jeho projektů (možná s vyjímkou Paypalu). Nadšení fanoušků je Muskovo hlavní bohatství, takže z jeho pohledu dává smysl tvářit se, že umí lítat do vesmíru bezpečně a za pakatel a topit v té lži miliony. Brzy ta bublina rupne a půjde to do kopru stejně jako Starlink, Hyperloop a další nesmysly, na které díky tomuhle nebezpečnému idiotovi lidstvo plýtvá prostředky a energií, místo aby dělalo něco užitečného a potřebného.
804924
11 -7
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat
Tvl příští star wars / star trek už můžou rovnou točit ve vesmíru nebo aspoň ty vesmírný bitvy s mini modely bez zelenyho plátna :D8)
804924
Tvl příští star wars / star trek už můžou rovnou točit ve vesmíru nebo aspoň ty vesmírný bitvy s mini modely bez zelenyho plátna *:D**8)*
1 -2
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: The Joker
To bylo jen oznámení že to chystají - první soukromé pasažéry dostalo SpaceX nahoru až minulý měsíc. 
804919
To bylo jen oznámení že to chystají - první soukromé pasažéry dostalo SpaceX nahoru až minulý měsíc. 
804918
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Nebylo to puvodne uz v loni v rijnu? Tehda snad neodtajnili dva cestujici a cekal se announcement Cruise s Limanem, coz nakonec nebylo...
804918
Nebylo to puvodne uz v loni v rijnu? Tehda snad neodtajnili dva cestujici a cekal se announcement Cruise s Limanem, coz nakonec nebylo...
804914
2 0
reagují: HAL
reagovat
Tak já to hlavně pochopil, že Cruise tam natočí pár záběrů pro jednotky scén a Rusové tam stráví déle a bude se tam odehrávat většina filmu. 
804915
Tak já to hlavně pochopil, že Cruise tam natočí pár záběrů pro jednotky scén a Rusové tam stráví déle a bude se tam odehrávat většina filmu. 
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Původně měli letět už tento měsíc, pak ten konkrétní let SpaceX odložili na únor a s jinou posádkou, a s Cruisem se má letět rok na to - nejspíš právě kvůli těm ostatním věcem co příští rok natáčí. 
804914
Původně měli letět už tento měsíc, pak ten konkrétní let SpaceX odložili na únor a s jinou posádkou, a s Cruisem se má letět rok na to - nejspíš právě kvůli těm ostatním věcem co příští rok natáčí. 
804912
1 -1
reagují: The Joker
reagovat
A vznikne vubec ten Cruiseuv film? Imho tam nepujde vyresit pojisteni. Navic Liman je cely pristi rok zaneprazdnen Everestem, Cruise+McQuarrie dalsi MI... Nemuzou zacit tocit drive jak za dva roky +/- okna na let a uz je to temer rok a pul od toho oznameni. Moc tomu tedy neverim...
804912
A vznikne vubec ten Cruiseuv film? Imho tam nepujde vyresit pojisteni. Navic Liman je cely pristi rok zaneprazdnen Everestem, Cruise+McQuarrie dalsi MI... Nemuzou zacit tocit drive jak za dva roky +/- okna na let a uz je to temer rok a pul od toho oznameni. Moc tomu tedy neverim...
2 0
reagují: HAL
reagovat
Včera Rusové dostali Sojuzem na vesmírnou stanici historicky první filmový štáb sestávající z herečky Julie Peresild, režiséra Klima Šipenka a profesionálního kosmonauta Antona Škaplerova. Na ISS natočí asi 35-40 minut filmu s názvem Výzva a vzhledem k tomu, že podobný záměr má po nich i Cruise, tak se mu to snad povede stejně dobře. :+8)
804907
Včera Rusové [url=https://www.youtube.com/watch?v=a5imJBIWU0M]dostali[/url] Sojuzem na vesmírnou stanici historicky první filmový štáb sestávající z herečky Julie Peresild, režiséra Klima Šipenka a profesionálního kosmonauta Antona Škaplerova. Na ISS natočí asi 35-40 minut filmu s názvem Výzva a vzhledem k tomu, že podobný záměr má po nich i Cruise, tak se mu to snad povede stejně dobře. *:+**8)*
6 -5
reagovat
reaguje na: Milosh
Pepa by klidně volil i můru v okně, kdyby z toho něco káplo...  ale o mrtvých jen dobře, takže dál už nic.
804896
Pepa by klidně volil i můru v okně, kdyby z toho něco káplo...  ale o mrtvých jen dobře, takže dál už nic.
804891
3 -1
reagovat
reaguje na: Vincent
Když už řešíme ty zážitky z kina, tak skoro před 10 lety jsem byla v kině na Lincoln Rd. na South Beach na Twilight: Rozbřesk 1. Pak jsem měla týden sta*ku. Nevím, jestli to bylo z toho filmu, nebo z nachos, nebo co jsme tam s kamarádkou měly. :D:D
804892
Když už řešíme ty zážitky z kina, tak skoro před 10 lety jsem byla v kině na Lincoln Rd. na South Beach na Twilight: Rozbřesk 1. Pak jsem měla týden sta*ku. Nevím, jestli to bylo z toho filmu, nebo z nachos, nebo co jsme tam s kamarádkou měly. *:D**:D*
804884
6 -1
reagují: Vincent
reagovat
Pepa Luxů by volil socany. Doufám, že tim Hami zatlouk poslední hřebíček do rakve s nápisem ČSSD.
804891
Pepa Luxů by volil socany. Doufám, že tim Hami zatlouk poslední hřebíček do rakve s nápisem ČSSD.
4 -1
reagují: Filmovekladelko
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Je to o nahode. Kolikrat jsem zazil na predstaveni v 9 vecer kdyz si rodice vezmou do kina dite, kteremu je 12-24 mesicu. Nechci se tady moct taky poustet do kulturnich rozdilu, ale taky to hraje roli podle toho v jaky lokalite se zrovna to kino nachazi :D
804884
Je to o nahode. Kolikrat jsem zazil na predstaveni v 9 vecer kdyz si rodice vezmou do kina dite, kteremu je 12-24 mesicu. Nechci se tady moct taky poustet do kulturnich rozdilu, ale taky to hraje roli podle toho v jaky lokalite se zrovna to kino nachazi *:D*
804883
4 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Vincent
Ne fakt, normálně se tam ze začátku i okřikli a zbytek filmu všichni jedli potichu. Jestli jedli, já radši ani nejedla a popcorn jsme dojídali na hotelu. My z toho byli taky v šoku!! Fakt nevím, jestli to nebylo tím, že to kino bylo plné fanoušků, co si šli užít film na jedno z prvních promítání. Jako zas na druhou stranu si pamatuju, že v Houstonu jsem odešla z představení, což jsem snad jindy neudělala, protože jsem přes chroupání a mlaskání neslyšela film. :D:D 
804883
Ne fakt, normálně se tam ze začátku i okřikli a zbytek filmu všichni jedli potichu. Jestli jedli, já radši ani nejedla a popcorn jsme dojídali na hotelu. My z toho byli taky v šoku!! Fakt nevím, jestli to nebylo tím, že to kino bylo plné fanoušků, co si šli užít film na jedno z prvních promítání. Jako zas na druhou stranu si pamatuju, že v Houstonu jsem odešla z představení, což jsem snad jindy neudělala, protože jsem přes chroupání a mlaskání neslyšela film. *:D**:D* 
804871
3 -3
reagovat
Zážitek hodně cool, New York ti hodně závidím (ještě jsem nebyl :( ), ale taky moc nevěřím. Respektive bych si tipnul, že si to možná trochu vytěsnila, když si byla na tak cool místě :)
804873
Zážitek hodně cool, New York ti hodně závidím (ještě jsem nebyl *:(* ), ale taky moc nevěřím. Respektive bych si tipnul, že si to možná trochu vytěsnila, když si byla na tak cool místě :)
2 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
To snad neni mozny, ze by behem filmu nikdo nechroupal. Uz to sleduju 14 let kolem sebe a vsichni zerou celou dobu, obcas si jeste nekdo kouka na videa na YouTube na mobilu :D
804871
To snad neni mozny, ze by behem filmu nikdo nechroupal. Uz to sleduju 14 let kolem sebe a vsichni zerou celou dobu, obcas si jeste nekdo kouka na videa na YouTube na mobilu *:D*
804863
1 -1
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: SteKi
Já byla v NYC v kině 2x, což asi není úplně velký vzorek, ale mám z toho hodně odlišné zkušenosti. Nejdřív jsem byla v AMC Lincoln Square 13, to kino je pěkné, velké, technologicky určitě špička, i když to musí posoudit jiní, nicméně IMAX sál byl poloprázdný, žádná atmosféra, prostě jak jít u nás do multiplexu na film, který už běží v kině dva týdny. Druhá návštěva ale byla úplně o něčem jiném. Shodou okolností jsem byla na Spider-Man: Homecoming o svém premiérovém víkendu a nechtělo se nám jet nikam daleko. Vybrali jsme AMC Empire 25 na 42. ulici, kousek od Times Square. Ten objekt má velkou historii, je krásný, lobby jak vystřižené ze starých amerických filmů - eskalátory vedou skrz původní forbínu. Kino sály jsou moderní, kompletně rekonstruované dle aktuálních trendů a vybavené nejmodernější technikou. Je tam i IMAX. Kino má dokonce vlastní stránku na wiki. My byli v normálním sále. Kino napěchované do posledního místa, neskutečná atmosféra (mimochodem každý měl nějaké jídlo, ale po úvodních titulcích si nikdo nedovolil nahlas ani křupnout) a celé kino se smálo, tleskalo, reagovalo na každou scénu. To byl neskutečný zážitek.
804863
Já byla v NYC v kině 2x, což asi není úplně velký vzorek, ale mám z toho hodně odlišné zkušenosti. Nejdřív jsem byla v AMC Lincoln Square 13, to kino je pěkné, velké, technologicky určitě špička, i když to musí posoudit jiní, nicméně IMAX sál byl poloprázdný, žádná atmosféra, prostě jak jít u nás do multiplexu na film, který už běží v kině dva týdny. Druhá návštěva ale byla úplně o něčem jiném. Shodou okolností jsem byla na Spider-Man: Homecoming o svém premiérovém víkendu a nechtělo se nám jet nikam daleko. Vybrali jsme AMC Empire 25 na 42. ulici, kousek od Times Square. Ten objekt má velkou historii, je krásný, lobby jak vystřižené ze starých amerických filmů - eskalátory vedou skrz původní forbínu. Kino sály jsou moderní, kompletně rekonstruované dle aktuálních trendů a vybavené nejmodernější technikou. Je tam i IMAX. Kino má dokonce vlastní stránku na [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Empire_Theatre_(42nd_Street)]wiki[/url]. My byli v normálním sále. Kino napěchované do posledního místa, neskutečná atmosféra (mimochodem každý měl nějaké jídlo, ale po úvodních titulcích si nikdo nedovolil nahlas ani křupnout) a celé kino se smálo, tleskalo, reagovalo na každou scénu. To byl neskutečný zážitek.
804854
13 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se