Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 49581 - 49600 Napsat příspěvek

deiwi

Mělo by bejt zdůrazněný že ve srovnání s TDK, BB bych pořád dal 80%... a asi máš pravdu, že to slovo je trošku dehonestující...
555765
Mělo by bejt zdůrazněný že ve srovnání s TDK, BB bych pořád dal 80%... a asi máš pravdu, že to slovo je trošku dehonestující...
deiwi
0 0
reagovat
Trestný čin
555764
Trestný čin
0 0
reagovat

scroochy

Nevztahuj to jen na sebe, padlo to tady několikrát. Imo je to přestřelený nazývat BB sračkou. Jaký tituly by pak měly nést filmy jako Aeon Flux nebo Resident Evil: Afterlife? ?)
555762
Nevztahuj to jen na sebe, padlo to tady několikrát. Imo je to přestřelený nazývat BB sračkou. Jaký tituly by pak měly nést filmy jako Aeon Flux nebo Resident Evil: Afterlife? *?)*
scroochy
0 0
reagovat
BB je nejslabší Nolanův film a Katie je přehmat jako tele. Třeba animovanej seriál Batman je daleko před BB.
555760
BB je nejslabší Nolanův film a Katie je přehmat jako tele. Třeba animovanej seriál Batman je daleko před BB.
0 0
reagovat
My přece nic srovnávat nemusíme, každý dokáže říct jaký film se mu líbí víc, ať už jsou jeho důvody jakékoliv ;)
555759
My přece nic srovnávat nemusíme, každý dokáže říct jaký film se mu líbí víc, ať už jsou jeho důvody jakékoliv *;)*
0 0
reagovat

deiwi

Mně zas přijde jako pitomost říct, že se ty dva nedaj srovnávat :D Každopádně jsem neřekl, že mi BB vadí jen kvůli Katie, tak zas neobracej ?)
555756
Mně zas přijde jako pitomost říct, že se ty dva nedaj srovnávat *:D* Každopádně jsem neřekl, že mi BB vadí jen kvůli Katie, tak zas neobracej *?)*
deiwi
0 0
reagovat

HAL

Amen, brother :+
555753
Amen, brother *:+*
HAL
0 0
reagovat
Taky mám BB radši než TDK. You heard it here first :D
555752
Taky mám BB radši než TDK. You heard it here first *:D*
0 0
reagovat
BB je sračka protože nemá pořádnou atmosféru, děj, akci, styl, záporáky a i ten Batman je v něm solidní lama. Katie s tím nemá co dělat, ta je tam hlavně jako esteticky líbivá stafáž, což vcelku i splňuje :)
555750
BB je sračka protože nemá pořádnou atmosféru, děj, akci, styl, záporáky a i ten Batman je v něm solidní lama. Katie s tím nemá co dělat, ta je tam hlavně jako esteticky líbivá stafáž, což vcelku i splňuje :)
0 0
reagovat
For the record: Katie je více než fajn ?)
555749
For the record: Katie je více než fajn *?)*
0 0
reagovat
Srovnáváte nesrovnatelné. Obě Nolanova dítka jsou parádní filmy, každý ale kvůli nečemu jinému. MeaCulpa to vystihnul přesně. BB = Bruce, Batman; TDK = Joker, Dent. Spojují je výborně napsané charaktery a atmosféra, která se jen tak nevidí. Napsat o filmu, že je to sračka jen kvůli tomu, že v něm hraje Katie Holmes je pitomost. Možná byla otravná, ale nijak si v tom nezadala s Maggie Gyllenhaal v TDK, což z toho nedělá špatný film. Verbstovi závidím obě projekce, dal bych si to taky znovu.
555748
Srovnáváte nesrovnatelné. Obě Nolanova dítka jsou parádní filmy, každý ale kvůli nečemu jinému. MeaCulpa to vystihnul přesně. BB = Bruce, Batman; TDK = Joker, Dent. Spojují je výborně napsané charaktery a atmosféra, která se jen tak nevidí. Napsat o filmu, že je to sračka jen kvůli tomu, že v něm hraje Katie Holmes je pitomost. Možná byla otravná, ale nijak si v tom nezadala s Maggie Gyllenhaal v TDK, což z toho nedělá špatný film. Verbstovi závidím obě projekce, dal bych si to taky znovu.
0 0
reagovat
BB u mě vede
555747
BB u mě vede
0 0
reagovat

BB vs TDK

Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka.
555745
Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka.
BB vs TDK
0 0
reagovat
neudržím prsty od klávesnice a musím se přidat ... u mě je taky na prvním místě BB 8)
555738
neudržím prsty od klávesnice a musím se přidat ... u mě je taky na prvním místě BB *8)*
0 0
reagovat
U mě BB taky poráží TDK (i když je TDK jednoznačně lepší film). V BB se zajímám o Batmana a Bruce v TDK je mě Bruce úplně šumák a čekám jen Jokera nebo Denta.
555734
U mě BB taky poráží TDK (i když je TDK jednoznačně lepší film). V BB se zajímám o Batmana a Bruce v TDK je mě Bruce úplně šumák a čekám jen Jokera nebo Denta.
0 0
reagovat

verbst

U mě je BB velký kus před TDK, jeden z důvodů je právě Katie ?) Nicméně schvaluju takovéhle koukání zpřízněných filmů hned za sebou, vždycky to ten zážitek ještě zintenzivní. Mě jen mrzí, že se mi na pff mimo jiné nepodařilo dát si celou millennium trilogii znovu najednou, pouze první díl...
555732
U mě je BB velký kus před TDK, jeden z důvodů je právě Katie *?)* Nicméně schvaluju takovéhle koukání zpřízněných filmů hned za sebou, vždycky to ten zážitek ještě zintenzivní. Mě jen mrzí, že se mi na pff mimo jiné nepodařilo dát si celou millennium trilogii znovu najednou, pouze první díl...
verbst
0 0
reagovat
Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka. A Katie Holmes :-
555730
Souhlas s Gonzim. BB je v porovnání s TDK celkem sračka. A Katie Holmes *:-*
0 0
reagovat
okkac: No vacsine ludi by to bolo asi uz jedno, ale pani Clintonova by teda urcite nebola spokojna. A slecna Lewinska jak by smet.:D
555727
okkac: No vacsine ludi by to bolo asi uz jedno, ale pani Clintonova by teda urcite nebola spokojna. A slecna Lewinska jak by smet.*:D*
0 0
reagovat

Ad lista k Hangover II

To camoe Clintona by šlo dobře vytěžit, kdyby ho hrdinové chytli, jak by si nechal dělat blowjob od nějaké asistentky, bohužel většina lidí nemá smysl pro nekorektní humor. Škoda, že nevyšel ten Gibson, ten by mohl ve filmu zmlátit nějakého židovského rabína, ale to by také dost lidí těžko vydýchalo:))
555725
To camoe Clintona by šlo dobře vytěžit, kdyby ho hrdinové chytli, jak by si nechal dělat blowjob od nějaké asistentky, bohužel většina lidí nemá smysl pro nekorektní humor. Škoda, že nevyšel ten Gibson, ten by mohl ve filmu zmlátit nějakého židovského rabína, ale to by také dost lidí těžko vydýchalo*:))*
Ad lista k Hangover II
0 0
reagovat

verbst

Dle mého je BB poměrně o ničem - viděl jsem v kině a později z dvd, ale nikdy mě nenadchnul a spíše mě bavil, protože batman dostal solidní film. TDK jej ale zadupal do země a osobně mezi nimi vidím obrovský rozdíl. Celkově je pro mě BB jeden ze slabších kousků od Nolana (tzn pořád mnohem lepší než 90% filmů :D )

Píšu to, protože se celkem divím, že tě oba ohromily takhle v závěsu, kdy já bych si zpětně na BB nevzpomněl.
555723
Dle mého je BB poměrně o ničem - viděl jsem v kině a později z dvd, ale nikdy mě nenadchnul a spíše mě bavil, protože batman dostal solidní film. TDK jej ale zadupal do země a osobně mezi nimi vidím obrovský rozdíl. Celkově je pro mě BB jeden ze slabších kousků od Nolana (tzn pořád mnohem lepší než 90% filmů *:D* ) Píšu to, protože se celkem divím, že tě oba ohromily takhle v závěsu, kdy já bych si zpětně na BB nevzpomněl.
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se