Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 881 - 900 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Znamenitě, díky.
896540
Znamenitě, díky.
896483
1 0
reagovat

Duna: první část (2021)

Pár dnů před druhou částí Duny jsem si znovu dal první část, i když ji znám nazpaměť. Už se nemůžu dočkat, protože konečně se na první část nebudu dívat s pocitem, že sleduju torzo. :)

Jo a je to pořád boží.
896517
Pár dnů před druhou částí Duny jsem si znovu dal první část, i když ji znám nazpaměť. Už se nemůžu dočkat, protože konečně se na první část nebudu dívat s pocitem, že sleduju torzo. *:)* Jo a je to pořád boží.
Duna: první část (2021)
2 -2
reagovat

Tiger 3

zklamání..Pathaan nebo War uplne jinej level..tohle bylo fajn jen těch pár minut kdy zaskočí Pathaan..
jediný plus že příští film teasuje neco jako indický expendaples :D snad to klapne
896507
zklamání..Pathaan nebo War uplne jinej level..tohle bylo fajn jen těch pár minut kdy zaskočí Pathaan.. jediný plus že příští film teasuje neco jako indický expendaples *:D* snad to klapne
Tiger 3
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hele remake není kupodivu vůbec špatný. Je to slušný řemeslo. Objektivně za 7/10, pokud miluješ Robocopa tak za 6/10. 
896499
Hele remake není kupodivu vůbec špatný. Je to slušný řemeslo. Objektivně za 7/10, pokud miluješ Robocopa tak za 6/10. 
896468
6 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Super, moc díky!!!
896498
Super, moc díky!!!
896483
0 0
reagovat
Electra už je dostupná online.
896483
Electra už je dostupná [url=https://dafilms.cz/film/16925-electra]online[/url].
6 0
reagují: Demonic8, Barv666
reagovat
Poslouchal jsem starší MZ Live Special Robocopa a normálně se těším na čtvrtek, kdy dají všechny díly a remake na HBO Max.
Asi dám jen první dva, trojku maximálně pod vlivem.
896468
Poslouchal jsem starší MZ Live Special Robocopa a normálně se těším na čtvrtek, kdy dají všechny díly a remake na HBO Max. Asi dám jen první dva, trojku maximálně pod vlivem.
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Kdo nemá netflix a chce vidět tuhle povedenou pohádku Nimona , tak je na youtube Netflixu :)
896456
Kdo nemá netflix a chce vidět tuhle povedenou pohádku [url=https://youtu.be/i4CFWTYFRlw?si=Jej3TF3k3TC5LhBq]Nimona[/url] , tak je na youtube Netflixu *:)*
3 0
reagovat

HORIZON: AN AMERICAN SAGA Teaser Trailer (2024) Kevin Costner

link

EPICKÉ !!! SAKRA HODNĚ EPICKÉÉ !!!
896455
https://youtu.be/YYsReoZMj1k?si=2dhqXRqHe9KPkEc5 EPICKÉ !!! SAKRA HODNĚ EPICKÉÉ !!!
HORIZON: AN AMERICAN SAGA Teaser Trailer (2024) Kevin Costner
8 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zrovna ti Coeni jsou fajn příklad po celou dobu filmu - ten základ není nijak složitej, ale v průběhu filmu bych si nevsadil, kdo z toho jak vyvázne a co se stane. A jen čumim. Stačí, abys jen zmínil scénu na benzínce a já si řeknu, že jsem to vlastně už dlouho neviděl, to si v pár dnech asi teď dám a pravděpodobně, i když už jsem to viděl několikrát, stejně to bude fungovat.

A podle toho, co píšeš, tak v té Mzdě jsou vlastně reálně po celou dobu cesty v ohrožení života. Za mě, nemusí tvůrce naložit s postavami tak, jako to udělá třeba Hitch v Psychu, ale rád vůbec nevim, kam to během stopáže půjde. Jsou to celkem vzácný momenty, ale o to víc se zaryjou do paměti. A souhlasim s tím, že první možnost v rámci bomby je tak moc častá a dobře ... stačí mi jedna ruka na počet, kdy to tak fakt dopadne, ale jo, hudba se může napínat sebevíc, kapek potu po čele trilion a ... stejně je to jedno. Kdežto v tom druhym případě, to už je něco jinýho.
896449
Zrovna ti Coeni jsou fajn příklad po celou dobu filmu - ten základ není nijak složitej, ale v průběhu filmu bych si nevsadil, kdo z toho jak vyvázne a co se stane. A jen čumim. Stačí, abys jen zmínil scénu na benzínce a já si řeknu, že jsem to vlastně už dlouho neviděl, to si v pár dnech asi teď dám a pravděpodobně, i když už jsem to viděl několikrát, stejně to bude fungovat. A podle toho, co píšeš, tak v té Mzdě jsou vlastně reálně po celou dobu cesty v ohrožení života. Za mě, nemusí tvůrce naložit s postavami tak, jako to udělá třeba Hitch v Psychu, ale rád vůbec nevim, kam to během stopáže půjde. Jsou to celkem vzácný momenty, ale o to víc se zaryjou do paměti. A souhlasim s tím, že první možnost v rámci bomby je tak moc častá a dobře ... stačí mi jedna ruka na počet, kdy to tak fakt dopadne, ale jo, hudba se může napínat sebevíc, kapek potu po čele trilion a ... stejně je to jedno. Kdežto v tom druhym případě, to už je něco jinýho.
896446
1 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Tohle jsem neviděl, ale co píšeš mě tak nějak irituje dlouhodobě:
> "kdy je to natočený tak skvěle, že prostě nevíte"
Já obecně nemám nic proti šablonovitému vyprávění (když už, spíš naopak), ale fascinuje mě, kolik filmů, seriálů apod. nestaví drama na tom, jak se to stane, ale jestli se to stane...

Zvládne hlavní hrdina v půlce filmu vypnout bombu u které klečí?
Hele nevím, to je fakt napínavé, co když to fakt cvakne blbě a vybuchne? :D:D:D
vs
Zvládne hrdina včas dojet k bombě a vypnout ji? Kdy to opravdu nevím, protože tam může nedojet, něco může bouchnout a děj jede dál.

Přitom je to skoro až banální rozdíl, ale zásadně jiný výsledek. Pokud není možnost selhání reálná (smrt hrdiny vs nějaká drobná komplikace), tak to drama neexistuje, bez ohledu na hudbu, akční kameru a pot na hercově čele.

PS: Proto tak extrémně dobře funguje coin toss v benzínce v No Country For Old Men.
896446
Tohle jsem neviděl, ale co píšeš mě tak nějak irituje dlouhodobě: [i]> "kdy je to natočený tak skvěle, že prostě nevíte"[/i] Já obecně nemám nic proti šablonovitému vyprávění (když už, spíš naopak), ale fascinuje mě, kolik filmů, seriálů apod. nestaví drama na tom, jak se to stane, ale jestli se to stane... [b] Zvládne hlavní hrdina v půlce filmu vypnout bombu u které klečí?[/b] Hele nevím, to je fakt napínavé, co když to fakt cvakne blbě a vybuchne? *:D**:D**:D* vs [b]Zvládne hrdina včas dojet k bombě a vypnout ji?[/b] Kdy to opravdu nevím, protože tam může nedojet, něco může bouchnout a děj jede dál. Přitom je to skoro až banální rozdíl, ale zásadně jiný výsledek. Pokud není možnost selhání reálná (smrt hrdiny vs nějaká drobná komplikace), tak to drama neexistuje, bez ohledu na hudbu, akční kameru a pot na hercově čele. PS: Proto tak extrémně dobře funguje coin toss v benzínce v No Country For Old Men.
896442
2 0
reagují: Ash_Black
reagovat

Mzda strachu (1953)

S tou úvodní cca hodinkou, kdy se spíš než s postavami atmosféricky seznámíme s vískou na konci světa, putuju k tomu táboru, co by to pokrátil. Ale to, co přijde pak? Ono to bude otřepaný, ale koukáte na film, co je starej 70 let a je tam několik „nerváků“, kdy je to natočený tak skvěle, že prostě nevíte, jestli zrovna tuhle zatáčku nebo kopec s náklaďákem, co převáží výbušný zboží, ti chlapi dají nebo ne. A to mě na tom baví nejvíc, nechci znít sentimentálně, ale nehledě na žánr, když vůbec netušíte, jak jsou karty rozdaný, s kým se ve filmu rozloučíme, kdo film úspěšně přežije apod. :+ Teď jsem ještě zvědavej, jak moc jiná je ta verze od Friedkina (myslim, že to padlo i v nějakym MZ live, že je to v podstatě jinej film, ne variace).
896442
S tou úvodní cca hodinkou, kdy se spíš než s postavami atmosféricky seznámíme s vískou na konci světa, putuju k tomu táboru, co by to pokrátil. Ale to, co přijde pak? Ono to bude otřepaný, ale koukáte na film, co je starej 70 let a je tam několik „nerváků“, kdy je to natočený tak skvěle, že prostě nevíte, jestli zrovna tuhle zatáčku nebo kopec s náklaďákem, co převáží výbušný zboží, ti chlapi dají nebo ne. A to mě na tom baví nejvíc, nechci znít sentimentálně, ale nehledě na žánr, když vůbec netušíte, jak jsou karty rozdaný, s kým se ve filmu rozloučíme, kdo film úspěšně přežije apod. *:+* Teď jsem ještě zvědavej, jak moc jiná je ta verze od Friedkina (myslim, že to padlo i v nějakym MZ live, že je to v podstatě jinej film, ne variace).
Mzda strachu (1953)
2 0
reagují: Gonzi
reagovat

Horizon

Zítra trailer :+8)
896397
Zítra trailer *:+**8)*
Horizon
1 0
reagovat

Megan

link

modelka z BT Project .. jedna z těch přírodních...8):D:+:+:+
896394
https://www.instagram.com/p/CqBphVtO9Nu/?img_index=1 modelka z BT Project .. jedna z těch přírodních...*8)**:D**:+**:+**:+*
Megan
0 0
reagovat
896369
Povedené [url=https://www.youtube.com/watch?v=EH8i_-vUwGY&ab_channel=MaxRichter-Topic]Don't Go Away (From "Spaceman" Soundtrack)[/url]
0 0
reagovat

Ils

Dravý, špinavý a intenzivní francouzský home invasion, v délce poslední epizody True Detective, akorát tady nemá čas se člověk nudit. Jakmile dojde na akci, tak až do konce se jede na 100 procent. Kamera ve stylu Found Footage velmi napomáhá nepříjemné atmosféře. Postavy se chovají přirozeně a fandite jim. Pointa mrazivá, ale byl tady bohužel jiný film, který sice vznikl později, ale využil tohle téma lépe. 
Zase na druhou stranu tohle vycházelo že skutečných událostí. 
Škoda, že si režiséři zabili kariéru zbytečným remakem japonského Oka. Ale chápu, že tohle se v době úspěchu Kruhu, s Jessicou Albou v hlavní roli, nedalo odmítnout.
896364
Dravý, špinavý a intenzivní francouzský home invasion, v délce poslední epizody True Detective, akorát tady nemá čas se člověk nudit. Jakmile dojde na akci, tak až do konce se jede na 100 procent. Kamera ve stylu Found Footage velmi napomáhá nepříjemné atmosféře. Postavy se chovají přirozeně a fandite jim. Pointa mrazivá, ale byl tady bohužel jiný film, který sice vznikl později, ale využil tohle téma lépe.  Zase na druhou stranu tohle vycházelo že skutečných událostí.  Škoda, že si režiséři zabili kariéru zbytečným remakem japonského Oka. Ale chápu, že tohle se v době úspěchu Kruhu, s Jessicou Albou v hlavní roli, nedalo odmítnout.
Ils
4 0
reagovat

Corridor Crew - The Creator w/ Gareth Edwards

Nebudu rozebírat příběhové kvality The Creator, ale Gareth rozebírá způsob natáčení a jak si poradit s malým rozpočtem a jak vlastně inovativní to natáčení bylo, protože neměli vůbec nějakou grafickou předprodukci, až v post se rozhodovalo, kdy některá postava bude člověk, nebo z něho udělají robota, a to bez greenscreen částí těla nebo track motion suits. Taky jak s malým teamem, se studiu vyplatí je za 50 tis. USD polsat na reálné místo natáčení, než stavět kulisty ve studiu, tak si vlastně team udělal takovou i hezkou poznávačku :-) 
link
896362
Nebudu rozebírat příběhové kvality The Creator, ale Gareth rozebírá způsob natáčení a jak si poradit s malým rozpočtem a jak vlastně inovativní to natáčení bylo, protože neměli vůbec nějakou grafickou předprodukci, až v post se rozhodovalo, kdy některá postava bude člověk, nebo z něho udělají robota, a to bez greenscreen částí těla nebo track motion suits. Taky jak s malým teamem, se studiu vyplatí je za 50 tis. USD polsat na reálné místo natáčení, než stavět kulisty ve studiu, tak si vlastně team udělal takovou i hezkou poznávačku :-)  https://www.youtube.com/watch?v=lWjayZ3U4TQ
Corridor Crew - The Creator w/ Gareth Edwards
13 0
reagovat
reaguje na: connor
Tak je logické, že to nebude celé v jednom filme ?) Tipujem, že to bude po čuninskú skúšku a smrť tretieho. Naruto odíde s Jirayom trénovať a aby našli  Tsunade, koniec.
896358
Tak je logické, že to nebude celé v jednom filme *?)* Tipujem, že to bude po čuninskú skúšku a smrť tretieho. Naruto odíde s Jirayom trénovať a aby našli  Tsunade, koniec.
896352
0 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
700 kapitol dlouhou mangu do jednoho filmu? :D
896352
700 kapitol dlouhou mangu do jednoho filmu? *:D*
896344
1 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: speta.jr
Nemůžu za to, že to ČT dává zase od začátku. :D
896345
Nemůžu za to, že to ČT dává zase od začátku. *:D*
896343
1 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se