reagovat
|
Diskuzní fórum HRY
příspěvky 6821 - 6840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 341
- 342
- 343
- .
- 461
- 462
reaguje na:
Cinefil
Očakávam, že väčšina hier bude vychádzať aj na PS4 ešte dlhú dobu. Predsa len tá spätná kompatibilita tam nie je pre srandu. Grafika tých nových PS5 hier tiež nevyzerá ako nejaký veľký next-gen skok. Skôr tam ide o (konečne!) natívnu podporu 4K a 60fps. Bude to proste pekný upgrade pre tých, čo na to majú, ale ostatní plakať nemusia. Okrem nejakých exkluzivít bude určite všetko dostupné aj na staré konzoly. A aj tie exkluzivity budú možno iba časové na stimuláciu predaja a potom spravia nejaký downgrade a šupnú to aj na PS4.
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
Podle odhadů by se mohla cena vyšplhat až na 20 000Kč. Není se čemu divit, ty požadavky jsou dnes jinde. Byl by to ale dost velký skok, u kterého děti a jejich rodiče silně zapláčou.
reagují:
kyller
|
reagovat
|
Já jsem teda takový hráč nehráč, nicméně jsem koketoval s myšlenkou si po čase zase novou konzoli koupit. Ale nic mne tam za koule teda nevzalo...
Nevím nakolik Sony cíli na občasné hráče, prakticky všechny ty série a hry znám, ale jako must buy faktor tam nepůsobí nic prostě....
Nevím nakolik Sony cíli na občasné hráče, prakticky všechny ty série a hry znám, ale jako must buy faktor tam nepůsobí nic prostě....
reagovat
|
Prekvapili uz na zacatku tim novym Spider manem, ze bude jeste letos, pak me moc potesil Ratchet and Clank, ty prechody - skoky do jinych lokaci, to vypada fantasticky, Horizont taky peknej (i kdyz jsem jednicku furt nehral - rest), to sci-fi, kde ten kosmonaut vypada jak Isaak z Dead Space, ten akcni horor od Shinjiho Mikamiho, ten osmej Resident, co bude v nejaky vesnici v Evrope, treti Hitman, Deathloop .... za me super, jen v uvodu, ta prezentace jak zacala GTA, tak jsem se nejdriv naockoval, ze by jako fakt?
A ne, ale i tak, povedeny jako design konzole.

reagovat
|
Jedině mechanika. Bez disků si to neumím představit, tohle bude spíš test, jak to vnímá většina.
Jinak design ok, ale ta bílá se mi nelíbí, radši bych to v černé, to samé ovladač.
Z her Miles Morales a Project Athia. Doufal jsem že ukážou God of War, ale na to je ještě čas. Beztak budu první rok jen hrát Cyberpunk
Jinak design ok, ale ta bílá se mi nelíbí, radši bych to v černé, to samé ovladač.
Z her Miles Morales a Project Athia. Doufal jsem že ukážou God of War, ale na to je ještě čas. Beztak budu první rok jen hrát Cyberpunk

reagovat
|
reaguje na:
departed
Potrebujem 4k bluray prehrávač, takže bezdebaty beriem diskovú verziu.
reagovat
|
konzola vyzerá ako niečo z budúcnosti
Inak som celkom spoko. Na to že ukázali len samé exkluzivity tak paráda. Napríklad Kena vyzerá super. Ako keby to robil pixar spolu s Miyazakim 

reagovat
|
Design nádhernej, krásně futuristickej a překvapila mě Digitální edice. Však s touhle generací půjdou disky podle mne pryč úplně. Hráči si začnou víc zvykat jen na digitální verze a kdo ví, jestli jednou nepůjdou hry po odehrání digitálně i prodávat.
Jinak z her určitě Resident Evil 8, Horizon 2: Forbidden West, Hitman 3 a Deathloop.
Jinak z her určitě Resident Evil 8, Horizon 2: Forbidden West, Hitman 3 a Deathloop.

reagují:
SteKi
|
reagovat
|
Taky jsem zvědavej, už jen deset minut a uvidíme konečně design samotný PS5. A pak teda nějaký ty hry 
Jinak španělský Amazon asi omylem vyzradil datum vydání XIII remaku (10. listopadu) plus pár nových obrázků. Natěšenost.

Jinak španělský Amazon asi omylem vyzradil datum vydání XIII remaku (10. listopadu) plus pár nových obrázků. Natěšenost.
reagovat
|
reagovat
|
Přidal bych se kluci, ale objednal jsem si steelbook verzi a sbírám bodíky na xzone. Zkusím sem nasměrovat nějaký kámoše 

reagovat
|
TOP Diskuze
89Lilo & Stitch slaví miliardu! Superman vládne Americe, zbytek světa ho ale pohřbívá 48První dojmy: marvelovka Fantastická čtyřka 41První reakce: Fantastická čtyřka je prý nejlepší marvelovkou. Pokud tomu ještě věříte 39Predátor: Nebezpečné území: Trailer 39Fantastická čtyřka: První kroky: Recenze 109Superman v kinech zklamal, vyhlížený komiksový megahit se nekoná 20imf vs. Hollywood #131: Haló, tady Keanu. Pošli peníze, aby John Wick znovu ožil! 16Jedna bitva za druhou: Trailer 2 76Avatar: Oheň a prach: Leaknutý Trailer 35Mortal Kombat 2: Necenzurovaný trailer