Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21021 - 21040 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Bernie Sanders je obyčejný sociální demokrat, ale chápu, že pro Amíky je to druhéj Castro. :D
746801
Bernie Sanders je obyčejný sociální demokrat, ale chápu, že pro Amíky je to druhéj Castro. *:D*
746778
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ciwe, dobře jsi to napsal. Až bych si to někde vytisk. Mě rozhodně nikdo nemůže podezírat z podpory moderního feminismu, nebo toho předloňskýho (?) witch huntu, ale proti tomuhle se nedá nijak argumentovat :+
746800
Ciwe, dobře jsi to napsal. Až bych si to někde vytisk. Mě rozhodně nikdo nemůže podezírat z podpory moderního feminismu, nebo toho předloňskýho (?) witch huntu, ale proti tomuhle se nedá nijak argumentovat *:+*
746790
4 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
Jako naprosto souhlasím, že se zase zbytečně berou v potaz jen obě hraniční možnost, buď ho využila nebo on jí. Nic mezi tím...... čehož si myslím byla logicky většina...
746798
Jako naprosto souhlasím, že se zase zbytečně berou v potaz jen obě hraniční možnost, buď ho využila nebo on jí. Nic mezi tím...... čehož si myslím byla logicky většina...
746790
0 -3
reagovat
Clovek si ztezi predstavi, jak se v takove situaci s muzem v pozici sily zena citi.

Bud je to husicka, jak rika Tony, a chce se prosukat ke slave. Tezko clovek najde data, myslim ale, ze takovych je naproste minimum. Kolik takovych zen ve skutecnosti znate?

Pak to bude zarputila, silna zena se zasadami, ktera vehemente rekne hlasite "Ne" a vesele si zije svou karieru dal. Guess what? Taky minimum.

Jako muz nemuzu dovolit tvrdit, ze mam predstavu, cim si zapadni zena prochazi kazdy den, uz jako mala divka. Nase romanticke svety jsou velmi rozdilne. Prumerne hezka holka je denne nekolikrat balena, na party osahavana, dostava nevyzadane dick picy a kdovi, co vsechno. Zije obezretne, protoze kazdy chce jen to jedno, a pokud se kolem ni nenaskytnou jini muzi, muze nabyt dojmu, ze tak ten svet proste funguje. Odmalicka je ucena, ze ma byt hodna holka, nedelat povyk, poslouchat rodice, pak ucitele, pak sefa a tak dale.

Pak kdyz dojde chlap, ktery ji uspesne manipuluje, ve spolecnosti nebo uz jen v dane situaci ma navrch, a nakonec proti svemu presvedceni muze podlehnout. Zacne to nevinnymi navrhy, ale pak to eskaluje. Neuvedomi si, kde mela nastolit hranici, dokud neni prilis pozde. Pak uz to nemuze zastavit. A to ani nemyslim fyzicky. Nemuze riskovat jeho znicenou naladu, kdyz uz si mysli, ze mu chce vyhovet a udelat dobre. Nemuze to rict ostatnim, co si pomysli? Pak uz jen musi predstirat, ze se to bud nestalo, nebo v tom klidne roky bude pokracovat, protoze pripustit skutecnost je prilis bolestive a pro osobni i karierni zivot nepredstavitelne.

Tohle je imho naprosta vetsina pripadu a to, proti cemu metoo bojuje. Protoze pak se deji ty extremy, jako Cesky casting, kde si nektere holky myslely, ze jdou fakt na modeling. Louis CK mluvil o tom, ze kdyz zeny o ty prasarny zadal, nekdy mu nedoslo, ze to zena dela rovnou ze strachu, nez ze by na nej byla taky nadrzena.

Rikam snad, aby lidi neflirtovali a nemeli sex? Ne, naopak, tohle zas imho svetu chybi a ten uber anti sexismus mi vadi. Protoze pak z teto sexualni frustrace vybublava sexualni agrese. Je fajn zene pochvalit vzhled nebo osobnost, dat najevo zajem o rande, jen se na to clovek nesmi upnout a musi se naucit poznavat, jestli ona ma vubec zajem taky. A z tohoto udelat naprosto nejvyssi priioritu a jako zaklad celeho nasledujiciho vztahu. Bud bude romanticky, kamaradsky, pracovni nebo zadny. V kazdem pripade ale uprimny a oboustranny.
746790
Clovek si ztezi predstavi, jak se v takove situaci s muzem v pozici sily zena citi. Bud je to husicka, jak rika Tony, a chce se prosukat ke slave. Tezko clovek najde data, myslim ale, ze takovych je naproste minimum. Kolik takovych zen ve skutecnosti znate? Pak to bude zarputila, silna zena se zasadami, ktera vehemente rekne hlasite "Ne" a vesele si zije svou karieru dal. Guess what? Taky minimum. Jako muz nemuzu dovolit tvrdit, ze mam predstavu, cim si zapadni zena prochazi kazdy den, uz jako mala divka. Nase romanticke svety jsou velmi rozdilne. Prumerne hezka holka je denne nekolikrat balena, na party osahavana, dostava nevyzadane dick picy a kdovi, co vsechno. Zije obezretne, protoze kazdy chce jen to jedno, a pokud se kolem ni nenaskytnou jini muzi, muze nabyt dojmu, ze tak ten svet proste funguje. Odmalicka je ucena, ze ma byt hodna holka, nedelat povyk, poslouchat rodice, pak ucitele, pak sefa a tak dale. Pak kdyz dojde chlap, ktery ji uspesne manipuluje, ve spolecnosti nebo uz jen v dane situaci ma navrch, a nakonec proti svemu presvedceni muze podlehnout. Zacne to nevinnymi navrhy, ale pak to eskaluje. Neuvedomi si, kde mela nastolit hranici, dokud neni prilis pozde. Pak uz to nemuze zastavit. A to ani nemyslim fyzicky. Nemuze riskovat jeho znicenou naladu, kdyz uz si mysli, ze mu chce vyhovet a udelat dobre. Nemuze to rict ostatnim, co si pomysli? Pak uz jen musi predstirat, ze se to bud nestalo, nebo v tom klidne roky bude pokracovat, protoze pripustit skutecnost je prilis bolestive a pro osobni i karierni zivot nepredstavitelne. Tohle je imho naprosta vetsina pripadu a to, proti cemu metoo bojuje. Protoze pak se deji ty extremy, jako Cesky casting, kde si nektere holky myslely, ze jdou fakt na modeling. Louis CK mluvil o tom, ze kdyz zeny o ty prasarny zadal, nekdy mu nedoslo, ze to zena dela rovnou ze strachu, nez ze by na nej byla taky nadrzena. Rikam snad, aby lidi neflirtovali a nemeli sex? Ne, naopak, tohle zas imho svetu chybi a ten uber anti sexismus mi vadi. Protoze pak z teto sexualni frustrace vybublava sexualni agrese. Je fajn zene pochvalit vzhled nebo osobnost, dat najevo zajem o rande, jen se na to clovek nesmi upnout a musi se naucit poznavat, jestli ona ma vubec zajem taky. A z tohoto udelat naprosto nejvyssi priioritu a jako zaklad celeho nasledujiciho vztahu. Bud bude romanticky, kamaradsky, pracovni nebo zadny. V kazdem pripade ale uprimny a oboustranny.
12 -2
reagují: Kostěj, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Co se ti na tom nezdá? Mrkni na sponzory Trumpa a porovnej si to se sponzory Bidena, Hillary, Jebba Bushe...

A taky histerické reakce médií proti Trumpovi, Berniemu. 
746782
Co se ti na tom nezdá? Mrkni na sponzory Trumpa a porovnej si to se sponzory Bidena, Hillary, Jebba Bushe... A taky histerické reakce médií proti Trumpovi, Berniemu. 
746781
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"podobně jako Trump je to prostě pro miliardáře a lobisty prakticky neovladatelný, což je pecka"

Ale notak...
746781
"podobně jako Trump je to prostě pro miliardáře a lobisty prakticky neovladatelný, což je pecka" Ale notak...
746778
1 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Hele já s tebou prostě souhlasím :+ A přesně pro to co píšeš, je dúležité ctít nevinu a soudy / první stanoviska. Protože my prostě víme hovno s čím do toho šla ona a on. Jinak jsou to spekulace jak správně píšeš. Protože teď to třeba sundá Trumpa, ale příště ti někdo stejně sundá Bernieho a to ti třeba příjemné nebude. 

Já mám u Bernieho záchvaty sympatií, podobně jako Trump je to prostě pro miliardáře a lobisty prakticky neovladatelný, což je pecka. Ale kdykoliv mi začne být sympatický, tak si vzpomenu, jak moc by mne děda s pradědou nakopali do prdele po tom, co si za komunismu prožili. 
746778
Hele já s tebou prostě souhlasím *:+* A přesně pro to co píšeš, je dúležité ctít nevinu a soudy / první stanoviska. Protože my prostě víme hovno s čím do toho šla ona a on. Jinak jsou to spekulace jak správně píšeš. Protože teď to třeba sundá Trumpa, ale příště ti někdo stejně sundá Bernieho a to ti třeba příjemné nebude.  Já mám u Bernieho záchvaty sympatií, podobně jako Trump je to prostě pro miliardáře a lobisty prakticky neovladatelný, což je pecka. Ale kdykoliv mi začne být sympatický, tak si vzpomenu, jak moc by mne děda s pradědou nakopali do prdele po tom, co si za komunismu prožili. 
746775
1 -2
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak ano, je. Nebo? Protože z toho fundamentálního uvažování, že jestli chceš prorazit v nějakým odvětví, i když na to máš i bez toho, tak musíš prostě prochrápat / požužlat pomerančovýho dědka, to přece špatně je. Nemělo by se to dít vůbec - to je pak správně. Jistě, nic není černobílý a o tom se tu bavíme, ale jestli chceme jen rozlišit správně / špatně, tak pak alespoň pro mě není o čem.

A upřímně nedokážu jít tak daleko, abych řekl, že tam žádná implikace nějakýho harašení není. To je ale samozřejmě jen můj názor a nic, na čem by se dal stavět případ. Jen mi přijde, že tyhle typy pánů se od sebe tak moc neliší a bude to tam vždycky. Ale jak říkám, to je jen můj pohled, který není dokonalý a je v podstatě stále pouhou spekulací. Na druhou stranu ho přímo neodsuzuju, jen jsem opatrný. 

Já mám s Trumpem - a teď striktně co se politiky týče - vztah tak půl na půl, takže to není nějaký vyložený dig, jak už jsem uvedl před tím.
Ale stejně to zase přeju Berniemu, i když je bez šance.:D
746775
Tak ano, je. Nebo? Protože z toho fundamentálního uvažování, že jestli chceš prorazit v nějakým odvětví, i když na to máš i bez toho, tak musíš prostě prochrápat / požužlat pomerančovýho dědka, to přece špatně je. Nemělo by se to dít vůbec - to je pak správně. Jistě, nic není černobílý a o tom se tu bavíme, ale jestli chceme jen rozlišit správně / špatně, tak pak alespoň pro mě není o čem. A upřímně nedokážu jít tak daleko, abych řekl, že tam žádná implikace nějakýho harašení není. To je ale samozřejmě jen můj názor a nic, na čem by se dal stavět případ. Jen mi přijde, že tyhle typy pánů se od sebe tak moc neliší a bude to tam vždycky. Ale jak říkám, to je jen můj pohled, který není dokonalý a je v podstatě stále pouhou spekulací. Na druhou stranu ho přímo neodsuzuju, jen jsem opatrný.  Já mám s Trumpem - a teď striktně co se politiky týče - vztah tak půl na půl, takže to není nějaký vyložený dig, jak už jsem uvedl před tím. Ale stejně to zase přeju Berniemu, i když je bez šance.*:D*
746773
3 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Tak sám dobře víš, že v té narážce "grab her by" nebyla žádná implikace násílí, ale toho že s ním šla dobrovolně pro slávu, peníze charisma. Ekvivalent na, sama mu skočila do postele. Na tom je fakt něco špatně? 
746773
Tak sám dobře víš, že v té narážce "grab her by" nebyla žádná implikace násílí, ale toho že s ním šla dobrovolně pro slávu, peníze charisma. Ekvivalent na, sama mu skočila do postele. Na tom je fakt něco špatně? 
746689
1 -4
reagují: Godlike
reagovat

Weinstein

A tak už konečně může dědek odhodit to lítostivý chodítko :D:D  Já jsem po Spaceym přestal věřit, ale teď musím uznat, že aspoň občas existuje spravedlnost link
746690
A tak už konečně může dědek odhodit to lítostivý chodítko *:D**:D*  Já jsem po Spaceym přestal věřit, ale teď musím uznat, že aspoň občas existuje spravedlnost https://www.youtube.com/watch?v=g70XbYd0bZ8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1q_XShv9tWRnhAxMzWEQm2lclG7l78a3-gTPJOGUARurbxhA6eh4mMLgE
Weinstein
4 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Takže operujem v tom, že v těch Miss a reality show nejel bomby a nechytal je za passy?:D Pohoda.
746689
Takže operujem v tom, že v těch Miss a reality show nejel bomby a nechytal je za passy?*:D* Pohoda.
746685
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
No hrozný prase, já si myslím, že mezi ním a mnou je v tomhle jeden rozdíl, já nejsem slavný, aby z toho někdo něco vytřískal. :D

Nikdy jsem se k žádné ženě ani náznakem nechoval blbě, ale že jsem nějakou někdy utáhnul na to, že mám peníze? No a co? :)
746685
No hrozný prase, já si myslím, že mezi ním a mnou je v tomhle jeden rozdíl, já nejsem slavný, aby z toho někdo něco vytřískal. *:D* Nikdy jsem se k žádné ženě ani náznakem nechoval blbě, ale že jsem nějakou někdy utáhnul na to, že mám peníze? No a co? *:)*
746684
1 -4
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Protože jsem napsal, že se to děje pořád a dít bude, a protože je to taky hrozný prase.:D Samozřejmě, nikdo mu nic moc nedosvědčil, ale taky jsem tam dal smajlíka, aby se to nebralo tak vážně.:D
746684
Protože jsem napsal, že se to děje pořád a dít bude, a protože je to taky hrozný prase.*:D* Samozřejmě, nikdo mu nic moc nedosvědčil, ale taky jsem tam dal smajlíka, aby se to nebralo tak vážně.*:D*
746679
0 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Když s tím souhlasíš, tak proč ta poznámka s Trumpem? :)

edit: Jako husičku beru individua jako Rose McGowan, u které nebylo prokázáno vůbec nic, přesto je pomalu nejhlasitější a šije do všech bez ohledu na důkazy, to je prostě špatně. Přitom u ní jsem přesvědčený , že z těhle vazeb těžila dokud o ní byl cca zájem a teď za zenitem přesedlala na kariéru aktivistky, byl o tom pěkný článek, jak se z těchto osob staly v podstatě influencerky a jenom ze socek mají teď slušný příjem. Omlouvám se za to pejorativum, ale tohle jsou podle mne prostě husičky. 
746679
Když s tím souhlasíš, tak proč ta poznámka s Trumpem? *:)* edit: Jako husičku beru individua jako Rose McGowan, u které nebylo prokázáno vůbec nic, přesto je pomalu nejhlasitější a šije do všech bez ohledu na důkazy, to je prostě špatně. Přitom u ní jsem přesvědčený , že z těhle vazeb těžila dokud o ní byl cca zájem a teď za zenitem přesedlala na kariéru aktivistky, byl o tom pěkný článek, jak se z těchto osob staly v podstatě influencerky a jenom ze socek mají teď slušný příjem. Omlouvám se za to pejorativum, ale tohle jsou podle mne prostě husičky. 
746678
2 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hádám, že tohle bylo před mým editem? Protože já s tím plně souhlasím. Jen říkám, že to funguje na obě strany a neměl bys každou #metoo oběť brát jako tupou husičku. 
746678
Hádám, že tohle bylo před mým editem? Protože já s tím plně souhlasím. Jen říkám, že to funguje na obě strany a neměl bys každou #metoo oběť brát jako tupou husičku. 
746677
0 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Musím ti vysvětlovat, proč je dúležité se držet rozhodnutí soudů a oficiálních stanovisek? :) 

"innocent until proven guilty" Tohle je moc dúležitá věc, prosím držme se ji v 21. století.  A dvojnásob to platí když je v tom politik nebo jsou v tom emoce jako v #metoo. 
746677
Musím ti vysvětlovat, proč je dúležité se držet rozhodnutí soudů a oficiálních stanovisek? *:)*  "[b]innocent until proven guilty" [/b]Tohle je moc dúležitá věc, prosím držme se ji v 21. století.  A dvojnásob to platí když je v tom politik nebo jsou v tom emoce jako v #metoo. 
746675
2 -4
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nikde jsem neřekl, že byl odsouzen, ale že se v minulosti choval k ženám podobně, což máš i na pásce.:)

Dobrovolně a dobrovolně, na to byla mířená moje první věta. 

EDIT: samozřejmě dávat za pravdu každé se nedá, proto říkám, co mu dokážou. Všichni asi víme, že toho bude víc než za co ho odsoudí, ale pokud proto nejsou dostačující důkazy, nedá se nic dělat. Kejhání na sociálních sítích nestačí, na druhou stranu bych úplně stejně neházel ty "husičky" do jednoho pytle, protože jinou formu projevu třeba nemají a podpořit to po těch letech taky úplně echt nemůžou. To ale neznamená, že to nemusí být pravda. A naopak, samozřejmě.
746675
Nikde jsem neřekl, že byl odsouzen, ale že se v minulosti choval k ženám podobně, což máš i na pásce.*:)* Dobrovolně a dobrovolně, na to byla mířená moje první věta.  EDIT: samozřejmě dávat za pravdu každé se nedá, proto říkám, co mu dokážou. Všichni asi víme, že toho bude víc než za co ho odsoudí, ale pokud proto nejsou dostačující důkazy, nedá se nic dělat. Kejhání na sociálních sítích nestačí, na druhou stranu bych úplně stejně neházel ty "husičky" do jednoho pytle, protože jinou formu projevu třeba nemají a podpořit to po těch letech taky úplně echt nemůžou. To ale neznamená, že to nemusí být pravda. A naopak, samozřejmě.
746662
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
No hele právě s těmi důkazy je docela problém, co jsem teď koukal na tohle, tak by to v podstatě mělo být jen minimum z obvinění a samozřejmě bez těch nejhlasitějších kachen, co do médií nakejhaly celý #metoo. 
Jinak kategoricky nesouhlasím, že by měl pykat za každou hvězdu, co do toho šla dobrovolně a byla mu třeba 20 let vděčná, viz ty oscarové děkovačky. Ale jakmile je tam byť náznak nějakého echt vydírání nebo násilí, tak ať shnije někdě v gulagu klidně. 

Ono je to diskuze dost o hodně, když dostane 15+ byť za jednu oběť, ale z hlediska nějakých právních principů fakt nechci vylévat vaničku s dítětem a dávat za pravku uplně každé jenom protože je nechutnej. ;)

Za co byl odsouzen pán v mé profilovce prosím pěkně? :)
746662
No hele právě s těmi důkazy je docela problém, co jsem teď koukal na tohle, tak by to v podstatě mělo být jen minimum z obvinění a samozřejmě bez těch nejhlasitějších kachen, co do médií nakejhaly celý #metoo.  Jinak kategoricky nesouhlasím, že by měl pykat za každou hvězdu, co do toho šla dobrovolně a byla mu třeba 20 let vděčná, viz ty oscarové děkovačky. Ale jakmile je tam byť náznak nějakého echt vydírání nebo násilí, tak ať shnije někdě v gulagu klidně.  Ono je to diskuze dost o hodně, když dostane 15+ byť za jednu oběť, ale z hlediska nějakých právních principů fakt nechci vylévat vaničku s dítětem a dávat za pravku uplně každé jenom protože je nechutnej. *;)* Za co byl odsouzen pán v mé profilovce prosím pěkně? *:)*
746661
3 -6
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Taky bys ho překouřil, kdyby na tom závisela tvoje kariéra a léta to v sobě dusil, protože je to nechutný, dehonestující a nezákonný a pak když bys viděl, že v tom nejsi sám, a že už tě to nemůže tolik ohrozit, vyšel bys s tim ven. Měl by pykat za každou jednu hvězdičku či hvězdu, kterou mu prokážou. A vzhledem ke všem důkazům a výpovědím to asi nebude úplně těžký. Děje se to všude a doteď. Ostatně pán na tvé profilovce by taky mohl vyprávět.:D 
Někoho chytnou, někoho ne.
746661
Taky bys ho překouřil, kdyby na tom závisela tvoje kariéra a léta to v sobě dusil, protože je to nechutný, dehonestující a nezákonný a pak když bys viděl, že v tom nejsi sám, a že už tě to nemůže tolik ohrozit, vyšel bys s tim ven. Měl by pykat za každou jednu hvězdičku či hvězdu, kterou mu prokážou. A vzhledem ke všem důkazům a výpovědím to asi nebude úplně těžký. Děje se to všude a doteď. Ostatně pán na tvé profilovce by taky mohl vyprávět.*:D*  Někoho chytnou, někoho ne.
746641
8 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: SteKi
Nejsem expert na americké trestní právo, ale pokud dostane třeba 20 let, možná bude po 10 venku.
746642
Nejsem expert na americké trestní právo, ale pokud dostane třeba 20 let, možná bude po 10 venku.
746639
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se