Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1121 - 1140 Napsat příspěvek

D4

Ten grind od cca 60 lvlu a dál je teda v solo docela nechutnej. :D jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...
870621
Ten grind od cca 60 lvlu a dál je teda v solo docela nechutnej. *:D* jsem 70 a lezou mi ty xp šnečím tempem...
D4
3 0
reagovat
reaguje na: kyller
Ani Splinter Cell nebo Prince of Persia hry? Měl bys doplnit. ;)
Jinak game design Ubi her opravdu nespočívá v bullet sponge nepřátelích, resp. to začalo až s Origins, tedy jen poslední tři AC hry byly takové (a taky The Division, ale to není jen RPG, kde určitou "sponge" člověk musí očekávat vždy, ale navíc i MMO, takže tam je to zcela očekávané).
Všechny předchozí AC hry "bullet sponge" nebyly ani trochu. 
870605
Ani Splinter Cell nebo Prince of Persia hry? Měl bys doplnit. *;)* Jinak game design Ubi her opravdu nespočívá v bullet sponge nepřátelích, resp. to začalo až s Origins, tedy jen poslední tři AC hry byly takové (a taky The Division, ale to není jen RPG, kde určitou "sponge" člověk musí očekávat vždy, ale navíc i MMO, takže tam je to zcela očekávané). Všechny předchozí AC hry "bullet sponge" nebyly ani trochu. 
870569
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No, ako sa to vezme... Skôr nie ako áno :) U mňa to bolo celé hlavne o tom svete/atmosfére a traversale. Plus ako connor písal aj o zábavnosti hlavných postáv, tak to tam bolo tiež veľké plus, čo ma pri tej hre držalo. V tých starších dieloch nič také nebolo. A ten samotný gameplay loop (combat/stealth) ma bavil aj v tom Syndicate max pár hodín kým som nezapol nejaký trainer. Ak mám byť úprimný, tak asi žiadnu Ubi hru som bez cheatov celú v živote neprešiel. :D Čo potvrdzuje to čo sa tu spomínalo, že ich game dizajn spočíva v bullet sponge enemies a veľmi pomalom progrese. Na to nemám čas ani náladu. Ale keď si ten game experience upravím podľa seba, tak ich hry sú vždy minimálne o level lepšie.

A tie nové AC ma do istej miery bavili všetky. Odysea asi najmenej, keďže to dobové obdobie pre mňa nebolo moc atraktívne, ale doteraz si pamätám, že vizuálne tá hra bola fakt nádherná. Valhalla z nich bola celkovo najlepšia. Tam už aj tie side questy boli oveľa lepšie spracované. Ale kompletne som nedohral ani jednu, lebo veľkosťou je toto na mňa už moc aj s cheatmi.
870569
No, ako sa to vezme... Skôr nie ako áno *:)* U mňa to bolo celé hlavne o tom svete/atmosfére a traversale. Plus ako connor písal aj o zábavnosti hlavných postáv, tak to tam bolo tiež veľké plus, čo ma pri tej hre držalo. V tých starších dieloch nič také nebolo. A ten samotný gameplay loop (combat/stealth) ma bavil aj v tom Syndicate max pár hodín kým som nezapol nejaký trainer. Ak mám byť úprimný, tak asi žiadnu Ubi hru som bez cheatov celú v živote neprešiel. *:D* Čo potvrdzuje to čo sa tu spomínalo, že ich game dizajn spočíva v bullet sponge enemies a veľmi pomalom progrese. Na to nemám čas ani náladu. Ale keď si ten game experience upravím podľa seba, tak ich hry sú vždy minimálne o level lepšie. A tie nové AC ma do istej miery bavili všetky. Odysea asi najmenej, keďže to dobové obdobie pre mňa nebolo moc atraktívne, ale doteraz si pamätám, že vizuálne tá hra bola fakt nádherná. Valhalla z nich bola celkovo najlepšia. Tam už aj tie side questy boli oveľa lepšie spracované. Ale kompletne som nedohral ani jednu, lebo veľkosťou je toto na mňa už moc aj s cheatmi.
870550
1 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: HAL
Hele nevím a asi bych to spíš nehrál, než řešil. Koupil jsem to se slevou asi 400 kč (myslím jako novinku, v den vydání, Alza perks), takže jsem byl pořád v plusu 8). Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: link a link
870563
Hele nevím a asi bych to spíš nehrál, než řešil. Koupil jsem to se slevou asi 400 kč (myslím jako novinku, v den vydání, Alza perks), takže jsem byl pořád v plusu *8)*. Plus to stálo snad $10, ale $5 jsem měl z nějakého historického důvodu zdarma na účtu. = stálo mě cca 100,- abych hrál hru tak jak byla nadesignovaná a paradoxně mě ta hra fakt hodně bavila (73h, 92% completion), byť bych ji nikdy v nějakém hodnocení vyloženě nevyzdvihoval, viz: https://www.moviezone.cz/komentar/748977 a https://www.moviezone.cz/komentar/749002
870555
1 0
reagovat
Dík všem za odpovědi. :+
870561
Dík všem za odpovědi. *:+*
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nedá se tam ten XP booster pack namodovat? Vždyť je to singleplayer hra.
(Odyssey jsem nehrál, už z Origin jsem byl dost zklamaný a z PR holedbání se tím jak je Odyssey ještě mnohem větší jsem věru nadšený nebyl)
870555
Nedá se tam ten XP booster pack namodovat? Vždyť je to singleplayer hra. (Odyssey jsem nehrál, už z Origin jsem byl dost zklamaný a z PR holedbání se tím jak je Odyssey ještě mnohem větší jsem věru nadšený nebyl)
870551
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
Odyssey mě lákalo (dobou) tak jsem si to pořídil, včetně nějakého toho double XP packu a bavilo mě to (stylem každý večer na 20 minut jsem to projel za cca rok). Tím chci zaprvé říct, že jsem si ten booster koupil a stydím se za to :D:D:D a zadruhé, že mě tím i pěkně nasrali, protože já měl celou dobu "příjemný" progress, což bez toho booster packu nebylo.

Single player hra, která je optimalizovaná pro extrakci peněz, ne pro zážitek (dobrý zážitek až s boosterem) je naprostý odpad.
870551
Odyssey mě lákalo (dobou) tak jsem si to pořídil, včetně nějakého toho double XP packu a bavilo mě to (stylem každý večer na 20 minut jsem to projel za cca rok). Tím chci zaprvé říct, že jsem si ten booster koupil a stydím se za to *:D**:D**:D* a zadruhé, že mě tím i pěkně nasrali, protože já měl celou dobu "příjemný" progress, což bez toho booster packu nebylo. Single player hra, která je optimalizovaná pro extrakci peněz, ne pro zážitek (dobrý zážitek až s boosterem) je naprostý odpad.
870524
2 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kyller
> "Mňa to ale bavilo dosť... v tej dobe to bol pre mňa vlastne vôbec prvý AC"
přesně tak.
> "Potom som z tých starých dielov ešte skúšal nejaké, čo sú všeobecne považované za najlepšie, ale nebavil ma poriadne ani jeden"
More of the same.

Myslím, žes dokonale ilustroval Ubisoft Hra (tm) problém :D
870550
[i]> "Mňa to ale bavilo dosť... v tej dobe to bol pre mňa vlastne vôbec prvý AC[/i][i]" [/i]přesně tak. > [i]"Potom som z tých starých dielov ešte skúšal nejaké, čo sú všeobecne považované za najlepšie, ale nebavil ma poriadne ani jeden"[/i] More of the same. Myslím, žes dokonale ilustroval Ubisoft Hra (tm) problém *:D*
870497
2 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: departed
Čtu, hlavně u příběhovek atd. Osobně mě to baví více číst, když má hra aspoň české titulky (Angličtina mi samozřejmě nevadí). Některé hry to mají zmáklé, některé naopak méně. Občas jen rychle prolétnu, ale většinou čtu všechno.
870548
Čtu, hlavně u příběhovek atd. Osobně mě to baví více číst, když má hra aspoň české titulky (Angličtina mi samozřejmě nevadí). Některé hry to mají zmáklé, některé naopak méně. Občas jen rychle prolétnu, ale většinou čtu všechno.
870468
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Já hrál myslím všechny hlavní tituly AC až po Origins. A vždy mě to bavilo, někdy více, někdy méně, i když nikdy ne tak, abych se snažil sbírat veškeré collectibles/udělat všechny vedlejší činnosti (k takové činnosti mě dotlačí ale málokterá hra)
Zrovna u Odyssey jsem už nicméně více než rok zaseklý někde v 1/3 příběhové linky. Ubisoft fakt začal ten svět strašně nafukovat do přímo nechutného měřítka a navíc tam je právě ten problém s progresí zamknutou za repetitivními kravinami (protože nedokázali vymyslet něco, co by v tak obřím světě bavilo stále, resp. zaplnit ho rozmanitěji). Svět je jako obvykle krásný a dokáže člověka okouzlit tou dramatizovanou rekonstrukcí doby, ale prostě mě to celkově vůbec nebaví. Kromě problému s progresí jsou navíc i ty dialogy/pokusy o RPG prvky/větvení často docela hrozné.
870524
Já hrál myslím všechny hlavní tituly AC až po Origins. A vždy mě to bavilo, někdy více, někdy méně, i když nikdy ne tak, abych se snažil sbírat veškeré collectibles/udělat všechny vedlejší činnosti (k takové činnosti mě dotlačí ale málokterá hra) Zrovna u Odyssey jsem už nicméně více než rok zaseklý někde v 1/3 příběhové linky. Ubisoft fakt začal ten svět strašně nafukovat do přímo nechutného měřítka a navíc tam je právě ten problém s progresí zamknutou za repetitivními kravinami (protože nedokázali vymyslet něco, co by v tak obřím světě bavilo stále, resp. zaplnit ho rozmanitěji). Svět je jako obvykle krásný a dokáže člověka okouzlit tou dramatizovanou rekonstrukcí doby, ale prostě mě to celkově vůbec nebaví. Kromě problému s progresí jsou navíc i ty dialogy/pokusy o RPG prvky/větvení často docela hrozné.
870515
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
Mně zase strašně bavila Odysea, dokonce i nějaké DLC jsem si koupil k tomu. Ale dávám to za vinu hlavně tomu, že poslední AC, co jsem hrál předtím, byla trojka … :D
870515
Mně zase strašně bavila Odysea, dokonce i nějaké DLC jsem si koupil k tomu. Ale dávám to za vinu hlavně tomu, že poslední AC, co jsem hrál předtím, byla trojka … *:D*
870501
2 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: kyller
Syndicate byl docela fajn. To prostředí průmyslového Londýna, dobová atmosféra, grappling hook, možnost přepínat mezi dvěma postavami a taky zábavnost/charisma obou sourozenců (ale hlavně Evie :). Příběh vyšuměl ve finále tak trochu tradičně do prázdna, ale ten výlet jsem si užil. 
870501
Syndicate byl docela fajn. To prostředí průmyslového Londýna, dobová atmosféra, grappling hook, možnost přepínat mezi dvěma postavami a taky zábavnost/charisma obou sourozenců (ale hlavně Evie :). Příběh vyšuměl ve finále tak trochu tradičně do prázdna, ale ten výlet jsem si užil. 
870497
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: HAL
Ja som dohral kompletne len Syndicate, asi najviac nenávidený AC :D Mňa to ale bavilo dosť, lebo grappling hook a Viktoriánsky Londýn, ktorý bol imho parádne spracovaný. Dostal som to zadarmo ku grafike a v tej dobe to bol pre mňa vlastne vôbec prvý AC. Potom som z tých starých dielov ešte skúšal nejaké, čo sú všeobecne považované za najlepšie, ale nebavil ma poriadne ani jeden.

Inak celkovo je pre mňa v týchto open world hrách veľmi dôležitý herný svet a základné gameplay mechaniky, kde je úplne najdôležitejší pohyb. Keď mám pocit, že sa v tom svete hýbem od jedného collectibles k druhému rýchlo a zábavne v zaujímavom svete, ktorý stojí za preskúmanie, tak s tým nemám vôbec problém, aj keď ich tam sú stovky. Ale ak to je fakt len nejaké pomalé behanie vo fádnych kulisách, tak na to prdím. A nemyslím len zbieranie truhiel apod. ale aj questy typu zabi xy zločincov/príšer a dostaneš odmenu. To sú len tzv. prémiové collectibles, nič viac imho.
870497
Ja som dohral kompletne len Syndicate, asi najviac nenávidený AC *:D* Mňa to ale bavilo dosť, lebo grappling hook a Viktoriánsky Londýn, ktorý bol imho parádne spracovaný. Dostal som to zadarmo ku grafike a v tej dobe to bol pre mňa vlastne vôbec prvý AC. Potom som z tých starých dielov ešte skúšal nejaké, čo sú všeobecne považované za najlepšie, ale nebavil ma poriadne ani jeden. Inak celkovo je pre mňa v týchto open world hrách veľmi dôležitý herný svet a základné gameplay mechaniky, kde je úplne najdôležitejší pohyb. Keď mám pocit, že sa v tom svete hýbem od jedného collectibles k druhému rýchlo a zábavne v zaujímavom svete, ktorý stojí za preskúmanie, tak s tým nemám vôbec problém, aj keď ich tam sú stovky. Ale ak to je fakt len nejaké pomalé behanie vo fádnych kulisách, tak na to prdím. A nemyslím len zbieranie truhiel apod. ale aj questy typu zabi xy zločincov/príšer a dostaneš odmenu. To sú len tzv. prémiové collectibles, nič viac imho.
870492
1 -1
reagují: Gonzi, connor
reagovat
reaguje na: connor
No právě, a nebo je progress v příběhu podmíněný vyexpením postavy na určitý level takže se tomu odpadu kolem něj věnovat musíš.

Proto jsem si třeba celkem užíval starší Assassins Creedy, ale ty nové už jsou v tomhle výrazně horší (Black Flag je jediný Ass Creed kde jsem dobrovolně všechno splnil na 100%, tenhle díl je v té sérii výjmečně povedený)
870492
No právě, a nebo je progress v příběhu podmíněný vyexpením postavy na určitý level takže se tomu odpadu kolem něj věnovat musíš. Proto jsem si třeba celkem užíval starší Assassins Creedy, ale ty nové už jsou v tomhle výrazně horší (Black Flag je jediný Ass Creed kde jsem dobrovolně všechno splnil na 100%, tenhle díl je v té sérii výjmečně povedený)
870483
1 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: HAL
Jestli to nechceš dělat, můžeš mnoho těchto činností stále většinou ignorovat.
Horší je, když teda některé z nich ignorovat nemůžeš, protože je s tím spojený progres příběhu/postavy apod. 
870483
Jestli to nechceš dělat, můžeš mnoho těchto činností stále většinou ignorovat. Horší je, když teda některé z nich ignorovat nemůžeš, protože je s tím spojený progres příběhu/postavy apod. 
870481
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kyller
Tak že máš na mapě shopy nebo questy co jsou aspoň nějak unikátní snad není problém, od toho existují filtry - voser je když tam máš posbírej kytky/truhly/cokoli nebo splň úkol který už jsi dvacetkrát splnil jinde. A úplně největší tragedie když tohle tvoří zásadní část obsahu hry.

To je přesně ten typ her které odteď budou vytvářet umělé inteligence a nikdo nepozná rozdíl.
870481
Tak že máš na mapě shopy nebo questy co jsou aspoň nějak unikátní snad není problém, od toho existují filtry - voser je když tam máš posbírej kytky/truhly/cokoli nebo splň úkol který už jsi dvacetkrát splnil jinde. A úplně největší tragedie když tohle tvoří zásadní část obsahu hry. To je přesně ten typ her které odteď budou vytvářet umělé inteligence a nikdo nepozná rozdíl.
870478
2 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: departed
Nečítam. Iba ak je to niečo veľmi krátke alebo ak to je nadabované, tak to si potom rád vypočujem, napr. ako to je v Tomb Raider alebo Arkham sérii. Tie hry som všetky prešiel niekoľkokrát kompletne a vždy som aj počúval všetky tieto "rewardy" za collectibles.
870479
Nečítam. Iba ak je to niečo veľmi krátke alebo ak to je nadabované, tak to si potom rád vypočujem, napr. ako to je v Tomb Raider alebo Arkham sérii. Tie hry som všetky prešiel niekoľkokrát kompletne a vždy som aj počúval všetky tieto "rewardy" za collectibles.
870468
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
No ale po gameplayovej stránke tie CDPR open worldy tiež nie sú až tak moc odlišné. Side questy majú slušne premakané a často aj o dosť lepšie ako tie povinné (čo je vlastne až trochu divné imho, no už som to videl aj v iných hrách), ale je tam stále dosť repetitívnych aktivít, ktoré len naťahujú hraciu dobu. A keď otvoríš mapu, vyskočí na teba toľko ikoniek, že sa z toho ideš posrať :D Aj keď možno nejde nutne o hromadu collectibles, ale len nejaké shopy atp. 
870478
No ale po gameplayovej stránke tie CDPR open worldy tiež nie sú až tak moc odlišné. Side questy majú slušne premakané a často aj o dosť lepšie ako tie povinné (čo je vlastne až trochu divné imho, no už som to videl aj v iných hrách), ale je tam stále dosť repetitívnych aktivít, ktoré len naťahujú hraciu dobu. A keď otvoríš mapu, vyskočí na teba toľko ikoniek, že sa z toho ideš posrať *:D* Aj keď možno nejde nutne o hromadu collectibles, ale len nejaké shopy atp. 
870474
1 0
reagují: HAL
reagovat
Ubisoft udělal jednu z nejlepších plosinovek všech dob - Rayman Legends a Origins.
Jinak mi jejich hry přijdou jako typicky  letní blockbuster. Všeho moc, zabaví, ale přidaná hodnota minimální. Takže když chci něco kvalitního,  čekám spíš na Nolana (rozumět jako God of War8))

Jinak texty čtu spíš ve hrách,  které odkazují ke knihám (Zaklínač) nebo v těch, které jsou česky. U Zeldy musím i anglicky, protože tam se bez čtení textu nic nedozvíte.
870475
Ubisoft udělal jednu z nejlepších plosinovek všech dob - Rayman Legends a Origins. Jinak mi jejich hry přijdou jako typicky  letní blockbuster. Všeho moc, zabaví, ale přidaná hodnota minimální. Takže když chci něco kvalitního,  čekám spíš na Nolana (rozumět jako God of War*8)*) Jinak texty čtu spíš ve hrách,  které odkazují ke knihám (Zaklínač) nebo v těch, které jsou česky. U Zeldy musím i anglicky, protože tam se bez čtení textu nic nedozvíte.
2 0
reagovat
reaguje na: departed
To záleží na kvalitách daného textu, potažmo celé hry - generická výplň psaná někým s inteligenci šimpanze, content vytvářený jen proto aby ho bylo hodně, nad tím nemá cenu ztrácet čas, takže skip cokoli co nevypadá jako úplně nejzásadnější příběhová věc. To jsou všechny ty Ubisoftiny, blbější hry od Bethesdy, Diablovky či FPSky co mají stejně příběh jen do počtu a podobně.

Ale přeskakovat texty u her od CDPR, Obsidianu, (starého) Arkane, ZA/UM, a dalších kvalitních studií, dělajících hry kde lore je promakané, dává smysl, a tvoří podstatný kus zážitku? To samozřejmě nikdy.

A ke kyllerově poznámce - právě CDPR dokazuje že openworldy se dají dělat zatraceně jinak než jak ukazuje ten Ubisoft, ne jen jako copy paste změť prefabrikátů, ale komplexní celek kde nad každým detailem někdo přemýšlel a udělal ho unikátní. To jen ty korporátní velkoproducenti her si na to vytvořili jednotný mustr a sekají to jak Baťa cvičky, takže pak jsou ty hry ekvivalentem UHO.
870474
To záleží na kvalitách daného textu, potažmo celé hry - generická výplň psaná někým s inteligenci šimpanze, content vytvářený jen proto aby ho bylo hodně, nad tím nemá cenu ztrácet čas, takže skip cokoli co nevypadá jako úplně nejzásadnější příběhová věc. To jsou všechny ty Ubisoftiny, blbější hry od Bethesdy, Diablovky či FPSky co mají stejně příběh jen do počtu a podobně. Ale přeskakovat texty u her od CDPR, Obsidianu, (starého) Arkane, ZA/UM, a dalších kvalitních studií, dělajících hry kde lore je promakané, dává smysl, a tvoří podstatný kus zážitku? To samozřejmě nikdy. A ke [b]kyllerově [/b]poznámce - právě CDPR dokazuje že openworldy se dají dělat zatraceně jinak než jak ukazuje ten Ubisoft, ne jen jako copy paste změť prefabrikátů, ale komplexní celek kde nad každým detailem někdo přemýšlel a udělal ho unikátní. To jen ty korporátní velkoproducenti her si na to vytvořili jednotný mustr a sekají to jak Baťa cvičky, takže pak jsou ty hry ekvivalentem UHO.
870468
3 0
reagují: kyller
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se