Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 7961 - 7980 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Tak já spíš narážel na to, že dovolená je předurčena především na splnění všech restů vršících se z běžného pracovního procesu - od posekání zahrady až po návštěvu tetiček, které začnou vyhrožovat, že vás navštíví samy, pokud tak neučiníte vy.
Ale výhovorka se spořením je samozřejmně příjemně originální :D:+.
697355
Tak já spíš narážel na to, že dovolená je předurčena především na splnění všech restů vršících se z běžného pracovního procesu - od posekání zahrady až po návštěvu tetiček, které začnou vyhrožovat, že vás navštíví samy, pokud tak neučiníte vy. Ale výhovorka se spořením je samozřejmně příjemně originální *:D**:+*.
697353
1 0
reagují: Gonzi, KarelR
reagovat
reaguje na: KARLOS
Když strávíš dovolenou u videohry, máš víc peněz na důležitější věci jako... nábytek a tak. Nevidím v tom problém, prostě to šetří cash a neriskuju, že pojedu bůh ví kam a budu se tam trápit :)
697353
Když strávíš dovolenou u videohry, máš víc peněz na důležitější věci jako... nábytek a tak. Nevidím v tom problém, prostě to šetří cash a neriskuju, že pojedu bůh ví kam a budu se tam trápit *:)*
697308
2 -2
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Axis
Spíše mě brala Ruby od ATI, ale to jsme odbočili :D
697352
Spíše mě brala Ruby od ATI, ale to jsme odbočili *:D*
697351
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
A olizoval prsty když jsi v Levelu viděl novou Rivu TNT?
697351
A olizoval prsty když jsi v Levelu viděl novou Rivu TNT?
697346
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Taky jsem starej
697350
Taky jsem starej
697346
1 0
reagovat
reaguje na: Axis
Pro mně to vždycky byla stará hra, takže ani ne. Spíše mě dostává, že jsem se těšil na Maxe Paynea dlouho před tím, než vyšel. V roce 2001 :o.
697346
Pro mně to vždycky byla stará hra, takže ani ne. Spíše mě dostává, že jsem se těšil na Maxe Paynea dlouho před tím, než vyšel. V roce 2001 *:o*.
697345
0 0
reagují: Axis, TedGeorge
reagovat
Fallout 2 slaví dneska 20 let od vydání. Cítíte se taky najednou tak staře jako já?
697345
Fallout 2 slaví dneska 20 let od vydání. Cítíte se taky najednou tak staře jako já?
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
tým gamer girlfriends? :D :+
697331
tým gamer girlfriends? *:D* *:+*
0 0
reagovat
697319
http://www.youtube.com/watch?v=Kq0UxHbNHFg&t=0m2s
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Moje přítelkyně byla nejšťastnější holka, když si zahrála nového Spider-mana a když jsem ji ukázal nějaké komba, tak z toho byla hotova:D
697317
Moje přítelkyně byla nejšťastnější holka, když si zahrála nového Spider-mana a když jsem ji ukázal nějaké komba, tak z toho byla hotova*:D*
697316
2 0
reagovat
Já jsem znal holku, která svýmu klukovi dokonce konzoli dala pod stromek a bavilo jí, sednout si k tomu někdy s nim (ten trouba to nedocenil :D)
697316
Já jsem znal holku, která svýmu klukovi dokonce konzoli dala pod stromek a bavilo jí, sednout si k tomu někdy s nim (ten trouba to nedocenil *:D*)
697308
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Mas divne nastavene priority:D:D:D:D
697315
Mas divne nastavene priority*:D**:D**:D**:D*
697308
0 -1
reagovat
Celkem mě překvapujete, chlapci. To vám u manželek/přítelkyň/dětech/prostě takové té klasické rodinné idylce fakt projde dovolená za účelem dvouset hodin hraní? Já měl za to, že tyhle kratochvíle se provozují po jiných činnostech, povinnostech a mezilidských interkakcích za hluboké noci a po třech hrkách kafe... :o8)
697308
Celkem mě překvapujete, chlapci. To vám u manželek/přítelkyň/dětech/prostě takové té klasické rodinné idylce fakt projde dovolená za účelem dvouset hodin hraní? Já měl za to, že tyhle kratochvíle se provozují po jiných činnostech, povinnostech a mezilidských interkakcích za hluboké noci a po třech hrkách kafe... *:o**8)*
8 -1
reagují: KarelR, Ash_Black, pepo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
... já už mám na to dovolenou zabookovanou dávno :)
697304
... já už mám na to dovolenou zabookovanou dávno *:)*
697291
0 -1
reagovat
Az se zase nekdo bude divit, kde beru cas resit takovy pi___ny, proc se nevys__u na tohleto a tamhleto, proc pisu sr__ky do diskuzi atd, tak je to proto, Karle, ze dopr__e NEHRAJU HRY! :D
697291
Az se zase nekdo bude divit, kde beru cas resit takovy pi___ny, proc se nevys__u na tohleto a tamhleto, proc pisu sr__ky do diskuzi atd, tak je to proto, Karle, ze dopr__e NEHRAJU HRY! *:D*
2 -2
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: do_Od
Potomky na vas smejdi :D
697285
Potomky na vas smejdi *:D*
697145
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jojo, aneb pripravte si 105 GB mista na disku a 200 hodin volneho casu. Challenge accepted. A jeste jsem si nezabookoval dovolenou. :(
697279
Jojo, aneb pripravte si 105 GB mista na disku a 200 hodin volneho casu. Challenge accepted. A jeste jsem si nezabookoval dovolenou. *:(*
697132
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Minimálně, ještě budou aktualizace. Hra možná vyjde na dvou blu-ray discích. Už si jdu napsat v práci dovolenou. :D
697145
Minimálně, ještě budou aktualizace. Hra možná vyjde na dvou blu-ray discích. Už si jdu napsat v práci dovolenou. *:D*
697132
0 -5
reagují: vZeč
reagovat

RDR 2

Připravte si na disku 105 giga místa.
697132
Připravte si na disku 105 giga místa.
RDR 2
1 0
reagují: departed, do_Od
reagovat