Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49541 - 49560 Napsat příspěvek
Ked som si precital zoznam a popis lokacii pre Quantum of Solace, uz mi tych 250 mil. neprislo az tak sialene nezmyselnych. No je skratka rozdiel tocit za take peniaze niekde v atelieri.
link
555843
Ked som si precital zoznam a popis lokacii pre Quantum of Solace, uz mi tych 250 mil. neprislo az tak sialene nezmyselnych. No je skratka rozdiel tocit za take peniaze niekde v atelieri. [link="http://www.emanuellevy.com/search/details.cfm?id=11651"]link[/link]
0 0
reagovat

rewand

A opět pouze přikyvuji a souhlasím:+
555839
A opět pouze přikyvuji a souhlasím*:+*
rewand
0 0
reagovat
To jak Tron vypadal mě ani nevadilo.To je jako kdyby někdo řekl, že westerny jsou hrozný filmy, protože dnes jsou některé věci úplně mimo. Tron byl celkově nuda a ještě k tomu ta uši drásající hudba. Měl jsem co dělat, abych to vůbec dokoukal.
555837
To jak Tron vypadal mě ani nevadilo.To je jako kdyby někdo řekl, že westerny jsou hrozný filmy, protože dnes jsou některé věci úplně mimo. Tron byl celkově nuda a ještě k tomu ta uši drásající hudba. Měl jsem co dělat, abych to vůbec dokoukal.
0 0
reagovat
Tron byste museli vidět před takovými 15-ti a více lety, teď už to vypadá hrozně a většina věcí kolem počítačů je úplně mimo. To je to, co ten film zabíjí.
555836
Tron byste museli vidět před takovými 15-ti a více lety, teď už to vypadá hrozně a většina věcí kolem počítačů je úplně mimo. To je to, co ten film zabíjí.
0 0
reagovat
První Tron byla hrůza, ale dvojka bude mnohem lepší.
555835
První Tron byla hrůza, ale dvojka bude mnohem lepší.
0 0
reagovat
Původní Tron se mi nelíbí, ale je to jen můj názor.
555834
Původní Tron se mi nelíbí, ale je to jen můj názor.
0 0
reagovat
No, já taky kouknul na klasiku Trona, a od té doby jsem o tu látku přestal mít zájem :-[
555833
No, já taky kouknul na klasiku Trona, a od té doby jsem o tu látku přestal mít zájem :-[
0 0
reagovat
Ja si take rikam, ten cas je dobre tomu venovat ;)
555831
Ja si take rikam, ten cas je dobre tomu venovat *;)*
0 0
reagovat
Vskutku se podoba najde ;)

Já taky ještě musím dohnat klasiku Trona, dost se těším na tento nový Tron, takže určitě je to svým způsobem nějáká moje malá povinnost :)
555830
Vskutku se podoba najde *;)* Já taky ještě musím dohnat klasiku Trona, dost se těším na tento nový Tron, takže určitě je to svým způsobem nějáká moje malá povinnost *:)*
0 0
reagovat
Ta pani co sla v klipu pro ten disk nebo cosi (v tydnu konecne kouknu na klasiku, tak jeste nevim co je co) vypada jako Marta Jandova :D
555829
Ta pani co sla v klipu pro ten disk nebo cosi (v tydnu konecne kouknu na klasiku, tak jeste nevim co je co) vypada jako Marta Jandova *:D*
0 0
reagovat

TRON: Legacy Exclusive Clip - Sirens Dress Sam Video (bacha SPOILER)

Oblíkání Sama

Narazil jsem na to na FB, je to jen kratičká scéna, napadlo mě, že se podělím. Moc to neodhalí, ale přesto dávám SPOILER alert. Kdyžtak mrkněte :)

*kdyby to tu už bylo, tak to tu klidně smažte, nezkoukl jsem všechny klipy, co jsou v samotné stránce pro Tron.
555828
[link="http://www.myspace.com/video/vid/107049832"]Oblíkání Sama[/link] Narazil jsem na to na FB, je to jen kratičká scéna, napadlo mě, že se podělím. Moc to neodhalí, ale přesto dávám SPOILER alert. Kdyžtak mrkněte :) *kdyby to tu už bylo, tak to tu klidně smažte, nezkoukl jsem všechny klipy, co jsou v samotné stránce pro Tron.
TRON: Legacy Exclusive Clip - Sirens Dress Sam Video (bacha SPOILER)
0 0
reagovat
Od Nolana se mi líbil TDK, BB, Inception a Dokonalý trik.
Memento nebo Insomnia jde mimo mě.
555823
Od Nolana se mi líbil TDK, BB, Inception a Dokonalý trik. Memento nebo Insomnia jde mimo mě.
0 0
reagovat

Kostěj

No mě se novej Robin Hood dost líbil. Kino verze za 8/10 a DC za 9/10.
555822
No mě se novej Robin Hood dost líbil. Kino verze za 8/10 a DC za 9/10.
Kostěj
0 0
reagovat

jaLO

Konec dokonalého triku se mi také až tak nelíbí ... A to ne kvůli "debilite", ale spíš kvůli tomu, že je všechno až moc vysvětlené ... :- Stačilo nakonci nějako naznačit, že *SPOILER* hlavní postava má dvojče *KONEC SPOILERU* a tím by to haslo, vše ostatní je totiž patrné ze samotné dějové linie a není třeba vše opakovat polopatě ve finálové 5-ti minutovce ... Ale celkově mi přijde The Prestige jako inteligentnější film než Inception ...

Phil cze:
Dovolím si silně nesouhlasit ... Memento je dokonalost sama :o Film jsem viděl několikrát a minulý týden jsem si ho střihl i v kině ... a pořád neomrzelo ... :+
555819
Konec dokonalého triku se mi také až tak nelíbí ... A to ne kvůli "debilite", ale spíš kvůli tomu, že je všechno až moc vysvětlené ... *:-* Stačilo nakonci nějako naznačit, že *SPOILER* hlavní postava má dvojče *KONEC SPOILERU* a tím by to haslo, vše ostatní je totiž patrné ze samotné dějové linie a není třeba vše opakovat polopatě ve finálové 5-ti minutovce ... Ale celkově mi přijde The Prestige jako inteligentnější film než Inception ... Phil cze: Dovolím si silně nesouhlasit ... Memento je dokonalost sama *:o* Film jsem viděl několikrát a minulý týden jsem si ho střihl i v kině ... a pořád neomrzelo ... *:+*
jaLO
0 0
reagovat

Social Network

Hůůůůůů, nadšen. Přišlo mi, že jsem viděl něco důležitého. Bomba
555818
Hůůůůůů, nadšen. Přišlo mi, že jsem viděl něco důležitého. Bomba
Social Network
0 0
reagovat
Pro mně je nejslabší nolanovka Memento. Napoprvé geniální, ale napodruhé, napotřetí už jenom nadprůměrná krimi.
555816
Pro mně je nejslabší nolanovka Memento. Napoprvé geniální, ale napodruhé, napotřetí už jenom nadprůměrná krimi.
0 0
reagovat

jaLO

Kvůli konci bych Dokonalý trik neodsuzoval celý. To Inception je debilní od začátku do konce.
555815
Kvůli konci bych Dokonalý trik neodsuzoval celý. To Inception je debilní od začátku do konce.
jaLO
0 0
reagovat

jaLO

+1
555810
+1
jaLO
0 0
reagovat
Pre mna je najslabsi Dokonaly trik. Viem, ze som v tom budem asi sam, ale ten koniec mi prisiel neskutocne debilny.
555809
Pre mna je najslabsi Dokonaly trik. Viem, ze som v tom budem asi sam, ale ten koniec mi prisiel neskutocne debilny.
0 0
reagovat

rewand

Tomu bych i rozumněl, osobně ho beru jako druhý nejslabší.
555808
Tomu bych i rozumněl, osobně ho beru jako druhý nejslabší.
rewand
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se