Nakoniec som to Legion rozbehal na 60fps, ale musel som dať upscale z 2k. Už sa to teda dá aspoň hrať. A tie dve misie, kde som sa zasekol... zistil som neskôr, že to boli vlastne "len" klasické ubi bugy
Je teda jedno s akou postavou to človek hrá. Vybral som si jednu a tvárim sa, že to je proste hlavná postava
Ale aj tak neviem na čo je tam ten recruitment. Vždy ešte potrebuješ spraviť misiu, ktorou si danú postavu naverbuješ. Je to strašne otravné a toto môžeš robiť pravdepodobne donekonečna, keďže to je určite nejako generované. Aspoň tipujem, že to tak majú spravené. Zatiaľ som tam chvaľabohu nemal ďalšie bugy. Keby s tou optimalizáciou niečo ešte spravia, tak by to bolo celkom v pohode. Aj keď ono to asi má svoje limity. To mesto má veľmi hustú infraštruktúru, ulice plné áut a ľudí a hromada detailov na každom rohu.
Neviem či sa mi to zdá, ale mám pocit, že zase trochu vylepšili jazdný model. Nie je to teda až také zlé ako ten prvý dojem z asi dvoch hodín hrania. Akurát vedľajšie misie sa mi zdajú strašne o ničom oproti dvojke. No ja som za to aj tak dal len 15 eur, takže nemôžem sa moc sťažovať. Včera som si predplatil to ich Ubisoft+ na mesiac, takže za tú cenu si zahrám aj nové AC. Not bad...

samotné to možná teď vydrží jen na pár hodin jako gimmick, ale jakmile se do toho pustí kreativní komunita, kterou vývojáři chtějí podporovat, jsem zvědavý, co všechno z té hry půjde vymáčknout. Automobilové závody, "minecraft", snad i nějaký ten multiplayer...
Zatiaľ jediná dobrá vec je fakt iba ten Londýn, ktorý je spracovaný parádne. Veľa som toho neodohral, ale už sa mi stalo dvakrát, že som sa zasekol lebo som chcel ísť spraviť misie v inom poradí alebo s inou postavou akoby bolo vhodné a ono ma to aj pustilo až kým som sa nedostal k bodu, kde som zistil že to proste ďalej nejde a musel som to dať celé odznova. Celkom akože bordel...