Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1241 - 1260 Napsat příspěvek

Mortal Kombat 1

Kombat Pack 1:

6 bojovníků
  • Takeda
  • Ermac
  • Quan Chi
  • Peacemaker
  • Homelander
  • Omni Man
5 Kameo postav
  • Mavado
  • Tremor
  • Ferra
  • Khameleon
  • Johnny Cage
1 skin
  • Jean-Claude van Damme
868447
Kombat Pack 1: 6 bojovníků[list][*][spoiler]Takeda[/spoiler] [/*][*][spoiler]Ermac[/spoiler][/*][*][spoiler]Quan Chi[/spoiler][/*][*][spoiler]Peacemaker[/spoiler][/*][*][spoiler]Homelander[/spoiler][/*][*][spoiler]Omni Man[/spoiler][/*][spoiler][/spoiler][/list]5 Kameo postav[list][*][spoiler]Mavado[/spoiler][/*][*][spoiler]Tremor[/spoiler][/*][*][spoiler]Ferra[/spoiler][/*][*][spoiler]Khameleon[/spoiler][/*][*][spoiler]Johnny Cage[/spoiler][/*][spoiler][/spoiler][/list]1 skin[list][*][spoiler]Jean-Claude van Damme[/spoiler][/*][/list]
Mortal Kombat 1
1 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: MKMZ
Pokud gore bude vypadat takhle, tak s tím nemám problém. Reimaginace postav mi taky nevadím. Za plnou cenu asi ne, ale zahrát si to určitě chci.
868361
Pokud gore bude vypadat takhle, tak s tím nemám problém. Reimaginace postav mi taky nevadím. Za plnou cenu asi ne, ale zahrát si to určitě chci.
868308
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě tohle všechno připadne jako restartování Windows po aktualizacích. Nepomůže? Restartuju to znova. Pomohlo? Ne. Problém leží někde jinde. :D
868319
Mě tohle všechno připadne jako restartování Windows po aktualizacích. Nepomůže? Restartuju to znova. Pomohlo? Ne. Problém leží někde jinde. *:D*
868314
1 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Druhý restart? Ach jo
868314
Druhý restart? Ach jo
868308
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: MKMZ
It's true... all of it. Plus trailer.
868308
[url=https://www.mortalkombat.com/en-us]It's true[/url]... all of it. Plus [url=https://www.youtube.com/watch?v=UZ6eFEjFfJ0]trailer[/url].
867722
3 0
reagují: rollman69, (=LIFTY=)
reagovat

Blast.tv Major Paris

Dneska Apeks vs. GamerLegion dost pod radarem imo, cejtim cskovou lahůdku.:+
868005
Dneska Apeks vs. GamerLegion dost pod radarem imo, cejtim cskovou lahůdku.*:+*
Blast.tv Major Paris
2 0
reagovat
Okay, díky moc.:+
Fér myslím, jen na mě ty věci, které zmiňuješ působily jinak / líp, nicméně jednička byla fakt jinde prožitkem, ano. Ale furt jsem se dost bavil. 

Já jsem upřímně myslel, že Odins s Thorem ani nevyřešíme nebo jenom Thora, ta hra byla prostě místama vážně feelingem byla jako velká vsuvka před nějakým dalším dílem. 
867989
Okay, díky moc.*:+* Fér myslím, jen na mě ty věci, které zmiňuješ působily jinak / líp, nicméně jednička byla fakt jinde prožitkem, ano. Ale furt jsem se dost bavil.  [spoiler]Já jsem upřímně myslel, že Odins s Thorem ani nevyřešíme nebo jenom Thora, ta hra byla prostě místama vážně feelingem byla jako velká vsuvka před nějakým dalším dílem. [/spoiler]
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Ok, budu znít strašně negativně, těch 7-8/10 bych tomu ale furt dal.

Prakticky všechno mi přišlo o level horší. Příběh mi vůbec nesedl, nelíbilo se mi, jak se to vyvíjelo, nelíbilo se mi, jak se proměnila dynamika otce se synem, nelíbily se mi motivace záporáka (ačkoliv jeho ztvárnění bylo super), v zásadě i ty představy o Ragnaroku jsem měl trochu jiné.

Exploring, hádanky i side questy mi přišly repetitivnější, vůbec mě nebavilo se vracet tak jako v první hře, a kromě želvy mi snad z ničeho v tomhle aspektu nespadla brada - opět ve srovnání s konstantním údivem z věcí v jedničce. 

Chyběl mi tam gameplay "wow" moment jako objevení čepelí v jedničce (říkám jednička, ale víme), naopak veškeré hraní za Atrea pro mě bylo nesmírně rušivý a musel jsem se fakt přemlouvat k tomu, abych pokračoval, jak strašně mě to za něj nebavilo. Nevadilo mi, že se střídali sidekickové, ale třeba záchrana vlka, což byl spolu s celým intrem pro mě asi nejsilnější moment celé hry, proti zážitkům s ostatními působila hrozně osamoceně. Což mě vrací k tomu druhému odstavci, přišlo mi, že Kratos a Atreus spolu strávili hrozně málo času a ten jejich vztah se přes ty všechny mini konflikty a zvraty nikam zásadně neposunul. Teď trochu spoiler: Během hry se za Atrea dozvíš, že budeš nějak zabíjet otce, nebo že otec zemře, ale buď si to už nepamatuju, nebo jsem to nějak přehlídl - tam nic takového nebylo. Mně tam hrozně chybělo nějaké drama a napětí související s naplněním těch předzvěstí, které Atreus objevoval. Stane se to? Nestane? Kdo za to bude moct? Vlastně i od toho Odina jsem čekal daleko silnější manipulování s Atreem. Jenže tam nic takového nebylo.  

Imho ten potenciál pro další zdrcující story tam byl a oni místo toho zvolili spíš cestu obyčejného trochu masivnějšího sequelu, kde je všeho víc, ale zároveň je to všechno míň vzácný, míň úderný, míň "speciální". 

Ale třeba jsem jen nevděčnej bastard. :D Nicméně od Jedi Survivor dostávám naopak přesně to, co popisuju, je to epický jako kráva, hratelnost je ještě o level vychytanější, přibylo strašně moc customizace a ten příběh se ubírá směrem, který sice staví na první hře, ale zároveň jde novým nečekaným směrem.
867987
Ok, budu znít strašně negativně, těch 7-8/10 bych tomu ale furt dal. Prakticky všechno mi přišlo o level horší. Příběh mi vůbec nesedl, nelíbilo se mi, jak se to vyvíjelo, nelíbilo se mi, jak se proměnila dynamika otce se synem, nelíbily se mi motivace záporáka (ačkoliv jeho ztvárnění bylo super), v zásadě i ty představy o Ragnaroku jsem měl trochu jiné. Exploring, hádanky i side questy mi přišly repetitivnější, vůbec mě nebavilo se vracet tak jako v první hře, a kromě [spoiler]želvy[/spoiler] mi snad z ničeho v tomhle aspektu nespadla brada - opět ve srovnání s konstantním údivem z věcí v jedničce.  Chyběl mi tam gameplay "wow" moment jako objevení čepelí v jedničce (říkám jednička, ale víme), naopak veškeré hraní za Atrea pro mě bylo nesmírně rušivý a musel jsem se fakt přemlouvat k tomu, abych pokračoval, jak strašně mě to za něj nebavilo. Nevadilo mi, že se střídali sidekickové, ale třeba [spoiler]záchrana vlka[/spoiler], což byl spolu s celým intrem pro mě asi nejsilnější moment celé hry, proti zážitkům s ostatními působila hrozně osamoceně. Což mě vrací k tomu druhému odstavci, přišlo mi, že Kratos a Atreus spolu strávili hrozně málo času a ten jejich vztah se přes ty všechny mini konflikty a zvraty nikam zásadně neposunul. Teď trochu spoiler: [spoiler]Během hry se za Atrea dozvíš, že budeš nějak zabíjet otce, nebo že otec zemře, ale buď si to už nepamatuju, nebo jsem to nějak přehlídl - tam nic takového nebylo. Mně tam hrozně chybělo nějaké drama a napětí související s naplněním těch předzvěstí, které Atreus objevoval. Stane se to? Nestane? Kdo za to bude moct? Vlastně i od toho Odina jsem čekal daleko silnější manipulování s Atreem. Jenže tam nic takového nebylo.  [/spoiler] Imho ten potenciál pro další zdrcující story tam byl a oni místo toho zvolili spíš cestu obyčejného trochu masivnějšího sequelu, kde je všeho víc, ale zároveň je to všechno míň vzácný, míň úderný, míň "speciální".  Ale třeba jsem jen nevděčnej bastard. *:D* Nicméně od Jedi Survivor dostávám naopak přesně to, co popisuju, je to epický jako kráva, hratelnost je ještě o level vychytanější, přibylo strašně moc customizace a ten příběh se ubírá směrem, který sice staví na první hře, ale zároveň jde novým nečekaným směrem.
867985
6 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Já GoW 2 ještě nehrál a ani nechci odpovídat za do_Oda, ale čistě z trailerů apod. ta hra vyloženě křičí "větší nerovná se lepší" a vyloženě čekám, že po až komorní jedničce mě dvojka taky spíš zklame. Ne že bych čekal špatnou hru, to ani v nejmenším, ale že spíš nezopakují určité kouzlo, které jednička nezpochybnitelně měla. Může to být ale jen feeling marketingové kampaně.
867986
Já GoW 2 ještě nehrál a ani nechci odpovídat za do_Oda, ale čistě z trailerů apod. ta hra vyloženě křičí "větší nerovná se lepší" a vyloženě čekám, že po až komorní jedničce mě dvojka taky spíš zklame. Ne že bych čekal špatnou hru, to ani v nejmenším, ale že spíš nezopakují určité kouzlo, které jednička nezpochybnitelně měla. Může to být ale jen feeling marketingové kampaně.
867985
4 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Já vím, že jsi tu psal, ale co přesně tě zklamalo tak moc? Protože pachuť zklamání je dost silnej výraz, myslel jsem, žes takhle špatný to u tebe nebylo. Klidně do vzkazníku a ofc jestli máš čas.

Jinak Jedie jsem nehrál žádný, první hra mě na Twitchi vůbec neoslovila. 
867985
Já vím, že jsi tu psal, ale co přesně tě zklamalo tak moc? Protože pachuť zklamání je dost silnej výraz, myslel jsem, žes takhle špatný to u tebe nebylo. Klidně do vzkazníku a ofc jestli máš čas. Jinak Jedie jsem nehrál žádný, první hra mě na Twitchi vůbec neoslovila. 
867956
1 0
reagují: do_Od, Gonzi
reagovat
Tak mě baví "hrát si" na obojí. :D Spíš řeším, že mi Survivor zatím dává vše, co bych si od takovýho sequelu přál, zatímco u Ragnaroku mám s odstupem v hlavě jen tu pachuť zklamání, což je ale asi logický, protože tu první hru mám tak strašně vysoko, že to prostě nešlo nikdy trumfnout. Asi.
867956
Tak mě baví "hrát si" na obojí. *:D* Spíš řeším, že mi Survivor zatím dává vše, co bych si od takovýho sequelu přál, zatímco u Ragnaroku mám s odstupem v hlavě jen tu pachuť zklamání, což je ale asi logický, protože tu první hru mám tak strašně vysoko, že to prostě nešlo nikdy trumfnout. Asi.
2 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Záleží jestli si chceš hrát na severskyho řezníka nebo rytíře Jedi 8):D
867955
Záleží jestli si chceš hrát na severskyho řezníka nebo rytíře Jedi *8)**:D*
867953
1 0
reagovat

hot take?

Ještě nemám dohráno, ale:

God of War (2018) > Star Wars Jedi: Fallen Order (2019)
Star Wars Jedi: Survivor (2023) > God of War: Ragnarok (2023)
867953
Ještě nemám dohráno, ale: God of War (2018) > Star Wars Jedi: Fallen Order (2019) Star Wars Jedi: Survivor (2023) > God of War: Ragnarok (2023)
hot take?
3 0
reagují: Adventurer
reagovat

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Dvě hodiny ve hře a nedokázal jsem to vypnout... Už první skill nabízí tak extrémní množství hravych možnosti. Jsou hry a Hry. Tohle je HRA!
867945
Dvě hodiny ve hře a nedokázal jsem to vypnout... Už první skill nabízí tak extrémní množství hravych možnosti. Jsou hry a Hry. Tohle je HRA!
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
v zivote som to nehral, ale tu pesnicku z traileru mam na spotify uz roky :D:+
867822
v zivote som to nehral, ale tu pesnicku z traileru mam na spotify uz roky *:D**:+*
867814
2 0
reagovat
Tohle... 3D jsem miloval a tohle mělo všechno. Vyjít to ve své době, tak se z toho všichni pose.eme.

A kategorie sama pro sebe je Intro trailer z Dead Island.
867814
[url=https://youtu.be/TDlB2P1leRM]Tohle[/url]... 3D jsem miloval a tohle mělo všechno. Vyjít to ve své době, tak se z toho všichni pose.eme. A kategorie sama pro sebe je [url=https://youtu.be/2mi5bH0fIxE]Intro trailer z Dead Island.[/url]
1 0
reagují: studo
reagovat
Když se řeší i intra, se vší úctou k WotLK, kdopak si tu pamatuje tuhle klasiku?
867800
Když se řeší i intra, se vší úctou k WotLK, kdopak si tu pamatuje [url=https://www.youtube.com/watch?v=geLiEiAiQJA]tuhle klasiku[/url]?
1 0
reagovat
chtěl sem napsat "I never asked for this" Deus Ex ale to už to padlo:D

škoda té étrojky, všechny ty jmenované pecky mi přijdou tak 5let dozadu nejmladší..jakoby když se trailer pusti online na YT a člověk to neuvádí a nestojí u toho na panelu živě při premieře..nějak ztratilo v trailerech to epický kouzlo

v podstatě si tady toho většinu dávám jako motivaci během roku opakovaně..o nových trajlerech to říct nemůžu..
867799
chtěl sem napsat "I never asked for this" Deus Ex ale to už to padlo*:D* škoda té étrojky, všechny ty jmenované pecky mi přijdou tak 5let dozadu nejmladší..jakoby když se trailer pusti online na YT a člověk to neuvádí a nestojí u toho na panelu živě při premieře..nějak ztratilo v trailerech to epický kouzlo v podstatě si tady toho většinu dávám jako motivaci během roku opakovaně..o nových trajlerech to říct nemůžu..
1 0
reagovat
Wow, lítají tady samé pecky. AC: Unity trailer si pouštím ještě doteď. Wowko a Star Wars, ty jsem čekal. Když jsme u toho, já miluji zas ty CGI filmečky do LOL. Třeba tohle je neskutečné. Střih, hudba, nápady, vše v topu.
867796
Wow, lítají tady samé pecky. AC: Unity trailer si pouštím ještě doteď. Wowko a Star Wars, ty jsem čekal. Když jsme u toho, já miluji zas ty CGI filmečky do LOL. Třeba[url=https://www.youtube.com/watch?v=aR-KAldshAE] tohle[/url] je neskutečné. Střih, hudba, nápady, vše v topu.
1 0
reagovat
A z poslednej doby ma ešte napadol launch trailer na GoW Ragnarok link
867795
A z poslednej doby ma ešte napadol launch trailer na GoW Ragnarok [url=https://www.youtube.com/watch?v=hfJ4Km46A-0]link[/url]
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se