Ale jiný, padnoucí označení pro komunisty fakt nemám.Jako hele, opět se vracíme k tomu, že na Tebe to tak nepůsobí, ale ostatní tam prostě viděj už jenom toho, jak to napsal Kostěj - tu entitu (no dobře, jde to nepejorativně) - a automaticky tam padá jeho ideologie. Mně je to úplně jedno, že pro Tebe jen ten příspěvek nezávadnej, pro mě tam stačila zmínka Československa a i když mu do hlavy nevidím, hned mi bylo jasný, že za komunistů se špatně nežilo. V létě bylo teplo, v zimě sněžilo, že? ...

Ne, hodnotnej ten příspěven prostě není. Nic, co ta entita vyplodí přínosnýho není a z logiky věci být nemůže.
Mně tady má drtivá většina old-school uživatelů spojenýho s hejtem na Avatara a totálně debilním vkusem na filmy a může si myslet to samý. No bóže. Já už to nějak přežiju.
Ve zprávách už mi taky kterejsi exot vyhrožoval, apod. Pak pamatuju ještě Draga (můj první ban)...
Ale jo, chápu to. Je to váš web a můžete si dělat co chcete. Třeba vrátit Trumpa s MTG... A mně to může akorát tak srát.
Andy mi dá kdyžtak nitrák.
Ale beru, že jsem si to tenkrát opravdu zasloužil. Dnes už je to se mnou snad v pohodě. Jako ano, někdy trochu kličkuju, ale přesto věřím, že mě ostatní už berou trochu za kamaráda.