Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1301 - 1320 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman

BG3 bad feeling??

To seš podle mě jedinej na světě. WTF, dyť to vypadá jako nejlepší hra ever.:D
A to předchozí dvě hry taky považuju za formovací přelomový díla.
875633
To seš podle mě jedinej na světě. WTF, dyť to vypadá jako nejlepší hra ever.*:D* A to předchozí dvě hry taky považuju za formovací přelomový díla.
BG3 bad feeling??
875628
9 0
reagovat
reaguje na: Izanagi
Z BG3 mám jako uctívač původních dílů docela bad feeling, ale snad se pletu. 

No co, maximálně po x té dohraju znovu originály :)))
875628
Z BG3 mám jako uctívač původních dílů docela bad feeling, ale snad se pletu.  No co, maximálně po x té dohraju znovu originály :)))
875624
1 -7
reagují: HAL, Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Chybí ti tam někde Baldur's Gate III a Red Dead Redemption 1 RE (nevím jistě, jestli vyjde ještě letos)...
875624
Chybí ti tam někde Baldur's Gate III a Red Dead Redemption 1 RE (nevím jistě, jestli vyjde ještě letos)...
875544
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

ad Days Gone

Nejenže skvělá hra, ale za mě i nejkrásnější love story ve videohrách. :+
875618
Nejenže skvělá hra, ale za mě i nejkrásnější love story ve videohrách. *:+*
ad Days Gone
2 -2
reagovat
Já to letos vidím maximálně na Mortal Kombat 1 na vybití po práci a Spider-mana. S tím, že podle hodnocení dám Alana Wakea a pak v nějaké Vánoční slevě remaster Resident Evil 4.
875544
Já to letos vidím maximálně na Mortal Kombat 1 na vybití po práci a Spider-mana. S tím, že podle hodnocení dám Alana Wakea a pak v nějaké Vánoční slevě remaster Resident Evil 4.
2 0
reagují: Izanagi
reagovat
reaguje na: esmo
Mne to vyhovuje, ja sa k novym hram aj tak skor nedostanem. :D
875538
Mne to vyhovuje, ja sa k novym hram aj tak skor nedostanem. *:D*
875508
3 0
reagovat
reaguje na: connor
Mal byť už dávno, ale vývoj portu narušil covid a potom to už Sony nesedelo do release rozvrhu, podľa ktorého už mali prichystané iné porty. No a ak sú pravdivé leaky o dvojke, tak to imho vydajú až po jej oficiálnom oznámení.
875529
Mal byť už dávno, ale vývoj portu narušil covid a potom to už Sony nesedelo do release rozvrhu, podľa ktorého už mali prichystané iné porty. No a ak sú pravdivé leaky o dvojke, tak to imho vydajú až po jej oficiálnom oznámení.
875510
1 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Konkrétne iba na playstation :D
875527
Konkrétne iba na playstation *:D*
875523
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Na konzolích ;)
875523
Na konzolích ;)
875510
8 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Izanagi
No jo, ale kde je Ghost of Tsushima? 
875510
No jo, ale kde je Ghost of Tsushima? 
875498
2 0
reagují: kyller, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Izanagi
Přesně tak, není nad to čekat dva roky na hru :D8)
875508
Přesně tak, není nad to čekat dva roky na hru *:D**8)*
875498
2 0
reagují: Pe7er
reagovat
Ratchet & Clank: Rift Apart - Launch Trailer | PC Games

Člověk už ty konzole ani nepotřebuje, všechno vyjde do roka dvou na pc. (Snad vyladěné)
875498
[url=https://www.youtube.com/watch?v=jeoad16CkSo]Ratchet & Clank: Rift Apart - Launch Trailer | PC Games [/url] Člověk už ty konzole ani nepotřebuje, všechno vyjde do roka dvou na pc. (Snad vyladěné)
3 0
reagují: connor, esmo
reagovat
reaguje na: KARLOS
Dik dik dik! Velmi dlho to mam na mojom liste, ten hype je neskutocny. Raz som to rozohral ale skoncil tusim po druhej sneznej prestrelke. Odvtedy to mam v sufliku, tvoj popis ma konecne presvedcil, zajtra to ide na bazar.8):+
875494
Dik dik dik! Velmi dlho to mam na mojom liste, ten hype je neskutocny. Raz som to rozohral ale skoncil tusim po druhej sneznej prestrelke. Odvtedy to mam v sufliku, tvoj popis ma konecne presvedcil, zajtra to ide na bazar.*8)**:+*
875473
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
On existuje, ale to, co říkáš, je pravda.
První kapitola je bez chybičky.
Druhá a třetí by se měla sloučit do jedné, tam je ten přesun cítit nejrazantněji.
Bronte se měl vyškrtnout, je to chlapská verze Brainthwaithové a celkově čtyřka krom finále moc důležitá není.
Pátá a šestá kapitola je pak opět bez nějakých výtek, jde se do finále.
Jako příběh je v několika slovech: Dutch má plán, ale je nenažraný kokot, tak se všechno posere a pak se zblázní a jde do prdele všechno 8)
875481
On existuje, ale to, co říkáš, je pravda. První kapitola je bez chybičky. Druhá a třetí by se měla sloučit do jedné, tam je ten přesun cítit nejrazantněji. Bronte se měl vyškrtnout, je to chlapská verze Brainthwaithové a celkově čtyřka krom finále moc důležitá není. Pátá a šestá kapitola je pak opět bez nějakých výtek, jde se do finále. Jako příběh je v několika slovech: Dutch má plán, ale je nenažraný kokot, tak se všechno posere a pak se zblázní a jde do prdele všechno *8)*
875475
1 0
reagovat
reaguje na: kyller
I přes ten fast travel budeš v misích jezdit z A do B, aby ti postavy řekly třicet řádků dialogu :D
Nope, zrovna dokončuju druhý rychloprůchod, právě kvůli příběhu/postavám. Fasttravel pouřívám nonstop. A stejně na tom koni jezdím furt :D;)
875480
I přes ten fast travel budeš v misích jezdit z A do B, aby ti postavy řekly třicet řádků dialogu *:D* Nope, zrovna dokončuju druhý rychloprůchod, právě kvůli příběhu/postavám. Fasttravel pouřívám nonstop. A stejně na tom koni jezdím furt *:D**;)*
875479
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
"Defakto budeš v sedle dvě třetiny času..."

Ani ne. Je tam aj fast travel, ktorý ti ale tuším hra vôbec nevysvetlí, ak si dobre pamätám. A vždy sa dá použiť aj ten "autopilot". Ja som to často používal. Pritom sa môžeš napiť, odbehnúť na záchod apod. 8):D
875479
"Defakto budeš v sedle dvě třetiny času..." Ani ne. Je tam aj fast travel, ktorý ti ale tuším hra vôbec nevysvetlí, ak si dobre pamätám. A vždy sa dá použiť aj ten "autopilot". Ja som to často používal. Pritom sa môžeš napiť, odbehnúť na záchod apod. *8)**:D*
875473
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Mě ten příběh nesmírně zklamal v tom že prakticky neexistuje (pětkrát se přestěhuj abys prozkoumal celou mapu, pak tě ta od začátku nejvíc obvious postava zradí, a to je všechno) a když už jsem začal mít pocit že teď se hra pořádně rozjede, tak najednou skončí (nevěděl jsem že jde o prequel jedničky - a fakt jsem se těšil co epického se bude dít v té velké nově otevřené části mapy).

A se vším ostatním souhlas. Jak jsem tak trochu konzolový hater, tak tahle hra je v mnoha ohledech nesmírně impresivní a zábavná. Velmi bych chtěl PC remake prvního dílu.
875475
Mě ten příběh nesmírně zklamal v tom že prakticky neexistuje ([spoiler]pětkrát se přestěhuj abys prozkoumal celou mapu, pak tě ta od začátku nejvíc obvious postava zradí, a to je všechno[/spoiler]) a když už jsem začal mít pocit že teď se hra pořádně rozjede, tak najednou skončí (nevěděl jsem že jde o prequel jedničky - a fakt jsem se těšil co epického se bude dít v té velké nově otevřené části mapy). A se vším ostatním souhlas. Jak jsem tak trochu konzolový hater, tak tahle hra je v mnoha ohledech nesmírně impresivní a zábavná. Velmi bych chtěl PC remake prvního dílu.
875473
4 -4
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Kostěj
Svým způsobem jsem to měl před pár lety stejně jako ty, zahrál RDR2 a.... od té doby hraju jen to :D8)?)
Určitě je kupa skvělých her, ale RDR2 se pro mě stal etalonem. Cokoliv dalšího sem zkoušel, odešel sem s "RDR2 je lepší"...
Ne, RDR2 není dokonalé. Ale zase ty budeš mít velkou kliku. Jestli nejsi konzolista a jsi příležitostný PC hráč, pak i to zpočátku kostrbaté ovládání ti nebude vadit. Navíc si můžeš dovolit luxusu české (neoficiální) lokalizace.
Začátek není pomalý. On je sice ultra pomalý a akce je tam zpočátku mizivá (jedno přepadení vlaku a mimo to doslova páru nepřátelských NPC), ale buduje to atmosféru neuvěřitelným způsobem.
Osobně bych doporučil vybodnout se (alespoň při prvém průchodu) na všechny vedlejšáky a jet nekompromisně hlavní mise. Ten zážitek je mnohem, mnohem ucelenější, než když si ho "rozbiješ" sandboxem. Dokonce bych ignoroval i některé Strangery (což jsou vedlejší mise, ale defakto plnohodnotné mise jen bez větší návaznosti na příběh), protože dokážou člověka odtáhnout od příběhu dost razantně.
Příběh je... zvláštní. Určitě z mého pohledu ne masterpiece. Je dost repetitivní a v mnoha směrech i natahovaný.
Postavy a jejich příběhy, charakterové proměny a jejich samotný vývoj je to, co každý myslí tím masterpiecem. Jsou geniální. Nebudeš je milovat všechny, dost postav tě naopak bude hrozně srát, ale tím pozitivním způsobem. Protože tě srát mají.
Technická prezentace je nadprůměrná.
Řemeslná prezentace je imo zatím nepřekonaná. R* animoval takové detaily, jako že když postavy hrají na kytaru, dávají skutečný prstoklad podle akordů. A to je jen špička ledovce, ať se podíváš kamkoli, zpracování je až fanaticky detailní. A reálné, nutno říct.
Vizuální stránka nádherná. Mrví to jen drobnosti, že NPC křoví ztrácí detaily v obličejích a že za těch pět let se hry technologicky opravdu posunuly. Ale ta estetika to dokáže dodnes přebít.
Hudebně dokonalé.
Herně je to ideální hra pro příležitostné hráče. Gameplay se v základu skládá ze třech složek: Gunplaye (fajn, ale pro lidi, co chcou gunplay imo dost přízemní), huntingu a kolektingu (budeš lovit hodně. Sbírat ještě víc) a především ježděním na koni. Defakto budeš v sedle dvě třetiny času...
Některé věci tě budou srát na prvou dobrou - nemožnost běhat po kempu buďiš hlavním příkladem. Jiné tě chtynou až časem (takové studování zvířat není pro každého, ale jakmilo se do toho člověk ponoří, má defakto interaktivní encyklopedii).
Rozhodně di do toho, byť si asi chtěl porovnání s Days gone, které jsem nehrál :D . Ale di do toho ;)
875473
Svým způsobem jsem to měl před pár lety stejně jako ty, zahrál RDR2 a.... od té doby hraju jen to *:D**8)**?)* Určitě je kupa skvělých her, ale RDR2 se pro mě stal etalonem. Cokoliv dalšího sem zkoušel, odešel sem s "RDR2 je lepší"... Ne, RDR2 není dokonalé. Ale zase ty budeš mít velkou kliku. Jestli nejsi konzolista a jsi příležitostný PC hráč, pak i to zpočátku kostrbaté ovládání ti nebude vadit. Navíc si můžeš dovolit luxusu české (neoficiální) lokalizace. Začátek není pomalý. On je sice ultra pomalý a akce je tam zpočátku mizivá (jedno přepadení vlaku a mimo to doslova páru nepřátelských NPC), ale buduje to atmosféru neuvěřitelným způsobem. Osobně bych doporučil vybodnout se (alespoň při prvém průchodu) na všechny vedlejšáky a jet nekompromisně hlavní mise. Ten zážitek je [b]mnohem, mnohem[/b] ucelenější, než když si ho "rozbiješ" sandboxem. Dokonce bych ignoroval i některé Strangery (což jsou vedlejší mise, ale defakto plnohodnotné mise jen bez větší návaznosti na příběh), protože dokážou člověka odtáhnout od příběhu dost razantně. Příběh je... zvláštní. Určitě z mého pohledu ne masterpiece. Je dost repetitivní a v mnoha směrech i natahovaný. Postavy a jejich příběhy, charakterové proměny a jejich samotný vývoj je to, co každý myslí tím masterpiecem. Jsou geniální. Nebudeš je milovat všechny, dost postav tě naopak bude hrozně srát, ale tím pozitivním způsobem. Protože tě srát mají. Technická prezentace je nadprůměrná. Řemeslná prezentace je imo zatím nepřekonaná. R* animoval takové detaily, jako že když postavy hrají na kytaru, dávají skutečný prstoklad podle akordů. A to je jen špička ledovce, ať se podíváš kamkoli, zpracování je až fanaticky detailní. A reálné, nutno říct. Vizuální stránka nádherná. Mrví to jen drobnosti, že NPC křoví ztrácí detaily v obličejích a že za těch pět let se hry technologicky opravdu posunuly. Ale ta estetika to dokáže dodnes přebít. Hudebně dokonalé. Herně je to ideální hra pro příležitostné hráče. Gameplay se v základu skládá ze třech složek: Gunplaye (fajn, ale pro lidi, co chcou gunplay imo dost přízemní), huntingu a kolektingu (budeš lovit hodně. Sbírat ještě víc) a především ježděním na koni. Defakto budeš v sedle dvě třetiny času... Některé věci tě budou srát na prvou dobrou - nemožnost běhat po kempu buďiš hlavním příkladem. Jiné tě chtynou až časem (takové studování zvířat není pro každého, ale jakmilo se do toho člověk ponoří, má defakto interaktivní encyklopedii). Rozhodně di do toho, byť si asi chtěl porovnání s Days gone, které jsem nehrál *:D* . Ale di do toho *;)*
875396
9 0
reagují: Gorecki, kyller, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, myslím to objevování, co se stalo, že po světě běhají roboti.
Příběh je... Řekněme, že RDR2 jsem hrál jednou a pamatuji si ho mnohem víc,  než Horizon, který jsem hrál dvakrát.
875435
Jo, myslím to objevování, co se stalo, že po světě běhají roboti. Příběh je... Řekněme, že RDR2 jsem hrál jednou a pamatuji si ho mnohem víc,  než Horizon, který jsem hrál dvakrát.
875432
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
myslíš lore? Protože příběh je "útočí mi na vesnici, umřel mi otec, jdu do vedlejšího města" atd. atp. a to mě tam teda fakt nebavilo (jak mám jinak tu hru strašně rád).
875432
myslíš lore? Protože příběh je "útočí mi na vesnici, umřel mi otec, jdu do vedlejšího města" atd. atp. a to mě tam teda fakt nebavilo (jak mám jinak tu hru strašně rád).
875427
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se