Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 241 - 260 Napsat příspěvek

Ghostwire Tokyo 👻

100% completionist + platinumka
60h (myslel jsem, že to bude hra max. na 12 hodin...)

Ono to běžným hráčům nic neřekne, ani těm mainstreamovým, je to spíš takový malý klenot pro fanoušky studia TG (rip) či hráče, kteří mají rádi nadpřirozeno a zasazení v Tokyu.

Rozepisovat to dlouze nebudu, ale mě to bavilo o hodně víc, než jsem si při koupi za pakatel před měsícem dokázal představit. Je to sice takový grind collectibles simulátor, ale mě se to trefilo do nálady bez jediný výtky.

Přesně jedna z těch her, od který nic nečekáte, ale příjemně překvapí.
904805
100% completionist + platinumka 60h (myslel jsem, že to bude hra max. na 12 hodin...) Ono to běžným hráčům nic neřekne, ani těm mainstreamovým, je to spíš takový malý klenot pro fanoušky studia TG (rip) či hráče, kteří mají rádi nadpřirozeno a zasazení v Tokyu. Rozepisovat to dlouze nebudu, ale mě to bavilo o hodně víc, než jsem si při koupi za pakatel před měsícem dokázal představit. Je to sice takový grind collectibles simulátor, ale mě se to trefilo do nálady bez jediný výtky. Přesně jedna z těch her, od který nic nečekáte, ale příjemně překvapí.
Ghostwire Tokyo 👻
2 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
akorat to vypada hur nez filmecky z warcraftu 3 pred 20 lety
904771
akorat to vypada hur nez filmecky z warcraftu 3 pred 20 lety
904737
2 0
reagovat
Já tu hru sice nikdy nehrál, ale musím uznat, že trailer mají povedený. Kombinace hudby, mluvy a vizuálu tam sedí Warhammer 40,000: Mechanicus 2
904737
Já tu hru sice nikdy nehrál, ale musím uznat, že trailer mají povedený. Kombinace hudby, mluvy a vizuálu tam sedí [url=https://youtu.be/RyyuDdIswD4?si=9ZHkBudZbd3hJzYs]Warhammer 40,000: Mechanicus 2[/url]
3 0
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: connor
Jeho prvích pět minut jde říct skoro verbatim o jedničce (kromě endingu), tak nevím, jak si mám interpretovat, že je to najednou špatně.
EDIT: Jo, shlédnuto a totéž bych řekl o jedničce, která má pár konkrétních cool věcí (a grafiku), ale byla krátká (pro mě plus), s jednoduchým soubojem a vyloženě nudnými puzzly... jako celek fajn a na 2 se těším byť velká očekávání nemám, ale jeho kritika defacto jedničky je pro mě nepochopitelná.
904561
Jeho prvích pět minut jde říct skoro verbatim o jedničce (kromě endingu), tak nevím, jak si mám interpretovat, že je to najednou špatně. EDIT: Jo, shlédnuto a totéž bych řekl o jedničce, která má pár konkrétních cool věcí (a grafiku), ale byla krátká (pro mě plus), s jednoduchým soubojem a vyloženě nudnými puzzly... jako celek fajn a na 2 se těším byť velká očekávání nemám, ale jeho kritika defacto jedničky je pro mě nepochopitelná.
904549
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Zase, je to jen jedna recenze. Na metacritic momentálně z 83 recenzí průměr 81/100.
904549
Zase, je to jen jedna recenze. Na metacritic momentálně z 83 recenzí průměr 81/100.
904540
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
link

Another Microsoft win...except not
904540
https://www.youtube.com/watch?v=x2PAhL9UCyg Another Microsoft win...except not
0 -3
reagují: connor
reagovat

ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Story Trailer

904517
[url=https://www.youtube.com/watch?v=6uT8wGtB3yQ&ab_channel=BANDAINAMCOEurope]Nekontrolovatelné vřeštění[/url]
ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Story Trailer
2 0
reagovat
The Witcher 3 REDkit — Official Trailer

Trvalo to jen 9 let.

Prosím celou kampaň za Marigolda, který za pomocí loutny likviduje monstra.
904500
[url=https://www.youtube.com/watch?v=mMKZQLRkyfU]The Witcher 3 REDkit — Official Trailer [/url] Trvalo to jen 9 let. Prosím celou kampaň za Marigolda, který za pomocí loutny likviduje monstra.
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pro mě taky zklamání, že to není na PS5, ale na Xku to prý jede jen v bídných 30 fps, takže to ještě rád koupím na pc :D
904467
Pro mě taky zklamání, že to není na PS5, ale na Xku to prý jede jen v bídných 30 fps, takže to ještě rád koupím na pc *:D*
904462
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Musím čekat, až to zoufalý Microsoft pustí na PS5.
904462
Musím čekat, až to zoufalý Microsoft pustí na PS5.
904457
2 0
reagují: esmo
reagovat

Senua's Saga: Hellblade 2

Jen aby Vám neuniklo dnešní vycházivší pokračování skvělé atmosférické adventury / sekačky, tak připomínám. Protože jednička fakt stála za to a dvojku jsem vyhlížel fakt strašně dlouho!
Už se těším, až mi budou zase hlasy našeptávat nehezké věci :D
link
904457
Jen aby Vám neuniklo dnešní vycházivší pokračování skvělé atmosférické adventury / sekačky, tak připomínám. Protože jednička fakt stála za to a dvojku jsem vyhlížel fakt strašně dlouho! Už se těším, až mi budou zase hlasy našeptávat nehezké věci *:D* https://www.youtube.com/watch?v=xJWpJJAoBOw&ab_channel=IGN
Senua's Saga: Hellblade 2
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Hele tak trochu beru zpět. Yasuke tam má podle Ubisoftu "free Japan from its oppressors" :D

To ať už ho klidně vymodelují podle Oprah, bude to nejmenší problém.

Yasuke byl totiž věrný a pomáhal Nobunagovi, což byl jeden z nejkrutějších dajmjo v historii. Taková zla verze Toranagy, kterému jenom těsně nevyšlo stát se Sogunem. Naštěstí. 
904455
Hele tak trochu beru zpět. Yasuke tam má podle Ubisoftu "free Japan from its oppressors" *:D* To ať už ho klidně vymodelují podle Oprah, bude to nejmenší problém. Yasuke byl totiž věrný a pomáhal Nobunagovi, což byl jeden z nejkrutějších dajmjo v historii. Taková zla verze Toranagy, kterému jenom těsně nevyšlo stát se Sogunem. Naštěstí. 
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Je to Ubisoft, názor na hru po jejich cinematic trailerech utvořit nedokážu, jsem zvědavý na ten gameplay, co ukážou příští měsíc. Ale rozhodně mě zaujalo co pak dál zmiňovali v rozhovorech, jako menší mapa, méně ikonek a lepší scouting. Ja jsem si Origins i Odyssey dost užil, vracel jsem až Valhallu, která mě settingem měla bavit nejvíc, ale nedostal jsem se za první tři hodiny. 

Jinak jestli od toho po pribehove stránce a atmosféře něco chci, tak právě něco co bude jiné než GoT. Been there done that. Když to trefi, super. Když ne, furt to muže byt solidní RPGčko. Už jsem tu ale psal, ze mě nejvíc zajímá až ten další díl, který je zasazen do období čarodějnických procesů. Tam cítím potenciál na něco zcela nového a dost se na to těším. 
904453
Je to Ubisoft, názor na hru po jejich cinematic trailerech utvořit nedokážu, jsem zvědavý na ten gameplay, co ukážou příští měsíc. Ale rozhodně mě zaujalo co pak dál zmiňovali v rozhovorech, jako menší mapa, méně ikonek a lepší scouting. Ja jsem si Origins i Odyssey dost užil, vracel jsem až Valhallu, která mě settingem měla bavit nejvíc, ale nedostal jsem se za první tři hodiny.  Jinak jestli od toho po pribehove stránce a atmosféře něco chci, tak právě něco co bude jiné než GoT. Been there done that. Když to trefi, super. Když ne, furt to muže byt solidní RPGčko. Už jsem tu ale psal, ze mě nejvíc zajímá až ten další díl, který je zasazen do období čarodějnických procesů. Tam cítím potenciál na něco zcela nového a dost se na to těším. 
904450
3 0
reagovat
reaguje na: connor
jj, já to neshazuju ani nezahazuju. Jen mě to zatím nechává chladným, protože jsem si to pustil hlavně protože Japonsko a pak jsem dostal tohle. IMO tam chybí to "cosi", čím je třeba pro mě Japonsko atraktivní (bez ohledu na to, jak moc romantizovaná verze to je... sakury jsou prostě celoročně růžové a opadávají... hned vedle opadajících javorů :D)
904452
jj, já to neshazuju ani nezahazuju. Jen mě to zatím nechává chladným, protože jsem si to pustil hlavně protože Japonsko a pak jsem dostal tohle. IMO tam chybí to "cosi", čím je třeba pro mě Japonsko atraktivní (bez ohledu na to, jak moc romantizovaná verze to je... sakury jsou prostě celoročně růžové a opadávají... hned vedle opadajících javorů *:D*)
904451
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Počkal bych si asi na gameplay. Ale jo, cinematic mohl být lepší, to je pravda.
904451
Počkal bych si asi na gameplay. Ale jo, cinematic mohl být lepší, to je pravda.
904450
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
Článek celkem klasický anti-rant, ale spíš bych se vyjádřil ke hře. Ona tě nějak nadchla? Za sebe, když jsem to viděl, celý ten styl traileru a srovnávám to (v celku pochopitelně) celou dobu s Ghost of Tsushima... naprosto mě to míjelo.
Za mě právě to, že to je ženská a přistěhovalec jsou spíš pozitiva (ostatně, nabízí se srovnání s parádním Blue Eye Samurai), ale já v celé té ukázce necítil ani náznak toho, co mě jinak všude na Japonsku fascinuje.
link ten začátek, ty zvuky co tam jsou, to mi sedí spíš na predátora v dnešní době, než na Japonsko. Ty bubny co tam jsou nezní jako ty epické obrovské asijské bubny, některé "hip and cool" kamerové střihy, jako v 1:26, k tomu voiceover s "power" a né třeba "tradition", ty pohyby samuraje co vyjde z oparu hned poté, to je spíš jako nějaký evropský rytíř (takový moc hromotluk), ne ta nutná elegance spojená s vachrlatým, ale ostrým mečem, pak kecy o "down that river", vs "choose another path", což zas není něco co by ve mně nějak evokovalo Japonské reálie.. a hudba co začne ve 2:42 to jen dovrší.
Když jsem to viděl poprvé, tak mě to jen nebavilo a zavřel jsem to, ale když už jsi to otevřel, tak jsem vybral pár momentů, které snad ilustrují, proč mě to jako celek zatím nezajímá. A to píšu jako někdo, koho třeba Odyssey bavila hodně a dovedu si představit, že hrát za 2m velkého, svalnatého černocha v Japonsku může být už z principu celkem zábavná věc (nabízí se AC3, kterého mám osobně nerad jako vybočení z předchozích AC, ale zároveň žeru právě tu hrubost Connora). Samotné kulisy taky super.

Ale nejlépe ten rozdíl ilustruje Clare Uchima link

PS: Netvrdím, že to tam není či nebude, ale takhle se hra z Japonska prostě nepředstavuje.

OT: Ghost je 4. nejlepší Launch od Sony na Steamu. Celkem kvalitka, na to že je to originální IP 8) (před ním je jen Spidey, GoW a TLOU1).
904450
Článek celkem klasický anti-rant, ale spíš bych se vyjádřil ke hře. Ona tě nějak nadchla? Za sebe, když jsem to viděl, celý ten styl traileru a srovnávám to (v celku pochopitelně) celou dobu s Ghost of Tsushima... naprosto mě to míjelo. Za mě právě to, že to je ženská a přistěhovalec jsou spíš pozitiva (ostatně, nabízí se srovnání s parádním Blue Eye Samurai), ale já v celé té ukázce necítil ani náznak toho, co mě jinak všude na Japonsku fascinuje. https://www.youtube.com/watch?v=vovkzbtYBC8 ten začátek, ty zvuky co tam jsou, to mi sedí spíš na predátora v dnešní době, než na Japonsko. Ty bubny co tam jsou nezní jako ty epické obrovské asijské bubny, některé "hip and cool" kamerové střihy, jako v 1:26, k tomu voiceover s "power" a né třeba "tradition", ty pohyby samuraje co vyjde z oparu hned poté, to je spíš jako nějaký evropský rytíř (takový moc hromotluk), ne ta nutná elegance spojená s vachrlatým, ale ostrým mečem, pak kecy o "down that river", vs "choose another path", což zas není něco co by ve mně nějak evokovalo Japonské reálie.. a hudba co začne ve 2:42 to jen dovrší. Když jsem to viděl poprvé, tak mě to jen nebavilo a zavřel jsem to, ale když už jsi to otevřel, tak jsem vybral pár momentů, které snad ilustrují, proč mě to jako celek zatím nezajímá. A to píšu jako někdo, koho třeba Odyssey bavila hodně a dovedu si představit, že hrát za 2m velkého, svalnatého černocha v Japonsku může být už z principu celkem zábavná věc (nabízí se AC3, kterého mám osobně nerad jako vybočení z předchozích AC, ale zároveň žeru právě tu hrubost Connora). Samotné kulisy taky super. Ale nejlépe ten rozdíl ilustruje Clare Uchima https://www.youtube.com/watch?v=JBHhmTg6f20 PS: Netvrdím, že to tam není či nebude, ale takhle se hra z Japonska prostě nepředstavuje. OT: Ghost je 4. nejlepší Launch od Sony na Steamu. Celkem kvalitka, na to že je to originální IP *8)* (před ním je jen Spidey, GoW a TLOU1).
904429
3 0
reagují: do_Od, connor
reagovat
reaguje na: HAL
Ano. :) Samozřejmě, jak moc funkční to bude nebo nebude, je další věc (doufám, že se jim povede zase něco obstojného).
Jinak jestli se na něco u Shadows fakt těším, je ten svět (neříkám aktivity v něm, to je jiná věc). Protože v tom jsou Ubi fakt mistři a to se jim povede téměř pokaždé na jedničku.  
904449
Ano. *:)* Samozřejmě, jak moc funkční to bude nebo nebude, je další věc (doufám, že se jim povede zase něco obstojného). Jinak jestli se na něco u Shadows fakt těším, je ten svět (neříkám aktivity v něm, to je jiná věc). Protože v tom jsou Ubi fakt mistři a to se jim povede téměř pokaždé na jedničku.  
904448
1 0
reagovat
reaguje na: connor
vyprávět příběh, vtělení se do postavy, průzkumu Japonska... bavíme se pořád o Assassins Creed? :D
904448
vyprávět příběh, vtělení se do postavy, průzkumu Japonska... bavíme se pořád o Assassins Creed? *:D*
904446
3 0
reagují: connor
reagovat
Jeden z důvodů to bude, ale taky to umožňuje vyprávět příběh z vícera zajímavých úhlů a umožnit hráči lepší vtělení se do postavy a průzkumu Japonska. A není to tak, že je Yasuke jediná hlavní postava, budeme mít i úhel pohledu domorodce. 
Asi jako u Blackthorna v Šógunovi. 
Mimochodem Yasuke je v Japonsku fakt dost oblíbený, považovaný za relativně legendární postavu dějin, dávaj ho v různých variacích do mnoha fikcí a her. ;)
904446
Jeden z důvodů to bude, ale taky to umožňuje vyprávět příběh z vícera zajímavých úhlů a umožnit hráči lepší vtělení se do postavy a průzkumu Japonska. A není to tak, že je Yasuke jediná hlavní postava, budeme mít i úhel pohledu domorodce.  Asi jako u Blackthorna v Šógunovi.  Mimochodem Yasuke je v Japonsku fakt dost oblíbený, považovaný za relativně legendární postavu dějin, dávaj ho v různých variacích do mnoha fikcí a her. *;)*
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: dreamy
To je taky hodně obvious důvod proč ho tam dali.
904445
To je taky hodně obvious důvod proč ho tam dali.
904443
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se