Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8401 - 8420 Napsat příspěvek
reaguje na: GuidoA.
Som zvedavy na tvoj level six a co to urobi s celou Moviezone
818028
Som zvedavy na tvoj level six a co to urobi s celou Moviezone
818024
10 -1
reagovat
level five
818024
level five
5 -4
reagují: Gorecki
reagovat

Amonit (2020)

Malý velký film plný nádherného minimalistického herectví. Francis Lee po svém celovečerním debutu Na konci světa přichází s další romancí, tentokrát z Anglie 40. let 19. století. Tentokrát je tu příběh dvou žen v podání Kate Winslet a Saoirse Ronan. Film neokázalý, skoro až nekonfliktní, a přesto jde opět o mimořádný divácký zážitek s podmanivou atmosférou. Francis Lee je velký režijní talent a těším se na jeho další počin.
818023
Malý velký film plný nádherného minimalistického herectví. Francis Lee po svém celovečerním debutu Na konci světa přichází s další romancí, tentokrát z Anglie 40. let 19. století. Tentokrát je tu příběh dvou žen v podání Kate Winslet a Saoirse Ronan. Film neokázalý, skoro až nekonfliktní, a přesto jde opět o mimořádný divácký zážitek s podmanivou atmosférou. Francis Lee je velký režijní talent a těším se na jeho další počin. [url=https://www.csfd.cz/film/792970-amonit/recenze/#open-review-form] [/url]
Amonit (2020)
1 -4
reagovat
reaguje na: Ash_Black
to je super film. U nás to vyšlo na VHS začiatkom 90. rokov a bolo to dosť cool
818021
to je super film. U nás to vyšlo na VHS začiatkom 90. rokov a bolo to dosť cool
818012
3 -1
reagovat
Mike a Jay z RedLetterMedia se podívali na jedenáct (!) Willisových filmů, které natočil za poslední dva roky...

link

V komentářích se rozjela docela zajímavá diskuze. Týká se Willise a jeho možné rozvíjející se demence... Zdroj tedy značně nespolehlivý, ale bylo by dost smutné, kdyby to byla pravda.
818018
Mike a Jay z RedLetterMedia se podívali na jedenáct (!) Willisových filmů, které natočil za poslední dva roky... https://youtu.be/cd1eNS9HtXo V komentářích se rozjela docela zajímavá diskuze. Týká se Willise a jeho možné rozvíjející se demence... Zdroj tedy značně nespolehlivý, ale bylo by dost smutné, kdyby to byla pravda.
8 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
To je hodně populární věc v USA, ale já na ni narazil vlastně až díky knize Ready Player One.

Někde byla i nová seriálová verze (Netflix nebo HBO)
818015
To je hodně populární věc v USA, ale já na ni narazil vlastně až díky knize Ready Player One. Někde byla i nová seriálová verze (Netflix nebo HBO)
818012
3 0
reagovat

Smrtící atrakce / Heathers

Znáte? Narazil jsem na to náhodou, když jsem někomu doporučoval skvělý „Zesil to!/Pump Up the Volume“ se Slaterem. Tady hraje taky, ale hlavně - ono to bude znít otřepaně, ale překvapilo mě to stylem, že „tohle by dnes už nikdo k natáčení neodklepl“.

Berte to s nadsázkou, ale takovej 80s Fight Club ze střední školy, s mladou Winonou a Slaterem? Cca i jo :) Nejsem z toho u vytržení, je to tak slávko-bourovských skoro seduuum, ale na začátku mi přišlo, že koukám na 80s teen komedii a přitom se z toho vyklube spíš taková černohumorná satira. Šlo by to natáhnout „ještě za hranu“, protože tomu ke konci trochu ten dech dojde, ale obecně v rámci rozhledu zajímavá věc o který jsem neměl vůbec ponětí.
818012
Znáte? Narazil jsem na to náhodou, když jsem někomu doporučoval skvělý [url=https://www.csfd.cz/film/16054-zesil-to/recenze/]„Zesil to!/Pump Up the Volume“[/url] se Slaterem. Tady hraje taky, ale hlavně - ono to bude znít otřepaně, ale překvapilo mě to stylem, že „tohle by dnes už nikdo k natáčení neodklepl“. Berte to s nadsázkou, ale takovej 80s Fight Club ze střední školy, s mladou Winonou a Slaterem? Cca i jo *:)* Nejsem z toho u vytržení, je to tak slávko-bourovských skoro seduuum, ale na začátku mi přišlo, že koukám na 80s teen komedii a přitom se z toho vyklube spíš taková černohumorná satira. Šlo by to natáhnout „ještě za hranu“, protože tomu ke konci trochu ten dech dojde, ale obecně v rámci rozhledu zajímavá věc o který jsem neměl vůbec ponětí.
Smrtící atrakce / Heathers
3 -1
reagují: pepo, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Gonzi
Díky za tip. Já to viděl kdysi dávno v TV, protože Newman, a vlastně to byli dost možná moji vůbec první Coeni. Taky na to mám jen příjemné vzpomínky.
818010
Díky za tip. Já to viděl kdysi dávno v TV, protože Newman, a vlastně to byli dost možná moji vůbec první Coeni. Taky na to mám jen příjemné vzpomínky.
818003
3 0
reagovat

The Hudsucker Proxy

Jsem na to někde narazil, zjistil že to jsou Coeni a tak si to pustil... Vlastně jsem nic nečekal, neviděl ani trailery apod. a strašně jsem si to užil.
818003
Jsem na to někde narazil, zjistil že to jsou Coeni a tak si to pustil... Vlastně jsem nic nečekal, neviděl ani trailery apod. a strašně jsem si to užil.
The Hudsucker Proxy
4 -1
reagují: Memphis
reagovat

The Blues Brothers (Extended Cut)

Tuhle kultovní klasiku už jsem nemohl dál přehlížet. A když už si ji poprvé pustit, tak proč ne v prodlouženém sestřihu. Inu až tak dobrá volba to nebyla, jelikož pro mě jako neznalého těch 20 minut navíc bylo poměrně vyčerpávajících. Kdo to však už mnohokrát viděl, ten prodlouženou verzi určitě ocení.

Landis spolu s Belushim a Aykroydem natočili vskutku hudební komediální epos, který nehodlá dělat absolutně žádné žánrové kompromisy a těch 133-148 minut si odůvodní. Je neuvěřitelné, že se jim to nerozsypalo pod rukama a má to nějakou hlavu a patu. A pokud ne, aspoň se zasmějete a jde se dál. Ale pPříběh stranou, tady jde hlavně o hudební čísla, bláznivé scénky ala SNL a hromada skvěle využitých cameí. Byť bluesu nijak neholduju, paradoxně jsem si vystoupení užil víc než humor. Ten byl na můj vkus buď už zastaralý, nebo málo úderný (v porovnání třeba s Bláznivou střelou).

Nicméně jsem věděl, že to všechno vede k zřejmě nejepičtější automobilové honičce všech dob, u které jsem si celých 20 minut neskutečně chrochtal blahem a chychotal se s dalším a dalším absurdním nápadem. Prachy (těch pár drobných) na to byly vidět, až jsem měl v závěru pocit, že koukám na úplně jiný film (ty historky o kokainu na place zřejmě budou pravdivé). Prostě geniální. Velká škoda, že dnešní komedie/parodie nemají podobný drajv a šmrnc. Je to holt o talentu.
8/10

PS: Pokud se mi to líbilo, má smysl vidět i pokračování?
817995
Tuhle kultovní klasiku už jsem nemohl dál přehlížet. A když už si ji poprvé pustit, tak proč ne v prodlouženém sestřihu. Inu až tak dobrá volba to nebyla, jelikož pro mě jako neznalého těch 20 minut navíc bylo poměrně vyčerpávajících. Kdo to však už mnohokrát viděl, ten prodlouženou verzi určitě ocení. Landis spolu s Belushim a Aykroydem natočili vskutku hudební komediální epos, který nehodlá dělat absolutně žádné žánrové kompromisy a těch 133-148 minut si odůvodní. Je neuvěřitelné, že se jim to nerozsypalo pod rukama a má to nějakou hlavu a patu. A pokud ne, aspoň se zasmějete a jde se dál. Ale pPříběh stranou, tady jde hlavně o hudební čísla, bláznivé scénky ala SNL a hromada skvěle využitých cameí. Byť bluesu nijak neholduju, paradoxně jsem si vystoupení užil víc než humor. Ten byl na můj vkus buď už zastaralý, nebo málo úderný (v porovnání třeba s [i]Bláznivou střelou[/i]). Nicméně jsem věděl, že to všechno vede k zřejmě nejepičtější automobilové honičce všech dob, u které jsem si celých 20 minut neskutečně chrochtal blahem a chychotal se s dalším a dalším absurdním nápadem. Prachy (těch pár drobných) na to byly vidět, až jsem měl v závěru pocit, že koukám na úplně jiný film (ty historky o kokainu na place zřejmě budou pravdivé). Prostě geniální. Velká škoda, že dnešní komedie/parodie nemají podobný drajv a šmrnc. Je to holt o talentu. [b]8/10 [/b][i]PS: Pokud se mi to líbilo, má smysl vidět i pokračování?[/i]
The Blues Brothers (Extended Cut)
2 -1
reagovat

The Last Duel

Konečne som sa k tomuto filmu dostal a všetka chvála naň je plne oprávnená, finančný neúspech veľmi mrzí, snáď si to aspoň trochu vykompenzuje filmovými cenami. Po technickej stránke skvelé, vynikajúca hudba, perfektné herecké výkony, aj súboje, tej akcie súce bolo pomenej, ale keď bola tak to stálo za to korunujúc to samotným záverečným duelom, vôbec mi neprekážala dĺžka filmu, práve to vyobrazenie udalostí z pohľadu 3 hlavných postáv ma bavilo z toho pohľadu, že som mohol porovnávať tie rozdiely v ich "výpovediach" spočívajúce v niekedy nuansách. Kľudne by som zniesol ešte ďalšie výpovede vedľajších postáv, ktoré by ešte viac osvetlili, ktorá verzia bola najpravdivejšia, ale to už sa ozýva asi choroba z povolania :D. Samozrejme v neposlednom rade  oceňujem aj hlavnú tému filmu a pohľady, ktoré reprezentovali práve hlavné postavy, vzhľadom aj na jej presah do súčasnosti, keďže aj v súčasnosti bohužiaľ "nie" je pre niekoho vlastne "áno", som rád že túto zarputilosť a presvedčenie o vlastnej pravde mala jedna z postáv až do konca. Film má iba dve negatíva, jedno je Affleckov peroxid blond, ešte Damonov účes na Jágra som dokázal prekusnúť, ale toto bolo ako hrdzavý klinec do oka, otrasné a bez akéhokoľvek kontextu. Druhým negatívom je to, že hlavná hrdinka ostala úplne sama (relatívne krehká žena) v stredoveku, kde sa to za čias sto ročnej vojny hemžilo kade kým (dokonca ešte v Normandii, čo bola v podstate neustála bojová zóna) sama na šľachtickom panstve, to je plot hole kalibru Alien Covenant, ktorého vyriešenie by fakticky eliminovalo celú hlavnú zápletku. Celkovo však veľmi spokojných 9/10
817982
Konečne som sa k tomuto filmu dostal a všetka chvála naň je plne oprávnená, finančný neúspech veľmi mrzí, snáď si to aspoň trochu vykompenzuje filmovými cenami. Po technickej stránke skvelé, vynikajúca hudba, perfektné herecké výkony, aj súboje, tej akcie súce bolo pomenej, ale keď bola tak to stálo za to korunujúc to samotným záverečným duelom, vôbec mi neprekážala dĺžka filmu, práve to vyobrazenie udalostí z pohľadu 3 hlavných postáv ma bavilo z toho pohľadu, že som mohol porovnávať tie rozdiely v ich "výpovediach" spočívajúce v niekedy nuansách. Kľudne by som zniesol ešte ďalšie výpovede vedľajších postáv, ktoré by ešte viac osvetlili, ktorá verzia bola najpravdivejšia, ale to už sa ozýva asi choroba z povolania *:D*. Samozrejme v neposlednom rade  oceňujem aj hlavnú tému filmu a pohľady, ktoré reprezentovali práve hlavné postavy, vzhľadom aj na jej presah do súčasnosti, keďže aj v súčasnosti bohužiaľ "nie" je pre niekoho vlastne "áno", som rád že túto zarputilosť a presvedčenie o vlastnej pravde mala jedna z postáv až do konca. Film má iba dve negatíva, jedno je Affleckov peroxid blond, ešte Damonov účes na Jágra som dokázal prekusnúť, ale toto bolo ako hrdzavý klinec do oka, otrasné a bez akéhokoľvek kontextu. Druhým negatívom je to, že hlavná hrdinka ostala úplne sama (relatívne krehká žena) v stredoveku, kde sa to za čias sto ročnej vojny hemžilo kade kým (dokonca ešte v Normandii, čo bola v podstate neustála bojová zóna) sama na šľachtickom panstve, to je plot hole kalibru Alien Covenant, ktorého vyriešenie by fakticky eliminovalo celú hlavnú zápletku. Celkovo však veľmi spokojných [b]9/10[/b]
The Last Duel
8 0
reagovat
Já ho miluju
817883
Já ho miluju
6 -1
reagovat
merry christmas, mr. lawrence byla laska na prvni pohled. tady se kvety jedi a nestrkaj do pusek jako pitomi hipici. stanford experiment kde sou vojaci zakukleny buzikanti.  
817882
merry christmas, mr. lawrence byla laska na prvni pohled. tady se kvety jedi a nestrkaj do pusek jako pitomi hipici. stanford experiment kde sou vojaci zakukleny buzikanti.  
2 -5
reagovat
reaguje na: Barv666
Tak určitě 
817839
Tak určitě 
817836
2 -4
reagovat
reaguje na: Muf
Simtě, a na tom Discově komentáři je jako co špatně? Akorát Disc, že?
817836
Simtě, a na tom Discově komentáři je jako co špatně? Akorát Disc, že?
817815
5 -9
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Melania235
Když už děláš reklamu, proč to aspoň nedáš do příslušné místnosti?
817830
Když už děláš reklamu, proč to aspoň nedáš do příslušné místnosti?
817828
3 0
reagovat

Tipy na seriály

Pár tipov na super seriály za rok 2021 nájdete aj tu..link
817828
Pár tipov na super seriály za rok 2021 nájdete aj tu..https://www.lovinlivin.eu/najsledovanejsie-novinky-zo-sveta-serialov-v-roku-2021/
Tipy na seriály
1 -3
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: Muf
Nejsem troll a nikdy jsem nebyl.
817823
Nejsem troll a nikdy jsem nebyl.
817819
2 -13
reagovat
reaguje na: Disketa1
Verbal to dělá vědomě u tebe si nikdy nejsem jistý, jestli trollis nebo ne ;) 
817819
Verbal to dělá vědomě u tebe si nikdy nejsem jistý, jestli trollis nebo ne *;)* 
817818
1 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Muf
No počkej, ale podle téhle logiky mi takový verbal znechutil stovky mých oblíbených filmů. :D
817818
No počkej, ale podle téhle logiky mi takový verbal znechutil stovky mých oblíbených filmů. *:D*
817815
2 -1
reagují: Muf
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se