Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22701 - 22720 Napsat příspěvek
Veľa kriku pre nič
723006
Veľa kriku pre nič
5 0
reagovat
Kdybych byl Goreckiho šéf a zjistil, že půlku pracovního času tráví na fórech, tak bych mu upletl dvakrát tolik práce, aby se nenudil. :+
723005
Kdybych byl Goreckiho šéf a zjistil, že půlku pracovního času tráví na fórech, tak bych mu upletl dvakrát tolik práce, aby se nenudil. *:+*
9 -1
reagují: Gorecki, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jezisi, to je priklad!:D

Rovnako stojan k monitoru nie je pomerne to iste ako koncovka blbeho vyfuku k celemu autu, vsakze.

Fakt sa uz chytas blbosti. Pointa je, ze prislusenstvo k “premiovym” veciam ma rovnako premiovu cenu.
723003
Jezisi, to je priklad!*:D* Rovnako stojan k monitoru nie je pomerne to iste ako koncovka blbeho vyfuku k celemu autu, vsakze. Fakt sa uz chytas blbosti. Pointa je, ze prislusenstvo k “premiovym” veciam ma rovnako premiovu cenu.
723001
0 -14
reagují: Gonzi
reagovat
Takže příslušenství v hodnotě 1/6 ceny výrobku je srovnatelné s příslušenstvím v hodnotě 1/45 výrobku... nemluvě o srovnávání konzumního PC s hypersportem (hádám, že ručně vyráběným v jednotkách až desítkách kusů)...

že to příslušenství od Applu v tom vychází jako dražší věc mě ale vlastně vůbec nepřekvapuje, takže díky.
723001
Takže příslušenství v hodnotě 1/6 ceny výrobku je srovnatelné s příslušenstvím v hodnotě 1/45 výrobku... nemluvě o srovnávání konzumního PC s hypersportem (hádám, že ručně vyráběným v jednotkách až desítkách kusů)... že to příslušenství od Applu v tom vychází jako dražší věc mě ale vlastně vůbec nepřekvapuje, takže díky.
11 -1
reagují: Gorecki
reagovat
Btw, vyjadrenia "Apple je předražený/apple je bezchybný" su dementne bez ohladu na to, kto ich vyslovi, to sa zhodneme.

Vyjadrenia "apple není dokonalý/apple mi nabízí vše, co sem si jen přál" su uplne legitimne.

Len cely problem nastava v momente, ze kym uzivatelia Applu nemaju problem s tym prvym tvrdenim bez ohladu na to, kto to povie, akonahle si vsak dovolia povedat to druhe, uz su hned oznacene za ovce, za niekoho, kto potrebuje vodit za rucicku, bla bla, vid. Claviusova tirada o zdegenerovanej generacii a podobne.

A presne preto Apple nema povolene komentare pod videami.8)
722998
Btw, vyjadrenia "Apple je předražený/apple je bezchybný" su dementne bez ohladu na to, kto ich vyslovi, to sa zhodneme. Vyjadrenia "apple není dokonalý/apple mi nabízí vše, co sem si jen přál" su uplne legitimne. Len cely problem nastava v momente, ze kym uzivatelia Applu nemaju problem s tym prvym tvrdenim bez ohladu na to, kto to povie, akonahle si vsak dovolia povedat to druhe, uz su hned oznacene za ovce, za niekoho, kto potrebuje vodit za rucicku, bla bla, vid. Claviusova tirada o zdegenerovanej generacii a podobne. A presne preto Apple nema povolene komentare pod videami.*8)*
0 -13
reagovat
reaguje na: KARLOS
a) Ano, je. Len som chcel povedat, ze predchadzajuca debata je presne o tom.
b) Tiez chapem, ale zaroven vysvetlujem preco to je zavadzajuce a len zbytocne to odchadza k debate o znacke, co len podporuje tu nezmyselnu debatu o tom, ako si to ludia kupuju lebo je to "cool" a "nosia to slavni ludia". A o tom to nie je.
c) To ani netvrdim. Reagujem na to, ze moje a Claviusove tvrdenia maju byt podla teba "rovnake", len z opacnych taborov a vysvetlujem ti, preco to tak nie je.
d) Vid bod c) Rozdiely v style nasej argumentacie som snad popisal dostatocne. Ja tvrdim, ze chapem preco chce RHA a nie Airpody, on nechape preco chcem Airpody a oznacuje ma za "ovcu". Presne citaty vsetkych arogantnych vyjadreni uz nebudem znovu citovat. Takze to nie je o tom, kto ma "spravny pohlad", ale ako ho prezentuje, resp. respektuje pohlad toho druheho.
e) Fair enough.
f) Kde tam podla teba vidim "osobny utok"?8)

"se mi fakt nezdá, že byste na argumenty druhé strany slyšeli oba dva"
No napisal som to uplne explicitne niekolkokrat. Napriklad 01.07.2019 19:43:08:
"Pouzivaj si co chces, tvoje dovody preco Airpody nechces som pochopil a uznal. Mozme to ukoncit v momente, ked ty uznas moje (nase) dovody, preco ich pouzivame." Ale precitaj si kludne cely ten koment. Jasnejsie som to uz napisat nevedel.

"tam Claviusovi ta cena adekvátní nepříjde. Ale teď mi prosím pověz, proč by ten jeho pohled měl být nepravdivý/špatný? Protože ty to vidíš jinak?"
:DDD Ale ved toto je presne to co sa ti cely cas snazim vysvetlit. Ze ja tu nie som ten, kto Claviusa presviedca o tom, ze jeho pohlad je "nepravdivy/spatny", je to presne naopak, to ON sa o to cely cas snazi.:D To on tu postuluje "predrazenost" na nieco objektivne, pricom cely cas tvrdim, ze je to vysostne subjektivna zalezitost.

Ved si precitaj tu diskusiu od zaciatku, mas to tam jasne cierne na bielom.?)
722997
a) Ano, je. Len som chcel povedat, ze predchadzajuca debata je presne o tom. b) Tiez chapem, ale zaroven vysvetlujem preco to je zavadzajuce a len zbytocne to odchadza k debate o znacke, co len podporuje tu nezmyselnu debatu o tom, ako si to ludia kupuju lebo je to "cool" a "nosia to slavni ludia". A o tom to nie je. c) To ani netvrdim. Reagujem na to, ze moje a Claviusove tvrdenia maju byt podla teba "rovnake", len z opacnych taborov a vysvetlujem ti, preco to tak nie je. d) Vid bod c) Rozdiely v style nasej argumentacie som snad popisal dostatocne. Ja tvrdim, ze chapem preco chce RHA a nie Airpody, on nechape preco chcem Airpody a oznacuje ma za "ovcu". Presne citaty vsetkych arogantnych vyjadreni uz nebudem znovu citovat. Takze to nie je o tom, kto ma "spravny pohlad", ale ako ho prezentuje, resp. respektuje pohlad toho druheho. e) Fair enough. f) Kde tam podla teba vidim "osobny utok"?*8)* "se mi fakt nezdá, že byste na argumenty druhé strany slyšeli oba dva" No napisal som to uplne explicitne niekolkokrat. Napriklad [url=/komentar/722929]01.07.2019 19:43:08[/url]: "Pouzivaj si co chces, tvoje dovody preco Airpody nechces som pochopil a uznal. Mozme to ukoncit v momente, ked ty uznas moje (nase) dovody, preco ich pouzivame." Ale precitaj si kludne cely ten koment. Jasnejsie som to uz napisat nevedel. "tam Claviusovi ta cena adekvátní nepříjde. Ale teď mi prosím pověz, proč by ten jeho pohled měl být nepravdivý/špatný? Protože ty to vidíš jinak?" :DDD Ale ved toto je presne to co sa ti cely cas snazim vysvetlit. Ze ja tu nie som ten, kto Claviusa presviedca o tom, ze jeho pohlad je "nepravdivy/spatny", je to presne naopak, to ON sa o to cely cas snazi.*:D* To on tu postuluje "predrazenost" na nieco objektivne, pricom cely cas tvrdim, ze je to vysostne subjektivna zalezitost. Ved si precitaj tu diskusiu od zaciatku, mas to tam jasne cierne na bielom.*?)*
722996
0 -7
reagovat
reaguje na: Gorecki
a) Je ti jasné, že ten první a ani ten druhý koment není o zaměření se na jakékoliv vlastonosti Applu, žejo??)
b) Že jsem se v argumentaci zaměřil na přidanou hodnotu image je vedlejší, protože jsem jednak neřekl striktně, že jeto jediná výhoda a za druhé je jasně patrné, že jsou to jen exemplární příklady, protože je to v diskuzi nejjednodušší a nejrychlejší příklad?;)
c) Že ti vůbec neubírám jiné preference, které si použil?;)
d) Že mi šlo čistě o to, že jak tvůj, tak Claviusův pohled je správný, jen není úplně vhodné je kombinovat dohromady?8)
e) Myslím, že chápu, což bylo ale zřetelné už v prvém komentáři. Že jsem nevyjmenovával jiné přednosti, kterými jsi argumentoval, je podružné. Vlastně by se dalo říct, že té tvé debaty sem se ani nedotkl a tvé věci jednoduše neřeším.8)8)
f) Měl jsem to napsat mnohem podrobněji, abys v tom neviděl osobní útok na tebe? Určitě. ;)8)8)

Jak si Tvé argumenty pro volbu sluchadel přebral Clavius nevím, nechci a ni nemůžu mluvit za něj. Co je ale asi patrné je, že se mi fakt nezdá, že byste na argumenty druhé strany slyšeli oba dva a to byl celý můj point. Když říkáš, že "Kym ja jeho pohlad chapem, on moj nie.", pak jsem si toho jednoduše nevšimnul.
A i tak to nevylučuje nic na tom, co jsem psal, od začátku s Tebou souhlasím co do aspektu předraženosti. A pokud jde o jiné kvalitativní zhodnocení, nakonec si to sám řekl - je to čistě subjektivní hodnocení. Takže tam, kde tobě cena přijde adekvátní, tam Claviusovi ta cena adekvátní nepříjde. Ale teď mi prosím pověz, proč by ten jeho pohled měl být nepravdivý/špatný? Protože ty to vidíš jinak? Ale to je přece základ subjektivního vnímání - že to každý vidíme jinak. Nic to ale neubírá na kredibilitě hodnocení.

tl;dr: Pravdu máte oba a nemá cenu o tom vést diskuzi do chvíle, než se odprostíte od hodnocení Appelu ze zaujatých pozic. Protože pak to bude jen pomilioné """Apple je předražený/apple je bezchybný/apple není dokonalý/apple mi nabízí vše, co sem si jen přál""".8)8)8)8)8)8)8)
722996
a) Je ti jasné, že ten první a ani ten druhý koment není o zaměření se na jakékoliv vlastonosti Applu, žejo?*?)* b) Že jsem se v argumentaci zaměřil na přidanou hodnotu image je vedlejší, protože jsem jednak neřekl striktně, že jeto jediná výhoda a za druhé je jasně patrné, že jsou to jen exemplární příklady, protože je to v diskuzi nejjednodušší a nejrychlejší příklad?*;)* c) Že ti vůbec neubírám jiné preference, které si použil?*;)* d) Že mi šlo čistě o to, že jak tvůj, tak Claviusův pohled je správný, jen není úplně vhodné je kombinovat dohromady?*8)* e) Myslím, že chápu, což bylo ale zřetelné už v prvém komentáři. Že jsem nevyjmenovával jiné přednosti, kterými jsi argumentoval, je podružné. Vlastně by se dalo říct, že té tvé debaty sem se ani nedotkl a tvé věci jednoduše neřeším.*8)**8)* f) Měl jsem to napsat mnohem podrobněji, abys v tom neviděl osobní útok na tebe? Určitě. *;)**8)**8)* Jak si Tvé argumenty pro volbu sluchadel přebral Clavius nevím, nechci a ni nemůžu mluvit za něj. Co je ale asi patrné je, že se mi fakt nezdá, že byste na argumenty druhé strany slyšeli oba dva a to byl celý můj point. Když říkáš, že "Kym ja jeho pohlad chapem, on moj nie.", pak jsem si toho jednoduše nevšimnul. A i tak to nevylučuje nic na tom, co jsem psal, od začátku s Tebou souhlasím co do aspektu předraženosti. A pokud jde o jiné kvalitativní zhodnocení, nakonec si to sám řekl - je to čistě subjektivní hodnocení. Takže tam, kde tobě cena přijde adekvátní, tam Claviusovi ta cena adekvátní nepříjde. Ale teď mi prosím pověz, proč by ten jeho pohled měl být nepravdivý/špatný? Protože ty to vidíš jinak? Ale to je přece základ subjektivního vnímání - že to každý vidíme jinak. Nic to ale neubírá na kredibilitě hodnocení. tl;dr: Pravdu máte oba a nemá cenu o tom vést diskuzi do chvíle, než se odprostíte od hodnocení Appelu ze zaujatých pozic. Protože pak to bude jen pomilioné """Apple je předražený/apple je bezchybný/apple není dokonalý/apple mi nabízí vše, co sem si jen přál""".*8)**8)**8)**8)**8)**8)**8)*
722991
3 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Axis
Kokos, to je jak hrach na stenu.:D
Co tak si to este raz precitat?:)))
722995
Kokos, to je jak hrach na stenu.*:D* Co tak si to este raz precitat?:)))
722994
0 -18
reagovat
reaguje na: Gorecki
To je krásný kupovat si sluchátka kvůli jiným vlastnostem, než kvůli té primární, tedy zvuku. Připomíná mi to hlášku ze Simpsnů: "Nevím jak se na mým telefonu používá telefon." :D:D:D

PS. Gonzi by tu měl udělat další Diskuzní fórum, navrhuji název Hejty a jiné pičoviny. Tam bychom se mohli umlacovat do aleluja, kvuli dvoum Godzilám, Geraltovým mečům, problémum s Applem a Adroidem, koncem GoT atd...
722994
To je krásný kupovat si sluchátka kvůli jiným vlastnostem, než kvůli té primární, tedy zvuku. Připomíná mi to hlášku ze Simpsnů: "Nevím jak se na mým telefonu používá telefon." *:D**:D**:D* PS. Gonzi by tu měl udělat další Diskuzní fórum, navrhuji název [b]Hejty a jiné pičoviny. [/b]Tam bychom se mohli umlacovat do aleluja, kvuli dvoum Godzilám, Geraltovým mečům, problémum s Applem a Adroidem, koncem GoT atd...
722985
17 -3
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: KARLOS
Cela debata bola o tom, v com je pridana hodnota Airpodov.

Ty si sa vsak zameral najma na nejaku "imidzovu" pridanu hodnotu vyrobkov Applu, ktora je vsak v ramci Airpodov az na poslednych miestach. To je to, s cim som nesuhlasil.

A skusim tiez doraznejsie:
Ja nemam problem s tym, preco Clavius preferuje ine sluchatka aj jeho argumenty pre jeho volbu. Ja riesim jeho narativ, ze ak to niekto nevnima ako on a nedajboze preferuje Airpody, je zblbnuta ovca bez nazoru ovplyvnena marketingom. A tak ako on prezentoval svoje argumenty pre volbu RHA, ja som prezentoval moje argumenty pre volbu Airpodov. Kym ja jeho pohlad chapem, on moj nie. Chapeme??)

Co sa tyka jeho kritiky ceny, ved samozrejme, ma na to pravo, ale problem je v tom, ze nechape, ze ide cisto o jeho subjektivny pocit z tej ceny. Kym on to postuluje na nejaky objektivny fakt "predrazenosti". A to je nezmysel.

Ad stojan. V podstate si potvrdil moj point a najma, cenotvorba Applu je jedno z najstrazenejsich know-how tej spolocnosti a garantujem ti, ze NIKTO mimo neho do toho nevidi, pretoze sa v tom premieta tolko drobnych premennych, ktore clovek bez hlbkovej znalosti vyrobnych procesov, nakupnych cien a obchodnych zmluv nema sancu vediet. Aj jeho marze na vyrobkoch sa odhadom hybu od cca 40% (max) do par percent (napriklad tie Airpody), v zavislosti od produktu. Situaciu este k tomu komplikuje aj vlastny SW a cela podpora, vratane desiatok naviazanych sluzieb, ktorych sprava tiez nieco stoji a na co si nevies len tak placnut cenovku podla ceny podobnej suciastky.

Pointa je vsak snad jasna a chapes, preco oznacit ten stojan za "predrazeny" v celom kontexte toho produktu a cielovej skupiny je nezmysel. Tak ako sa nikto nepozastavuje nad cenovkou titanovej koncovky vyfuku auta za 3 mega.
722991
Cela debata bola o tom, v com je pridana hodnota Airpodov. Ty si sa vsak zameral najma na nejaku "imidzovu" pridanu hodnotu vyrobkov Applu, ktora je vsak v ramci Airpodov az na poslednych miestach. To je to, s cim som nesuhlasil. A skusim tiez doraznejsie: Ja nemam problem s tym, preco Clavius preferuje ine sluchatka aj jeho argumenty pre jeho volbu. Ja riesim jeho narativ, ze ak to niekto nevnima ako on a nedajboze preferuje Airpody, je zblbnuta ovca bez nazoru ovplyvnena marketingom. A tak ako on prezentoval svoje argumenty pre volbu RHA, ja som prezentoval moje argumenty pre volbu Airpodov. Kym ja jeho pohlad chapem, on moj nie. Chapeme?*?)* Co sa tyka jeho kritiky ceny, ved samozrejme, ma na to pravo, ale problem je v tom, ze nechape, ze ide cisto o jeho subjektivny pocit z tej ceny. Kym on to postuluje na nejaky objektivny fakt "predrazenosti". A to je nezmysel. Ad stojan. V podstate si potvrdil moj point a najma, cenotvorba Applu je jedno z najstrazenejsich know-how tej spolocnosti a garantujem ti, ze NIKTO mimo neho do toho nevidi, pretoze sa v tom premieta tolko drobnych premennych, ktore clovek bez hlbkovej znalosti vyrobnych procesov, nakupnych cien a obchodnych zmluv nema sancu vediet. Aj jeho marze na vyrobkoch sa odhadom hybu od cca 40% (max) do par percent (napriklad tie Airpody), v zavislosti od produktu. Situaciu este k tomu komplikuje aj vlastny SW a cela podpora, vratane desiatok naviazanych sluzieb, ktorych sprava tiez nieco stoji a na co si nevies len tak placnut cenovku podla ceny podobnej suciastky. Pointa je vsak snad jasna a chapes, preco oznacit ten stojan za "predrazeny" v celom kontexte toho produktu a cielovej skupiny je nezmysel. Tak ako sa nikto nepozastavuje nad cenovkou titanovej koncovky vyfuku auta za 3 mega.
722990
0 -9
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gorecki
Možná jsem to měl napsat důrazněji, ale - já v podstatě žádný jablečný produkt nehodnotím a to jak kladně, nebo negativně, respektive vycházím ze všeobecných znalostí.
Myslím, že dostatečně zřetelně sem se snažil napsat, že některá negativa (které dle komentářů uznáváš taky) pro některé uživatele vůbec negativa nejsou, respektive se jich netýkají. Což si ty a kvalita zvuku sluchadel. Tak se nečerti ;).
Šlo mi čistě o to poukázat na holý fakt, že někdo jiný než ty bude produkt Applu hodnotit z jiného pohledu. Myslím, že Clavius si svůj názor dostatečně vyargumentoval. To, že je zaháčkovaný u řekněme ne zrovna ideální firmy a jeho ekosystému je věc druhá. Že by mu imo jinde bylo mnohem líp a to i přes ony nesporné výhody, kvůli kterým v ekosystému zůstává (SW), pak třetí. Ale stále - nemění to zhola nic na tom, že jeho kritika ceny je stejně oprávněná, jako tvá obhajoba té samé ceny.

Apropo - jako nástrojírenský technolog bych řekl, že pokud je ten stojan dělaný kusově (jakože asi podle složitosti jo), pak matroš vyjde cca na třetinu a dělnická práce na polovinu. Apple (a vlastní výrobce) má na tom dohromady klasik profit 20-25%, což je celkem běžné. Tolik k "předraženosti".
722990
Možná jsem to měl napsat důrazněji, ale - já v podstatě žádný jablečný produkt nehodnotím a to jak kladně, nebo negativně, respektive vycházím ze všeobecných znalostí. Myslím, že dostatečně zřetelně sem se snažil napsat, že některá negativa (které dle komentářů uznáváš taky) pro některé uživatele vůbec negativa nejsou, respektive se jich netýkají. Což si ty a kvalita zvuku sluchadel. Tak se nečerti ;). Šlo mi čistě o to poukázat na holý fakt, že někdo jiný než ty bude produkt Applu hodnotit z jiného pohledu. Myslím, že Clavius si svůj názor dostatečně vyargumentoval. To, že je zaháčkovaný u řekněme ne zrovna ideální firmy a jeho ekosystému je věc druhá. Že by mu imo jinde bylo mnohem líp a to i přes ony nesporné výhody, kvůli kterým v ekosystému zůstává (SW), pak třetí. Ale stále - nemění to zhola nic na tom, že jeho kritika ceny je stejně oprávněná, jako tvá obhajoba té samé ceny. Apropo - jako nástrojírenský technolog bych řekl, že pokud je ten stojan dělaný kusově (jakože asi podle složitosti jo), pak matroš vyjde cca na třetinu a dělnická práce na polovinu. Apple (a vlastní výrobce) má na tom dohromady klasik profit 20-25%, což je celkem běžné. Tolik k "předraženosti".
722985
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Disketa1
Kto tu ma na ikonke svoju fotku?:))
Tusim jeden, alebo dvaja. Civala nepocitam.
722989
Kto tu ma na ikonke svoju fotku?*:))* Tusim jeden, alebo dvaja. Civala nepocitam.
722988
1 -6
reagovat
Je dobré mít na ikonce známou osobnost. :D
722988
Je dobré mít na ikonce známou osobnost. *:D*
2 -3
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Rozmyslam, ze po dnesku si tam dam Tima Cooka 8)
722987
Rozmyslam, ze po dnesku si tam dam Tima Cooka *8)*
722986
1 -5
reagovat
Ja sem si fakt myslel, ze ses na te ikonce ty a az dneska mi doslo, ze je to Rian Johnson :D
722986
Ja sem si fakt myslel, ze ses na te ikonce ty a az dneska mi doslo, ze je to Rian Johnson :D
6 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: KARLOS
Suhlas az na par detailov. Pridana hodnota konkretne Airpodov NIE JE len v tom, ze je to znacka alebo renome. Myslim, ze tie benefity ktore sa netykaju ZVUKU som dostatocne jasne vysvetlil (aj Godlike) a s ich pochopenim by nemal mat problem nikto, kto ma stipku predstavivosti a minimum sebastrednosti.
Vsetky Apple zariadenia maju taketo podobne pridane hodnoty a kazdy ich vidi v niecom inom a nemusia sa tykat "renome" alebo "znacky". To ze si to niekto kupuje aj kvoli tomu (alebo iba kvoli tomu) nespochybnujem, ale to je tak s kazdym produktom, ktory ma silnu znacku. Je to podstata brandu!

A co sa tyka kvality, ja nikde nespochybnujem, ze Airpody maju priemerny zvuk. Hovorim, ze ten produkt si to nahradza inymi vyhodami a niekto skratka nevidi dovod ist do sluchatok s "lepsim zvukom", ktory nie je schopny ani rozoznat, potazmo pri behani, alebo v MHD. Proste viac oceni vydrz, kvalitu pripojenia, skladnost, user friendliness a podobne. Clavius to ma inak a ja to chapem a respektujem, nikde ho za jeho rozhodnutie nekritizujem. Jedine co chcem je, aby bol toho schopny aj on a prestal tu ludi castovat oznaceniami ako ze na nieco "skocili" (a on je ten genius, ktory na to vyzral a my ostatni sme asi ovce), su zblbnuti marketingom alebo zdegenerovana generacia. Sorry, ale vynimocne je tu za curaka on, nie ja.8)
722985
Suhlas az na par detailov. Pridana hodnota konkretne Airpodov NIE JE len v tom, ze je to znacka alebo renome. Myslim, ze tie benefity ktore sa netykaju ZVUKU som dostatocne jasne vysvetlil (aj Godlike) a s ich pochopenim by nemal mat problem nikto, kto ma stipku predstavivosti a minimum sebastrednosti. Vsetky Apple zariadenia maju taketo podobne pridane hodnoty a kazdy ich vidi v niecom inom a nemusia sa tykat "renome" alebo "znacky". To ze si to niekto kupuje aj kvoli tomu (alebo iba kvoli tomu) nespochybnujem, ale to je tak s kazdym produktom, ktory ma silnu znacku. Je to podstata brandu! A co sa tyka kvality, ja nikde nespochybnujem, ze Airpody maju priemerny zvuk. Hovorim, ze ten produkt si to nahradza inymi vyhodami a niekto skratka nevidi dovod ist do sluchatok s "lepsim zvukom", ktory nie je schopny ani rozoznat, potazmo pri behani, alebo v MHD. Proste viac oceni vydrz, kvalitu pripojenia, skladnost, user friendliness a podobne. Clavius to ma inak a ja to chapem a respektujem, nikde ho za jeho rozhodnutie nekritizujem. Jedine co chcem je, aby bol toho schopny aj on a prestal tu ludi castovat oznaceniami ako ze na nieco "skocili" (a on je ten genius, ktory na to vyzral a my ostatni sme asi ovce), su zblbnuti marketingom alebo zdegenerovana generacia. Sorry, ale vynimocne je tu za curaka on, nie ja.*8)*
722963
0 -13
reagují: Axis, KARLOS
reagovat
reaguje na: Clavius
Som rad ze si ten stojan spomenul, uz som sa bal, ze to neurobis:D

Je to totiz super priklad, ale toho, ako sa mylis.
Ak niekto oznaci TOTO iba za nejaky kus hliniku s vyrobnymi nakladmi "desitek dolaru", je to slusne povedane totalny ignorant:D, pretoze ani len netusi, co do vyvoja niecoho takeho islo.

Ci to vsak ma cenovku 999 dolarov nebudem riesit, pretoze je to otazka na kazdeho cloveka, ci mu to za to stoji. Ak si niekto kupuje masinu za 6000 dolarov v zaklade a chce k tomu patricny stojan, ten liter navyse nebude riesit. Najma, mas mozno si ho nekupit a namontovat si ten displej na co chces.

To ze je ten stojan "predrazeny" je len tvoja optika, nic viac, uz to pochop.

Poviem ti priklad. Hypercar Apollo IE stoji 2,7 miliona eur. Vies kolko stoji priplatkova koncovka vyfuku z titanu? Niekto by povedal, ze ide o "obycajnu" koncovku vyfuku. Urcite aj Skodovka ma nieco take priplatkove, len nie z titanu. Vies kolko si za nu pytaju? 60 000 eur! Proste kus titanu v hodnote materialu, ze?:) Za to mas luxusnu nemecku premiovku. Proste to zodpoveda cene toho auta. Hotovo.
722984
Som rad ze si ten stojan spomenul, uz som sa bal, ze to neurobis*:D* Je to totiz super priklad, ale toho, ako sa mylis. Ak niekto oznaci [url=https://youtu.be/wl4Hg23RQHQ?t=250]TOTO[/url] iba za nejaky kus hliniku s vyrobnymi nakladmi "desitek dolaru", je to slusne povedane totalny ignorant*:D*, pretoze ani len netusi, co do vyvoja niecoho takeho islo. Ci to vsak ma cenovku 999 dolarov nebudem riesit, pretoze je to otazka na kazdeho cloveka, ci mu to za to stoji. Ak si niekto kupuje masinu za 6000 dolarov v zaklade a chce k tomu patricny stojan, ten liter navyse nebude riesit. Najma, mas mozno si ho nekupit a namontovat si ten displej na co chces. To ze je ten stojan "predrazeny" je len tvoja optika, nic viac, uz to pochop. Poviem ti priklad. Hypercar Apollo IE stoji 2,7 miliona eur. Vies kolko stoji priplatkova koncovka vyfuku z titanu? Niekto by povedal, ze ide o "obycajnu" koncovku vyfuku. Urcite aj Skodovka ma nieco take priplatkove, len nie z titanu. Vies kolko si za nu pytaju? 60 000 eur! Proste kus titanu v hodnote materialu, ze?:) Za to mas luxusnu nemecku premiovku. Proste to zodpoveda cene toho auta. Hotovo.
722957
1 -16
reagovat

ComicsZone

Moc jsem tomu nechtěl věřit, ale středeční číslo 193 Walking Dead má být údajně poslední, prý ty ostatní čísla co avizovali jsou fejky a tohle je prostě velké finále link :o
722983
Moc jsem tomu nechtěl věřit, ale středeční číslo 193 Walking Dead má být údajně poslední, prý ty ostatní čísla co avizovali jsou fejky a tohle je prostě velké finále https://www.newsarama.com/45841-the-walking-dead-193-spoilers.html?fbclid=IwAR1IHc2P20wYfWHBDzDCj4OVB85mGmMfKtglbOIxcLtm_XeddKjaJjhFNOc *:o*
ComicsZone
0 0
reagovat
Veru. Mne uz to nepride ako renome ale diagnoza. Ale tak keby som bol milionar.... Tak by som si aj tak kupil huawei :D
722975
Veru. Mne uz to nepride ako renome ale diagnoza. Ale tak keby som bol milionar.... Tak by som si aj tak kupil huawei *:D*
6 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
To je teda pekné renomé ;) Ani zadarmo!
722966
To je teda pekné renomé *;)* Ani zadarmo!
722963
0 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se