Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 6041 - 6060 Napsat příspěvek
reaguje na: GuidoA.
3/4 vet srozumitelnych, gratuluji!:+
920785
3/4 vet srozumitelnych, gratuluji!*:+*
920783
6 0
reagovat
Hard Eight byl jediný film od PTA, který jsem neviděl. Po jeho zhlédnutí jsem si uvědomil, jak moc mám rád dubuty. Třeba Following od Nolana mám taky v oblibě. Romulus si každopádně zasloužil lepší kampaň
920783
Hard Eight byl jediný film od PTA, který jsem neviděl. Po jeho zhlédnutí jsem si uvědomil, jak moc mám rád dubuty. Třeba Following od Nolana mám taky v oblibě. Romulus si každopádně zasloužil lepší [url=https://static.cinemagia.ro/img/db/movie/32/06/797/cocaine-bear-175235l.jpg]kampaň[/url]. 
1 0
reagují: speta.jr
reagovat

Smile (3/10)

Tak jsem konečně viděl tenhle megahit a teda takové zklamání jsem fakt nečekal. Něco tak extrémně generického, mnohokrát viděného a ve výsledku vyloženě nudného... OK, je to celkem slušně natočené i zahrané, kdybych to bral v potaz, dám tak 5/10, ale mě už fakt nebaví "zachraňovat" takové věci něčím, co by mělo být prostě základním standardem.
920774
Tak jsem konečně viděl tenhle megahit a teda takové zklamání jsem fakt nečekal. Něco tak extrémně generického, mnohokrát viděného a ve výsledku vyloženě nudného... OK, je to celkem slušně natočené i zahrané, kdybych to bral v potaz, dám tak 5/10, ale mě už fakt nebaví "zachraňovat" takové věci něčím, co by mělo být prostě základním standardem.
Smile (3/10)
2 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Nebudu se hádat o tom, že to má chyby. Jen říkám, že v kinoverzi emzáci Buda zachrání, pak zachrání posádku a vyjde sluníčko.:D Prodloužená jim přidává alespoň nějakou váhu a důvod, proč u nás vlastně jsou.:)
920748
Nebudu se hádat o tom, že to má chyby. Jen říkám, že v kinoverzi emzáci Buda zachrání, pak zachrání posádku a vyjde sluníčko.*:D* Prodloužená jim přidává alespoň nějakou váhu a důvod, proč u nás vlastně jsou.*:)*
920737
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Pamatuji se jen matně, ale knihu jsem měl výrazně radši než film. Ne že by film byl úplně špatný.
Což tedy platí o všech Crichtonovkách vyjma Jurského Parku.
920746
Pamatuji se jen matně, ale knihu jsem měl výrazně radši než film. Ne že by film byl úplně špatný. Což tedy platí o všech Crichtonovkách vyjma Jurského Parku.
920743
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Četl jsem ji naposledy před víc než deseti lety, ale řekl bych, že typickej Crichton - napínavej a záhadnej, v tomhle případě s důrazem na to druhý. Popularizačně vědeckých přednášek je tu ve srovnání třeba s Jurským parkem málo, takže je vhodná pro první setkání s autorem :D. Ten koncept je boží, ale ten samozřejmě znáš už z filmu a srovnání bohužel nemám, jak už jsem psal.
920745
Četl jsem ji naposledy před víc než deseti lety, ale řekl bych, že typickej Crichton - napínavej a záhadnej, v tomhle případě s důrazem na to druhý. Popularizačně vědeckých přednášek je tu ve srovnání třeba s Jurským parkem málo, takže je vhodná pro první setkání s autorem *:D*. Ten koncept je boží, ale ten samozřejmě znáš už z filmu a srovnání bohužel nemám, jak už jsem psal.
920743
1 0
reagovat

Koule

Jaká je kniha? Film býval moje GP. Ale už dlouho jsem ho neviděl.
920743
Jaká je kniha? Film býval moje GP. Ale už dlouho jsem ho neviděl.
Koule
920737
1 0
reagují: HAL, Kostěj
reagovat

Blade Runner

Blučko má sice finální střih, ale v dabingu zůstaly ty voiceovery, i když byl podle finální verze přestříhán. :D
920742
Blučko má sice finální střih, ale v dabingu zůstaly ty voiceovery, i když byl podle finální verze přestříhán. *:D*
Blade Runner
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Mně teda přišli jako ťuťu-ňuňu i tak. Ta věc s obří tsunami se tam objevila bez jakýhokoliv varování, předznačení - odtud moje stížnosti na změnu scopu. Že je lidstvo jako celek v ohrožení se navíc dozvíš ve chvíli, kdy už je rozhodnuto, že tedy vlastně nic (vyloučíme-li možnost, že by mzáci Buda zachránili, ukázali mu konec světa a pak...?).

Nedává to valnej smysl a působí to jako přílepek - obdobnej případ, jako poslední scéna rozšířenýho T2. IMO by udělali mnohem líp, kdyby nechali mz zahalený tajemstvím a ten Deus Ex Machina - záchranu Buda - by udělali nějak bezkontaktně.
Hodně jsem při titulkách srovnával s Crichtonovou Koulí (knihou, film jsem neviděl).
920737
Mně teda přišli jako ťuťu-ňuňu i tak. [spoiler]Ta věc s obří tsunami se tam objevila bez jakýhokoliv varování, předznačení - odtud moje stížnosti na změnu scopu. Že je lidstvo jako celek v ohrožení se navíc dozvíš ve chvíli, kdy už je rozhodnuto, že tedy vlastně nic (vyloučíme-li možnost, že by mzáci Buda zachránili, ukázali mu konec světa a pak...?). Nedává to valnej smysl a působí to jako přílepek - obdobnej případ, jako poslední scéna rozšířenýho T2. IMO by udělali mnohem líp, kdyby nechali mz zahalený tajemstvím a ten Deus Ex Machina - záchranu Buda - by udělali nějak bezkontaktně.[/spoiler] Hodně jsem při titulkách srovnával s Crichtonovou Koulí (knihou, film jsem neviděl).
920732
2 0
reagují: KARLOS, Memphis
reagovat
Já nejdřív viděl tu první directors cut na DVD z půjčovny, už velmi dávno.  Pak tu s voiceoverem, těžko říct kterou, bylo to kdysi promítání v klubovém kině v Brně takže asi tu international. No a pak jsem koupil Final Cut, a ten taky byl rereleasnutý v kině.
920736
Já nejdřív viděl tu první directors cut na DVD z půjčovny, už velmi dávno.  Pak tu s voiceoverem, těžko říct kterou, bylo to kdysi promítání v klubovém kině v Brně takže asi tu international. No a pak jsem koupil Final Cut, a ten taky byl rereleasnutý v kině.
920734
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Na českém Maxu je to pořád ten kinocut, přepnutí na jiné střihy nikde nevidím, a v nabídce Maxu je jen toto a 2049...FC mi vyskakuje na zahraničních streamech, co v Česku nefungují...
920735
Na českém Maxu je to pořád ten kinocut, přepnutí na jiné střihy nikde nevidím, a v nabídce Maxu je jen toto a 2049...FC mi vyskakuje na zahraničních streamech, co v Česku nefungují...
920731
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
A ta pracovní verze, jo.
Já teda ale viděl jen origo a Final...
920734
A ta pracovní verze, jo. Já teda ale viděl jen origo a Final...
920733
0 0
reagují: HAL
reagovat
Možná jsou tam ty cuty oba, na vydání na Blu BR měl rovnou čtyři různé verze a divák si mohl vybrat (ještě starý international který byl trochu víc Rko) 
920733
Možná jsou tam ty cuty oba, na vydání na Blu BR měl rovnou čtyři různé verze a divák si mohl vybrat (ještě starý international který byl trochu víc Rko) 
920730
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
Kinoverze je zase o dost sladší a emzáci jsou vlastně jen takové tutununu příšerky.
Za mě určitě prodlouženou, byt TV vysílání prostě overthetop je, pravda.
920732
[spoiler]Kinoverze je zase o dost sladší a emzáci jsou vlastně jen takové tutununu příšerky. Za mě určitě prodlouženou, byt TV vysílání prostě overthetop je, pravda.[/spoiler]
920719
2 0
reagují: Kostěj
reagovat
No jak říkám, na Maxu v originálním znění Ford skrz celý film mluví a mělo to optimistický konec, tzn. že jsem určitě viděl theatrical cut...jdu mrknout na Max, jestli to tam někde nejde přepnout
920731
No jak říkám, na Maxu v originálním znění Ford skrz celý film mluví a mělo to optimistický konec, tzn. že jsem určitě viděl theatrical cut...jdu mrknout na Max, jestli to tam někde nejde přepnout
920730
2 0
reagují: Leefko
reagovat
Už si to moc nepamatuju, ale Blade Runner by měl mít všude Final cut, což je verze z 2007. Bez voiceoveru...
Jestli je na Maxu origo, pak mě to dost překvapuje.
920730
Už si to moc nepamatuju, ale Blade Runner by měl mít všude Final cut, což je verze z 2007. Bez voiceoveru... Jestli je na Maxu origo, pak mě to dost překvapuje.
920726
1 0
reagují: HAL, Leefko
reagovat
reaguje na: HAL
Nepátral jsem nějak hluboce, ale první puštěný odkaz je na 100% theatrical cut...ono by i dávalo smysl, že na ten mají Warneři právo, zatímco s Final Cutem můžou být ty práva složitější...
920729
Nepátral jsem nějak hluboce, ale první puštěný odkaz je na 100% theatrical cut...ono by i dávalo smysl, že na ten mají Warneři právo, zatímco s Final Cutem můžou být ty práva složitější...
920728
0 0
reagovat
Však tohle už je taky dost legendární, studiu se nelíbil Ridleyho původní záměr a tak tam musel přidat voiceover, vyhodit některé klíčové scény, a naopak přidat jiné pro happyend - se záběry co byly původně natočené pro Kubrickovo Osvícení.
Po letech Ridley udělal svůj vlastní cut, a po dalších letech ještě jeden kompletně restaurovaný - jediná verze Blade Runnera na kterou má smysl se dívat je Final Cut z 2007 (a jestli na Maxu nabízí jen tu theatrical tak je to teda brutální prasárna)
920728
Však tohle už je taky dost legendární, studiu se nelíbil Ridleyho původní záměr a tak tam musel přidat voiceover, vyhodit některé klíčové scény, a naopak přidat jiné pro happyend - se záběry co byly původně natočené pro Kubrickovo Osvícení. Po letech Ridley udělal svůj vlastní cut, a po dalších letech ještě jeden kompletně restaurovaný - jediná verze Blade Runnera na kterou má smysl se dívat je Final Cut z 2007 (a jestli na Maxu nabízí jen tu theatrical tak je to teda brutální prasárna)
920720
6 -1
reagovat
Je klidně možný, že Nko koupilo tu přestříhanou verzi...na Maxu je ale origo kino verze, kde je ten Fordův voiceover a jednoznačně optimistický konec...
920726
Je klidně možný, že Nko koupilo tu přestříhanou verzi...na Maxu je ale origo kino verze, kde je ten Fordův voiceover a jednoznačně optimistický konec...
920723
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
To je pozoruhodný. Já BR viděl taky relativně nedávno (rok nebo dva dozadu) asi na Netflixu a žádnej voiceover si nevybavuju...
920723
To je pozoruhodný. Já BR viděl taky relativně nedávno (rok nebo dva dozadu) asi na Netflixu a žádnej voiceover si nevybavuju...
920720
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se