Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1261 - 1280 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
jaký měl R* s tímhle cíl?

R* dělá od RDR2 cokoliv, jen aby vydával aspoň na oko nějaké hry. (Podobně špatně na tom byl Hangar 13 po vydání Mafie 3, kdy zrušil několik projektů, celkově projebal asi 60-80 mega a musel se spokojit aspoň s remakem Mafie 1.)

Těch x verzí GTA 5 by taky nevyšlo, kdyby tu dávno byla šestka nebo Bully 2 nebo Max 4 apod. O remasterech na zakázku ani nemluvě. Ostatně toto RDR1 taky nedělal R*, ale zase nějaké malé studio. Oni jsou s těmi odsuny GTA 6 totálně v prdeli a pokud to nebude hit srovnatelný s GTA 5, bude to pro celý R* a T2 mega průser a s velkými projekty může být amen. Sice oceňuje, že si s každou svou hrou dávají tolik záležet a "neUbisoftí" jednu hru ročně, ale tohle je už extrém. 
876704
[i]jaký měl R* s tímhle cíl?[/i] R* dělá od RDR2 cokoliv, jen aby vydával aspoň na oko nějaké hry. (Podobně špatně na tom byl Hangar 13 po vydání Mafie 3, kdy zrušil několik projektů, celkově projebal asi 60-80 mega a musel se spokojit aspoň s remakem Mafie 1.) Těch x verzí GTA 5 by taky nevyšlo, kdyby tu dávno byla šestka nebo Bully 2 nebo Max 4 apod. O remasterech na zakázku ani nemluvě. Ostatně toto RDR1 taky nedělal R*, ale zase nějaké malé studio. Oni jsou s těmi odsuny GTA 6 totálně v prdeli a pokud to nebude hit srovnatelný s GTA 5, bude to pro celý R* a T2 mega průser a s velkými projekty může být amen. Sice oceňuje, že si s každou svou hrou dávají tolik záležet a "neUbisoftí" jednu hru ročně, ale tohle je už extrém. 
876682
2 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
No jo, ale ono to nedostalo ani ten remaster. Doslova chtějí 50 babek za tu samou verzi hry, co na XB seženeš za 10 babek.
Mimo to vynechali PC verzi, po které lidi volali. Osobně bych z "pouhého portu" nadšený nebyl, ale alespoň bych měl příležitost si to zahrát. A XB verze se oficiálně neprodává, jen po bazarech, takže... jaký měl R* s tímhle cíl?
876682
No jo, ale ono to nedostalo ani ten remaster. Doslova chtějí 50 babek za tu samou verzi hry, co na XB seženeš za 10 babek. Mimo to vynechali PC verzi, po které lidi volali. Osobně bych z "pouhého portu" nadšený nebyl, ale alespoň bych měl příležitost si to zahrát. A XB verze se oficiálně neprodává, jen po bazarech, takže... jaký měl R* s tímhle cíl?
876653
2 0
reagují: Cinefil
reagovat

Red Dead Redemption

Wau tak to je dosť veľký fail. A ešte za to chcú 50 dolárov... :- ja som sa moc tešil že si to konečne budem môcť zahrať v modernej grafike a s modernou hrateľnosťou. :( Pred pár mesiacmi som to skúsil rozohrať keď ešte bola jednotka súčasťou PS Premium a po asi dvoch-troch hodinách som to musel vymazať, kvôli ovládaniu, ktoré už zostarlo. Ta hra by už potrebovala moderný remake a nie remaster. 
876653
Wau tak to je dosť veľký fail. A ešte za to chcú 50 dolárov... *:-* ja som sa moc tešil že si to konečne budem môcť zahrať v modernej grafike a s modernou hrateľnosťou. *:(* Pred pár mesiacmi som to skúsil rozohrať keď ešte bola jednotka súčasťou PS Premium a po asi dvoch-troch hodinách som to musel vymazať, kvôli ovládaniu, ktoré už zostarlo. Ta hra by už potrebovala moderný remake a nie remaster. 
Red Dead Redemption
4 0
reagují: KARLOS
reagovat
Je to dost zoufalý, znovu vydávat třináct let starou hru. Ale po clusterfuck "remasteru" GTA mě to vlastně ani moc nepřekvapuje. 

Nicméně... koho zajímá cokoli od Rockstaru, když teď vyšlo Baldur's Gate 3 :)
876633
Je to dost zoufalý, znovu vydávat třináct let starou hru. Ale po clusterfuck "remasteru" GTA mě to vlastně ani moc nepřekvapuje.  Nicméně... koho zajímá cokoli od Rockstaru, když teď vyšlo Baldur's Gate 3 *:)*
7 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hele, chceš poslat prachy?
Předpokládám, že když se takto zeptám, každý, včetně tebe odpoví: Jasně, na co čekáš...
R* ale nee :D:D:D
Hele,tohle není ani fail. Tohle je důkaz, že Dan Hauser vzal nohy na ramena v nejvyšší čas.
A ano, teď už mi fakt žádné špatné svědomí nezabrání tu emulátor verzi rozehrát....
876632
Hele, chceš poslat prachy? Předpokládám, že když se takto zeptám, každý, včetně tebe odpoví: Jasně, na co čekáš... R* ale nee *:D**:D**:D* Hele,tohle není ani fail. Tohle je důkaz, že Dan Hauser vzal nohy na ramena v nejvyšší čas. A ano, teď už mi fakt žádné špatné svědomí nezabrání tu emulátor verzi rozehrát....
876620
5 0
reagovat
50 dolarů za port dekádu staré hry :D:D
876631
50 dolarů za port dekádu staré hry *:D**:D*
6 0
reagovat
aneb jak Rockstar (zase) s hráči vyjebal a s promazáním se nezdržoval.
876628
aneb jak Rockstar (zase) s hráči vyjebal a s promazáním se nezdržoval.
4 0
reagovat
Jen ještě dodám, že na PC jde xbox verzi nádherně emulovat a že podporuje i vysoké rozlišení a framerate, viz: link
876620
Jen ještě dodám, že na PC jde xbox verzi nádherně emulovat a že podporuje i vysoké rozlišení a framerate, viz: https://www.youtube.com/watch?v=tXMaJHGnGDU
2 0
reagují: kyller, KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Pro PC a konzole Xbox se port neplánuje. Na konzolích Xbox je ale možné hrát díky zpětné kompatibilitě původní verzi ve velmi dobré kvalitě a 60fps.
876619
Pro PC a konzole Xbox se port neplánuje. Na konzolích Xbox je ale možné hrát díky zpětné kompatibilitě původní verzi ve velmi dobré kvalitě a 60fps.
876613
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Podle mě je toto naprostý fail. Portnout tu hru do nového enginu (který mají) a udělat adekvátní assety (kterých mají tak půlku už ready) pro ně nemohl být žádný větší problém a vydat to pak všude, tak prodají milióny a milióny kopií...

Mno nic. Co taky čekat od Rockstaru :-
876617
Podle mě je toto naprostý fail. Portnout tu hru do nového enginu (který mají) a udělat adekvátní assety (kterých mají tak půlku už ready) pro ně nemohl být žádný větší problém a vydat to pak všude, tak prodají milióny a milióny kopií... Mno nic. Co taky čekat od Rockstaru *:-*
876616
8 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
No už jsem si říkal, že to nevypadá nějak graficky vybroušeně. A taky to vysvětluje, proč to posílají jenom na fucking PS4 místo novýho systému.
876616
No už jsem si říkal, že to nevypadá nějak graficky vybroušeně. A taky to vysvětluje, proč to posílají jenom na fucking PS4 místo novýho systému.
876615
5 0
reagují: Gonzi
reagovat

Malá oprava...

On to není ani remaster, ale jen port :D:D:D:D:D:D:o?):-
876615
On to není ani remaster, ale jen port *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:o**?)**:-*
Malá oprava...
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: KARLOS
Vau. Tak tohle mi udělalo velkou radost. 
876614
Vau. Tak tohle mi udělalo velkou radost. 
876612
2 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ale kde je k***a PC?????
876613
Ale kde je k***a PC?????
876612
7 0
reagují: Izanagi
reagovat

RDR1 remaster na PS4 a NS 17 srpna

876612
https://www.youtube.com/watch?v=t5Nwgd_T1-4&ab_channel=RockstarGames
RDR1 remaster na PS4 a NS 17 srpna
3 0
reagují: hroubek, KARLOS
reagovat
Tenhle díl je zatím splněný sen všech fanoušků... Nepamatuju, že by kdy např. byli spolu (skoro) všichni ninjové. Tady jsme zatím neviděli jen Jade, Skarlet a Chameleona. Tremor leaknul jako DLC Kameo a Noob Saibot bude v nové realitě pravděpodobně Hanzo Hasashi.
876586
Tenhle díl je zatím splněný sen všech fanoušků... Nepamatuju, že by kdy např. byli spolu (skoro) všichni ninjové. Tady jsme zatím neviděli jen Jade, Skarlet a Chameleona. [spoiler]Tremor[/spoiler] leaknul jako DLC Kameo a [spoiler]Noob Saibot[/spoiler] bude v nové realitě pravděpodobně [spoiler]Hanzo Hasashi[/spoiler].
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Já si vždycky hrál v dětství  na Johnny Cage, ale mít sedm teď,  tak jsem jasný Reptile8)Neskutečně cool.
876584
Já si vždycky hrál v dětství  na Johnny Cage, ale mít sedm teď,  tak jsem jasný Reptile*8)*Neskutečně cool.
876556
3 0
reagovat
Redesignovaná Ashrah se povedla! Syzoth/Reptile jako saurian i člověk… krása. Sareena v démon formě. Havik teď pochází z Orderrearlmu a je to jiná herní postava? Johnny Cage v brnění Hotarua? A vidím, že tam osvobozují Quan Chiho? Tohle bude pecka i ve story módu. :+
876572
Redesignovaná Ashrah se povedla! Syzoth/Reptile jako saurian i člověk… krása. Sareena v démon formě. Havik teď pochází z Orderrearlmu a je to [spoiler]jiná herní postava[/spoiler]? Johnny Cage v brnění Hotarua? A vidím, že tam osvobozují Quan Chiho? Tohle bude pecka i ve story módu. *:+*
1 0
reagovat
Ty trailery na ten MK1 jsou tak strašně dobré :o ... já snad neodolám.
link
876556
Ty trailery na ten MK1 jsou tak strašně dobré *:o* ... já snad neodolám. https://www.youtube.com/watch?v=M39CVZt6uu0
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Hra roka 2025

Je to ešte strašne ďaleko, ale pokiaľ nevystrelí motyka tak ja už mám hru roka 2025, hoci nie je to "nová hra" v pravom slova zmysle a už som o tomto projekte sem postoval ale po tomto videu tú prácu a srdiečko oceňujem ešte viac, čistá husina hlavne na záver link
876434
Je to ešte strašne ďaleko, ale pokiaľ nevystrelí motyka tak ja už mám hru roka 2025, hoci nie je to "nová hra" v pravom slova zmysle a už som o tomto projekte sem postoval ale po tomto videu tú prácu a srdiečko oceňujem ešte viac, čistá husina hlavne na záver https://www.youtube.com/watch?v=H1q1nXLDjB8
Hra roka 2025
1 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se